Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 86

Θέμα: ΝΙΤΡΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ (660)

Ναυαγε καπου μπερδευτηκες φιλε!! δεν ειπα οτι μοιραζω τσαϊ στα 690..αυτα που εχω μοιρασει ατελειωτο τσαι ειναι τα 640 ολα τα μοντελα και με δουκες αλλα με το xtx μου που ειχε σωστα termignoni τελικα και φιλτρα.. και πιστεψε με σε αυτο δεν χοραει καμια αμφιβολια!
    με το 690 με φιλο που ειναι καλος οδηγος μιας και παιρνει και πρωτιες σε εντουρο κτλ πατησαμε αρκετες φορες σταση 400 αυστηρα!να πω βεβαια οτι εγω ειμαι 70 κιλα και αυτος γυρω στα 90..μεχρι και τις 3ες τα μηχανακια πανε μαζι με φυσικα οριακη οδηγηση απο μενα κατι που δυσκολα θα βρεις αλλου..στα 400 αν του εκανα ενα τακ απο εκκινιση ισως και να μν με περνουσε αλλα στα 420πχ με περναγε ανετα και φυσικα μετα εξαφανιζετε...απλα σε απολυτη κοντρα 0/400 και με τελειως στοκ 690 δεν ειχαμε διαφορα... σε εκεινο το σημειο ηταν που αρχιναγε να φευγει πολυ δυνατα!τωρα ενα χτχ με 65 αλογα δεν φανταζεσαι τι μπορει να κανει... το δικο μ το υπολογιζα γυρω στα 50 τροχο 55 μοτερ!εχω πετυχει κουλο που λες με απριλια sxv 550 και με περασε στα 150χλμ ενταξη το ξερω οτι δεν ισχυει αλλα με το 690 αυτα ειναι τα αποτελεσματα!!

και να συμπληρωσω και κατι..!τα 660 θελουν σοβαρο οδηγο που να αλλαζει απειροελαχιστα πριν τον κοφτι και γενικα εχουν ενα θεμα με τα φιλτρα και θελουν καποιες επεμβασεις!το ΜΤ μην το κοιτας καθολου σαν μαμα γτ εχει και κοντο γραναζωμα και δεν παει βημα!τα χτχ εχουν φοβερες σχεσεις και 5αρι που απλωνει καλα ενω ο δουκας αδικιτε στο 400αρι λογο 6αριου με κοντες σχεσεις! αυτα!

Μέλος Το avatar του/της nauagios
    οκ φιλε κανενα προβλημα εχεις δικιο δεν το καταλαβα καλα απο την αρχη. σορρυ που σου χαλασα το ποστ. λογικα ομως το χτχ πρεπει να ειναι τερμα τουμπανιασμενο για να εχει τα 65. ο δουκας με τα απαραιτητα και μονο ισως να ειναι παλι μπροστα. εγω του εχω βαλει το κιτακι ολοκληρο που δινει και τα μαμα τα 690 τα περναει αερα. χανει λιγο χαμηλα αλλα απο τις 5500 και μετα σκυλιαζει κατι που πριν δεν το εκανε εντονα.

μην πας για υπνο βαριεμαι κατσε να τα πουμε

χαχαχα ενα χτχ με 65 ειναι τρομερο...και παντα μιλαω για 400αρι ετσι..!αυτα που εχω δει και εχω τρομαξει ειναι τα χτ 600 !ηταν ενα περσυ στην πανελληνια που φενοταν νορμαλ απλα με fcr και παταγε με 990 adventure... καλα δεν υπηρχε απλα!!!

Μέλος Το avatar του/της _V_
    Μετα απο ολα αυτα,θα ηθελα να συνδεσω ενα πραγμα,τα μονοκυλινδρα ειναι πολυ φιλικα σου κανουν σχεδον ολα τα γουστα και πας μεχρι και ταξιδι με τους δικου σου ρυθμους.Το νεο Duke αν και μου αρεσει πολυ ειναι πολυυυ ακριβο και τα υπολοιπα θελουν πολλα ευρα γιανα γινουν ανταγωνιστικα.Δεν ειμαι κατα τις βελτιωσης ,το αντιθετο.πρεπει να υπαρχει καποιο οριο γιανα μην γινει κουμπαρας.Οταν το μηχανακι μου εφτασε στην κατασταση που εδειξα,ειχα χαλασει σχεδον 3χιλ. και ηταν ακομα μαμα.Σκεφτομουν να βρω ενα μοτερ Raptor 700 γιανα μην κανω το αδιαφορο αλλα και να με φτιαχνει,με μικρους υπολογισμους ο κουκος θα κοστιζε CBR.Ετσι πηγα αλλου για <κερασια>.τωρα επειδη εχουν περασει αρκετα μεγαλα μονοκυλινδρα απο εμενα και τον Bro μου ακομα τα γλυκοκοιταμε μπας και παιξει καποια στιγμη ενα για ανακατασκευη και φυλαγμα,αλλα οι καιροι αλαξαν.
    Τελευταία τροποποίηση από _V_; 03/02/2013 στις 11:13.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    απο τα μονοκύλινδρα μπορείς να βγάλεις άλογα και εγώ μια φορά με τόν πήγασο αποπάνω πέρασα το χαγιαμπούσα σε ένα στροφιλίκι ...................άμα συνεχίσετε αυτά του πάτήματος 990 και τα λοιπά στήν επόμενη στροφή θα περάσω στα φρένα ροσσι,λορενζο και σπιες με τήν 1
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    pare ena til ton pit stop stin patra 8a sou pei ti boris na kaneis

ενταξει ρε παιδια δηλαδη επειδη ειδατε καποιον να περναει εναν αλλον σημαινει οτι ειναι και κανονας??? τοτε να μπουν στην κουβεντα και τα 50αρια motocross που πατανε μπουσες στα 25 μετρα. το καθενα στο ποστο που ανηκει λοιπον. δεν θα βαζουμε το ενα σουπερ τουμπανα και με νιτρα σε μια αποσταση που τα δινει ολα και μετα τιποτα και κατι αλλο που κυριαρχει σε ολο το φασμα εκτος απο τα πρωτα μετρα. φυσικα και να τα βαζουν ολα σε κοντρες ομως δεν σημαινει οτι εχασε καποιος αποτελει και κανονα. μου θυμιζει την bugatti veyron με το eurofighter typhoon.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    μου θυμιζει την bugatti veyron με το eurofighter typhoon.
    (Spam on) Aναφέρεσαι στο επεισόδιο του Top Gear; Που στην παρουσίαση ανέφεραν το Typhoon ως το πιο σύγχρονο και hi tech μαχητικό κρούσης στον πλανήτη...Aχ αυτοί οι Εγγλέζοι...Για κόντρες με αυτοκίνητα καλό είναι γιατί κατά τα άλλα...

ενταξη μερικοι το ξεφτιλισατε..!δεν ειπε κανεις οτι φτιαχνοντας ενα μηχανακι γινετε πιο καλο απο το αλλο..εγω εχω το μικροβιο τις βελτιωσης και μ αρεσει..!δεν θελω να το κανω duke αν ηταν θα επαιρνα ενα τετοιο! και φυσικα δεν ειμαι απο αυτους που θα πεταξει ετσι τα λεφτα του!εγω προς το παρων ειμαι στα 350Ε για την βελτιωση και δεν θα δωσω και πολλα!!η κοντρα ειναι κοντρα και οταν βαζεις δεν εχει σημασια αν εχεις καλυτερο και πιο δυνατο μηχανακι..την νικη την παιρνει ενας και ειναι και αυτο που μετραει!
    φιλε Πανο θα παρω ενα ηλ να δω τι θα μου πει γτ εδω προς το παρον δεν εχει καποιος γνωσεις ουσιαστικες!

εχεις ΠΜ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

το θεμα ξεφτιλιζεται απο μονο του οταν προσπαθουμε να κανουμε την εξαιρεση υπο συγκεκριμενες συνθηκες να ειναι ο κανονας και να το γενικευουμε με τον τροπο μας. μεγαλωνουμε το εγω μας μικραινοντας και χλευαζοντας τον αλλον με υπερβολικες εκτιμησεις και ανακριβειες. και εφοσον μιλατε για κοντρες το θεμα αξιοπιστια/γιαπωνεζικο/ευρωπαικο/τογκολεζικο/χρηματα ειναι τουλαχιστον εκτος θεματος.

υγ. ναι ειναι το επεισοδιο στο topgear και το θεμα μας δεν ειναι αν ειναι καλο ή οχι το E/F αλλα οτι ειναι αλλο πραγμα. αγγουρια με ντοματες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nauagios Προβολή μηνύματος
    το θεμα ξεφτιλιζεται απο μονο του οταν προσπαθουμε να κανουμε την εξαιρεση υπο συγκεκριμενες συνθηκες να ειναι ο κανονας και να το γενικευουμε με τον τροπο μας. μεγαλωνουμε το εγω μας μικραινοντας και χλευαζοντας τον αλλον με υπερβολικες εκτιμησεις και ανακριβειες. και εφοσον μιλατε για κοντρες το θεμα αξιοπιστια/γιαπωνεζικο/ευρωπαικο/τογκολεζικο/χρηματα ειναι τουλαχιστον εκτος θεματος.

υγ. ναι ειναι το επεισοδιο στο topgear και το θεμα μας δεν ειναι αν ειναι καλο ή οχι το E/F αλλα οτι ειναι αλλο πραγμα. αγγουρια με ντοματες.
    καλα το πας το θεμα απο την αρχη ειναι οτι ΝΙΤΡΟ και αξιοπιστια δεν πολυ πανε μαζι.ο ΟΡΕΣΤΗΣ το θελει για βολτα και καμια <ψιλη> αλλά δεν ψιλοπαιζει.αμα βαλεις νιτρα ειναι σαν τα ναρκωτικα η μια φορα φερνει την αλλη και οταν μαθευτει ολοι σε ψαχνουν.τωρα ποιος περασε ποιον ,με τι ,πως ,κτλ ειναι ο μυθος που κρατα τις κοντρες ζωντανες

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έντονα σκασιματα σε χτ 660
    από antouan 81 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 06:44
  2. Σύνδεση στροφόμετρου σε xt 660
    από makrivelonos στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2010, 18:18
  3. Περιποιηση κυλινδρου σε μονοκυλινδρο.
    από vagmakr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2009, 17:09
  4. Πληροφοριες για Νιτρο σε Ζχ10 05
    από libali10 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2009, 06:28
  5. 2 εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο 650cc
    από demotapa στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2006, 18:42

Κανόνες δημοσιεύσεων