Πριν από λίγους μήνες αγόρασα κι εγώ ένα ίδιο μηχανάκι. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι το πιο σωστό.
Μην βιάζεσαι!
Προσωπικά χρειάστηκε να περιμένω 5 μήνες περίπου για να πάρω αυτό που ήθελα ακριβώς και το πήρα. Τα λεφτά υπήρχαν στην άκρη, κοιτούσα τις αγγελίες συχνά, μιλούσα με τους ιδιοκτήτες και έβλεπα πως κινείται η αγορά. Κάποια στιγμή, έσκασε μύτη και η ευκαιρία, το έλεγξα και το αγόρασα. Συνεπώς, δική μου πρώτη συμβουλή είναι να κάνει υπομονή. Έτσι κι αλλιώς, χειμώνα έχουμε, δεν θα χαθεί τίποτα αν πέσουν και 2 βροχές και δεν τις φας στη μάπα.
Η δεύτερη συμβουλή, δεν είναι τόσο συμβουλή όσο διαπίστωση και έχει να κάνει με τη συζήτηση πιο πριν περί αναλώσιμων/ζημιών κτλ που πρέπει να καλυφθούν μετά την αγορά. Το καλό για την τσέπη σου είναι ότι δεν ψάχνεις για RGV250, αλλά για CBR600 4ετίας στη χειρότερη. Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια (γενικότερα) και προσωπικά όσα CBR τσέκαρα κανένα δεν φάνηκε να είναι έτοιμο να σκορπίσει ή να θέλει τα χίλια μαζέματα. Αλυσιδογράναζα, δισκόπλακες, τακάκια και λάστιχα πέρα από δείκτες χιλιομέτρων και τρόπου χρήσης της μηχανής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο παζαρέματος της τιμής. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα που θα αλλαχτούν είναι περί του 100ρικου και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για το πόσα Nm σύσφιξη χρειάζεται το φίλτρο λαδιού. Γενικότερα, το μηχανάκι δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και προσωπικά η αγορά του με έχει καλύψει 110%. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις πριν την αγορά του είναι η καλή μηχανική του κατάσταση. Αν το μηχανάκι το δει μάστορας, ακούγεται όμορφα και κινείται σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά πράγματα. Τέλος, τσέκαρε σε μηχανάκια με αρκετά χιλιόμετρα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις βαλβίδων στα χιλιόμετρα που πρέπει. Θα μου πεις, που ξέρω αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα... Δεν ξέρεις 100%, αλλά η γενικότερη εικόνα της μηχανής μπορεί να πει πολλά.
Τέλος, όσον αφορά στην τελευταία "ευκαιρία" που βρήκες με +2 χιλιάρικα απ' το budget σου, να πω ότι σαν νέος οδηγός και σαν πρωτάρης στον κόσμο των ss, δεν χρειάζεσαι πολλά extra/aftermarket. Κοινώς, μηχανάκια με 1002 καλούδια πάνω τους, αν δεν είναι τρομερές ευκαιρίες, δεν έχει νόημα να τα κοιτάς. Το CBR δεν έχει ανάγκη ούτε από εξάτμιση, ούτε από φίλτρο, ούτε από ανάρτηση, ούτε από μπλιμπλίκια. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από εξάσκηση και εξοικείωση. Τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις για τα extra κάποιας μηχανής, συμβουλή μου είναι να τα δώσεις σε εισητήρια πίστας, βενζίνες, λάστιχα ή ακόμα καλύτερα σχολείο οδήγησης.
Αυτά τα "ολίγα". Καλή αγορά!