Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: Υπολογισταραίοι και λοιποί digitaloβιοιι τα φώτα σας...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Στη συγκεκριμενη βαζεις linuξ για καλυτερη διαχειριση πόρων, αν δε μπορεις με gimp να κανεις τα κουμαντα σου... τα γουιν ειναι φυρα
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Σε οτιδηποτε εχει να κανει με number crunching τα windows τρεχουν στην μιση ταχυτητα στο ιδιο μηχανημα απ'οτι τα linux. Οποτε το ιδιο αναγκαστικα θα συμβαινει και σε photo-editing.
    Αν τωρα δεν υπαρχει ενα πολυ εξιδικευμενο λογισμικο για linux, τοτε αλλαζει το θεμα.
    Οκ, βεβαια αυτο το number crunching με μπερδευει καπως,αλλα το πως τρεχει ενα προγραμμα δεν εχει να κανει μονο με το λειτουργικο η μαλλον εχει να κανει
    με πως ειναι γραμμενο το προγραμμα για αυτο το λειτουργικο.Οποτε λογικα λες οτι τα προγραμματα που θα ηταν γραμμενα για λινουξ θα ετρεχαν πιο γρηγορα,
    σαφως,να και γιατι υπαρχουν καποια λογισμικα που τρεχουν και σε λινουξ,αλλα το λειτουργικο απλα ΔΕΝ υποστηριζεται για πολλους και διαφορους λογους.
    Επισης δεν υπαρχουν drivers για πολλες συσκευες στο λινουξ,κατι πολυ σημαντικο για καποιον που θα αποφασισει να ασχοληθει επαγγελματικα συν το οτι ο αλλος ΔΕΝ γουσταρει βρε αδερφε να κατσει να μαθει λινουξ (οποια διανομη και αν ειναι αυτη).
    Οποτε στην περιπτωση μας δεν μας κανει.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος

συν το οτι ο αλλος ΔΕΝ γουσταρει βρε αδερφε να κατσει να μαθει λινουξ (οποια διανομη και αν ειναι αυτη).

ε μα...εδώ τρομάξαμε να ψευτομάθουμε windows, θα κάτσουμε να μάθουμε και Linux?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Οκ, βεβαια αυτο το number crunching με μπερδευει καπως,αλλα το πως τρεχει ενα προγραμμα δεν εχει να κανει μονο με το λειτουργικο η μαλλον εχει να κανει
    με πως ειναι γραμμενο το προγραμμα για αυτο το λειτουργικο.Οποτε λογικα λες οτι τα προγραμματα που θα ηταν γραμμενα για λινουξ θα ετρεχαν πιο γρηγορα,
    σαφως,να και γιατι υπαρχουν καποια λογισμικα που τρεχουν και σε λινουξ,αλλα το λειτουργικο απλα ΔΕΝ υποστηριζεται για πολλους και διαφορους λογους.
    ...
    Ρε μλκ Κρούκη, μείνε στη φωτο/κινηματογραφία κι άσε τα περί υπολογιστών και πως γράφονται τα προγράμματα και ποιο λειτουργικό τα υποστηρίζει και γιατί...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Οκ, βεβαια αυτο το number crunching με μπερδευει καπως
    Οποιοδηποτε προγραμμα απο οποιοσδηποτε compiler οποιασδηποτε γλωσσας προγραματισμου που τρεχει σε linux και απαιτει:
    1) μεγαλη υπολογιστικη ισχυ (και ενδεχομενως παραλληλη επεξεργασια)
    2) διαχειρηση μεγαλης ποσοτητας μνημης
    Θα τρεξει πολυ καλλιτερα και ασφαλεστερα σε linux

Προφανως και καταννοω το προβλημα ελλειψης λογισμικου και drivers, οποτε δεν αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ρε μλκ Κρούκη, μείνε στη φωτο/κινηματογραφία κι άσε τα περί υπολογιστών και πως γράφονται τα προγράμματα και ποιο λειτουργικό τα υποστηρίζει και γιατί...
    Φιλαρακι η θα μου πεις που εχω αδικο η θα μου εξηγησεις το ναμπερ κραντσινγκ η θα κανεις την παραθεση σου σε αυτον που εθεσε το ερωτημα που γραφονται τα προγραμματα και γιατι δουλευουν καλυτερα στα ταδε
    .
    -..Not Yet!

Φιλαρακι η θα μου πεις που εχω αδικο η θα μου εξηγησεις το ναμπερ κραντσινγκ η θα κανεις την παραθεση σου σε αυτον που εθεσε το ερωτημα που γραφονται τα προγραμματα και γιατι δουλευουν καλυτερα στα ταδε
    .
    Ναμπερ κραντσινγκ = μαθηματικοί υπολογισμοί.

Το καθε πρόγραμμα μπορεί να τρέξει σε κάθε λειτουργικό αρκεί να έχει χτιστεί το εκτελέσιμο αρχείο του για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δεν γράφεις ένα πρόγραμμα ειδικά για Win ή Unix ή άλλο λειτουργικό (εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποιο Utility που έχει να κάνει με το συγκεκριμένο λειτουργικό).

Τι κάθομαι ο μλκς κι εξηγώ...

Συμφωνοι.
    Εγω λοιπον μιλωντας καθαρα εμπειρικα (χωρις να υπαινισσομαι οτι ξερω τα ενδοτερα της διαδικασιας που κανει τα προγραμματα να τρεχουν σε διαφορετικα λειτουργικα) εγραψα οτι εχω την εντυπωση οτι το λινουξ θα μπορουσε να τα τρεξει
    πιο αποδοτικα αλλα στην παρουσα φαση θα μεινουμε με την απορια,αρα λιγο πολυ τα ιδια λεμε ναι;
    Επισης μερος της δουλεια μου ειναι να δουλευω με μηχανηματα που τρεχουν αυτα τα διαβολοπρογραμματα για φωτο και βιντεο και να τρεχουν απροσκοπτα,οποτε δεν πολυχρειαζεται ουτε να κανω compiling ουτε να γραψω κωδικα
    αρκει να ξερω ποιο ειναι το σωστο μηχανημα για την σωστη δουλεια.
    Κακως εξηγεις,δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ουτε να δωσεις εξηγησεις ουτε να παρεμβεις,στην τελικη το θρεντ ειναι για καποιον που κινδυνευει να σκασει πολλα λεφτα για πραγματα που του ειναι μαλλον περιττα
    οποτε αν ειναι να αλλητρολαριζομαστε μπορουμε και αλλου,οχι οτι θα γινει αλλα λεω...
    -..Not Yet!

....στην τελικη το θρεντ ειναι για καποιον που κινδυνευει να σκασει πολλα λεφτα για πραγματα που του ειναι μαλλον περιττα
    οποτε αν ειναι να αλλητρολαριζομαστε μπορουμε και αλλου,οχι οτι θα γινει αλλα λεω...
    Σωστά τα λες... πάω να δω το θρεντ με τις βαλβίδες του εσβί...

Αυτο προυποθετει οτι τα win7 αυτα καθ'αυτα τρεχουν μουρλια...
    Σαφέστατα. Γλύκα μου φαίνονται μετά από τόσα χρόνια OSX. Κάτσε όμως να τα στρεσάρω και λίγο γιατί για μότο τζι αρ μόνο ότι νάναι φτάνει.

Θα τρέξει σήμερα (μάλλον) μουσικό πρόγραμμα και θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος καθώς σημασία έχει όπως αναφέρατε και η σωστή διαχείριση των πόρωναπό το ίδιο το πρόγραμμα.

Ας πάρω όμως το ποπ κορν μου να μασήσω και να πάψω να ομιλώ δια άσχετα πράματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Σωστά τα λες... πάω να δω το θρεντ με τις βαλβίδες του εσβί...
    Α γεια σου.
    Και οταν τελειωσεις να μου προτεινεις και εναν καλο καπνο για πιπα που ειχες προτεινει σε ενα αλλο θρεντ.
    Αλλα δεν θα σε ρωτησω πως γινονται οι πιπες οποτε μην αγχωνεσαι.
    -..Not Yet!

Α γεια σου.
    Και οταν τελειωσεις να μου προτεινεις και εναν καλο καπνο για πιπα που ειχες προτεινει σε ενα αλλο θρεντ.
    Αλλα δεν θα σε ρωτησω πως γινονται οι πιπες οποτε μην αγχωνεσαι.
    ΟΚ, θα σ' ειδοποιήσω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν καταλαβαινω δυο πραγματα:

1) Γιατι να δωσει κανεις τοσα λεφτα και να του βαλει Παραθυρα, ειναι σα να παιρνεις SS κα να του βαζεις βενζινη 85 οκτανιων. Ολοι εσεις που χτιζετε αυτα τα μηχανηματα αδυνατειτε να βρειτε τα λογισμικα σας σε linux?

2) Γιατι να δωσει κανεις τα διπλα χρηματα για να παρει intel και οχι AMD.
    ναι γειά σου, μια ζωή φωνάζω για AMD αλλά όλοι όσοι έχουν έναν φίλο που ξέρει τους είπε Intel.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πάρε ένα σύγχρονο PC, βάλτου ό,τι θες (καλό τροφοδοτικό θα έλεγα σαν κάτι που χρήζει προσοχής, όχι δυνατό, αλλά καλής ποιότητας και μάρκα) και βάλτου μια επαγγελματική κάρτα γραφικών (π.χ. Quadro).
    τα υπόλοιπα είναι να'χουμε να λέμε.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    ναι γειά σου, μια ζωή φωνάζω για AMD αλλά όλοι όσοι έχουν έναν φίλο που ξέρει τους είπε Intel.
    αν δεν ήξερε τι θα τους έλεγε;

εδώ πέρα οι AMD μου ψοφάνε ο ένας μετά τον άλλο.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σέρρες και περίχωρα .. τα φώτα σας
    από Lamnian στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 14:59
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 10:00
  3. την γνωμη σας και τα φωτα σας!
    από GTZ750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 00:09