τα εχω σταμπάρει αδερφέ μαζί με τον astroman ειδικά το δεύτερο για μένα είναι απίστευτο.... βασικά θέλω πρώτα να λύσω κάποια λειτουργικά θεμετακια και μετα θα έρθουν και οι μετατροπές.....
τα εχω σταμπάρει αδερφέ μαζί με τον astroman ειδικά το δεύτερο για μένα είναι απίστευτο.... βασικά θέλω πρώτα να λύσω κάποια λειτουργικά θεμετακια και μετα θα έρθουν και οι μετατροπές.....
και γω το πιστεύω οτι θα το καν χειρότερα αν το κάνω απο μέσα... προσπάθησα με ψυκτικό σπρέι και θερμοπιστολο αλλά τπτ.... ο στόκος δε θα πετάξει???
Ο φαρνατζης μου που είχα και Εγω μια τέτοια βουβα μου είπε ότι θα πετάξει ο στοκος.ωραίο γίνεται,μπράβο και καλη συνέχεια.
fate tin skoni mou.xa!
οχι οτι είναι του παρόντος αλλά πείτε καμιά ιδέα πως θα τι φέρω στα ίσια της αυτή τη λακουβιτσα...
ρωτα καποιο μαγαζι που κανει μικροεπισκευες τετοιου τυπου σε πορτες απο αυτοκινητα
Εμένα ένα χρόνο τώρα, στοκαρισμένο και βαμμένο δεν έχει πάθει τίποτα.![]()
Reggae will save us...
στα καλα φανοποια χρησημοπηουν βετουζα η ποντα και το τραβανε πρως τα εξω....
ORGIA!!!!!
Την πολαπλη την πέρασες με κανένα βερνικι υψηλής η δεν έχει πρόβλημα?
fate tin skoni mou.xa!
οχι δεν έχω ρίξει βερνίκι... την πέρασα με το σαπουνακι το καφέ και την χοντρή πανοβουρτσα για να καθαρίσει και μετά το σαπουνακι το μπλε και τη μαλακή πανοβουρτσα για να γυαλίσει... σίγουρα μετά από καιρό θα κιτρινίσει πάλι και δε ξέρω αν θα το αποφύγω με το βερνίκι. αν ομως κιτρινισει με το βερνικι θα μου ειναι πολυ πιο δυσκολο να την γυαλισω γτ θα πρεπει να βγαλω το βερνικι.....