sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
δειξτε λιγη κατανοηση, κοπελα ειμαι κ τα περισσοτερα τα ξερω θεωρητικα.. γι' αυτο και δεν μπορω να δωσω και πολυ σαφης απαντησεις οτι μπορω κανω.. :$
το μηχανακι ειναι μονοκυλινδρο dragster 350 κυβικα. και θελω οοολα τα αλογα να αποδιδουν στα 0-400. αρα μαλλον για ψηλες στροφες μιλαμε. (ο κινητηρας δεν παιρνει αλλες μετατροπες, αρα πρεπει να κοιταξω λεπτομερειες οπως αυτη με τ καρμπυρατερ. χρειαζομαι και το χιλιοστο, γι' αυτο ρωταω για τυπο. και για την διαμετρο του λαιμου της εξατμισης υπαρχει τυπος, και μου ειπαν οτι υπαρχει κ για τ καρμπυρατερ..)
Για χρήση drgagster σίγουρα θέλεις την μέγιστη δυνατή ιπποδύναμη, αλλά χωρίς να κρεμάει το μοτέρ στις αλλαγές.
Δεν ξέρω αν με εννοείς.
Παντως εδω μπορείς να βρείς τύπους για διάφορα πράγματα, μεταξύ αυτων και το μηκος/διάμετρο εξάτμισης.
Υποτίθεται οτι προέρχονται απο έγκυρο βιβλίο, αλλά δεν μπορώ να το εγγυηθώ βέβαια.
http://www.mez.co.uk/mezporting/exhaust_length.html
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Όχι, γιατί σε λίγο θα ζητάνε κατανόηση και οι γαζώτριες, οι πλακοραφούδες και οι κορδελιάστρες...
Για την συγκεκριμένη περίπτωση (και ΜΟΝΟ..) ο τύπος είναι:
Dmax = 0.82 X τετραγωνική ρίζα του Α, όπου Α είναι το γινόμενο του κυλινδρισμού (σε Lit) X max r.p.m.
(το πως θα το ξεκινήσεις , είναι άλλη παραγραφος..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
[QUOTE=OldMan;2306895]Όχι, γιατί σε λίγο θα ζητάνε κατανόηση και οι γαζώτριες, οι πλακοραφούδες και οι κορδελιάστρες...
κακο δεν ειναι το να δειχνεις κατανοηση..... :/
τεσπα, σ ευχαριστω κ εσενα...
Πλάκα πλάκα, δουλειές μΕ βγάζετε...
(και ποιος μπλέκει Παρασκευιάτικα με Volumetric Efficiencies..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...