den katalava giati arpaze(s)te gia kati pou yparxei edw kai polla xronia episima.... http://ec.europa.eu/youth/youth-in-a...service_en.htm
p.s. Kal xwris Lemmy @@ Motorhead...
Διαβασα το λινκ αλλα εχει μια λεπτομερεια ...ειναι για νεους μεχρι 20 κατι χρονων -εχω γνωρησει ατομα απο την Γαλλια και το Λουξεμβουργο που ειχαν μπει σε αυτο το προγραμμα...Σου πληρωνουν τροφη και στεγη -κοιτα ομως που ο Ελληναρας που ηταν υπευθυνος γιαυτο το προγραμμα στην περιοχη που γνωρησα αυτα τα παιδια ειχε σπιτι και νοικιαζε 300ευρω το δωματιο σε αυτα τα παιδακια ,ενω οι τιμες ηταν 300ευρω μαξ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !
Η κοινωνια σημερα ειναι σκοπιμα διχασμενη γιατι στην Ελλαδα το εχω ξαναγραψει και το επαναλαμβανω επικρατη η ρηση...ο καθενας για την παρτη του και το ασε παιδακι μου μην πας να μπλεξεις.
Μετα ερχεται και η γενικευση που μας την εχουν περασει και αυτη σκοπιμα οι οικογενειες μας που και αυτοι την κληρονομησαν απο τους δικους τους η οποια ειναι "ολοι ιδιοι ειναι" -Εγω δεν ειχα καμμια σχεση με τον αδερφο μου ,πως ειμαι ιδιος με τον καθε καργιολη? ,τωρα θα πει ο καποιος ,εσυ δεν εισαι πολιτικος...και αν αυριο βαλω για δημαρχως η βΟλευτης...γινομαι αμεσσως το ιδιο!??
Αυτη η νοοτροπια μαζι με τον φραπε που εχει γινει καπουτσινο φρεντο ειναι που κρατανε το καζανι και δεν εχει σκασει τοσα χρονια αλλα ουτε και τωρα.
Ο καθε Mr. Μαλάκας που λεει ο el_hymador ,βρησκει και τα κανει γιατι η πλειοψηφια ειναι οτι να ναι ,βασιλευει η παραπληροφορηση και στο τελος τρωμε στην μαπα τον Mr. Μαλάκα.
Εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ΕΝΑΣ απο αυτους που αυτοκτονουν θα παρει την καραμπινα και θα παει μια βολτα προς Συνταγμα....ΑΝ πεσει η πρωτη τουφεκια - και χωρις κουκουλες- τοτε θα αλαξουν τα πραγματα και το βασικο ,να τελειωσει επιτελους οτι ψηφιζω καποιον γιατι ακουσα απο τον Χ,Ψ Φουφουτο δημοσιογραφο η περαστικο οτι ειναι καλως!!!Ο καθενας πρεπει να ψηφιζει βαση ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ του συμφεροντων και με προεκταση το κοινω καλο της χωρας...Οι βουλευτες θα πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι κομματων...αλλιως ας φερουμε πισω τον Κοκο να κανουμε και βασιλικα παρτυ στο Ζαππειο
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Nαι, θα πέσει η πρώτη ντουφεκιά σε κανά πουστ@ριο απ΄αυτά που κάθονται σε έδρανα και μετά ο άλλος θα στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του... ξέρεις τι θα γίνει μετά; Θα βγούν τα βοθροΜΜΕ και θα κάνουν λόγο για κατάληση της δημοκρατίας, για τρομοκρατικές ενέργειες τις οποίες πρέπει να καταστήλουμε πάση θυσία προκειμένου να λειτουργήσει το πολίτευμα μας όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν αρχίσουν απογορεύσεις κυκλοφορίας, αν οι πολιτικοί κυκλοφορούν με συνοδεία 30 οργάνων ο καθένας και αν πυροβολούν αδιακρίτως όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του ως ύποπτο... θα μου πεις πολύ Οργουελικό το σενάριο, θα σου πω καθόλου, καλομελέτα και έρχεται...
