Θα έπρεπε να έρθετε μια βόλτα από τη γειτωνιά μου να δείτε ορισμένοι (και σε πολλές γειτωνιές είμαι σίγουρος ) ...
Δίπλα στα σκουπίδια εδώ και πάνω από 10 μέρες είναι πεταμένος ένας καναπές και μια καρέκλα ,που το απορηματοφώρο δεν μπορεί να πάρει και επειδή και εγώ όταν ήθελα να πετάξω ένα στρώμα ,φώναξα το αυτ/το του δήμου ...μου είπαν πως είναι χαλασμένο και πως πρέπει να τα πάω στο σκουπιδότοπο μόνος μου ...Ψάχτηκα και βρήκα όχημα και το πήγα ...Δεν πήγα να το αφήσω νύχτα δίπλά στον κάδο κάποια μέτρα έξω απο την πόρτα μου ...
Τελικά στην πόρτα μας να μην είναι και όπου θέλει ας είναι ...
Ειπώθηκε και παραπάνω ... Πλημυρίζει ο δρόμος αλλά έχουμε δει μέρες τώρα πως τα φρεάτια είναι βουλωμένα (αυτά που είναι έξω από την πόρτα μας ) Άνοιξε μωρή μ@λ@κω Λουκία και καθάρισέ το ...Πάνε μετά και φωνάζουνε πως δεν υποάρχει κράτος .
Εμείς τί κάνουμε ; Να ξεσκιστούμε να πάρουμε κρέας να κάνουμε μποάρμεκιου ξέρουμε και είμαστε σε τέτοια πρώτοι . Να πάμε να κάνουμε καμια αγαθωεργία ,ούτε λόγος .
Πάω με τη μηχανή πίσω από κουτί και ξαφνικά ανοίγει τους υαλοκαθ/ρες και με λούζει ...Πάω δίπλα και της λέω πως την επόμενη φορά που θα κάνει τέτοια κίνηση ,καλό είναι να κοιτάειμκαι καθρέπτη ...Καλά μου λέει ..Πως κάνεις έτσι ;
Νέα Ιονία έμενα για κάποιες μέρες και στην πλατεία Καλογρέζας για όσους γνωρίζουν είχαν φυτέψει αρωματικά (δεντρολίβανα κτλ) . Δεν έμειναν για πολύ . Τα βούτηξαν .Μιλάμε για κόστος περίπου 2 ευρώ .
...Και άλλα πολλά τέτοια .
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ . Λαός χωρίς παιδεία και αυτό εμένα με χαλάει .Με χαλάει και πολύ μάλιστα . Εμένα αυτά ΝΑΙ Μου χαλάνε την καθημερηνοτητα ..Μου τη Γ@μ@νε !!!
...Και αυτό δύσκολα θα αλλάξει .
Θυμίζω πως εδώ και καιρό (καλό ή κακό δεν ξέρω) το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς δημόσιους χώρους ...