Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Πριν από λίγους μήνες αγόρασα κι εγώ ένα ίδιο μηχανάκι. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι το πιο σωστό. Μην βιάζεσαι!
    Προσωπικά χρειάστηκε να περιμένω 5 μήνες περίπου για να πάρω αυτό που ήθελα ακριβώς και το πήρα. Τα λεφτά υπήρχαν στην άκρη, κοιτούσα τις αγγελίες συχνά, μιλούσα με τους ιδιοκτήτες και έβλεπα πως κινείται η αγορά. Κάποια στιγμή, έσκασε μύτη και η ευκαιρία, το έλεγξα και το αγόρασα. Συνεπώς, δική μου πρώτη συμβουλή είναι να κάνει υπομονή. Έτσι κι αλλιώς, χειμώνα έχουμε, δεν θα χαθεί τίποτα αν πέσουν και 2 βροχές και δεν τις φας στη μάπα.

Η δεύτερη συμβουλή, δεν είναι τόσο συμβουλή όσο διαπίστωση και έχει να κάνει με τη συζήτηση πιο πριν περί αναλώσιμων/ζημιών κτλ που πρέπει να καλυφθούν μετά την αγορά. Το καλό για την τσέπη σου είναι ότι δεν ψάχνεις για RGV250, αλλά για CBR600 4ετίας στη χειρότερη. Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια (γενικότερα) και προσωπικά όσα CBR τσέκαρα κανένα δεν φάνηκε να είναι έτοιμο να σκορπίσει ή να θέλει τα χίλια μαζέματα. Αλυσιδογράναζα, δισκόπλακες, τακάκια και λάστιχα πέρα από δείκτες χιλιομέτρων και τρόπου χρήσης της μηχανής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο παζαρέματος της τιμής. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα που θα αλλαχτούν είναι περί του 100ρικου και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για το πόσα Nm σύσφιξη χρειάζεται το φίλτρο λαδιού. Γενικότερα, το μηχανάκι δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και προσωπικά η αγορά του με έχει καλύψει 110%. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις πριν την αγορά του είναι η καλή μηχανική του κατάσταση. Αν το μηχανάκι το δει μάστορας, ακούγεται όμορφα και κινείται σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά πράγματα. Τέλος, τσέκαρε σε μηχανάκια με αρκετά χιλιόμετρα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις βαλβίδων στα χιλιόμετρα που πρέπει. Θα μου πεις, που ξέρω αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα... Δεν ξέρεις 100%, αλλά η γενικότερη εικόνα της μηχανής μπορεί να πει πολλά.

Τέλος, όσον αφορά στην τελευταία "ευκαιρία" που βρήκες με +2 χιλιάρικα απ' το budget σου, να πω ότι σαν νέος οδηγός και σαν πρωτάρης στον κόσμο των ss, δεν χρειάζεσαι πολλά extra/aftermarket. Κοινώς, μηχανάκια με 1002 καλούδια πάνω τους, αν δεν είναι τρομερές ευκαιρίες, δεν έχει νόημα να τα κοιτάς. Το CBR δεν έχει ανάγκη ούτε από εξάτμιση, ούτε από φίλτρο, ούτε από ανάρτηση, ούτε από μπλιμπλίκια. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από εξάσκηση και εξοικείωση. Τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις για τα extra κάποιας μηχανής, συμβουλή μου είναι να τα δώσεις σε εισητήρια πίστας, βενζίνες, λάστιχα ή ακόμα καλύτερα σχολείο οδήγησης.

Αυτά τα "ολίγα". Καλή αγορά!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Πριν από λίγους μήνες αγόρασα κι εγώ ένα ίδιο μηχανάκι. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι το πιο σωστό. Μην βιάζεσαι!
    Προσωπικά χρειάστηκε να περιμένω 5 μήνες περίπου για να πάρω αυτό που ήθελα ακριβώς και το πήρα. Τα λεφτά υπήρχαν στην άκρη, κοιτούσα τις αγγελίες συχνά, μιλούσα με τους ιδιοκτήτες και έβλεπα πως κινείται η αγορά. Κάποια στιγμή, έσκασε μύτη και η ευκαιρία, το έλεγξα και το αγόρασα. Συνεπώς, δική μου πρώτη συμβουλή είναι να κάνει υπομονή. Έτσι κι αλλιώς, χειμώνα έχουμε, δεν θα χαθεί τίποτα αν πέσουν και 2 βροχές και δεν τις φας στη μάπα.

Η δεύτερη συμβουλή, δεν είναι τόσο συμβουλή όσο διαπίστωση και έχει να κάνει με τη συζήτηση πιο πριν περί αναλώσιμων/ζημιών κτλ που πρέπει να καλυφθούν μετά την αγορά. Το καλό για την τσέπη σου είναι ότι δεν ψάχνεις για RGV250, αλλά για CBR600 4ετίας στη χειρότερη. Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια (γενικότερα) και προσωπικά όσα CBR τσέκαρα κανένα δεν φάνηκε να είναι έτοιμο να σκορπίσει ή να θέλει τα χίλια μαζέματα. Αλυσιδογράναζα, δισκόπλακες, τακάκια και λάστιχα πέρα από δείκτες χιλιομέτρων και τρόπου χρήσης της μηχανής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο παζαρέματος της τιμής. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα που θα αλλαχτούν είναι περί του 100ρικου και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για το πόσα Nm σύσφιξη χρειάζεται το φίλτρο λαδιού. Γενικότερα, το μηχανάκι δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και προσωπικά η αγορά του με έχει καλύψει 110%. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις πριν την αγορά του είναι η καλή μηχανική του κατάσταση. Αν το μηχανάκι το δει μάστορας, ακούγεται όμορφα και κινείται σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά πράγματα. Τέλος, τσέκαρε σε μηχανάκια με αρκετά χιλιόμετρα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις βαλβίδων στα χιλιόμετρα που πρέπει. Θα μου πεις, που ξέρω αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα... Δεν ξέρεις 100%, αλλά η γενικότερη εικόνα της μηχανής μπορεί να πει πολλά.

Τέλος, όσον αφορά στην τελευταία "ευκαιρία" που βρήκες με +2 χιλιάρικα απ' το budget σου, να πω ότι σαν νέος οδηγός και σαν πρωτάρης στον κόσμο των ss, δεν χρειάζεσαι πολλά extra/aftermarket. Κοινώς, μηχανάκια με 1002 καλούδια πάνω τους, αν δεν είναι τρομερές ευκαιρίες, δεν έχει νόημα να τα κοιτάς. Το CBR δεν έχει ανάγκη ούτε από εξάτμιση, ούτε από φίλτρο, ούτε από ανάρτηση, ούτε από μπλιμπλίκια. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από εξάσκηση και εξοικείωση. Τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις για τα extra κάποιας μηχανής, συμβουλή μου είναι να τα δώσεις σε εισητήρια πίστας, βενζίνες, λάστιχα ή ακόμα καλύτερα σχολείο οδήγησης.

Αυτά τα "ολίγα". Καλή αγορά!
    Μ'άρεσε πάρα πολύ που τα είπες τόσο "σωστά" για εμένα.

Όσο για την υπομόνη δεν έχω με καταλαβαίνεις,αλλά μόνο και μόνο εξαιτίας των ευκαιρίων ,γενικότερα κρατιέμαι και γενικά απο Ιανουάριο μου είπαν οι περισσότεροι καθώς θα γίνει χαμός.

Όσο για το CBR ναι έχω ακούσει τα καλύτερα γενικότερα στο οτι δεν θέλει πολλά,επίσης και στο τελευταίο που λες για το οτι είμαι νέος οδηγός δεν είναι και ακριβώς οτι κυριότερο μπορώ να πω στο θέμα να πάρω τα εξτρά μπλιμπλίκια καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το πάρω μαμά τελείως εφόσων έχει τόσα λίγα χλμ. γιατί πολύ απλά δεν θα τα χρειαστώ ,και γιατί δεν τα έχω και τα λεφτά.
    Αν υπήρχε περίπτωση θα κοιτούσα και για GSX-R K7-K8,που βλέπω οτι κοιμένονται σε αυτήν την τιμή ,εκτός απο Kawasaki/Yamaha,τα οποία δεν μ'αρέσουν ,απο άποψη κυρίως μηχανική.
    Απλά και το CBR θα βγεί στα ίδια λεφτά μαμά απο οτι ένα Κ7-Κ8 με κάποια εξτρά.

Οπότε για αυτό όσο για το εισητήρια πίστας και σχολείο είναι απο τα σίγουρα που θέλω να μάθω με τον καιρό ,καθώς θέλω να γίνω "καλύτερος" οδηγός για τον εαυτό μου και μόνο.

Μια γενικότερη άποψη.Θα ήθελα επίσης.

Έχεις ένα CBR 600RR μαμά τελείως με 12.000 χλμ. και βλέπεις οτι είναι μηχανικά καλά με 4500€ αλλά με παζάρι να πάει στα 4500.
    Και απο την άλλη έχεις ένα GSX-R K7 08' με κάποια εξτρά μικρο πραγματάκια επάνω και 18000 χλμ. με 4500€, χωρίς παζάρι ,δηλαδή με παζάρι μπορεί και λίγο πιο κάτω.

Απο άποψη , καλύτερης επιλογής τι θεωρείτε ?
    Απαραίτητο είναι να σ'αρέσει ,και μ'αρέσει και το 1 και το άλλο,μόνο σε CBR έχω άνεβει όμως απο άποψη τέτοια και σε ένα 636. πρόσφατα με διαφορά 10' . Δεν μ'αρέσουν τα Kawasaki/Yamaha.

Οπότε σαν γενικότερη άποψη ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Δεν θέλω να χαρακτηριστώ βαμμένος ή κομπλεξικός. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια και τα αγαπάω όλα, αρκεί να στρίβουν.

Ήμουν ακριβώς στη θέση σου πριν λίγους μήνες και επέλεξα το CBR. Μετά από λίγο διάστημα συμβίωσης μαζί του, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ οδηγικά (αυτό ακριβώς ζητούσα) και έχω ένα μηχανάκι που δεν κάνει κιχ και δεν απαιτεί πολυέξοδη συντήρηση. Αν ήμουν στο "τρίλημμα" (CBR-R6-GsxR) αύριο το πρωί πάλι το CBR θα διάλεγα, γιατί αφ' ενός βολεύτηκα με την πρώτη πάνω του κι απ' την άλλη αποτελεί τρομερό σχολείο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Δεν θέλω να χαρακτηριστώ βαμμένος ή κομπλεξικός. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια και τα αγαπάω όλα, αρκεί να στρίβουν.

Ήμουν ακριβώς στη θέση σου πριν λίγους μήνες και επέλεξα το CBR. Μετά από λίγο διάστημα συμβίωσης μαζί του, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ οδηγικά (αυτό ακριβώς ζητούσα) και έχω ένα μηχανάκι που δεν κάνει κιχ και δεν απαιτεί πολυέξοδη συντήρηση. Αν ήμουν στο "τρίλημμα" (CBR-R6-GsxR) αύριο το πρωί πάλι το CBR θα διάλεγα, γιατί αφ' ενός βολεύτηκα με την πρώτη πάνω του κι απ' την άλλη αποτελεί τρομερό σχολείο.
    και για μια ακόμη φορά με κάλυψες στον συνηρμό μου ...

Ξέρω Honda Και ξερό ψωμί που λέμε , απλά περιμένω και εγώ όσο ναναι κάτι το καλό ,γιατί ...

