αναποδα τα ειπες και προσθεσε και το δεν βλεπετε
καλα το ειπα αλλα πρεπει να το κλεισουμε γαιτι καναμε το ποστ σαν τη κοπελια της φωτογραφιας
AFTER DARK...........
Ρεμάλιαααααα !!!!! Το νου σας !!!!
Μην πάει και μπλέξει κανείς με Κύπρια φοιτήτρια ...
Αυτές το μόνο που θέλουν είναι να σας γλεντήσουν και να σας παρατήσουν ... Σαν στημέμη λεμονόκουπα θα σας πετάξουν .
Άσε μας κοπελιά ... Τράβα στο προξενείο και άστα τα άλλα . Εδώ έχει ευαίσθητα αγόρια .
Για να σου εξηγήσω τι χρειάζεται....φαντάσου ότι όπως ένας πολίτης της ΕΕ που μένει πάνω από 4 μήνες στην Κύπρο πρέπει να πάει στο immigration και να πάρει το λεγόμενο yellow slip, κάτι αντίστοιχο χρειάζεσαι και για την Ελλάδα το οποίο θα πιστοποιεί ότι είσαι "μόνιμος" κάτοικος της χώρας. Για το πως θα προμηθευτείς την ελληνική "άδεια παραμονής" συμβουλέψου το προξενείο καλύτερα ή κανένα ΚΕΠ αν έχεις στην γειτονιά σου.
Μετά πας σε άλλες λύσεις...τύπου παντρεύομαι τον πρώτο ξέμπαρκο αλήτη μηχανόβιο με θεληματικό πηγούνι που θα μου την πέσει μέσω φόρουμ![]()
kapoios sou evale ena link stin prwti selida apo to ypourgio eswterikwn...diase ekei pou leei gia adeies diamonis fia eidikous logous... vasika oute to kypriako proksenio exei kammia sxesi oute sta KEP tha se voithisoun...
http://www.astynomia.gr/index.php?op...temid=96&lang=
Γραφείο Πολιτών Ε.Ε - Ομογενών 2310 558017
2310 558018
pare tilefwno tous batsous kai zita tous ti xreiazete na vgaleis ADEIA DIAMONIS POLITI EVRWPAIKIS ENWSIS...i akoma kalytera perna apo ekei na sou poune ti xreiazese...prospathise na vgaleis tin pio apli pou boreis gia na min xaseis kai poly xrono...
y.g. etsi ginete i diadikasia stin Athina...fantazomai to idio ginete kai Sallonika...
Εγω 2 χρόνια δουλευα κανονικότατα στο Λονδίνο, χωρίς να μου ζητήσουν ούτε αδεια παραμονής ούτε τίποτα.
Αδεια οδήγησης είχα προσωρινή, και μπορούσα να αντικαστήσω την "Ελληνική" με την UK με μια αίτηση στο ταχυδρομειο κάτι που δεν έκανα τελικά γιατί γύρισα πίσω (εύγε μ@λ@κ@)...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
απο τη σχολη οδηγων μου ειπαν να παω στην αστυνομια να βγαλω την αδεια, να περιμενω 90 μερες , μετα να γυρίσουμε το διπλωμα αυτοκινητου σε ελληνικο που θα παρει κανα 2μηνο και μετα να ξεκινησω μαθηματα.....εγω μεχρι τοτε θα εχω φυγει για κυπρο!!!
Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις η διαδικασία έκδοσης διπλώματος άλλαξε πλέον στην Κύπρο και δεν είναι και τόσο δύσκολη από ότι διάβαζα. Άσε που είναι σίγουρα φθηνότερη....μήπως να περίμενες και να το έβγαζες εδώ (στην Κύπρο)?
γι αυτο ηθελα να βγαλω εδω επδ στη κύπρο βγαζουν ολοι πολυ ευκολα και δεν ξερω κατα ποσο μαθαινεις