είδα τα βίντεο στην 1η σελίδα και δεν ξέρω απο που να αρχίσω.
Απο τον τυχερό που την γλύτωσε την ζωούλα του απο το φορτηγό ;
Απο τους Ελληνάρες τους δικούς μας ; Ουδέν σχόλιο.
Μάθε τέχνη και ασ'την !
Αριστείδη αυτό που κάνεις συνέχισε να κάνεις.
Όταν ένας αναβάτης κινείται με όσα και έχει επιβιώσει σημαίνει πως έχει και κάτι παραπάνω απο τύχη. Το τι είναι αυτό το κουβεντιάζουμε αν θέλεις κάποια άλλη στιγμή αλλού γιατί εδώ με αφορισμούς και γενικότερη άρνηση δεν είναι ο τόπος. Μένω στην πρόθεσή σου να κατανοήσεις το γιατί κι ας είναι λάθος.![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Τα είπες όλα Βύρωνατο κακό με τους ανεγκέφαλους των βίντεο είναι δεν είναι ότι ρισκάρουν μόνο το κεφάλι τους αλλά και όσων άλλων είναι στον δρόμο τους, κάτι το οποίο με γεμίζει θυμό και ας μην παραβλέψουμε κάποιους που μπορεί να δουν τα βίντεο αυτά και θελήσουν να τους μιμηθούν στην :a31:
Ακόμη ένα παράσημο από μένα λοιπόν![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Και πολύ καλά κάνεις. Same here.
Ό,τι άλλο και να διανοηθείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή μπορεί να τον μπερδέψεις χειρότερα και να έχει άσχημα αποτελέσματα η κατάσταση. Εκτός κι αν πέσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και παίξει τρελή τηλεπάθεια.
Και για να το παντρέψω λίγο και με το θέμα του thread:
Θυμάμαι πριν 2 χρόνια πρέπει να ήταν, ήμουν με το αυτοκίνητο και γυρνούσα από νησί του Λαγού. Στις στροφές λίγο μετά τις Καραμανλοκ@λοτρυπίδες αν θυμάμαι καλά. Πήγαινα ψιλογρήγορα (όχι κομμάτια) και μόλις βγαίνω από την τυφλή την ποοστικη τη δεξιά κρατώντας αριστερή λωρίδα, βλέπω πίσω μου ένα CB1000R να στρίβει κομμάτια (ακόμα απορώ πώς δεν τον είχε πάρει το μάτι μου νωρίτερα και κυρίως πώς δε με είχε δει εκείνος νωρίτερα. Δεν ήταν ότι μου ήρθε να αλλάξω λωρίδα στα καλά του καθουμένου να πω ότι τον μπέρδεψα. Τέσπα.)
Στο αντίθετο ρεύμα ερχόταν agrotique με duduque και γεώμηλα. Έτσι και ακολουθούσα την πάγια προαναφερθείσα τακτική ή που θα έπεφτε στα φρένα για να με περάσει απο εσωτερική το παλουκάρι (δεν έπαιζε αλλιώς με τόσα που πήγαινε) και θα έτρωγε τα μούτρα του γιατί γλιστράει γάματα σε εκείνο το σημείο, ή που έπεφτε επάνω μου, ή πάνω στον Βας Βας ο Παρασκευάς. Ευτυχώς ούτε που διανοήθηκε να αλλάξει τη γραμμή του. Ανάβω φλας (για να σιγουρευτώ ότι κατάλαβε) ταυτόχρονα σχεδόν κόβοντας τιμόνι και μπαίνοντας δεξιά τέρμα γκάζι για να επιταχύνω λίγο να του δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο. Με πέρασε από αριστερά σφαιράτος και μόλις το ίσιωσε μου έδωσε κι ένα thumbs up. Τον αρχίνησα κι εγώ στο κυνηγητό (με το συνοδηγό να κλαίει "κόψε ρε μαλάκαααα"), κάαααπου τονε ψιλοπλησίαζα αλλά παπάρια. Βρεθήκαμε στα φανάρια στην παραλιακή. Γυρνάει με κοιτάει "Έκανα μαλακία αλλά με έσωσες. Χαλκομανία θα'χα γίνει. Να'σαι καλά!". Μου'ρθε εκείνη την ώρα να του πω "Την παραδέχεσαι μεν, αλλά δε σε είδα να την κόβεις μετά..." αλλά λέω χέσ'το. Προτίμησα να του πω "Ωραίο το χιλιάρι" με ευχαρίστησε και την έκανε με σούζα.
Ότι το είχε το είχε. Αλλά το street racing είναι θέμα. Ειδικά με τους ρυθμούς που πήγαινε. Αν δεν ήμουν εγώ μπροστά του, ή κάποιος που να προλάβαινε να αντιδράσει τέλος πάντων, ένα εκκλησάκι παραπάνω θα είχαμε ή στην καλύτερη θα πόναγε και θα πόναγε πολύ.
Δεν έχει κανείς τις πινακίδες μας ρε συ endo να μας δώσει στους τσέους. Κουβέντα κάνουμε. Κι εγώ συμφωνώ με τον Byron περί αυτοκτονικών διαθέσεων αλλά το να ακουστεί και η άλλη πλευρά δε βλάπτει. Ο Ghost Rider δε νομίζω να είναι μέλος. Γράφτε οι υπόλοιποι κανιβαλοϊνδιάνοι
έντιτ: Και εννοείται πως συμφωνώ ότι έχει κάτι παραπάνω από τύχη. Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς. (Μη μου πεις μόνο "Α μπράβο, έχω εικονίτσα τον Άγιο Ονούφριο, μεγάααααλη η χάρη του, κάτω από τη σέλα...")![]()
Τελευταία τροποποίηση από pipe_smoker; 06/03/2013 στις 09:18.
Εγώ πάντως το έδειξα στη μάνα μου, και η απάντησή της ήταν:
- Εσύ δηλαδή θα το έκανες αυτό ;
(η ερώτηση "παιδί μου εσύ κάνεις τέτοια" ήταν εκτός νυμφώνος, γιατί με ξέρει...)
και της απάντησα
Άσε με μάνα![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Να πω δυο λόγια, γιατί δεν είμαι παναγία και ούτε θα γίνω.
Άλλο πράγμα η γρήγορη σβέλτη οδήγηση σε Μπράλο-Ρώσσο-Επίδαυρο και άλλο πράγμα η επι τούτου δολοφονική οδήγηση με κάμερα με σκοπό να ανέβει στο youtube και να μαζέψει views.
O τυπάκος στύλ ghost rider κάνει πράγματα που χωρίς κάμερα δεν θα είχε λόγο να κάνει μιας και θα μπορούσε να περάσει και από άλλα σημεία, αλλά επιλέγει να περάσει φίλερ μπας και κερδίσει κανα δυο πόντους στο πουλί του.
Μόνο άτομα με ψυχιατρικό ιστορικό και ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση περνάνε με 300 από βοηθητική δίπλα από άλλους μοτοσυκλετιστές που οδηγούν με 100.
OK, οφείλω να πω οτι δεν είχα δει το βιντεάκι που έβαλες κι ο βήχας ήταν για τον Ρώσσο...
Εντάξει το συγκεκριμένο σημειο της εθνικής πρέπει να το έχουμε κάνει πάνω απο 500 φορές (μπορεί να λέω και λίγες) με διάφορα οχήματα... ε τι 200 τι 299 (που τα ειδες τα 300 ρε μπαλούρδο - ασε που καταφανώς έκλεβε το κοντερ του).
Για το φιλερ και την βοηθητική συμφωνώ πάντως. Δείχνει έλλειψη εμπειρίας.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Παίδες αυτό που για κάποιους είναι δύσκολο και επικίνδυνο για άλλους είναι ψωμοτύρι...Το ότι το ρίσκο είναι μεγάλο σε δημόσιο δρόμο είναι αδιαπραγμάτευτο, αλλά πχ η καθημερινή διήθηση σε μεγάλους δρόμους είναι ακόμα ποιο επικινδυνη, όπως και πολλά άλλα που κάνουμε σχεδόν καθημερινα...
Τέλος φαντάζομαι ότι οι τύποι και πριν γυρίσουν το βιντεάκι, αλλά και μετά, κάπως έτσι θα πήγαιναν...
υ.γ. Και ο τύπος που τον έχει 40 πόντους δεν ξεκίνησε να γαμεί σε τσόντες αλλά...οι υπόλοιποι που τον βλέπουμε στο "γυαλί" νομίζουμε ότι δεν έχει γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα και ότι έχει ρηχό συναισθηματικό κόσμο...
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε