Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Laser για διόρθωση μυωπίας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ναι παιδια το θεμα ειναι τι γινεται με τις παρενεργειες που λετε παραπανω...πχ εσεις μιλατε για 5-6 βαθμους δηλαδη αομματοι
    αξιζει δηλαδη το καποιο ρισκο το μικρο ας πουμε...

αν εχεις 2,5 βαθμους, δηλαδη βλεπεις απλα οχι καλα χωρις γυαλια αξιζει το ρισκο?
    επισης εγω εχω και μυωπια και αστιγματισμο και αυτος ειναι ο λογος που δε βλεπω πολυ καλα με φακους, παρα μονο με γυαλια, διορθωνονται ολα στο 100%?

το ρίσκο δεν είναι μικρό. οποιαδήποτε λάθος είναι μόνιμο και ενοχλητικό.

το αν αξίζει ή όχι ο καθένας το ζυγίζει διαφορετικά. άμα είσαι μόνιμα από
    το πρωι έως το βράδυ με γυαλιά ή φακούς για μένα ναι, αξίζει με τα χίλια.

και ο αστιγματισμός διορθώνεται.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    κοιτα με 3 βαθμους δε γινεται να εισαι χωρις φακους η γυαλια...το θεμα ειναι οτι ομως, αν μου φυγει κανας φακος πχ μπορω να γυρισω σπιτι οδηγωντας...οποτε το να ρισκαρω το να ειμαι παντα χωρις φακους/γυαλια αλλα με μια πιθανοτητα να εχω για παντα προβλημα που δε διορθωνεται...εεε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    το ρίσκο πάντα θα υπάρχει αν και τα τελευταία χρόνια είναι πολύ λίγο.
    το ποσοστό επιτυχίας κυμαίνεται γύρω στο 92-98%. μιλάμε για επέμβαση με ιστορια κοντά 30 ετών.

νομίζω έχει ξαναφερθει δεν μπορεί ο καθένας να κάνει την επέμβαση. κάνεις μια σειρά από ελεγχους
    πριν κριθείς κατάλληλος πχ παχος κερατοειδους ή ξηρότητα οφθαλμού.

επίσης όσο αφορά αυτούς που έχουν θέμα, ποιός μου λέει εμένα ότι δεν ακολούθησαν σωστά τις οδηγίες
    για την αποθεραπεία; πολύ εύκολο να τα ρίχνουμε στον κακό γιατρό, πολύ δύσκολο στον κακό εαυτό μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Μόνο και μόνο που πρέπει να βγάλεις τα γυαλιά να τα κρατήσεις στο στόμα να βάλεις το μισό κρανος να τα φορέσεις και να κατεβάσεις το υπόλοιπο... Οι φακοί καλοί ειναι αλλα κουράζουν.. Δεν μπορείς να εχεις ανοιχτή και πολύ την ζελατίνα γιατί ξερενονται τα μάτια κτλ...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Αν και το εχουμε τερματίσει το θεμα ενημερωτικα
    Στον us army και γενικα στα σωματα ασφαλείας της αμερικης απαγορεύεται να κανεις λασικ και δεν προσλαβαμουν ατομα που εχουν κανει την συηκεκριμενη μέθοδο. Και ο λόγος ειναι απλος. Ο κερατοειδης οταν κοπει ποτε δεν κολαει πληρως. Και υπαρχει περιπτωση αποκολησης σε βιαιους τραυματισμόυς. (Προσωπικα στην δουλεια εχω δει σε τροχαίο να του εχει αποκοληθει. Νταξ τουτο φτιαξαμε αλλα δεν ειναι και λιγο.)
    Τεσπα μεγαλα παιδια ημαστε ο καθενας μποριε να κρίνει.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Πλεον και σε μενα δεν εχει νοημα.
    Ασχολουμαι με την πρεσβυωπια τωρα .

Αλλα πριν χρονια , οταν με προετρεπε ο οφθαλμιατρος μου
    να κανω laser για την μυωπια, ειχαμε τον εξης διαλογο.

