Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Yamaha BOLT

Σιγά το μπιμπελό που θα κοστίζει 9Κ+...

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Σιγά το μπιμπελό που θα κοστίζει 9Κ+...
    Φιλε μου, ειλικρινα δεν ξερω ΠΟΥ ακριβως διαφωνουμε...Δε σου αρεσει η νεα XV950??Με γεια σου με χαρα σου, γουστο σου και καπελο σου, οπως λεμε...Δυστυχως, αυτη ειναι η τιμη της, τουλαχιστον για την Ιταλια...Αν θελεις το ψαχνεις...Δεν ειναι κακο το να διαφωνουμε σε κατι, το κακο ειναι να μην μπορουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον, να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε...Και, για να τα λεμε ΟΛΑ, κι εγω που γουσταρω αυτο το μηχανακι, θεωρω την τιμη του ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ!!!
    Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 07/11/2013 στις 19:29. Αιτία: ορθογραφικο λαθος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου, ειλικρινα δεν ξερω ΠΟΥ ακριβως διαφωνουμε...Δε σου αρεσει η νεα XV950??Με γεια σου με χαρα σου, γουστο σου και καπελο σου, οπως λεμε...Δυστυχως, αυτη ειναι η τιμη της, τουλαχιστον για την Ιταλια...Αν θελεις το ψαχνεις...Δεν ειναι κακο το να διαφωνουμε σε κατι, το κακο ειναι να μην μπορουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον, να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε...Και, για να τα λεμε ΟΛΑ, κι εγω που γουσταρω αυτο το μηχανακι, θεωρω την τιμη του ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ!!!
    Καλά, δεν θα μαλώσουμε κιόλας με το υπερεκτιμημένο...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Για το cafe ομως ολοι θα μαλλωσουν...
    http://www.mototriti.gr/data/news/pr...744.asp#photo6

custom-cruiser
    Καλά, δεν θα μαλώσουμε κιόλας με το υπερεκτιμημένο...
    Οχι βεβαια!Αυτο ελειπε...Ενταξει.εμενα, οπτικα τουλαχιστον,μου αρεσει ιδιαιτερα.Αλλα οχι και 9.200!

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Για το cafe ομως ολοι θα μαλλωσουν...
    http://www.mototriti.gr/data/news/pr...744.asp#photo6
    Πρωτη φορα ακουω ακουω κατι γι' αυτο το μοντελο...Μ' επιασες αδιαβαστο...Πολυ πολυ ενδιαφερον...αλλα ποσο θα παει το μαλλι???Πολυ φοβαμαι κανα δεκαρικο...

Οχι βεβαια!Αυτο ελειπε...Ενταξει.εμενα, οπτικα τουλαχιστον,μου αρεσει ιδιαιτερα.Αλλα οχι και 9.200!
    Κι εγώ νευριάζω γιατί λατρεύω αυτό το στυλ μοτό και το τιμολόγησαν στον θεό οι κ@ριόληδες.

custom-cruiser
    Κι εγώ νευριάζω γιατί λατρεύω αυτό το στυλ μοτό και το τιμολόγησαν στον θεό οι κ@ριόληδες.
    Ενταξει, τι να γινει, η YAMAHA θα πληρωσει τα λαθη της και εννοω αυτες τις τιμες-φαρμακειο!...Οταν εχει ηδη 2 μοντελα STAR στην Ελλαδα τα οποια πλεον δεν πουλανε καθολου...(πως να πουλησουν οταν κανουν +11.400??) ειναι δυνατον με τετοια τελικη τιμη(για τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...)να ταραξει τα νερα???Αποκλειεται...

Ενταξει, τι να γινει, η YAMAHA θα πληρωσει τα λαθη της και εννοω αυτες τις τιμες-φαρμακειο!...Οταν εχει ηδη 2 μοντελα STAR στην Ελλαδα τα οποια πλεον δεν πουλανε καθολου...(πως να πουλησουν οταν κανουν +11.400??) ειναι δυνατον με τετοια τελικη τιμη(για τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...)να ταραξει τα νερα???Αποκλειεται...
    Ίσως γι αυτό οι εραστές αυτού του τύπου μοτοσυκλέτας custom-άρουν παλιά μοντέλα που όσο και να σου πάει το custom και πάλι σου έρχεται φθηνότερα από οποιοδήποτε καινούριο, έχεις και την ηθική ικανοποίηση πως το έφτιαξες μόνος σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Ενταξει, τι να γινει, η YAMAHA θα πληρωσει τα λαθη της και εννοω αυτες τις τιμες-φαρμακειο!...
    Ξεκολάτε ρε παιδιά...Δεν κάνει διαφορά για τις μεγάλες εταιρίες πια τι κοστολογούν στην Ελλάδα.Δεν πουλάνε ούτως ή άλλως.Η αγορά μοτοσυκλέτας εδώ είναι νεκρή και μόνο μέχρι 250κυβ πουλιούνται και κινέζικα.
    Θέλω να πω πως και 6000Ε να έκανε το BOLT πόσοι νομίζεται ότι θα τα δίναν για μοτοσυκλέτα πια?

custom-cruiser
    Ίσως γι αυτό οι εραστές αυτού του τύπου μοτοσυκλέτας custom-άρουν παλιά μοντέλα που όσο και να σου πάει το custom και πάλι σου έρχεται φθηνότερα από οποιοδήποτε καινούριο, έχεις και την ηθική ικανοποίηση πως το έφτιαξες μόνος σου.
    Και εδω εχεις δικιο...Αλλα εχω κι εγω τα κολληματα μου,δεν το αρνουμαι...Για να επιστρεψω σ' αυτην την κατηγορια μοτο περιμενω κατι καινουργιο και σε πιο λογικη τιμη...

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από @ngelos Προβολή μηνύματος
    Ξεκολάτε ρε παιδιά...Δεν κάνει διαφορά για τις μεγάλες εταιρίες πια τι κοστολογούν στην Ελλάδα.Δεν πουλάνε ούτως ή άλλως.Η αγορά μοτοσυκλέτας εδώ είναι νεκρή και μόνο μέχρι 250κυβ πουλιούνται και κινέζικα.
    Θέλω να πω πως και 6000Ε να έκανε το BOLT πόσοι νομίζεται ότι θα τα δίναν για μοτοσυκλέτα πια?
    Τα 6.000 οκ δε θα με πειραζαν αλλα οταν εχεις οικογενεια υπαρχουν και ορια στο μπατζετ.Μαλλον καποιοι μανατζερ και υπευθυνοι στρατηγικης εχουν IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ...9.200???

Και εδω εχεις δικιο...Αλλα εχω κι εγω τα κολληματα μου,δεν το αρνουμαι...Για να επιστρεψω σ' αυτην την κατηγορια μοτο περιμενω κατι καινουργιο και σε πιο λογικη τιμη...
    Στην κ@ύλα μας ποντάρουνε και τα υπερκοστολογούν.

Τα 6.000 οκ δε θα με πειραζαν αλλα οταν εχεις οικογενεια υπαρχουν και ορια στο μπατζετ.Μαλλον καποιοι μανατζερ και υπευθυνοι στρατηγικης εχουν IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ...9.200???
    Συμφωνώ 1000%.

custom-cruiser
    Στην κ@ύλα μας ποντάρουνε και τα υπερκοστολογούν.

Συμφωνώ 1000%.
    και κατι ακομη...ασχετο η σχετικο με το θεμα...φιλαρακια μου χαρλεαδες Η φιλοχαρλεαδες(χωρις χαρλεϊ οι τελευταιοι αλλα με την επιθυμια να αγορασουν καποτε... )μου φαγανε τον εγκεφαλο 6 μηνες τωρα για τις νεες hd μικροτερου των 883 κυβισμου..Σημερα που μαθευτηκαν οι τιμες στην EICMA τους ηρθε κεραμιδα...Η 500 κατα 99% δε θαρθει στην Ευρωπη και η 750 θα τιμολογηθει πανω απο 8.000...συμφωνα βεβαια με τα οσα διατυμπανιζουν οι Ιταλοι...

και κατι ακομη...ασχετο η σχετικο με το θεμα...φιλαρακια μου χαρλεαδες Η φιλοχαρλεαδες(χωρις χαρλεϊ οι τελευταιοι αλλα με την επιθυμια να αγορασουν καποτε... )μου φαγανε τον εγκεφαλο 6 μηνες τωρα για τις νεες hd μικροτερου των 883 κυβισμου..Σημερα που μαθευτηκαν οι τιμες στην EICMA τους ηρθε κεραμιδα...Η 500 κατα 99% δε θαρθει στην Ευρωπη και η 750 θα τιμολογηθει πανω απο 8.000...συμφωνα βεβαια με τα οσα διατυμπανιζουν οι Ιταλοι...
    Θα πάρω το ΧΤ 600 να πάω βουνό να ξεκ@υλώσω πριν νυχτώσει και να ονειρευτώ γυρνώντας χαλαρός πως ρολλάρω με ένα V2 με ακανόνιστες ''εκρήξεις''.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Dt 200 manual wanted plz...
    από SwAToNeR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2022, 15:23
  2. Yamaha vs Honda
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 16:52
  3. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