Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Ερώτηση περί μεταφοράς βενζίνης με μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αλλά τζι πι ες δεν έχεις ?
    (δανίσου ρε αδερφέ)
    Τα έχει όλα !
    Τι ακριβώς έχει το gps? Σημάδια με το πού υπάρχουν βενζινάδικα? Μάλλον το δικό σου είναι πιο μαγκιόρικο από το δικό μου γιατί το δικό μου δε δείχνει τίποτα τέτοιο. Κι ούτε και ξέρω εντός Ελλάδος να υπάρχει ενημέρωση για τα βενζινάδικα στα gps (που να στέκει έστω). Τέσπα δεν είναι εκεί το θέμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Πέρα απο την πλάκα καλά να περάσεις βρε
    Σ'ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω άμα δε με φάνε οι αρκούδες, o bigfoot και οι εξωγήινοι της Δράμας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Τι ακριβώς έχει το gps? Σημάδια με το πού υπάρχουν βενζινάδικα? Μάλλον το δικό σου είναι πιο μαγκιόρικο από το δικό μου γιατί το δικό μου δε δείχνει τίποτα τέτοιο. Κι ούτε και ξέρω εντός Ελλάδος να υπάρχει ενημέρωση για τα βενζινάδικα στα gps (που να στέκει έστω). Τέσπα δεν είναι εκεί το θέμα.

Σ'ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω άμα δε με φάνε οι αρκούδες, o bigfoot και οι εξωγήινοι της Δράμας.

Σχεδόν όλα τα GPS αλλά και τα κινητά που έχω δει έχουν σημεία ενδιαφέροντος και μέσα σε αυτά είναι και τα βενζινάδικα. Μην τρελαίνεσαι, θα βρεις βενζινάδικο δεν υπάρχει θέμα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Σχεδόν όλα τα GPS αλλά και τα κινητά που έχω δει έχουν σημεία ενδιαφέροντος και μέσα σε αυτά είναι και τα βενζινάδικα. Μην τρελαίνεσαι, θα βρεις βενζινάδικο δεν υπάρχει θέμα.
    Εγω πάλι δεν έχω δει κανένα. Τα σημεία ενδιαφέροντος όπως λες είναι ελάχιστα απ'όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον. Χαζολογούσα με κάτι εφαρμογές τις προάλλες στο κινητό μου μιας και τα αναφέρεις κι αυτά, και μου έδειχνε το κοντινότερο βενζινάδικο από το σπίτι μου ότι είναι στα 20χλμ

Θα βρω βενζινάδικο ρε συ vaska. Κι όχι ένα. Πολλά. Δεν είπα το αντίθετο. Απλά πήγε αλλού η κουβέντα και ξέφυγε το θέμα, κι από το αν επιτρέπεται η μεταφορά μπιτονιού που ήταν το μόνο πράγμα που ρώτησα, καταλήξαμε να λέμε αν επιτρέπεται να σκοτώσεις αρκούδα grizzly με σουγιά γιατί σου την έπεσε με τουφέκι πλάσματος στη μέση της Εγνατίας ή αν θα θεωρηθεί animal cruelty. Τέσπα.
    Χρόνια πολλά by the way. Σ'όλους

Εγω πάλι δεν έχω δει κανένα. Τα σημεία ενδιαφέροντος όπως λες είναι ελάχιστα απ'όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον. Χαζολογούσα με κάτι εφαρμογές τις προάλλες στο κινητό μου μιας και τα αναφέρεις κι αυτά, και μου έδειχνε το κοντινότερο βενζινάδικο από το σπίτι μου ότι είναι στα 20χλμ

Θα βρω βενζινάδικο ρε συ vaska. Κι όχι ένα. Πολλά. Δεν είπα το αντίθετο. Απλά πήγε αλλού η κουβέντα και ξέφυγε το θέμα, κι από το αν επιτρέπεται η μεταφορά μπιτονιού που ήταν το μόνο πράγμα που ρώτησα, καταλήξαμε να λέμε αν επιτρέπεται να σκοτώσεις αρκούδα grizzly με σουγιά γιατί σου την έπεσε με τουφέκι πλάσματος στη μέση της Εγνατίας ή αν θα θεωρηθεί animal cruelty. Τέσπα.
    Χρόνια πολλά by the way. Σ'όλους
    Το να ξεφύγει η κουβέντα στο μοτό είναι σύνηθες. "Τελευταία καλημέρα" λες στον κόσμο που πρόκειται να καταστραφεί στις 21/12 και καταλήγουμε να μιλάμε για τυφέκια και δη ελεύθερου σκοπευτή, κοινώς πάλι τις μετράμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη.
    Στο θέμα σου τώρα που νομίζω απαντήθηκε, δεν χρειάζεται να κουβαλάς μπιτόνι αφού έτσι κι αλλιώς θα βρεις ν' ανεφοδιαστείς όσο κι αν καίει το κουτί.