Παλαιό μέλος
    Το όνειρο πλησιάζει αν και με διαφορετικά χρήματα,γιατί πλέον δεν έχω ούτε τα μισά απο αυτά και θα δανειστώ. Αλλά θα πάρω μηχανή απο δικό μας μέλος ,που είναι φίλος.

Απλά ήθελα να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου ,οτι δεν μένει και πολύ καθώς θα πάρω ένα HONDA CBR600RR (2007) -2ο χέρι - με 38000 χλμ. νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς ,σε πολύ καλή τιμή

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και μακάρι όλα να πάνε καλά και να μπορέσω τελικά να το πάρω γιατί έχω ακόμα θέματα με τις αγωγές κτλ. με το θέμα του τροχαίου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως

Επειδή σε κόβω πολύ κ@υλωμένο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρότεινα οδήγηση κότας για πολύ καιρό και καλορίζικο όταν με το καλό το αποκτήσεις, τα υπόλοιπα(λάδια, ξύδια, τακάκια-φίλτρα-άφιλτρα) είναι χρήσιμα μόνο για υπόθεση εργασίας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Επειδή σε κόβω πολύ κ@υλωμένο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρότεινα οδήγηση κότας για πολύ καιρό και καλορίζικο όταν με το καλό το αποκτήσεις, τα υπόλοιπα(λάδια, ξύδια, τακάκια-φίλτρα-άφιλτρα) είναι χρήσιμα μόνο για υπόθεση εργασίας.
    δεν θα χρειαστούν ούτε αυτά

Τα έχει κάνει ήδη αυτές τις μέρες το παλικάρι , και όσο για το κ@υλωμένο ... φαίνετε τόσο πολύ ε;;; χαχα!

Ναι, το γνωρίζω ήδη περί της οδηγήσης, θέλω να μπώ και το συντομότερο πίστα να μάθω την μηχανή ακόμα καλύτερα,ώστε να γνωρίζω για τα καλά τι έχω κάτω απο τα πόδια μου !

Να'σε καλά όμως.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Με το καλό, καλές βόλτες/trackdays

Α, και στα δικά μας να ευχηθώ
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος
    Ναι, ναι μόλις την πάρω θα την δείτε και θα φανερώσω κατόπιν συννεόησης να πω και πιο μέλος με βοηθαει εξ'αρχης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επί του θέματος.

Αλλά γιατί και στα δικά μας ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος

Αλλά γιατί και στα δικά μας ;

Για δικό μου RR λέω

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Για δικό μου RR λέω
    ετοιμάζεσαι να πάρεις και εσύ ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    ετοιμάζεσαι να πάρεις και εσύ ;

Εγώ έτοιμος είμαι, τα λεφτά μου λείπουν

(sorry για το spam)

Παλαιό μέλος
    και σε εμένα αλλά

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    με το καλο η αγορα φιλε μου.αν θες παντως να κανεις ενα πολυ καλο δωρο στον εαυτο σου με την αγορα της μοτο(και αφου εχεις και εξοπλισμο)
    περνα μια βολτα απο εδω..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133471
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    με το καλο η αγορα φιλε μου.αν θες παντως να κανεις ενα πολυ καλο δωρο στον εαυτο σου με την αγορα της μοτο(και αφου εχεις και εξοπλισμο)
    περνα μια βολτα απο εδω..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133471
    Να'σε καλά ,Γιάννη.

Ναι,έχω εξοπλισμό αν και θα πάρω 1-2 πραγματάκια καινούργια καθώς κάποια έπαθαν ζημιά απο το τροχαίο μου.
    Όσο για το CSS ,ας ελπίσω να έχω τα λεφτά έως τότε, για να μπορέσω να μπώ , δεν ξέρω υπό σκέψη είναι στο μέλλον , αρκεί να "ξεχρεώσω" πρώτα τα λεφτά που θα χρωστάω για την μηχανή και μέτα τα υπόλοιπα σιγά σιγά

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 17:45
  2. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα