Λέτε να χαμηλώσανε το όριο το οποίο ενεργοποιεί την κάμερα? Ναι μεν έχει κάτι γελοία όρια στην Περιφερειακή Υμηττού, όπως 70, αλλά συνήθως παίζει το +40....Αλλά αν μου λέτε ότι βαράνε για ψύλλου πήδημα, τότε we sat the boat...
Λέτε να χαμηλώσανε το όριο το οποίο ενεργοποιεί την κάμερα? Ναι μεν έχει κάτι γελοία όρια στην Περιφερειακή Υμηττού, όπως 70, αλλά συνήθως παίζει το +40....Αλλά αν μου λέτε ότι βαράνε για ψύλλου πήδημα, τότε we sat the boat...
Βρισκομουν σε μαγαζι φιλου και βλεπαμε καρφι την καμερα της περιφερειακης που βρισκεται στο ρευμα προς Ελευσινα στο σημειο ακριβως που περναει πανω απο το Σταυρό. Σε διαστημα 5 λεπτων αστραψε τουλαχιστον 10 φορες. Δεν ξερω αν πεσανε τα ορια η κατι αλλο αλλα μεγαλη προσοχη, δεν ειναι καιρος για ραβασακια και διπλωματα... Η αδερφη μου και ο γαμπρος μου την πατησανε ηδη, αστραψε και στους 2 πριν 3-4 μερες και αναμενουμε τη συνεχεια του δραματος...
Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό
Γιάννης
ειναι ο μονος δρομος που θημηζει Ευρωπη αρα καλος δεχτηκαμε και τα ευρωπαικα ορια ταχητητας....
ORGIA!!!!!
Αν κάνουν και τρίμηνο για να τις παραδώσουν τότε όντως έχει πέσει σύρμα για φράγκα... Συνήθως ήταν κάνα εξάμηνο...
Να κόψετε κύριοι! Να πάτε σιγά!
(έτσι θα σταματήσω να είμαι ο μόνος :a31: που πάω με 80 επειδή στρώνω το 'ρδέλο)
Οι κάμερες πλέον ρυθμίστηκαν στα +12χλμ πάνω απο το όριο απο ότι μου είπε γνωστός, δεν έχω διασταυρώσει όμως αν αληθεύει.
σημ. Αττική οδός και πινακιδάτα μοτά είναι μπαντ κομπινέισον...
κι άλλη. Η ανάκληση δεν αφορά μόνο σε μοτά αλλά και σε βάσεις πινακίδων... ξυπνήστε...
κι άλλη. Ξενοπήδημα με πινακίδα καμαρωτή απάνου στο μοτοσακό??????? Καμάρι μου...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
πριν κανα δυο μηνες περασα τα διοδια στο ζευγολατιο και μαζι με μενα περασε ενα ακομα αυτοκινητο χωρις να πληρωσει, το οποιο με προσπερασε κιολας. Τον ειχα περιπου στα 10 μετρα μπροστα μου και τα νουμερα της πινακιδας δεν φαινοντουσαν. κοιταξα τον καθρευτη για να δω πισω και κοιτωντας μπροστα παλι και τα νουμερα του φαινοντουσαν .... τωρα τι κολπο ειχε κανει.... Εκανα Μ@λ@κια που δεν τον ρωτησα ...
Το ιδιο βιολι και τωρα. Αστραποβροντα λεμε.
Υγ. Κουφαλιτσες live ενημερωση. Ποιος τη χαρη σας![]()
μπλα μπλα μπλα ενώ έχετε τη λύση μπροστά σας. Θα πάρει κάποιος τον Σκοπευτή του φλόρουμ δικάβαλο, αυτός θα έχει μαζί του "το εργαλείο" και θα τις τσακίσει μία προς μία τις παλιοκάμερες. Σφαίρες δώστε του ακριβώς όσες είναι οι κάμερες ξέρει καλό σημάδι.
Υ.Γ.
Αν δεν τα καταφέρει αυτός, ανεβαίνω εγώ και καθαρίζω με αεροβόλο ή σφεντόνα![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).