ψηφισα 1 διανυκτερευση και αν γινει ετσι θα μεινω σε δωματιο.
ταπερ χαρη,σκηνες χαρη κλπ ΔΕΝ θα γινουν ντελιβερι απο μενα μια και δεν εχω σκοπο να ερθω μονος φετος.χαρη φορτωσε τα στο κουπι σου και φερτα![]()
Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα
Μία (1) διανυκτέρευση
Δύο (2) διανυκτερεύσεις
ψηφισα 1 διανυκτερευση και αν γινει ετσι θα μεινω σε δωματιο.
ταπερ χαρη,σκηνες χαρη κλπ ΔΕΝ θα γινουν ντελιβερι απο μενα μια και δεν εχω σκοπο να ερθω μονος φετος.χαρη φορτωσε τα στο κουπι σου και φερτα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
στη μια διανυκτερευση κι εγω αν δεχεστε αυτοκινητο στην παρεα αφου πλεον δεν υπαρχει μοτο.
ετσι θα εχουμε και χωρο για καμια σκηνουλα και διαφορα αλλα αφου ο αποπανω εχει ασχημες διαθεσεις για φετος.
AFTER DARK...........
Aν τελικα αποφασισετε διανυκτερευση,δεν νομιζω να ειναι ανασταλτικος παραγοντας για καποιους που δεν μπορουν,στην τελικη ερχονται και φευγουν αυθημερον αυτοι που θελουν και οι υπολοιποι μενουν,εγω προσωπικα αν εχω ετοιμασει ,μηχανακι οκ
Είτε αυθημερόν, είτε 1 διανυκτέρευση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται από την διαδρομή. Αν η διαδρομή είναι μικρή, όπως πέρσι, καλύτερα αυθημερόν. Αν είναι για πιο μακριά θα προτιμούσα διανυκτέρευση. H Παρέα θα είναι Super… αυτό είναι δεδομένο…
ΚΩΣΤΗΣ
Αυτό φαντάζομαι είναι ένας μικρός οργανωτικός πονοκέφαλος, υπό την έννοια ότι αν πρέπει να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ αυθημερόν και διανυκτέρευσης, καθώς θα πρέπει ο προορισμός να επιλεγεί βάσει των "μονοήμερων", εκτός αν μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικές "βόλτες", κάτι που φαντάζομαι κανείς δεν επιθυμεί
Επίσης θα πρέπει να διαταχθούν τα γκρουπ έτσι ούτως ώστε να βολέψουν τις 2 "υποπεριπτώσεις"![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε μαγκες, λαθος το καταλαβατε. Αναποδα παει το πραγμα. Εαν εσεις (πλειοψηφικα) επιλεξετε μονοήμερη, τοτε θα γινει κατι αντιστοιχο με τις παλιοτερες ετήσιες. Εαν παλι επιλεξετε διήμερη, προφανως και οι επιλογες αλλα και η αποσταση αυξανονται.
Ουτε 2 βολτες θα υπάρξουν, ουτε τιποτα. Απλα πραγματα. Γι' αυτο ρωταμε τη γνωμη σας.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Cap10 για βοήθα να καταλάβω κάτι ..
Π.Χ.
Αν επιλεγεί ΜΙΑ διανυκτέρευση στο μέρος Α που είναι π.χ. 400 χλμ από Αθήνα
Θα ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί από Αθήνα , θα φτάσουμε στο μέρος Α , θα διανυκτερεύσουμε και Κυριακή επιστροφή .
Αν επιλεγούν ΔΥΟ διανυκτερεύσεις
Θα γίνουν και οι δυο στο ΙΔΙΟ μέρος ?
Το μέρος αυτο θα είναι μακρύτερα από το μέρος που θα είχε επιλεγεί για την μια διανυκτέρευση ?
Οι διανυκτερεύσεις θα είναι Παρασκευή & Σάββατο ?
ωραία, θα κάνω εγώ την πρότασή μου και μην κράξετε πλιζ....
μπορούμε να πάμε ας πούμε καρπενήσι....
τα πλεονεκτήματα:
- είναι κεντρική ελλάδα και βολεύει πολύ κόσμο
- μπορούμε να πάμε και να έρθουμε απο πολλές διαφορετικές διαδρομές (είτε μονοήμερη γίνει είτε με διανυκτέρευση/εις)
- μπορούμε να κανονίσουμε να κάνουμε διαδρομές εκεί απείρου κάλλους
- οι εντουράδες μπορούν να χαρούν τα βρωμικά τους ρημάδια (κτμ κυρίως)
- μπορούμε να βουτήξουμε στο ποτάμι να δουμε μετά ποιος την έχει πιο μεγάλη
μειονεκτήματα
- δεν έχει θάλασσα (για μενα δεν είναι απαραίτητα μειον αυτό)
- θα έχει δροσά το βράδυ (για τους διαμένοντες σε σκηνή - ελευθερο κάμπινγκ)
ναι, ξέρω, που θα κατασκηνώσουν αυτοί που θέλουν σκηνή.... ελπίζω (αν μου δώσετε το οκ για να το διερευνήσω) οτι στα παρατωποταμώ ξενοδοχεία θα μας αφήσουν να βάλουμε σκηνές στην "αυλή" τους....
