ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αριστείδη τι να λέμε τωρα;
απο το σημείο πέρναγα και περνάω καθημερινά 5-6 φορές.κάποια στιγμή το Μάιο πήγαινα με το παπί,έξτρα ψιλιασμένος πλέον μετά τη σούπα, και καθώς πήγαινα, κάπου φαίνεται δεν τις υπολόγισα σωστά τις οροσειρές και έκανα σλάλομ μετά άλματος.
πούτσα μπάλα και τραμπάλα το κοινώς λεγόμενο!
Τώρα που τον ισιώσανε μου φαίνεται απόκοσμα φυσιολογικός ο δρόμος.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Χμμμ...
Στο είπα ότι θα αργήσει, είδες που έπεσα μέσα;
Δεν πειράζει, (βασικά πειράζει), μετράμε πρώτα τα κόκκαλα που είναι στη θέση τους και τα άλλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Καλά κάνεις και δεν το αφήνεις, γιατί αυτοί οι κώλοι που κάθονται στις καρέκλες όταν σηκώνονται δεν καβάλε παπιά, σκούτερ, βέσπες, ποδήλατα και άλλα τέτοια ταπεινά μέσα αλλά κάθονται σε δερμάτινα σαλόνια και τις λακούβες τις περνάνε από πάνω αεράτα με τα κωλάμαξά τους...Και στα τέτοια τους για το τι παθαίνουμε κάθε μέρα....Αλλά τα φράγκα πάνω και κάτω από το τραπέζι για "συντήρηση οδικού δικτύου" ξέρουν πολύ καλά να τσεπώνουν...
Βεβαίως να κρατήσεις φωτό και τώρα, θα δείχνει πως έπρεπε να είναι. . . .
Μακριά από νομική κάλυψη ασφαλιστικής (εκτός αν έχεις συγγενή πρώτου βαθμού), δεν ασχολούνται. Είτε δεν προλαβαίνουν, είτε δεν θέλουν, είτε όταν θέλουν δεν καταλήγει σε καλό...Αν βρήκες κάποιον της επιλογής σου, καλύτερα.
Περαστικά, χαλαρά και πάμε γι άλλα.