Καλλιο αργα παρα ποτε.
Αν αυτο που βλεπω στη photo ειναι εσωτερικο ντεποζιτο ( οπως στα παπια) το σφαζεις στη μεση και το νικελωνεις.Απλως αυτος που θα το κανει πρεπει ναχει χερι χειρουργου.![]()
Καλλιο αργα παρα ποτε.
Αν αυτο που βλεπω στη photo ειναι εσωτερικο ντεποζιτο ( οπως στα παπια) το σφαζεις στη μεση και το νικελωνεις.Απλως αυτος που θα το κανει πρεπει ναχει χερι χειρουργου.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Και μετά πως το ξανακολλάς?
Και το νίκελ στη ραφή της κόλλησης?
Αν είναι να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες και έξοδα ή το καθαρίζεις ή το πετάς και παίρνεις καινούριο και ξενοιάζεις.
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Για να λεμε ολη την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος για το νικελ.Ξερω οτι γινεται επιμεταλλωση αλλα δεν θυμαμαι το ακριβες υλικο.Το θεμα ειναι να φτιαχτει το μεσα.Η ραφη γινεται εξω οποτε δεν υπαρχει προβλημα.Η δυσκολια ειναι στο να ταιριαξουν οι γραμμες του.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Και μετά πως το ξανακολλάς?
Και το νίκελ στη ραφή της κόλλησης?
Αν είναι να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες και έξοδα ή το καθαρίζεις ή το πετάς και παίρνεις καινούριο και ξενοιάζεις.
Ελπιζω να βοηθησα.![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Και εδω να σημειωσω οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν δοκιμαζουμε να τρυπησουμε τεποζιτο η να το κοψουμε μονοι μας...
Εχω χασει φιλο απο τον στρατο του οποιου εσκασε τεποζιτο απο ΧΤ στο προσωπο ....![]()
ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΧRIDER ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
1.ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΜΙΑ 10 ΒΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Κ 10ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ Η Κ ΜΙΚΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΟΜΜΑΤΙ(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΤΑΓΜΑ Η ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΑΛΙΕΣ,ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΒΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ!)ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΑΛΛΑ Κ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΡΙΨΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΣΚΟΥΡΙΑ!ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ Κ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΟΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ Κ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΑΜΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ!!ΞΕΠΛΕΝΩ ΠΑΛΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΩ Κ ΤΟ ΧΥΝΩ ΟΛΟ(ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΓΑΡΔΕΝΙΕΣ!!!)ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΛΙ ΟΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ,ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ!!
2.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ Η ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ(ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ Κ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ(ΕΓΩ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΟΥΝ)ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΟΞΥ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΕΝΝΟΩ.ΤΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ MURIATIC ACID H HYDROCHLORIC ACID.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΛΙΤΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 12 ΛΙΤΡΑ.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΑΝΤΙΑ Κ ΓΥΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ(ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΤΕ????)ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΡΙΧΝΩ Κ ΤΑ 3 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΕΡΙΖΕΤΑΙ.ΑΝΑ 1 ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ ΕΩΣ Κ 4 ΩΡΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ!ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Κ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΜΑΤΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΞΥ ΧΗΜΙΚΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ ΤΟΤΕ ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΜΙΧ ΝΕΡΟΥ Κ ΟΞΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΧΥΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΠΕΤΟΝΙ Η ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΙΓΗ ΜΑΡΜΑΡΟΣΚΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΟΞΥ!ΞΕΠΛΕΝΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ Κ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΩ Κ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΠΙΤΟΝΙ Η ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ.
3.ΤΩΡΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΝΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΑΣΕΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ(ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΡΥΦΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΕΤΑ!!!ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΙΗΣΑ!)ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΘΑ ΤΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ.ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟ.ΑΦΗΝΩ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΝΑ ΑΕΡΙΣΤΕΙ Κ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΣΕΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ!
4.ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ(ΚΑΝΑ ΛΙΤΡΟ)ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Κ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ(200ΜΙ)Κ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΚΟΥΡΙΑ.
5 ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ Κ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΙΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Κ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΚΟΡ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Κ ΤΟ ΠΩΜΑ ΜΕ ΤΑΠΕΣ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΕΣ Η ΑΠΟ ΦΕΛΛΟ.ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Κ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!!
![]()
Moto Morini,moto di essere!
http://morini350hellas.altervista.org/
www.fisi.tv
Το υδροχλωρικό οξύ είναι για τα άλατα και όχι για τη σκουριά.
Δεν είμαι χημικός για να κάνω αναλύσεις αλλά το υδροχλωρικό οξύ αν έρθει σε επαφή με το σίδηρο σε ελάχιστο χρόνο το σκουριάζει.
Βάλε σε ένα τενεκεδένιο κουβά οξύ, έστω και διαλυμένο με νερό, άστο για λίγα λεπτά, άδειασέ το και μετά από λίγο θα βρεις τον κουβά σκουριασμένο.
Οσο καλά και να το ξεπλύνεις είναι επικύνδινο.
Το γράφουν και οι συσκευασίες ότι είναι διαβρωτικό.
Προσέξτε ότι πουλιέται πάντα σε πλαστικά δοχεία.
(τα παραπάνω είναι από την πείρα της δουλειάς μου)
RIKSE MIA MATIA EDV: http://oldmanhonda.com/MC/Rrust.html
www.fisi.tv
Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
RIKSE MIA MATIA EDV: http://oldmanhonda.com/MC/Rrust.html
"Try this at your own risk to the tank and yourself" το γράφει με μεγάλα γράμματα.
Εγώ απλά θα ξανατονίσω ότι το υδροχλωρικό οξύ είναι διαβρωτικό
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
"Try this at your own risk to the tank and yourself" το γράφει με μεγάλα γράμματα.
Εγώ απλά θα ξανατονίσω ότι το υδροχλωρικό οξύ είναι διαβρωτικό
Αλοίμονο μου αν παράβλεπα την πείρα μου και ασχολούμουν με αερολογίες που γράφει ο κάθε δήθεν μάστορας.
EGW PANTWS TO DOKIMASA SE 2 NTEPOZITA K EGINAN POLY KALA.SIGOYRA TO ACID EINAI OPWS TA LES.TI NA PW.MIA ALLH LYSH PANTWS EINAI NA XRISIMOPOIOISIS MONO BENZINI K NA RIKSEIS BENZINOLADO META K NA TO KSEPLINEIS ME BENZINI.I KALYTERI LISI K MIA PLASTIKOPOIISI META..
www.fisi.tv
Τουλάχιστον μην το αφήνεις άδειο ή με λίγη βενζίνη για μεγάλο διάστημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Αλοίμονο μου αν παράβλεπα την πείρα μου και ασχολούμουν με αερολογίες που γράφει ο κάθε δήθεν μάστορας.
EDIT : ουπς τωρα ειδα οτι ο ξεθαψα το θεμα (απο το 2006)τωρα που εψαχνα για κατι αντιστοιχο
![]()
Η αληθεια ειναι οτι το HCl ειναι διαβρωτικοπληροφοριακα για να εμφανισω πλακετα αφου την εμφανισω
Την σκεπαζω με ακουα φορτε και και μετα σταζω καμια 10αρια σταγονες Περιντρολ Η2Ο2 το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακοσε 5 λεπτα εχει εξαφανιστει οεκτεθημενος χαλκος και που να βαλεις σιδερο στο δυαλυμα
![]()
![]()
Απο την αλλη το εχω ακουσει και εγω αυτο που περιγραφει ο hdbiker και μαλιστα το κανουν για χρονια επαγγελματιες που ασχολουνται με παλιες μοτο
Εγω σκεφτομαι να κανω μια διαδικασια επιμεταλλωσης και αναλογα το αποτελεσμα θα κανω πλαστικοποιηση που θελω να την αποφυγω αν γινεται
Αν μου ανεβασει το αρχειο με την διαδικασια ΟΚ αλλιως για οποιον ενδιαφερεται με email η οταν φτιαξει το θεμα με τις επισυναψεις![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Φίλε Χρήστο καλημέρα από τη Σκύρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
EDIT : ουπς τωρα ειδα οτι ο ξεθαψα το θεμα (απο το 2006)τωρα που εψαχνα για κατι αντιστοιχο
![]()
Η αληθεια ειναι οτι το HCl ειναι διαβρωτικοπληροφοριακα για να εμφανισω πλακετα αφου την εμφανισω
Την σκεπαζω με ακουα φορτε και και μετα σταζω καμια 10αρια σταγονες Περιντρολ Η2Ο2 το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακοσε 5 λεπτα εχει εξαφανιστει οεκτεθημενος χαλκος και που να βαλεις σιδερο στο δυαλυμα
![]()
![]()
Απο την αλλη το εχω ακουσει και εγω αυτο που περιγραφει ο hdbiker και μαλιστα το κανουν για χρονια επαγγελματιες που ασχολουνται με παλιες μοτο
Εγω σκεφτομαι να κανω μια διαδικασια επιμεταλλωσης και αναλογα το αποτελεσμα θα κανω πλαστικοποιηση που θελω να την αποφυγω αν γινεται
Αν μου ανεβασει το αρχειο με την διαδικασια ΟΚ αλλιως για οποιον ενδιαφερεται με email η οταν φτιαξει το θεμα με τις επισυναψεις![]()
Παρακολουθώ από καιρό τα εντυπωσιακά σου κατορθώματα και ομολογουμένως γουστάρω τα μάλα!
Εσύ που είσαι γκουρού στο θέμα "αποκατάσταση αρχαιολογικών μηχανών", μπορείς να δώσεις καμιά λύση για την καταπολέμηση σκουριάς στο εσωτερικό του ρεζερβουάρ;
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ΜΖ μου και θα ήθελα να αποφύγω την πλαστικοποίηση...
Αν έχεις λίγο χρόνο και όρεξη, ρίξε και προς τα εδώ τα φώτα σου, please...
![]()
...το νου σου!!
Ομοιοπαθης και εγω !!Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
Φίλε Χρήστο καλημέρα από τη Σκύρο!
Παρακολουθώ από καιρό τα εντυπωσιακά σου κατορθώματα και ομολογουμένως γουστάρω τα μάλα!
Εσύ που είσαι γκουρού στο θέμα "αποκατάσταση αρχαιολογικών μηχανών", μπορείς να δώσεις καμιά λύση για την καταπολέμηση σκουριάς στο εσωτερικό του ρεζερβουάρ;
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο ΜΖ μου και θα ήθελα να αποφύγω την πλαστικοποίηση...
Αν έχεις λίγο χρόνο και όρεξη, ρίξε και προς τα εδώ τα φώτα σου, please...
![]()
Εχω δυο τεποζιτα του CB750 και τα δυο με το ιδιο θεμα με την σκουρια ...
Θα δοκιμασω την διαδικασια επιμεταλλωσης παρακατω στο ενα τεποζιτο που εχει παθει μαγουλαδες απο την φωτια και βλεπουμε:rotflmao:
Αν δουλεψει τοτε θα το ποσταρω αν οχι κανω την παπια :rotflmao:
http://img269.imageshack.us/img269/1064/rust1.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/4120/rustx.jpg
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Ωραίος, θα περιμένω...
Φοβάμαι όμως ότι δεν τη γλιτώνουμε την πλαστικοποίηση...
Σε κάτι ξένα fora βρήκα στοιχεία για κιτ που κυκλοφορούν, το ένα είναι το KREEM (λευκό και κόκκινο, λένε ότι το κόκκινο κρατάει καλύτερα) και το άλλο το POR-15...
Δεν ξέρω όμως αν αξίζουν, θα ήθελα τη γνώμη κάποιου που τα έχει δοκιμάσει!
:smilea:
...το νου σου!!