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 20/02/2013 στις 09:59.
next time just do the freakin ετήσια as you wish and don’t ask questions ρε.
θα πάρεις 700 χιλιάδες δίσκους σε ιδέες
+998 αλλα οκ, μεγαλα παιδια είναι, θα κανουν αυτο που πρεπει!
Ασ ριξω κι εγω την προταση μου λοιπον...
Για 2 διανυκτερευσεις νομιζω οτι το πραμμα παει πολυ! Ισως αν υπαρξουν αρκετοι να πουν οτι γινονται 2 γκρουπ... το Γκρουπ της Παρασκευης και τα γκρουπ του ΣΚ!
Στην δυσκολη λοιπον περιπτωση των 2 διανυκτερευσεων εξαρταται απο το που θα είναι η ετησια, μπορει να παραμεινει το καμπ στο σημειο του και τις δυο βραδυες και να παιξει περιήγηση τριγυρω (αυξανοντας βεβαια και τις βενζινες) + τον πιθανο περιορισμό σε τεραίν και μηχανακια! Ομως μπορει να το δει καποιος ως ενα 3ήμερο με φιλους!
Στην περιπτωση της μιας διανυκτερευσης (όσοι την αποφασισουν) και προσωπικα μιλωντας παντα, βολευει γιατι στην παρουσα φαση καλα ειναι και τα χλμ αλλα στοχος ειναι ΚΑΙ το βραδινο αραλικι με φιλαρακια και η μαλακια... οποτε στην χειροτερη την κανω και μονος μου, με τους ρυθμους μου απο το μεσημερι και μετα! It's up to me of course!
Στην περίπτωση που καποιοι θελουν να επιστρεψουν αυθημερον, δε νομιζω οτι τα 500max απ οτι καταλαβαινω χλμ (πήγαινε - έλα) είναι πρόβλημα! (απ τη στιγμη που αποφασιζει καποιος εννοειται να ξοδεψει ο,τι ξοδεψει για βενζινες-διόδια έτσι κι αλλιώς)
@Vaska, έχεις ενα δικιο για το νοου αςς μπέτερ αλλα δεν γίνεται να αλλαξει το στήσιμο-αναχωρήσεις των γκρούπ και λογικό όπως καταλαβαίνεις!
Τελος, επειδή θα ναι τέλος Μαϊου και αναλογα την επιλογη της τοποθεσίας, η λύση του καμπ σε ενα προαύλιο σχολείου δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ δύσκολη υπόθεση σε βαθμό που προσωπικα και μόνο με ένα ΚΑΛΟ sleeping bag βολεύεσαι ΑΝΕΤΑ αν δεν παιζει σκηνη! Και πάλι προσωπικα μιλωντας!
Καταλυμματα όπως είπε κι ο Ηλιας... στην Ελλαδα είμαστε, του π00στη!
Και για να το κλεισω το γ@μωσέντονο...
την ονειρευομαι φέτος με 1 διανυκτέρευση, σε στυλ κάμπ (δεξια οι ροχαλιζοντες αριστερα οι φλωροι)όσοι θελουν δωματια κανενα προβλημα, αλλα πριν να είμαστε μαζεμενοι όλοι, να πιούμε τις μπύρες μας χωρις το αγχος της οδήγησης, να μλκιστουμε, να παίξει και ότι event είναι να γίνει και όλα καλα! Το πρωϊ πρωινό στον καυτό ήλιο του Μαϊου (στασου μυγδαλα), ρέμβη και νωρις το μεσημερι... επιστροφή!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ: ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΞ! (παίζει και σπίτι απο τον Βελζεβουλη) :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
Νομίζω ότι ο στόχος δεν είναι η διαδρομή τόσο, μέχρι το σημείο της Ετήσιας. Ο καθένας ξεκινάει ότι ώρα θέλει, πάει με ότι ταχύτητα θέλει, επιλέγει όποια διαδρομή θέλει. Σημασία έχει όταν φτάσει στο προορισμό, όπου εκεί θα υπάρχουν και τα υπόλοιπα μέλη, θα γίνουν οι όποιες δραστηριότητες, θα υπάρχουν κάποιες βόλτες από εκείνο το σημείο και πέριξ. Με αυτό το τρόπο, θα υπάρχει η δυνατότητα τα μέλη να έχουν επικοινωνία, να γίνει χαβαλέ και να υπάρχει ωραίο κλίμα & όχι απλά να υπάρχει ουσιαστικά επικοινωνία με το group στο οποίο θα βρισκόταν κάποιος, όπως σε παλιότερες ετήσιες.
Σκεφτείτε πχ πως γίνεται στο Garmisch στο annual meeting της BMW. Οκ, θα είναι κάτι πολύ πολύ μικρότερο, αλλά το καλό θα ξεκινάει όταν κάποιος φτάσει στο σημείο της ετήσιας.
Επίσης προτείνω το Πήλιο για σημείο διοργάνωσης.
Μια διανυκτέρευση max.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος