καταλαβα........
..................................... cbr 125 ????
καταλαβα........
..................................... cbr 125 ????
παιδια να ρωτησω.. το Kawasaki ZX 250R 2003
απο τα μεταγενεστερα ninja toy 2008 κ επειτα σε τι διαφερει ??
...να υποθεσω οτι δεν ειναι injection καιει περισσοτερο και εχει καρπυρατερ...
τι αλλο ? ....θα αξιζε μια τετοια αγορα ?
Ευχαριστω
σχεδον ομοια ειναι
αν ειναι σε καλη κατασταση και τιμη παρτο
Σε τπτ
Απο το 13 και μετά αλλάξαν τα πράγματα
The Kawasaki 2013 Ninja 250R has been updated with a new 249cc Parallel Twin engine, it receives new sleeveless die-cast cylinders as well as updated pistons, crankcases and a new exhaust. The 2013 Kawasaki Ninja 250 makes use of dual throttle valves like its big brothers the ZX-10R and ZX-6R. According to Kawasaki, the second ECU-controlled throttle valve helps to regulate intake airflow for a linear response, more efficient combustion and added power.
Kawasaki also updated the Ninja 250 with a new diamond-style frame that is said to be stiffer than the previous frame. Combined with revised damping and softer spring rates in the suspension system, Kawasaki claims the 250 offers increased comfort for city riding and firmer feeling for sportier riding.
Visibly, the 250 receives styling influences from the larger Ninjas. The new design uses dual headlamps instead of the previous model’s W-shaped single unit. Like the ZX-10R, the Ninja 250 gets a floating windscreen attached using only the mirror mounts. The side fairings feature new finned openings inspired by the ZX-14R to direct airflow.
Other updates include ZX-14R-styled 10-spoke wheels, a larger 140mm rear tire and a new instrument panel with analog tachometer and multi-function LCD screen displaying fuel gauge, dual trip meters, clock and an “economical riding indicator”.
...απο οτι εμαθα εχει καρμπυρατερ κ οχι ψεκασμο ???
Να μαι παλι εδω ......εχοντας ψαξει τα απαντα ....ερχομαι να ρωτησω κατι ακομα αφου σας πω εν ολιγοις που κατεληξα...
δεν ειμαι μηχανοβιος και πιθανολογω πως δεν θα γινω και ποτε δλδ... εχω ενα susuki ss που καιει το κ@λο του και το προβλημα μου ειναι τασ 10 ευρω που βαζω μερα παραμερα ... μου φτανουν ισα ισα για 60 Klm περιπου...ειμαι και ανεργος και καταλαβαινετε. Η αρχικη μου σκεψη λοιπον ηταν ακριβως αυτη να γλυτωσω καποια χρηματα κανοντας καποιες μικρες αποστασεις // βριλλησια - χαλανδρι πχ // καθημερινα παιρνοντας ενα μικρο 2τροχο εργαλειο... τωρα τι θα ηταν δεν ξερω..
Τα οικονομικα μου δε δεν ηρθαν οπως τα ηθελα .. και οκ καταφερα να μαζεψω ενα 1000ρικο σε μετρητα και να εχω και την καβατσα να παρω λιγα δανικα απο ενα φιλο για κρανος κ.λ.π
Το μεταφορικο αυτο το ειχα σκεφτει σαν ενα ας πουμε "γρηγορο ποδηλατο" που θα με εξυπηρετει χωρις καγκουριες κ.λ.π να πηγαινω στη δουλεια μου ( επαναλμβανω χαλανδρι, χολαργο, βριλλησια, αγια παρασκευη, γερακα εδω γυρω δλ ) και οκ ΙΣΩΣ να επαιρνα τον αερα του που λενε καθως στην παρουσα φαση δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι αρκετα.. ( προσφατα ξαναπηρα το ninja 250 ενος φιλου στη κινηση και εκανα ενα τετραγωνο και ενιωσα εντελως ανασφαλης !! ισως λοφω του οτι εχω συνηθησει με το αμαξι τι να πω.. )
Σκεφτηκα λοιπον.. εναλλακτικα απο το να παρω ενα παπι να παρω κατι σαν το cbr 125 που απο οτι βλεπω ειναι και πολυ οικονομικο ( καταναλωση μεχρι 3.,5 ενω το Ninja που αρχικα ειχα βαλει στο ματι 5+ ) για την πολη.... να το μαθω αρχικα ..να με μαθει και εκεινο...κ.λ.π
Μου ειπατε αρχικα πως θα το βαρεθω....ΠΙΘΑΝΟΝΑΤΑ... και απο εκει και περα.. βλεπω και κανω...
...θα ηθελα ομως και παλι τη συμβουλη σας...
Ποσο τραβαει και βολευει εν τελη για την πολη... η την κινηση ? τη τελικη εχει ? ( οχι πως με νοιαζει και πολυ δλ.. το ss εχει 210 και το παω μεχρι 60... τραγικο ) ....ποσο ασφαλες ειναι για εναν αρχαριο και συναμα 33χρονο για να τον βαλει εστω και σε αυτο το πρωημο σταδιο στο κοσμο των μηχανων και γιατι οχι να τον αφησει και εκει χωρις να υπαρχει λογος αργοτερα για περισσοτερα κυβικα ??
Λογω το οτι ειναι 1μονοκιλυνδρο..."κλωτσάει" ???
Σας ευχαριστω και παλι ολους
Τί μοντέλο suzuki έχεις;
..1600 swift sport
Γράφτο έτσι να καταλάβουμε... έγραψες suzuki ss και νόμιζα suzuki super sport, το πέρασα για τρολλιά![]()
Καλησπερα σας!
Θα ηθελα την γνωμη σας για μηχανη μεχρι 150cc
Θα προτιμουσα κατι σε street.
Ποια η γνωμη σας για το Aprilia RS125 ??
Θελω ενα μηχανακι δυνατο (οσο να ναι για τα κυβικα του) και με νευρο! Επισης αν γινεται να εχει ευκολα τα 110 παραδειγμα.. να μην ζοριζετε
Απο οσα εχω μαθει μεχρι στιγμης η Aprilia ειναι αυτο που ψαχνω, παρ'ολα αυτα ομως θα ηθελα να ακουσω και την δικη σας αποψη!
Επισης να σημειωσουμε το γεγονος οτι αν ειναι να παρω καποιο RS, θα παρω το διχρονο εννοειται..
Φιλικα Ρόμπερτ![]()
Θα ηθελα και εγω να ρωτησω κατι.
Ειμαι 16 και θα βγαλω διπλωμα για μηχανακι ( 50cc ) αλλα δεν ξερω τι μηχανακι να αγορασω.
Εγω το θελω για βολτες, να ειναι οικονομικο και να μην θελει πολυ συντηρηση.
Αν εχετε να προτινεται κατι πειτε μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()