Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: help guys!!

Μέλος
    [QUOTE=devil's animal;2275773]δες και για cb-1 που παιζουν πιο κατω σε τιμες, αλλα ειναι απειρως καλυτερα απο τα sf (βλ. monosock, περισσοτερο γκαζι, μικροτερο σε ογκο, κλπ)
    [

το εχω δει..δεν μου αρεσει σαν μηχανη..κ νομιζω οτι ειναι κ πιο ψηλο απ'το sf..στο bros που εχω ανεβει..οπως ανεβηκα..κατεβηκα!! δεν κουμπωσα καλα!! ενω στο sf κουμπωνω καλυτερα..κ γι'αυτο εχω φαει σκαλωμα και δεν κοιταζω για αλλη μηχανη!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anastasaki Προβολή μηνύματος
    ....αν κ τα σκεφτομαι κ εγω ολα αυτα! οτι ισως να δωσω 1500 κ να υσηχασω και να μην θελησει τπτ αλλο για αρχη η μηχανη..(λαστιχα-σερβις γενικο κτλ)
    Αυτο ακριβως εννοούσα....γνώμη πως αυτό πρέπει να το ξεχάσεις....
    Σε τέτοια μηχανή δεν νομίζω να το βρεις πουθενά ...Ίσως σε ελάχιστες εξαιρέσεις.
    Σκέψου οτι είναι μηχανή που την παίρνουν ολοι για "αρχή", αλλάζουν γενικά πολλά χέρια όπως είπα και την αφήνουν μετά για κατι άλλο. Ποιός θα κάνει σωστή συντήρηση σε μια μηχανή που έχει αφήσει στην άκρη? Και σε μια τόσο παλιά μηχανή που έχει περάσει απο τόσους και ο καθε ενας εχει αφησει το σημάδι του πανω της?
    Γνώμη μου πάντα όπως ειπα....
    Το bandit που ανέφερες αν μιλάς για το 400 έχω ακούσει γενικά ότι είναι προβληματικό και είναι εξίσου παλιό οπότε μακρυά. Το er6 φαίνεται προφανώς πιο ώριμη επιλογή. Όπως επίσης μπορείς να βρεις και hornet σε αυτά τα λευτά (κοντά ή και κάτω απο 2k).
    Και ξαναλέω πως το "να μην θελήσει τπτ άλλο" καλύτερα να το ξεχάσεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως και τρέχεις με έξοδα που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και σου μείνει η μηχανή στην άκρη.
    Για το "βολεμα" που είπες, το bros είναι V και γιαυτό και το νιώθεις πιο μαζεμένο...το sf είχει ενα σχετικό φάρδος/ογκο οπως και το hornet που ανέφερα. Θέμα διαφοράς ύψους δεν νομιζω να τίθεται ανάμεσα σε αυτές τις μηχανές.

Μην ξεχνάς πως μόνο και μόνο λόγο παλαιότητας (σε sf) υπάρχουν χίλια δυο πράγματα πάνω στην μηχανή που βάσει πιθανοτήτων δεν θα έχουν λάβει και την καλύτερη συντήρηση/φροντίδα. Και που ενδεχομένως δεν θα τα δεις ούτε εσύ αμέσως αλλά ούτε και ο μηχανικός καθως δεν προκείται να την κάνει βίδες για να δει τα πάντα... Εγγύηση δεν υπάρχει με μια ματια η εναν ελεγχο που θα κάνεις μια φορά.
    Όπως είπα...είναι αρκετά παλιές μηχανές, ταλαιπωρημένες και έχουν αλλάξει αρκετά χέρια.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    που παιζουν πιο κατω σε τιμες, αλλα ειναι απειρως καλυτερα απο τα sf (βλ. monosock, περισσοτερο γκαζι, μικροτερο σε ογκο, κλπ)
    What are you drinkin' bro?!?!!?
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SF Προβολή μηνύματος
    What are you drinkin' bro?!?!!?
    θα σου πω αν δω τα επιχειρηματα σου επι του θεματος...

θα σου πω αν δω τα επιχειρηματα σου επι του θεματος...
    Eπιχειρήματα;;;; Για μηχανάκια μιλάμε! Δηλαδή καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, και νικάει όποιος έχει περισσότερους φίλους

Τώρα το ότι κυκλοφορούν ακόμα πολλά CB400 και σχεδόν κάνενα CB1, κάτι μας λέει.
    Επίσης να βράσω τον μικρό όγκο όταν το 400 έχει τιμόνι που κόβει όσο ενός παπιού, ενώ το CB1 δεεεν. Όποιος θέλει μικρό όγκο και την ταλαιπωρία των κλιπον, θα πάρει BROS.
    Το περισσότερο γκάζι επίσης δεν ισχύει. Νικάει το πιο καλορυθμισμένο. (Δηλαδή το δικό μου με διαφορά!)
    ---

Μέλος
    Eπιχειρήματα;;;; Για μηχανάκια μιλάμε! Δηλαδή καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, και νικάει όποιος έχει περισσότερους φίλους

Επίσης να βράσω τον μικρό όγκο όταν το 400 έχει τιμόνι που κόβει όσο ενός παπιού, ενώ το CB1 δεεεν. Όποιος θέλει μικρό όγκο και την ταλαιπωρία των κλιπον, θα πάρει BROS.
    Το περισσότερο γκάζι επίσης δεν ισχύει. Νικάει το πιο καλορυθμισμένο. (Δηλαδή το δικό μου με διαφορά!)
    SF εχω μια απορια..βγαζουν προβληματα τα cb??μεχρι ποσα χρηματα θα μου συνιστουσες να δωσω για ενα sf?εχω βρει ενα με 1250 ευρω κ ενα χρονο εγγυηση απο αντιπροσωπεια...κ οι υπολοιπες μηχανες που βλεπω..κυμαινονται στα 1200 ευρω απο ιδιωτες..(συζητησιμες)
    ενας φιλος (μεγαλης ηλικιας) μηχανοβιος κ αυτος..μου ειπε οτι βγαζουν προβληματα γιατι ειναι πολυ παλια ..

το γεγονος οτι κυκλοφορησαν ελαχιστα cb-1 σε σχεση με cb400 σε ολους τους τυπους τους, δεν το λαμβανουμε υπ'οψιν, καθ'οτι το ενα ειχε κυκλοφορησει σε πολυ λιγοτερο χρονικο διαστημα εναντι του αλλου...συμφωνα με τα δικα σου εγκυκλοπαιδικα στοιχεια ...αλλα και παλι το πληθος των μηχανακιων που κυκλοφορουν δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο καλο ειναι, καθως οι περισσοτεροι που αγοραζουν μηχανακια ειναι επιεικως ασχετοι και αγοραζουν επειδη το ιδιο εχει ο μπαρμπας-ξαδερφος-νονος κλπ...

το cb-1 ειναι ενα μικρο ss...γι'αυτο και τα κλιπ-ον καθως και το μικρο κοψιμο του τιμονιου..την διαφορα θα την δεις ΙΣΩΣ μονο σε μπλοκαρισμενη κινηση και οχι εν κινηση...
    αντιθετα οποιος το καβαλησει θα εκτιμησει οτι εχει μικροτερο ογκο να μανουβραρει και πολυ περισσοτερο γκαζι απο οποιοδηποτε δικυλινδρο 400αρι Bros...

το περισσοτερο γκαζι σε σχεση με το 400sf, ισχυει και παρα ισχυει αν εχεις ανοιξει με πολλα 400αρια sf και τρωνε μια κολωνα στην καλυτερη...δεν μπορει οοοολα να ειναι κακορυθμισμενα...
    επισης οτι και να του κανεις του sf, εχει τον αστριφτο...
    ενω αντιθετα το cb-1 μπορει να στριψει με πολυ μεγαλυτερη ευκολια...

ειχα για 2-3 εβδομαδες 400sf και περιπου 1,5 χρονο cb-1...

εδω περισσοτερες πληροφοριες για την υποψηφια αγοραστρια:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125213
    http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB-1

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....
    επισης οτι και να του κανεις του sf, εχει τον αστριφτο...
    ....
    Έλα μην κάνεις έτσι... ποιος σε πίπ@σε με sf;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Έλα μην κάνεις έτσι... ποιος σε πίπ@σε με sf;
    ενταξει ειπαμε στον κουλο να στριψει και αυτος εξυσε σκουλαρικι...

ρε αυτοι με τα sf δεν ξερουν οτι το μηχανακι μπορει να πηγαινει με 10000+ στροφες/λεπτο...
    τα μονα sf που εχω ακουσει να στροφαρουν ψηλα, ηταν αυτα που ηταν πισω μου στα ανοιγματα... γενικα, ομως, οποτε εχω πετυχει sf στον δρομο, πηγαινουν βια μεχρι 8χιλ στροφες...

παντως ολοι τους στο τελος, το παραδεχοντουσαν το cb-1 μου...
    εδω υπαρχουν ακομα καποιοι απιστοι...
    (κριμα που το πουλησα)...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    πηγαινουν βια μεχρι 8χιλ στροφες...
    Εεε? Γιατί??? Φοβούνται μην τους σπάσει?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Εεε? Γιατί??? Φοβούνται μην τους σπάσει?
    που να ξερω ρε boy??
    ειπαμε ο κοσμος ειναι (στην πλειονοτητα) ασχετος με το αθλημα...

ενταξει δεν ειναι και το πιο ομορφο πραγμα να ακους να στροφαρει cb sf ή cb-1, γιατι εκει που νομιζεις οτι θα γινεις χαρτοπολεμος το μοτερ (περιπου στις 10χιλ στροφες) εχει αλλες 4χιλ απολυτα αξιοποιησιμες...
    και το καλυτερο απ'ολα ειναι οτι μπορει ολη μερα να το στροφαρεις τερμα και να μην παθει το παραμικρο για πολλα πολλα χρονια...

και εδω ενας γυρος στα Μεγαρα απο το 09:00 και μετα, με το cb-1 που του ηπια το αιμα εκεινη την μερα...

Τι να πω ρε παιδιά... κι εγώ άσχετος είμαι!
    Έχει και τον άστριφτο το αναθεματισμένο...
    ---

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    που να ξερω ρε boy??
    ειπαμε ο κοσμος ειναι (στην πλειονοτητα) ασχετος με το αθλημα...

ενταξει δεν ειναι και το πιο ομορφο πραγμα να ακους να στροφαρει cb sf ή cb-1, γιατι εκει που νομιζεις οτι θα γινεις χαρτοπολεμος το μοτερ (περιπου στις 10χιλ στροφες) εχει αλλες 4χιλ απολυτα αξιοποιησιμες...
    Τι να πω ρε παιδιά... κι εγώ άσχετος είμαι!
    Έχει και τον άστριφτο το αναθεματισμένο...
    Εγώ όντως είμαι άσχετος

Ούτε να στρίβω ξέρω (τα χέρια μου και η απειρία μου μου φταίνε, το αν έχει τον άστριφτο το μοτοσακό δεν μπορώ να το γνωρίζω, δεν έχω και μέτρο σύγκρισης άλλωστε), ούτε τα όρια στα φρένα μου και μέχρι που με παίρνει να πιέσω τη μανέτα ξέρω (εγώ μπορεί να νομίζω ότι λίγο ακόμα και μπλόκαρε, όμως αυτό να έχει κι άλλο....), και πάει λέγοντας τέλος πάντων.

Παρ'όλα αυτά μια χαρά το "σκίζω" και το χαίρομαι εκεί που με παίρνει το super fourάκι μου. Ευθείες, ανοιχτά κομμάτια, στροφές που μου εμπνέουν εμπιστοσύνη και νιώθω ότι με παίρνει κλπ. Να φταίει η ασχετοσύνη μου? Μπορεί να είναι σχετικοί αυτοί που πάνε με 8.000σαλ και να καταλήξω εγώ να πάρω στη μασχάλη ότι κινητό κι ακίνητο μέρος έχει το μοτέρ στο τέλος.
    Τι να πω... Ελπίζω να μην το μάθω ποτέ (όχι με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον)

μαγκες ενταξει, ολοι ασχετοι ειμαστε, μεχρι αποδειξεως του εναντιου...

το θεμα ξεκινησε με την κοπελια που θελει να παρει ενα sf και μετα κακως μετεξελιχθηκε σε cb-1 vs cb 400sf...

επισης για να μην παρεξηγηθω, να εξηγησω οτι εγραψα οτι το sf εχει τον αστριφτο ΣΕ ΣΧΕΣΗ (και αν δεν εγινε σαφες στο προηγουμενο μνμ μου, το κανω τωρα) με το cb-1...
    δεν ειπα οτι δεν στριβει γενικα...
    ολα στριβουν στα καταλληλα χερια, αλλα ευκολα, αλλα δυσκολοτερα...

οπως ειπα το sf ηταν δανεικο απο τον Ακη (catmaster) γιατι το 636 ηταν συνεργειο...
    συμβιωσα μαζι του περιπου 2 εβδομαδες και την μια απο αυτες το πηγα μια καλη βολτα στο εξοχικο μου στην Β. Ευβοια (ηταν και Πασχα) και οπως ηταν φυσικο, περασα και τον γνωστο Αγιο...
    ε, δεν μου ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη να το "ριξω" στις στροφες...ισως να εφταιγα εγω, ισως να εφταιγαν τα λαστιχα που ειχαν ενα σκαλοπατι, αλλα το μηχανακι σε σχεση με το cb-1 που απεκτησα αργοτερα απλα δεν εστριβε τοσο ευκολα και αβιαστα..

εδω απο εκεινο το Πασχα του '08 αφου του ειχα ριξει ενα ξεγυρισμενο πλυσιμο...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P4270372 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	46 
Μέγεθος:	63,2 KB 
ID:	279286

και μια καλλιτεχνικη γιατι ειχα κεφια και το θεωρουσα ομορφο (οχι τοσο οσο το cb-1 βεβαια...)
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P4270377 (600 x 450).jpg 
Προβολές:	45 
Μέγεθος:	71,9 KB 
ID:	279287
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων P4270372.jpg‎  

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να είναι σχετικοί αυτοί που πάνε με 8.000σαλ και να καταλήξω εγώ να πάρω στη μασχάλη ότι κινητό κι ακίνητο μέρος έχει το μοτέρ στο τέλος.
    Τι να πω... Ελπίζω να μην το μάθω ποτέ (όχι με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον)
    αν του κανεις την βασικη συντηρησουλα του με καλο λαδακι, απλα δεν παιζει αυτο το σεναριο ποτε...
    συνεχισε να το χαιρεσαι και να το στροφαρεις οσο πιο ψηλα γουστΕρνεις...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. help guys!!
    από yasexaki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 09:52
  2. Rs 125 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!help Guys
    από aparadektos4 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 18:31
  3. Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 15:53
  4. guys help me!!!!!
    από ntantoum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 11:23