Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Eγώ θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός στο τι λέω... Ετσι, ετσι! Σπυρο, αμα θες εχω ενα τηλεφωνακι στη κατοχη μου να γνωρισεις κι εσυ τη ΧΑΡΑ...αυτοπροσωπος!
www.torosticker.gr TORO Sticker Xpress Copy Shop
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Ετσι, ετσι! Σπυρο, αμα θες εχω ενα τηλεφωνακι στη κατοχη μου να γνωρισεις κι εσυ τη ΧΑΡΑ...αυτοπροσωπος! Για να μην τον παίρνετε από πίσω, πάρτε του μια πίπα... Παλιά διαφήμιση... κολλάει γάντι..
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
http://www.youtube.com/watch?v=cbfklMOknZo
Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Ετσι, ετσι! Σπυρο, αμα θες εχω ενα τηλεφωνακι στη κατοχη μου να γνωρισεις κι εσυ τη ΧΑΡΑ...αυτοπροσωπος! ρε μπας και εχω χάσει επεισόδια? ρε Δημητράκο έτσι απλά? χωρίς περιπέτεια και story?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro ρε μπας και εχω χάσει επεισόδια? ρε Δημητράκο έτσι απλά? χωρίς περιπέτεια και story? 1ον απευθυνομουν στον εταιρο Σπυρο και 2ον...αλλα ντ άλλα της Παρασκευής το γάλα! οχι, δε χωρισα με τη ΔΙΚΙΑ μου Χαρά! Ασ το, θα σου βαζα μια φωτο αλλα θα μας παρουν στο κυνηγι! Δυστυχως ΟΥΤΕ link δε μπορω να βαλω!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 μα ναι..... "τι πίπα είναι αυτή χαρά μου" και αν ειμασταν στην αγγλια ανετα θα μπορουσε να γινει και:''τι χαρα ειναι αυτη πιπα μου!!''
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro ρε μπας και εχω χάσει επεισόδια? ρε Δημητράκο έτσι απλά? χωρίς περιπέτεια και story? και περιπετεια ειχε, και στορυ ειχε, και παραλιγο να αποκτησει και αισθημα σπυρο!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER και αν ειμασταν στην αγγλια ανετα θα μπορουσε να γινει και:''τι χαρα ειναι αυτη πιπα μου!!'' είσαι πολύ μπροστα.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER και περιπετεια ειχε, και στορυ ειχε, και παραλιγο να αποκτησει και αισθημα σπυρο!!! ...ξεχασες τις βυζαρες! Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 είσαι πολύ μπροστα..... +998 ρε μλκ Τρουπερ!