-Κανε βρε την επεμβαση , νεο παιδι , θα απεξαρτηθεις απο τα γυαλια μια για παντα.
    -Ρε συ , δε με νοιζει το ενδεχομενο να αποτυχει και να ξανα-αποκτησω μυωπια,αυτο που με ανυσυχει ειναι η πιθανοτητα τυφλωσης απο την επεμβαση ή μονιμης ζημιας.
    -Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα , ειναι κατω του 1% και παρα πολυ σπανια.Εγγυηση.
    -ΟΚ , ας το κανουμε τοτε,απλα θελω πριν, να υπογραψεις ενα ιδιωτικο συμφωνητικο , οτι σε περιπτωση αποτυχιας (μονιμη ζημια κλπ) δεχεσαι να σου σκοτωσω το παιδι.

Δεν υπεγραψε ποτε το συμφωνητικο...

(υ.γ. ηταν φιλος ο γιατρος)

Επειδη ειχα μυωπια γυρω στο 7+ αποφασισα να κανω την επεμβαση στο Οφθαλμιατρειο Αθηνων.
    Εκανα την PRK την οποια μου συνεστησαν εκει το 2010 και ταλαιπωρηθηκα για περιπου 2 εβδομαδες.
    Πραγματικα ηταν τα καλυτερα λεφτα που εχω δωσει ποτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εγω εκανα με την Lasik το 2004...
    εκανα τοτε και τα δυο ματια ταυτοχρονα κατι που τωρα δεν το κανουν πια....
    Πραγματικα ειναι τα καλυτερα χρηματα που εχω δωσει...και το καλυτερο πραγμα που εχω κανει για τον ευατο μου......δεν το συζητω, και το προτεινω ανεπιφυλακτα !!

edit : μολις ειδα οτι ειχα γραψει σχεδον το ιδιο στα πρωτα ποστ του θεματος το 2012 !!!! χαχχαχαχαχα

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Πολυ θα ηθελα να κανω την επεμβαση ( 2.75 μυωπια εχω) αλλα απο λεφτα δεν..
    Εγω στο 95% φοραω φακους οποτε αν παω καπου εστω και 2 μερες πρεπει να κουβαλαω μαζι υγρο και θηκη,γυαλια και συνηθως εχω κι ενα ζευγαρι φακους καβατζα.ακομα και σε βολτα,σε περιπτωαη που για καποιο λογο φυγει ενας.
    Ελπιζω να καταφερω να την κανω καποια στιγμη την επεμβαση.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    To όνομα της κλινικής σβήστηκε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    το ειχα ψαξει λιγακι μετα απο συζητηση με το οφθαλμιατρο και κατεληξα πως δεν αξιζει. προτιμω να ταλαιπωρουμε με φακους και γυαλια (εχω 3.00δ και 1.25α μυωπια). το ποσοστο αποτυχιας ειναι ελαχιστο αλλα αν σου τυχει ομως, τι κανεις μετα? επισης ναι μεν θα διορθωθει για λιγα χρονια αλλα πιθανων θα ανεβει η μυωπια και μετα απο 2-3-5 χρονια τι φαση, θα ξανακανεις παλι εγχειρηση? πολλα τα λεφτα και η ταλαιπωρια.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Always somewhere.... Το avatar του/της zandesiro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    ναι παιδια το θεμα ειναι τι γινεται με τις παρενεργειες που λετε παραπανω...πχ εσεις μιλατε για 5-6 βαθμους δηλαδη αομματοι
    αξιζει δηλαδη το καποιο ρισκο το μικρο ας πουμε...

αν εχεις 2,5 βαθμους, δηλαδη βλεπεις απλα οχι καλα χωρις γυαλια αξιζει το ρισκο?
    επισης εγω εχω και μυωπια και αστιγματισμο και αυτος ειναι ο λογος που δε βλεπω πολυ καλα με φακους, παρα μονο με γυαλια, διορθωνονται ολα στο 100%?
    2,5 βαθμους μυωπια με λιγο αστιγματισμο....2500 χιλιαρικα το 2008....Απογευμα εγινε η επεμβαση την αλλη μερα οδηγησα 50 χλμ με το αυτοκινητο με την μασκα γυαλιων του σκι βεβαια στα ματια...Απο τοτε δεν εχω καποιο θεμα...Ησυχασε το κεφαλι μου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    την εκανα σε ιδιωτικο ιατρειο του Χρονοπουλου Γιωργου το 2007 (αμερικης 10) και ειχα πληρωσει 2κ και για τα 2 ματια τοτε...
    μια χαρα γιατρος και το αποτελεσμα τελειο...10/10...
    το θεμα ειναι να εχει κανει κανα 2 χιλιαδες επεμβασεις και να κατεχει το αντικειμενο...
    lasik φυσικα και η αποθεραπεια ειναι σαφως πιο ευκολη...

απ'οτι εχω καταλαβει ειναι οτι αν φορας καθημερινα και για αρκετα χρονια φακους επαφης λεπταινει ο κερατοειδης και δεν μπορει ο γιατρος να "κοψει" οσο χρειαζεται για να φερει την εστιαση εκει που θελει...

το μονο αρνητικο ειναι οτι το βραδυ και αν εισαι κουρασμενος βλεπεις ενα "στεφανι" γυρω απο τα φωτα (ειτε λεγονται stop, ειτε λαμπες στον δρομο) και αυτο αν τα κοιτας απο αποσταση...

κανενα προβλημα μετα απο 8 χρονια...
    χαιρομαι να αγοραζω γυαλια ηλιου...
    να φοραω κρανος χωρις βαλε βγαλε (αν υπαρχει φιμε ζελατινα ή ειναι βραδυ)...
    να παιζω μπασκετ ανετα...
    kick boxing ακομα πιο ανετα...
    brazilian jiu jitsu, χωρις προβλημα...
    θαλασσα βλεπω επιτελους βυθο με μασκα και δεν χανω την ομπρελα οταν ειναι να βγω...

γενικα απειρες διευκολυνσεις σε πολλα πραγματα...
    αξιζε και με το παραπανω...

τα μονα αρνητικα...αν μπορουμε να πουμε αρνητικα...

το "στεφανι" γυρω απο φωτεινη πηγη, που εχει να κανει λιγο με την κουραση και περισσοτερο με ξηροφθαλμια...εγω πλεον το συνηθισα και δεν ειναι κατι τραγικο...
    η ξηροφθαλμια, αν εισαι συνεχως με air condition δουλεια, σπιτι, κλπ....λυνεται με φυσικα δακρυα που μπορεις να τα εχεις μαζι σου και μια στο τοσο να ριχνεις...
    και μια ελαχιστη φωτοευαισθησια που σε εντονο ηλιο, αντηλια κλπ θες γυαλια ηλιου...αλλα αυτο συμβαινει και με αυτους που εχουν ανοιχτοχρωμα ματια...

μυωπια 5,50 και 5,75...δεν εβλεπα Χριστο...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    Αν και το εχουμε τερματίσει το θεμα ενημερωτικα
    Στον us army και γενικα στα σωματα ασφαλείας της αμερικης απαγορεύεται να κανεις λασικ και δεν προσλαβαμουν ατομα που εχουν κανει την συηκεκριμενη μέθοδο. Και ο λόγος ειναι απλος. Ο κερατοειδης οταν κοπει ποτε δεν κολαει πληρως. Και υπαρχει περιπτωση αποκολησης σε βιαιους τραυματισμόυς. (Προσωπικα στην δουλεια εχω δει σε τροχαίο να του εχει αποκοληθει. Νταξ τουτο φτιαξαμε αλλα δεν ειναι και λιγο.)
    Τεσπα μεγαλα παιδια ημαστε ο καθενας μποριε να κρίνει.
    Στην Αμερική γινεται η επέμβαση Femto Lasik για τους αστροναύτες. Thn idia εκανα κι εγώ
    http://www.usaeyes.org/lasik/library/nasa-lasik.htm

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Paolo Προβολή μηνύματος
    Στην Αμερική γινεται η επέμβαση Femto Lasik για τους αστροναύτες. Thn idia εκανα κι εγώ
    http://www.usaeyes.org/lasik/library/nasa-lasik.htm
    αστροναυτης εισαι ?

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. eksatmisi Laser για Hornet
    από sifos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 21:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε