Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Ρίχνει καρέκλες και τραπεζάκια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μολις αναφερθηκε οτι απο τις 4 το πρωϊ που ξεκινησε το "πραμα" μεχρι και τωρα εχουν πεσει 75χιλ βροχης...
    για να καταλαβουμε τι συμβαινει, συνηθως τον Φεβρουαριο (βροχερος μηνας) πεφτουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 55-65χιλ βροχης...

και για περαιτερω εξηγηση τα 75χιλ βροχης συμαινει οτι σε ενα στρεμμα (1000 τ.μ.) εχουν πεσει 75 τοννοι νερου...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    μολις αναφερθηκε οτι απο τις 4 το πρωϊ που ξεκινησε το "πραμα" μεχρι και τωρα εχουν πεσει 75χιλ βροχης...
    για να καταλαβουμε τι συμβαινει, συνηθως τον Φεβρουαριο (βροχερος μηνας) πεφτουν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 55-65χιλ βροχης...

και για περαιτερω εξηγηση τα 75χιλ βροχης συμαινει οτι σε ενα στρεμμα (1000 τ.μ.) εχουν πεσει 75 τοννοι νερου...
    για αυτό καλό είναι να μην κατηγορούμε το κράτος για τα πάντα, εδώ κοτζάμ Αμερική κόντεψε να καταστραφεί από έναν τυφώνα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Μερικες φορες εσας τους Αθηναιους σας ζηλευω ρε παιδι μου...

τοσες ευκαιριες σου δινει αυτη η πολη απλοχερα
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    για αυτό καλό είναι να μην κατηγορούμε το κράτος για τα πάντα, εδώ κοτζάμ Αμερική κόντεψε να καταστραφεί από έναν τυφώνα...
    ........ ο οποίος αν χτύπαγε ελλάδα θα μιλάγαμε σε άλλο χοροχρόνο τώρα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    απο Σαρωνιδα ---> Νεα Σμυρνη με αυτοκινητο φυσικα 3 ωρες και 15 λετπα !!
    Μεγαλη ανακαλυψη το iphone και τα λοιπα smartphones Που μου κραταγανε παρεα απο την Γλυφαδα μεχρι την Αλιμου περιπου (2 ωρες!!) που ΔΕΝ εβρεχε....
    Απαραιτητες οι ναυτικες γνωσεις μετα και μεχρι την Νεα Σμυρνη....(ρε σεις...στο υψος του Π. Φαληρου, στην πλατεια, ειχε σκεπαστει ολη απο νερο, και τα αμαξια που ηταν παρκαρισμενα γυρω-γυρω με νερο μεχρι τα τζαμια.....καταστροφη για τους ιδιοκτητες τους !!).....

το κεντρο της μπορας τωρα ειναι προς Βαρη.......και παει νοτια.....( Νεα ΣΜυρνη εδω εχει κοψει λιγο η ενταση !!)

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manosamos Προβολή μηνύματος
    Μαλλον δεν εζησες τις πλυμμηρες του '78.
    Εκει να δεις ολεθρος.................
    Τις πλημμύρες και τους νεκρούς του 78 τους θυμάμαι γιατί ήμουν 11 χρονών και Πειραιώτης.
    Όπως θυμάμαι οτι άνθρωποι πνίγηκαν ακόμα και στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, καθώς κάποιοι αλήτες είχαν χτίσει την περίφραξη του λιμανιού μέχρι τα 3 μέτρα και όλος ο όγκος νερού που κατέβαινε δεν μπορούσε να πάει στη θάλασσα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μέλος
    Βγήκα και εγώ με μηχανή σήμερα για τη δουλειά. Και θυμήθηκα πάλι ότι πρέπει να αλλάξω το αδιάβροχό μου και να πάρω και καμιά γκέτα γιατί με τις σακούλες δεν πάμε μπροστά. Πάντως από νερά η Αλεξάνδρας ήταν νορμάλ, από κίνηση όμως βράστα τους λυπήθηκα και με λυπήθηκαν είμαι σίγουρος.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ........ ο οποίος αν χτύπαγε ελλάδα θα μιλάγαμε σε άλλο χοροχρόνο τώρα....
    καλά και σε κάποιες πολιτείες αν έκανε το σεισμό του '99 θα τους είχε καταπιεί η γη...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    ρε σεις...στο υψος του Π. Φαληρου, στην πλατεια, ειχε σκεπαστει ολη απο νερο, και τα αμαξια που ηταν παρκαρισμενα γυρω-γυρω με νερο μεχρι τα τζαμια.....καταστροφη για τους ιδιοκτητες τους
    και να πεις οτι δεν είναι δίπλα η θάλασσα.... αλλά έτσι είναι.... το ΠΦ είναι κλασσικό παράδειγμα ελληνικής μόστρας χωρίς πραγματικα να υπάρχει ουσία.....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγώ ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό.
    Χτες τα πήρα άσχημα που ειχε γίνει η μηχανή κοκκινόχωμα απο την λασποβροχή κι έκατσα και την έπλυνα μετα απο πολύ καιρό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    07:00 Aγ.Ανάργυροι ΑγΣτέφανος , με τη μηχανή 15 λεπτά , στεγνός (με διπλό αδιάβροχο ) να ρίχνει τα άντερά του .
    ΤΙ σκατά είναι αυτά στο οδόστρωμα της εθνικής σαν μαύρη μπογιά που έχουν πασαλείψει κάποια σημεία και στο βρεγμένο γλιστράνε σαν διάολοι ;
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τις πλημμύρες και τους νεκρούς του 78 τους θυμάμαι γιατί ήμουν 11 χρονών και Πειραιώτης.
    Όπως θυμάμαι οτι άνθρωποι πνίγηκαν ακόμα και στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά, καθώς κάποιοι αλήτες είχαν χτίσει την περίφραξη του λιμανιού μέχρι τα 3 μέτρα και όλος ο όγκος νερού που κατέβαινε δεν μπορούσε να πάει στη θάλασσα.
    11 χρονων ε,αρα 67αρης εισαι και εσυ.
    Εκεινο το βραδυ ο πατερας μου με τον θειο μου πηγαιναν απο Περαμα για Σκαραμαγκα για δουλεια με ενα αμερικανικο αυτοκινητο του 60 Panhard και το νερο τους σηκωσε απο το σημειο του παζαριου και τους πηγε βαρκαδα μεχρι την σχολη του ΟΑΕΔ κοντα στο ναυπηγειο.
    Εκει τους εριξε στα συρματα του Ναυτικου και ευτυχως που το αυτοκινητο ηταν θεοβαρο και δεν επεσε απο την πλαγια...........

Ν.Σμύρνη – Προπύλαια μια χαρά ήταν….

Μετάνιωσα που δεν πήρα φωτογραφική…. Αντβεντουρ τουρ ….

Διάσχιση ποταμών και λιμνών και σλαλομ ανάμεσα στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στην Συγγρού και σε κρατήρες που είχαν ανοίξει στην μέση του δρόμου και ΧΘΕΣ δεν υπήρχαν …

Τα αδιάβροχα και οι μπότες καναν την δουλειά τους…
    Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι με κλειστή την ζελατίνα δεν έβλεπα χριστο και με ανοικτή έβλεπα μεν , αλλά εμούν σαν κινέζος που υποφέρει γιατί του κάνουν βελονισμό στο πρόσωπο…

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ρε nikos_abel, υπάρχει κάποια μεταφυσική εξήγηση?
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Εγώ ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό.
    Χτες τα πήρα άσχημα που ειχε γίνει η μηχανή κοκκινόχωμα απο την λασποβροχή κι έκατσα και την έπλυνα μετα απο πολύ καιρό.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    πέραν τις πλακίτσας, όντως τις φόρεσα
    δεν έκανα πλάκα

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2009, 14:36
  2. ρε τι τραβάμε και εμεις οι ... καρέκλες !
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2008, 08:22
  3. Ρίχνει καρέκλες (Προσοχή)!
    από Nikoskazer2000 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 23:12
  4. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2005, 10:26
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF