Σιγά το μπιμπελό που θα κοστίζει 9Κ+...
Φιλε μου, ειλικρινα δεν ξερω ΠΟΥ ακριβως διαφωνουμε...Δε σου αρεσει η νεα XV950??Με γεια σου με χαρα σου, γουστο σου και καπελο σου, οπως λεμε...Δυστυχως, αυτη ειναι η τιμη της, τουλαχιστον για την Ιταλια...Αν θελεις το ψαχνεις...Δεν ειναι κακο το να διαφωνουμε σε κατι, το κακο ειναι να μην μπορουμε να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον, να μην μπορουμε να συνεννοηθουμε...Και, για να τα λεμε ΟΛΑ, κι εγω που γουσταρω αυτο το μηχανακι, θεωρω την τιμη του ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ!!!
Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 07/11/2013 στις 19:29. Αιτία: ορθογραφικο λαθος
Για το cafe ομως ολοι θα μαλλωσουν...
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...744.asp#photo6
Ενταξει, τι να γινει, η YAMAHA θα πληρωσει τα λαθη της και εννοω αυτες τις τιμες-φαρμακειο!...Οταν εχει ηδη 2 μοντελα STAR στην Ελλαδα τα οποια πλεον δεν πουλανε καθολου...(πως να πουλησουν οταν κανουν +11.400??) ειναι δυνατον με τετοια τελικη τιμη(για τη ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ...)να ταραξει τα νερα???Αποκλειεται...
Ξεκολάτε ρε παιδιά...Δεν κάνει διαφορά για τις μεγάλες εταιρίες πια τι κοστολογούν στην Ελλάδα.Δεν πουλάνε ούτως ή άλλως.Η αγορά μοτοσυκλέτας εδώ είναι νεκρή και μόνο μέχρι 250κυβ πουλιούνται και κινέζικα.
Θέλω να πω πως και 6000Ε να έκανε το BOLT πόσοι νομίζεται ότι θα τα δίναν για μοτοσυκλέτα πια?![]()
και κατι ακομη...ασχετο η σχετικο με το θεμα...φιλαρακια μου χαρλεαδες Η φιλοχαρλεαδες(χωρις χαρλεϊ οι τελευταιοι αλλα με την επιθυμια να αγορασουν καποτε...
)μου φαγανε τον εγκεφαλο 6 μηνες τωρα για τις νεες hd μικροτερου των 883 κυβισμου..Σημερα που μαθευτηκαν οι τιμες στην EICMA τους ηρθε κεραμιδα...Η 500 κατα 99% δε θαρθει στην Ευρωπη και η 750 θα τιμολογηθει πανω απο 8.000...συμφωνα βεβαια με τα οσα διατυμπανιζουν οι Ιταλοι...