Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: R1150RT

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theodosisv Προβολή μηνύματος
    Tελικά μετα από ψάξιμο, συλλογή πληροφοριών, απόψεων κτλ κτλ με βλέπω να ψάχνομαι σοβαρά για fjr 04-05.... Είδα και κανά δυο, οδήγησα... και για να μη γεμίζω τον κόσμο με νέα θέματα αν μου επιτρέπεται παρακαλώ για τις εμπειρίες σας εδώ...

Καλή χρονιά σε όλους!!
    Από τα λίγα καρατουριστικά μηχανάκια αξιόπιστο και αυτό σε βαθμό "κακουργήματος" κουβαλάει τριβάλιτσο άνετα (και μαμά) ο συνεπιβάτης είναι και αυτός άνετα (λιγότερο από το RT) άλλα άνετα.
    Η διαφορά του με το RT είναι πως σε "φτιάχνει" να ανοίξεις το δεξί grip προς το τέρμα του και το service του είναι λίγο ποιο επίπονο (4κυλινδρο-2κύλινδρο).
    Ότι και να πάρεις καλά ταξίδια να έχεις φίλε μου και καλές επιστροφές !!!
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Στην Αθηνων Κορινθου στο υψος της Μανδρας υπαρχει η καντινα του Μιχαλη.
    Ο Μιχαλης εχει ενα GT 1300 BMW 2003 με λιγα χιλιομετρα τριβαλιτσο και αγρατζουνιστο.
    Πας το βλεπεις τρως και ενα βρωμικο και φευγεις!!!

από VFR800 σε Κ1200S... Το avatar του/της theodosisv
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από soter3gm Προβολή μηνύματος
    Από τα λίγα καρατουριστικά μηχανάκια αξιόπιστο και αυτό σε βαθμό "κακουργήματος" κουβαλάει τριβάλιτσο άνετα (και μαμά) ο συνεπιβάτης είναι και αυτός άνετα (λιγότερο από το RT) άλλα άνετα.
    Η διαφορά του με το RT είναι πως σε "φτιάχνει" να ανοίξεις το δεξί grip προς το τέρμα του και το service του είναι λίγο ποιο επίπονο (4κυλινδρο-2κύλινδρο).
    Ότι και να πάρεις καλά ταξίδια να έχεις φίλε μου και καλές επιστροφές !!!
    Nα 'σαι καλά και σ'ευχαριστώ πολύ!!
    Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panos farmer Προβολή μηνύματος
    Στην Αθηνων Κορινθου στο υψος της Μανδρας υπαρχει η καντινα του Μιχαλη.
    Ο Μιχαλης εχει ενα GT 1300 BMW 2003 με λιγα χιλιομετρα τριβαλιτσο και αγρατζουνιστο.
    Πας το βλεπεις τρως και ενα βρωμικο και φευγεις!!!
    Πολύ καλό αλλά κάνει 2 σκασμούς λεφτά , όχι 5.000 € που βρίσκεις σήμερα fjr...

H GT τελικα ειναι 1200 κυβικα πωληται τωρα στο CAR.GR
    και ζηταει 5900 συζητησιμη

Eίναι το παλιό μοντέλο, καλό αλλά στα ίδια λεφτά το fjr βρίσκεται πολύ πιο κοντά σε ότι κυκλοφορεί σήμερα και αξιόπιστα...

To bmw εννοώ τον Ρ κινητήρα, ή θα τον μισήσεις, ή θα τον λατρέψεις. Γι αυτό ότι κάνεις, κάνε δοκιμή πρώτα. Τ ΡΤ το θεωρώ πολύ καλή επιλογή όπως και το fjr

Οδήγησα fjr για 300 μέτρα. Δεν χρειάστηκα παραπάνω, κατάλαβα πολλά, το ερωτεύτηκα...

Οδήγησα fjr για 300 μέτρα. Δεν χρειάστηκα παραπάνω, κατάλαβα πολλά, το ερωτεύτηκα...
    κοίτα (τσέκαρε εννοώ) καλύτερα την πίσω ανάρτηση για να μην πεις οτι δεν στο είπα μετά.....

Τι εννοείς??

Τι εννοείς??
    εννοώ οτι είναι λίγο επιεικώς απαράδεκτη στην λειτουργία της....

δεν μπορώ να την φέρω να μου δουλεύει ικανοποιητικά με τίποτα.... στα σαμαράκια με πετάει απάνω (πχ στα σαμαράκια που υπάρχουν στην παραλιακή από π. φάληρο προς την διχάλα συγγρού/πειραιάς στην αριστερή στροφή)....

επιπλέον, έχει δύο θέσεις προφόρτισης (!!!!).... μία για ένα άτομο, μία για δύο άτομα.... μοτοσακό το οποίο διατείνεται η εταιρεία οτι είναι η ναυ-αρχίδα της, άξιζε κάτι καλύτερο....

μπορεί να φταίει οτι πάντα είχα ον-οφ, μπορεί οτι παράλληλα στο στρώμα (το 1000) είχα όλινς, μπορεί απλά να είμαι κουλός, μπορεί να μην ξέρω να την φέρω (τα δύο τελευταία για να προλάβω τα καλόπαιδα) μπορεί όλα αυτά μαζί και τίποτα από αυτά....

δεν ξέρω να χαλάει αλλά έχει θέμα με την λειτουργία της....

κατά τα άλλα το μοτό τα σπάει.....

Φίλε theodosisv συγγνώμη που μπαίνω κάπως απότομα στην συζήτηση αλλά μόλις τώρα την είδα.Ρε παιδιά και εσείς με τα BMW εντάξει την πήρατε την μηχανή αλλά να είστε αμερόληπτοι και όχι σαν τους διάφορους μηχανικούς είτε της Honda, είτε της Yamaha,είτε της Suzuki, είτε της BMW, είτε των ιταλών, γάλλων, πορτοάγγλων και βεδουίνων που γι' αυτούς δεν υπάρχει άλλη εταιρία εκτός από την δική τους. Άντε τώρα αφήστε τα αυτά και μην σπρώχνετε τον φίλο μας σε μηχανές που δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται! Την λέξη BMW σε μοτοσυκλέτα ξέχνα την και είμαι τόσο απόλυτος σε σημείο που γίνομαι εριστικός γιατί σου λέει ο ένας πρόσεξε αυτό και πρόσεξε το άλλο και να μην είναι αυτό έτσι αλλά να είναι έτσι αντί να σου πει μακριά. Ρε παιδιά αν μια μηχανή είναι καλή είναι καλή τέλος.
    μπορώ να σου αναλύω για ώρες για τα στραβά κάθε εταιρίας αλλά για την BMW θα σου πω μόνο ένα σε χώρες με τεράστια μοτοσυκλετιστική παιδεία η λέξη BMW δεν υπάρχει ούτε σε τοίχο γραμμένη με σπρέι!
    Λοιπόν και επειδή πρέπει να πάρω μια ανάσα ναι το FJR είναι μηχανή ΜΗΧΑΝΗ!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manolis1980 Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά αν μια μηχανή είναι καλή είναι καλή τέλος.μπορώ να σου αναλύω για ώρες για τα στραβά κάθε εταιρίας αλλά για την BMW θα σου πω μόνο ένα σε χώρες με τεράστια μοτοσυκλετιστική παιδεία η λέξη BMW δεν υπάρχει ούτε σε τοίχο γραμμένη με σπρέι!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    'Εχω ανοίξει τους χάρτες και ψάχνω...ποια είναι αυτή η χώρα ή χώρες ρε παιδία; μη με αφήσετε με την απορία....πλιζ...
    Για την ταμπακιέρα δεν έχω κάτι να πω...ούτε κάτοχος γερμανίδας ήμουν ποτέ...ούτε φαν...και όσους γνωρίζω μια από τα ίδια με όλους...τίποτε φοβερό, αλλά όλο και κάτι...
    Πάντως πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μάθω ποιες οι χώρες με τεράστια μοτοσυκλετιστική παιδεία, την οποία μάλιστα σέβονται...

εδιτ....
    ίσως είναι λάθος η παράθεση αλλά φαντάζομαι ότι έγινα κατανοητός...σορι αμπάουτ δατ...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    'Εχω ανοίξει τους χάρτες και ψάχνω...ποια είναι αυτή η χώρα ή χώρες ρε παιδία; μη με αφήσετε με την απορία....πλιζ...
    Για την ταμπακιέρα δεν έχω κάτι να πω...ούτε κάτοχος γερμανίδας ήμουν ποτέ...ούτε φαν...και όσους γνωρίζω μια από τα ίδια με όλους...τίποτε φοβερό, αλλά όλο και κάτι...
    Πάντως πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μάθω ποιες οι χώρες με τεράστια μοτοσυκλετιστική παιδεία, την οποία μάλιστα σέβονται...

εδιτ....
    ίσως είναι λάθος η παράθεση αλλά φαντάζομαι ότι έγινα κατανοητός...σορι αμπάουτ δατ...

Μαλάουι, Μπουρούντι, Βόρεια Κορέα, Λιβερία, Σιέρα Λεόνε, Αϊτή, Αφγανιστάν...θες κι άλλες; Δεν κυκλοφορεί μηχανή BMW εκεί ούτε για δείγμα, οι αντιπροσωπείες είναι παράνομες να φανταστείς όπως ήταν εδώ το ΚΚΕ κάποτε...
    Υ.Γ. Κανένα πρόβλημα με την παράθεση

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. manual r1150rt
    από george123 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας