Ειχα K&N στο R6 του 2007 με ολόσωμη εξάτμιση χωρίς κανενα πρόβλημα
ΤΟ ιδιο και σε Ζ1000 χωρις after market εξατμιση.
Να σημειωσω οτι δεν ειχα κανει καμια μετατροπη στο φιλτροκουτι.
Ειχα K&N στο R6 του 2007 με ολόσωμη εξάτμιση χωρίς κανενα πρόβλημα
ΤΟ ιδιο και σε Ζ1000 χωρις after market εξατμιση.
Να σημειωσω οτι δεν ειχα κανει καμια μετατροπη στο φιλτροκουτι.
εγώ μιλάω για CBR600RR 2007
Έχει Slip-on Yoshimura RS-5 (όχι φούλ εξάτμιση) ,και λέω να βάλω το φίλτρο που έχω στην άκρη γιατί έτσι και αλλίως το μαμά θέλει αλλαγή σε λίγα χλμ. οπότε για αυτό σκέφτομαι να το προχωρήσω ή όχι θα μπερδευτούν τα μείγματα τόσο πολύ;
Πιο πολυ κινδυνο εχουν τα σπασιματα με κρυο μοτερ,η κινηση καλοκαιρι μεσα στην πολη,οι ασκοποι κοφτες και τα burnout,παρα ο συνδυασμος φιλτρο τελικο χωρις προγραμμα![]()
Ρε παλικαρια, για καντε τον κοπο να κανετε μια βολτα στην σελιδα της powercommander και ριξτε μια ματια τι κανει στο μειγμα ενα ελευθερο τελικο στο συγκεκριμμενο μηχανακι. Απλα απο περιεργεια.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
δεν υπαρχει direct link
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Παμε ενα στοιχημα οτι θα ψοφησει στις ρεπριζ και επιταχυνσεις?
Το φιλτρο επηρεαζει πολυ περισσοτερο το μειγμα απο οτι ενα τελικο.
Αει για σου!!!επαρκεστατη θα λεγα!
Περισσοτερο για ευκολια/χιλιομετρικο κοστος μπαινουν...
Να ψοφησει απλα δε παιζει.Να χασει κατι λιγα σε καποιο φασμα στροφων μπορει,αλλα θα κερδισει αλλου.Εγω κανοντας τη τραμπα μαμα με after τελικο,για να δω διαφορα,ειδα οτι με το μαμα παει χειροτερα παντου (και οχι δεν ηταν ψευδαισθηση απο το θορυβο).Με BMC παντα,δεν εχω δοκιμασει με μαμα φιλτρο.
Παραπαιζει...Μιλαμε για Χοντα που η εισαγωγη τους (αναμεσα σε ολα τα αλλα) ειναι υπολογισμενη στην εντελεια.
Ας περιμενουμε αναφορα να δουμε...
Δεν αμφιβαλλω οτι με το τελικο ειδες διαφορα...αλλα ποια BMC εχεις? Tα street (ιδια με μαμα) ή race? Τα φιλτρα ειπα οτι κανουν μεγαλη διαφορα στο μειγμα,οχι το τελικο.
Τα k&n έχουν δικο τους κιτ καθαρισμού.Ενα σπρέι το οποίο τα καθαριζει και ενα λάδι το οποίο το περνάς στο τέλος αφου στεγνώσει.Επουδενι μην του ριξεις αερα θα το τρυπησεις.
Οποίες διάφορες δει ο εγκέφαλος σε AFR τις διορθώνει.Εξαλλου δεν ειναι μεγάλες οι αποκλίσεις.
Βάλτο άφοβα.
Εγω στο ΧΧ που εχω δυο τελικά το εχω πανω και το μηχανακι παει καλύτερα απο πριν παντού.
Ride till the end....isle of man style!
William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)
Παραβλεπω τα περι οποιασδηποτε τελειοτητας σε οποιοδηποτε Honda ().Ειδα οτι ειπες για το φιλτρο και αυτη ηταν και η κοινη συνισταμενη στις δοκιμες που εκανα.Συμφωνα με οτι ειπες επρεπε να στεγνωνει και να μην πηγαινει καλυτερα με το after+φιλτρο,ενω δε συνεβη.Το απλο φοραω.
To απλο BMC ομως διαφερει ελαχιστα απο το μαμα.
Δεν ειπα οτι θα στεγνωνει ,απλα οτι θα πηγαινει χειροτερα.
Αλλαζουν πολλα πραγματα με ενα aftermarket φιλτρο στο φιλτροκουτι ενος συγχρονου σουπερσπορτ ,τα οποια ειναι πολυ πανω απο τις γνωσεις μας.
Να στο πω αλλιως ,αν δεν επρεπε καθε τρεις και λιγο να δινω τα κερατα μου για μαμα φιλτρο και ηταν καθαριζομενο ,δεν θα εβαζα ποτε aftermarket...απο την αλλη...εχω Honda και η τελειοτητα κοστιζει :P