Στη συγκεκριμενη βαζεις linuξ για καλυτερη διαχειριση πόρων, αν δε μπορεις με gimp να κανεις τα κουμαντα σου... τα γουιν ειναι φυρα
Στη συγκεκριμενη βαζεις linuξ για καλυτερη διαχειριση πόρων, αν δε μπορεις με gimp να κανεις τα κουμαντα σου... τα γουιν ειναι φυρα
Ban 'em all
Οκ, βεβαια αυτο το number crunching με μπερδευει καπως,αλλα το πως τρεχει ενα προγραμμα δεν εχει να κανει μονο με το λειτουργικο η μαλλον εχει να κανει
με πως ειναι γραμμενο το προγραμμα για αυτο το λειτουργικο.Οποτε λογικα λες οτι τα προγραμματα που θα ηταν γραμμενα για λινουξ θα ετρεχαν πιο γρηγορα,
σαφως,να και γιατι υπαρχουν καποια λογισμικα που τρεχουν και σε λινουξ,αλλα το λειτουργικο απλα ΔΕΝ υποστηριζεται για πολλους και διαφορους λογους.
Επισης δεν υπαρχουν drivers για πολλες συσκευες στο λινουξ,κατι πολυ σημαντικο για καποιον που θα αποφασισει να ασχοληθει επαγγελματικα συν το οτι ο αλλος ΔΕΝ γουσταρει βρε αδερφε να κατσει να μαθει λινουξ (οποια διανομη και αν ειναι αυτη).
Οποτε στην περιπτωση μας δεν μας κανει.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Οποιοδηποτε προγραμμα απο οποιοσδηποτε compiler οποιασδηποτε γλωσσας προγραματισμου που τρεχει σε linux και απαιτει:
1) μεγαλη υπολογιστικη ισχυ (και ενδεχομενως παραλληλη επεξεργασια)
2) διαχειρηση μεγαλης ποσοτητας μνημης
Θα τρεξει πολυ καλλιτερα και ασφαλεστερα σε linux
Προφανως και καταννοω το προβλημα ελλειψης λογισμικου και drivers, οποτε δεν αναφερομαι σε τετοιες περιπτωσεις.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
-..Not Yet!
Ναμπερ κραντσινγκ = μαθηματικοί υπολογισμοί.
Το καθε πρόγραμμα μπορεί να τρέξει σε κάθε λειτουργικό αρκεί να έχει χτιστεί το εκτελέσιμο αρχείο του για το συγκεκριμένο λειτουργικό. Δεν γράφεις ένα πρόγραμμα ειδικά για Win ή Unix ή άλλο λειτουργικό (εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποιο Utility που έχει να κάνει με το συγκεκριμένο λειτουργικό).
Τι κάθομαι ο μλκς κι εξηγώ...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Συμφωνοι.
Εγω λοιπον μιλωντας καθαρα εμπειρικα (χωρις να υπαινισσομαι οτι ξερω τα ενδοτερα της διαδικασιας που κανει τα προγραμματα να τρεχουν σε διαφορετικα λειτουργικα) εγραψα οτι εχω την εντυπωση οτι το λινουξ θα μπορουσε να τα τρεξει
πιο αποδοτικα αλλα στην παρουσα φαση θα μεινουμε με την απορια,αρα λιγο πολυ τα ιδια λεμε ναι;
Επισης μερος της δουλεια μου ειναι να δουλευω με μηχανηματα που τρεχουν αυτα τα διαβολοπρογραμματα για φωτο και βιντεο και να τρεχουν απροσκοπτα,οποτε δεν πολυχρειαζεται ουτε να κανω compiling ουτε να γραψω κωδικα
αρκει να ξερω ποιο ειναι το σωστο μηχανημα για την σωστη δουλεια.
Κακως εξηγεις,δεν νομιζω οτι χρειαζοταν ουτε να δωσεις εξηγησεις ουτε να παρεμβεις,στην τελικη το θρεντ ειναι για καποιον που κινδυνευει να σκασει πολλα λεφτα για πραγματα που του ειναι μαλλον περιττα
οποτε αν ειναι να αλλητρολαριζομαστε μπορουμε και αλλου,οχι οτι θα γινει αλλα λεω...
-..Not Yet!
Σαφέστατα. Γλύκα μου φαίνονται μετά από τόσα χρόνια OSX. Κάτσε όμως να τα στρεσάρω και λίγο γιατί για μότο τζι αρ μόνο ότι νάναι φτάνει.
Θα τρέξει σήμερα (μάλλον) μουσικό πρόγραμμα και θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος καθώς σημασία έχει όπως αναφέρατε και η σωστή διαχείριση των πόρωναπό το ίδιο το πρόγραμμα.
Ας πάρω όμως το ποπ κορν μου να μασήσω και να πάψω να ομιλώ δια άσχετα πράματα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πάρε ένα σύγχρονο PC, βάλτου ό,τι θες (καλό τροφοδοτικό θα έλεγα σαν κάτι που χρήζει προσοχής, όχι δυνατό, αλλά καλής ποιότητας και μάρκα) και βάλτου μια επαγγελματική κάρτα γραφικών (π.χ. Quadro).
τα υπόλοιπα είναι να'χουμε να λέμε.