Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: ΣΤΑΘΜΗ ΛΑΔΙΟΥ 990 ADV

καλησπερα κ παλι σε ολους, χθες αλλαξα φιλτρο κ λαδια κ τελικα παρατηρησα οτι με 3 λιτρα λαδι η σταθμη ειναι στο max. τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο κ εχω πλεον μετρο συγκρησης. σασ ευχαρηστω ολους

Αυτό σημαίνει οτι ο προηγούμενος κάτοχος είχε βάλει 2λίτρα λάδι; Η διαδικασία από ότι γνωρίζω είναι 2 λίτρα, ζέσταμα του κινητήρα και μετά το επόμενο λίτρο και μετά μέτρηση και συμπλήρωμα. Ίσως να παρέλειψαν τη δεύτερη φάση; ή άν περάσει χρόνος αφότου σβήσεις τη μηχανή το λάδι κατέβηκε στο κάρτερ και δεν πήρες τη σωστή ένδειξη;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Αυτό σημαίνει οτι ο προηγούμενος κάτοχος είχε βάλει 2λίτρα λάδι; Η διαδικασία από ότι γνωρίζω είναι 2 λίτρα, ζέσταμα του κινητήρα και μετά το επόμενο λίτρο και μετά μέτρηση και συμπλήρωμα. Ίσως να παρέλειψαν τη δεύτερη φάση; ή άν περάσει χρόνος αφότου σβήσεις τη μηχανή το λάδι κατέβηκε στο κάρτερ και δεν πήρες τη σωστή ένδειξη;
    Σημαίνει φίλε gefr οτι είχε λιγότερο από 2 λίτρα, χωρίς να σημαινει ότι ο προηγούμενος είχε βάλει λίγοτερο, φόραγε 10w-40 και παιζει να το έκαιγε (θα μου πεις το εκαιγε ή το έπινε...; τέλος πάντων). Τώρα εγώ έβαλα motorex 10w-50 θα το παρακουλουθώ να δω πως θα πάει. Η διαδικασία είναι βάζεις 2,5 λίτρα - ζεσταίνεις μέχρι 4η μπάρα - και προσθέτεις και το επόμενο 0,5.

Επίσης όταν έβγαλα τα λάδια τα μέτρησα κ είχε 2,5 λίτρα, ξέχασα να το αναφέρω...

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    3 λίτρα με φιλτρο ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από indianos950 Προβολή μηνύματος
    3 λίτρα με φιλτρο ;;
    3 λίτρα με φιλτρο...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας