Μουρλια και το καφεδάκι και η πίτσααλλά και τα αλυσοπρίονα μούρλια ..........άν και όπως είπα προτιμώ το παλιο adventure απο το καινούριο (ομορφούλη είναι, σουπερ γκάζι, τρελά ηλεκτρονικά αλλά δέν ξέρω γιατί ....μου αρέσει το 950/990 )
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Mikecrt μεγιά το powercommander( σε έδωσα busakia
)
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Ξεκίνησα μόνος και γύρισα μόνος .
Στο Ηράκλειο πέρασα φίνα . Με το που έφτασα , μπήκα στο τρέχον γκρουπ και όταν έφτασε η ώρα ξεκινήσαμε και με τα Κτμια (Ο Μικε με το που ήρθε δεν πέρασε ένα 5λεπτο και ήτανε καβαλάρης)
Ωραίο καφεδάκι στη μαρίνα , ωραίο παρεάκι . Γυναικάκια δεν είχε ,αλλά ΟΚ ....Ξεπεράστηκε .
Χάρηκα που σας γνώρισα και όσους δεν ήξερα( πραγματικά όμως ) .
Η πίτσα ...Ήταν πίτσα μόνο η μισή και πάλι είχε θέμα ( για φοιτητές καλή πάντως)
...Έπρεπε να μην είχα δρόμο , να πίναμε και άλλες μπύρες ...Πολλές μπύρες !!! Ξεκίνησε το καλοκαίρι και έχουν αρχίσει και μυρίζουν.
Φωτό από παρεάκια και τέτοια δεν υπάρχουν ...αλλά και να υπήρχαν ,άλλο ήταν το θέμα σήμερα !!!
Εδώ πάμε να γνωρίσουμε τα γκομενάκια από κοντά , μιας και ήμασταν με τον Μικε οι μοναδικοί που στα μισά της διαδρομής αλλάξαμε μηχανάκια και οδηγήσαμε και τις δύο εκδόσεις
Ζήτω το έθνος !! (βλέπε πινακίδες)
Και μια με μέναΝΕ ακράνοβιτς να σας φύγουν τα τσίσα .
![]()
Χεχε ωραία ήτανε η λιακάδα σήμερα, μύριζε καλοκαίρι και μηχανές, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα παιδιά.
ΥΓ. Πριν απο 20 λεπτά τελείωσα με το power commander lol. Τελικά το έβαλα μόνος και μια που άνοιξα το ¨καπω¨ καθάρισμα και τα πάντα εκεί.
Πέρασα στα γρήγορα αλλά έπεσα στην περίπτωση που ήσασταν στο τεστ ράιντ... χρόνος δεν υπήρχε... οπότε νεξτ τάιμ, cheers![]()
Φύγαμε...
Lioulie γαντι σου παει το R'ακιipila:
..Τελικά η απόφαση που έχω πάρει είναι .....Πως αν είχα λ7 , θα το έπαιρνα και ας μην το χρειαζόμουν .
Μλκα ....Αργαλείο !!!
Κοίτα, αν αληθεύουν όσα λέει ο lioulios, καλύτερα που δεν το οδήγησα γιατί θα έμπαινα τρελά στη πρίζα (ρώτα το Mike πόσο τον έχω πρήξει χαχαχα) κ δε με παίρνει οικονομικώς...
Πιστεύω τον επόμενο μήνα να καταφέρουμε με το Mike να έρθουμε από τα λημέρια σας να τα πούμε από κοντά !
Χαιρετίσματα στο έταιρο εννιαμισάρι άμα τονε δεις από κοντά![]()
Φύγαμε...
Σε κοβω συντομα με κανενα 950/990,η με 690 eduro εισαι ετοιμος να αλλαξοπιστησειςκαι να εισελθεις στην πορτοκαλι πλευρα
.Ευχαριστως και θα δωσω τα χαιρετησματα και οποτε αποφασισετε να ερθετε ενημερωστε
![]()