Καλημέρες και χρόνια πολλά κι από μένα.

Παντως ειναι εντυπωσιακο την ωρα που δυο απο εμας γυρνανε τις Ανδεις με μηχανη, εμεις εδω να προβληματιζόμαστε αν θα βρούμε βενζιναδικα... στη Δράμα...με αυτοκινητο...

Κατι δεν καταλαβαινω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Παντως ειναι εντυπωσιακο την ωρα που δυο απο εμας γυρνανε τις Ανδεις με μηχανη, εμεις εδω να προβληματιζόμαστε αν θα βρούμε βενζιναδικα... στη Δράμα...με αυτοκινητο...

Κατι δεν καταλαβαινω
    Ναι αλλά αυτοί έχουν εφεδρικά κάνιστρα με καύσιμο!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Κατι δεν καταλαβαινω
    ναι.δεν καταλαβαινεις οτι ορμωμενος απο τον φοβο της στραβης εδραξε την ευκαιρια να ρωτησει ο καπνοπιπας αν γνωριζουμε κατα ποσο νομιμο και πρακτικο ειναι να κουβαλαει κανεις μεσα στο αμαξι του ενα μπιτονι με βενζινη.δατς ολ.

αλλο παραδειγμα:εχθες μαγκες παραλιγο να σκοτωθω με το μηχανακι.τι πιθανοτητες μου δινετε να παω στον παραδεισω αν στο προηγουμενο φαναρι ειχα κανει τον σταυρο μου?

καταλαβες τωρα?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    [...]τι πιθανοτητες μου δινετε [...]
    Καμια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καμια
    ενταξει μαγκες καταλαβε.

...την ωρα που δυο απο εμας γυρνανε τις Ανδεις με μηχανη, εμεις εδω να προβληματιζόμαστε αν θα βρούμε βενζιναδικα... στη Δράμα...με αυτοκινητο...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ...πάλι τις μετράμε να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη...
    Επειδή λοιπόν (όπως σωστά είπε ο vaska περί μετρήσεως) κάποιοι την έχουν μεγαλύτερη από εμάς (από εμένα εν προκειμένω), πρέπει να το βουλώσουμε και να μη ρωτήσουμε για κάτι που δε γνωρίζουμε και θέλουμε πληροφορίες??
    Ασχέτως του τί είναι αυτό, εντός σχετικής με το όλο φόρουμ θεματολογίας βέβαια. Όπως θα είδες δεν το άνοιξα στα ταξιδιωτικά το thread. Θα ήταν φαιδρό. Στο καφενείο το άνοιξα.
    Το παράδειγμα που μου φέρνεις θα μπορούσε σε κάποιο άλλο thread να είναι κάλλιστα κάτι τέτοιο: "Εδώ ο μπάμπης κάνει ανακατασκευή την παλιά Μ1 του Ρόσσι βίδα προς βίδα, κι εσύ μας ρωτάς και προβληματίζεσαι για το πώς να αλλάξεις λάδια στο παπί".
    Ή σε ένα άλλο φόρουμ, μαγειρικής πχ: "Η Σπονδή κάνει opening σήμερα με πιάτα εξωγήινα άγνωστα για το προσωπικό και με πρόβλεψη για 120 κουβέρ, κι εσύ μας ρωτάς και προβληματίζεσαι για το πώς να μαγειρέψεις τη γαλοπούλα για το ρεβεγιόν."

Κατι δεν καταλαβαινω
    Όπως και στις αισθήσεις και στον πόνο, δεν έχουμε όλοι το ίδιο threshold και στο άγχος, στον προβληματισμό, στην ανάγκη για προνοητικότητα και πάει λέγοντας. Ούτε και τα ίδια άγχη, τους ίδιους προβληματισμούς και πάλι πάει λέγοντας.
    Επειδή δεν πήρα μία βέσπα να πάω βόρειο πόλο αλλά ένα αυτοκίνητο να πάω στη Δράμα, δε νομίζω ότι στερούμαι αυτομάτως του δικαιώματος να ομιλώ (ή να έχω απορίες ή προβληματισμούς εν γένει).
    Όπως και να'χει και (ειλικρινά) χωρίς καμία μομφή, αδυνατώ να δεχτώ ότι δεν τα είχες καταλάβει όλα αυτά πριν τα κάνω τόσο νιανια. Και ξαναλέω. Αν η φαντασία κάποιων έτρεξε (μπορεί να το είχαν ανάγκη, δεν το κατακρίνω), και η πραγματικότητα της απορίας μου τους φρέναρε απότομα και τους απογοήτευσε, δεν ευθύνομαι εγώ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ναι.δεν καταλαβαινεις οτι ορμωμενος απο τον φοβο της στραβης εδραξε την ευκαιρια να ρωτησει ο καπνοπιπας αν γνωριζουμε κατα ποσο νομιμο και πρακτικο ειναι να κουβαλαει κανεις μεσα στο αμαξι του ενα μπιτονι με βενζινη.δατς ολ.
    Αυτό το δατς ολ προσπαθάω κι εγώ ο δόλιος να εξηγήσω εδώ και τόσα ποστ αλλά δεν... Θα το γράψω στην υπογραφή μου στο τέλος.
    Έχει το ρημάδι μια αυτονομία απαράδεκτη γι'αυτό και ρώτησα αν επιτρέπεται να κουβαλήσω ένα κωλομπιτόνι για παν ενδεχόμενο. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Τέσπα. Alea iacta est. Μπιτόνι δε θα πάρω γιατί άκρη με το νόμο δεν έβγαλα κι όπως είπα μαύρη πρωτοχρονιά δε θέλω να κάνω.

Κι ας μη μάθαμε τι ισχύει τελικά με το νόμο. Κοινώς: "Το μυστήριον ελύθη αλλά το πρόβλημα παραμένει τελικώς άλυτον"

http://www.youtube.com/watch?v=O9u2I1kzck4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τωρα μενει να μας πεις ΤΙ μαρκα και ΠΟΙΟ μοντελο ειναι το (πισωκινητο) κουτι που θ'ανεβεις, ουτως ωστε να κανουμε κριτικη στην οικονομικη κατασταση του πατερα σου..και κατ'επεκταση στην δικη σου και φυσικα να το συνδεσουμε με αυτο εδω για να δεσει το γλυκο...

(...)
    Το μόνο που έχω να πω είναι να μην είσαι με ρεζέρβα στο κάμπο της Λάρισας. Ή θα χρειαστεί να βγεις σε κανά χωριό για βενζίνη ή θα μείνεις.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν έχεις αυτονομία περίπου στα 400 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο, φεύγεις φουλαρισμένος από Αθήνα, γεμίζεις Τέμπη και φτάνεις Δράμα έχοντας μισό ντεπόζιτο περίπου ακόμα!
    Think faster than you ride

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τωρα μενει να μας πεις ΤΙ μαρκα και ΠΟΙΟ μοντελο ειναι το (πισωκινητο) κουτι που θ'ανεβεις, ουτως ωστε να κανουμε κριτικη στην οικονομικη κατασταση του πατερα σου..και κατ'επεκταση στην δικη σου και φυσικα να το συνδεσουμε με αυτο εδω για να δεσει το γλυκο...

Όχι Παναγία μου. Δε θα το αντέξω κι αυτό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Το μόνο που έχω να πω είναι να μην είσαι με ρεζέρβα στο κάμπο της Λάρισας. Ή θα χρειαστεί να βγεις σε κανά χωριό για βενζίνη ή θα μείνεις.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αν έχεις αυτονομία περίπου στα 400 χιλιόμετρα με ένα ντεπόζιτο, φεύγεις φουλαρισμένος από Αθήνα, γεμίζεις Τέμπη και φτάνεις Δράμα έχοντας μισό ντεπόζιτο περίπου ακόμα!
    400? Καλά θα ήταν.... Κανά 300άρι και ΑΝ. Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή περί κάμπου. Ούτως ή άλλως δε σκοπεύω να σταματάω για γέμισμα αφού δω το λαμπάκι, αλλά καλά που μου το είπες για να το έχω στο νου μου ειδικά το συγκεκριμένο.

400? Καλά θα ήταν.... Κανά 300άρι και ΑΝ. Σε ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή περί κάμπου. Ούτως ή άλλως δε σκοπεύω να σταματάω για γέμισμα αφού δω το λαμπάκι, αλλά καλά που μου το είπες για να το έχω στο νου μου ειδικά το συγκεκριμένο.
    Δεν εχεις ξαναφυγει απο την Αθηνα?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

για να σου κανω πιο ευκολη τη ζωη.
    γεμιζεις αθηνα
    μετα λαμια
    μετα λαρισα
    μετα κορινο

(ετσι εφτανα με 1000αρι μεχρι σερρες).

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ατυχημάτων… με τα δικά μου μάτια
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 11:11
  2. Ερωτηση περι καταναλωσης στο ρελαντι.
    από webassasin στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2011, 22:32
  3. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  4. Ερώτηση για συγκριτικό On-Off 650 στο 0-300
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/07/2005, 08:18
  5. Ερωτηση περι τρακαρισματος