Εγώ νόμιζα ότι μένεις μόνο από υγρά φρένων...Οταν τα τακάκια και οι δίσκοι υπερθερμαίνονται δεν πιάνουν αυτό είναι νόμος.
Τσέκαρε εδώ:http://www.rideitmoto.com/products.php?id=9
Δεν γνωρίζω κάποιον που να τις έχει βάλει,αλλά νομίζω ότι δεν είναι κινέζικες...
Εγώ έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
Δεν έχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ ή ΔΕΙ ποτέ μα ποτέ για ατύχημα που να προκλήθηκε απο κινέζικη μανέτα (το τί έχω ΑΚΟΥΣΕΙ βέβαια δέν λέγεται). Είναι απλά ένα κομμάτι αλουμίνιο χωρίς καμία διαστημική τεχνολογία και σχεδίαση.
Που μάλιστα λόγο χαμηλού κόστους, εάν πάψει να λειτουργεί σωστά λόγο φθοράς, δεν την κρατάς επάνω (όπως δεν θα έκανα με οτιδήποτε άλλο επάνω στην μοτοσικλέτα που θέλει άλλαγμα) ...... την πετάς άνετα και χωρίς να κλαις τα λεφτάκια σου
Τώρα για το κλιπον, ή την κινέζικη την κάλτσα να ανοίξουμε άλλο thread, εδώ το παλικάρι ρώτησε για τις μανέτες.
Τελευταία τροποποίηση από Julius; 15/04/2013 στις 12:08.
Sorry, δεν ξέρω αν τις φέρνει κάποιος. Έγώ τις είχα πάρει απ΄το site τους, χωρίς προβλήματα.
ΥΓ. Περί κινέζικων κλπ, δεν έχω άποψη. Σίγουρα τα κράματα στις «επώνυμες» είναι συγκεκριμένα και πιστοποιημένα. Αν κάνει δουλειά και το αλουμίνιο απο ανακύκλωση ντενεκέδων...μπορεί, αλλα δεν θα το μάθω.
Απλά, αν είναι κάποιος να δώσει πχ 50 και σε ένα χρόνο να έχουν ξεβάψει και γίνει κώλος, γιατί να μην αφήσει τις ΟΕΜ?![]()
κινεζικες εχω βαλει και εγω 18 μηνες εχουν περαση το μονο που εχουν παθει εχει ανοιξει λιγο η ανωδιωση,αλλα απο φθορα απολυτως τιποτα.δουλευη αψογα.
Όσον αφορά το link είπα "νομίζω",πιστεύω ελληνικά μιλάμε.
Κατά τ'άλλα διακρίνω ευαισθησία με το τρομερό οφ-τόπικ του κινέζικου κλιπόν...
έχω και εγώ της ίδιες είναι καλές,αλλά από ebay.com εδώ είναι ακριβές.
αυτο που μπορει και πιστευω οτι επαθε ο φιλος σου ειναι... απο μη σωστη εξαερωση το εχω παθει και εμπρος και πισω με αποτελεσμα να ειμαι σε κατηφορα και να φρεναρει το μπροστινο χωρις λογο ευτυχως το καταλαβα γρηγορα και σταματησα και με ενα δεκαρακι που ειχα μαζι εκανα ξανα εξαερωση...αφου την ειχα ηδη πατησει απο το πισω που ειχε παρει φωτια λογο βαμενης δαγκανας...και παλι τυχερος αφου δεν πηρε τιποτα αλλο φωτια και να εκλεγα την μηχανη αφου βρεθηκε αυτοκινητακιας που με ειχε δει που καπνιζε σταματησε με τον πυροσβεστηρα αν και δεν χρειαστηκε αφου ηταν πολυ λιγο!!! και για το θεμα μας δεν εχουν τιποτα τα κινεζικα απλα πιστευω οτι δεν αντεχουν τοσο πολυ στον χρονο...αλλα τα πετας και βαζεις ξανα καινουργια!!!![]()