φτου γμτ και ελεγα να τον προσλαβω....ο δρακουμελ του εβαλε λαδι τι γκαντεμοσαυρος ειναι τουτος...![]()
Σημειωση 1.ειπα "να τελειωσει επιτελους οτι ψηφιζω καποιον γιατι ακουσα απο τον Χ,Ψ Φουφουτο δημοσιογραφο " κσι προεκταση ειναι και να πιστευω οτι λεει η Τν.
Σημειωση 2. Η Γαλλικη επανασταση -για οποιον ετυχε να εχει διαβασει το πως ξεκινησε - ειχε ακριβως αυτα τα φαινομενα που ζουμε εμεις σημερα και χαρη στην επανασταση τα πραγματα για καποιους -Λουδοβικους κ Αντουανετες αλλα και για αλλους πολλους τετοιους - τελειωσαν.
Θελω να ξεκαθαρησω - οπως ελεγε και ο χοντρος Καχραμαν-λης- οτι ενας εμφυλιος η ενα ξεκαθαρησμα τετοιου τυπου μπαμ και κατω δεν ειναι το πιο πρεπον αλλα οταν ειναι να καθαρησεις την "κοπρο του Αυγια" ξυπνανε τα παλια Κρητικο-μανιατικα γονιδια μου και δεν θα με χαλαγε καθολου. Στον παραλογισμο που υπαρχει στην περιπτωση μας αυτη ειναι η πιο "λογικη" λυση...οσοι μεινουνε ...μεινανε. Η παρεμοια λεει αν δεν εχεις χερια να ξυστεις μην περημενεις να στα ξυσουν...τωρα ,αφου δεν μας τα ξυνουν οι δικοι μας περιμενουμε να μας τα ξυσουν οι ξενοι που ο κοσμος τους περναει και αυτος δυσκολες μερες χαρη και σε εμας που ανοιξαμε το κουτι της Πανδωρας ?!
Αν σκασει η κατασταση στην Ελλαδα θα σκασει και σε αλλες χωρες ομως το προβλημα ειναι οτι οι επιλογες που εχουμε και εμεις και οι ξενοι ειναι μεταξι ανικανων οποτε η στιγμη δεν ευνοει γιατι στην θεση του ανικανου Χ θα ερθει ενας αλλος με αλλη μαπα αλλα το ιδιο ανικανος με τον Χ αφου εκλεγονται μεταξι τους .Κανενας δεν εχει τα παπαρια να κανει απλα και λογικα πραγματα,καινοτομιες και πραγματικα εκσυγχρονιστικά πλανα ...αφου δεν υπηρξε σχεδιο ποτε και για τιποτα και αυτο χαρη στην νοοτροπια που περιεγραψα πριν...ο καθενας για την παρτη του
Φανταζομαι οτι η ΕΥΠ τωρα θα μου φτιαχνει φακελακι αλλα ...
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Aytos kamia kori na xei ?leo na anoixo ena mpoyrdelo na ti fonaxo na doylepsei tsampa.
Ο Δουκας...Τις ΒΛΑΚΕΝΤΙΑΣ!!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν δίνει κάποιο επίδομα το κράτος, νομίζω είναι 380ε, οκ ας χρησημοποιησει για κάποιες ωρες κάποιον. Προσοχή, δεν λέω να εκμεταλευτεί κάποιος ιδιώτης, δεν πληρώνει αυτός, αλλά π΄χ΄ας το βάλει κάποιες ώρες σχολικό τροχονόμο ή πυρασφάλεια, όσο του δίνει επίδομα.. Αν είναι μόνο άνεργος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον βάλει σε τσάμπα εργασία. Ας του βρει εργασία και ας πληρώνετε.
Αλλά το να μαζέψεις ελιές ρε υπουργέ, δεν είναι κακό και παράγεις. Έστω για το σπίτι σου. Γιατί το υποβιβάζεις έτσι?