ine prosopiki ipo8esi etsi opos to 8etis esi filarakoΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ρε συ Λεωνίδα... ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!
Εντάξει είπαμε όταν γράφουμε για μαλακίες , τα ανεχόμαστε τα greeklish. Αλλά ρε φίλε, λες μερικές σοβαρές κουβέντες και τα ματάκια μου , έπαθαν ζημιά μιλάμε.. Ούτε σανσκριτικά σε τοίχο πυραμίδας να διάβαζα...
tespa.. στο θέμα μας...
Γεγονός είναι οτι στο θέμα "Γάμος" υπάρχει πάντα και το θέμα "συμβιβασμός".. αρκεί να είναι αμφίπλευρο.
Το θέμα μηχανή-οικογένεια , είναι κάτι που ισχύει για όλους. Προσωπικά είχα και εγώ τέτοιο θέμα , οχι απο την γυναίκα μου (που της άρεσαν οι μηχανές) αλλά απο τον ίδιο μου τον εαυτό (σαν τον Λεωνίδα ενα πράγμα) , βλέποντας το πρόσωπο της κόρης μου , σε κάθε βόλτα που πήγαινα.
Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε, το να οδηγεις μηχανή , είναι σαν να είσαι μονομάχος σε Ρωμαϊκή αρένα. Τις ίδιες πιθανότητες έχεις.
Όσον αφορά τα θέλω και των δύο , κάνεις κακό που ρωτάς εδώ... ο καθέ ένας έχει την δική του προοπτική και βαθμό εγωισμού.
Θα ακούσεις χίλιες δύο γνώμες και ΚΑΜΙΑ δεν θα είναι για εσένα.
Κάθε γάμος είναι διαφορετικός.
Στο θέμα του παιδιού είναι ουσιαστικά εκεί που θα προβληματιστείς. Τώρα ο γάμος σου , είναι απλά μια σχέση με εγκεκριμένο επίσημο χαρτί. Τίποτα παραπάνω.. και άσε τους άλλους να λένε.
Ο Γάμος σοβαρεύει στο θέμα του παιδιού. Εκεί είναι που εσύ ο ίδιος θα ζυγίσεις και θα αποφασίσεις. Ούτε η γυναίκα σου μπορεί να αποφασίσει για σένα , ούτε κανείς άλλος... Τώρα απλά ακούς γνώμες...τότε όμως θα είναι και η ώρα της απόφασης και θα είναι αποκλειστικά δική σου και σε δικά σου κριτήρια βασισμένη.
Μπορεί ας πούμε ο Λεωνίδας (και καλώς έκανε αν έτσι νόμιζε!!) να ήθελε να "παίξει" συντηρητικά, ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και να είναι ικανοποιημένος με αυτό. Σε εσένα όμως μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και μακροπρόθεσμα να σε επηρρεάσει απέναντι στην οικογένεια και τις δεσμεύσεις που σου υποβάλλει (φυσικά δεν μιλάω μόνο για την μηχανή , έτσι; )
Καλό είναι λοιπόν γενικά , να ακούς , να σκέφτεσαι αλλά να μην αφομειώνεις.
Αν αυτή την στιγμή νιώθεις γεμάτος "ψυχικά" , θα είσαι εντάξει τόσο με τον εαυτό σου , όσο και με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου.
Μπορεί να φαίνεται , εγωιστικό , αυτό , αλλά να γνωρίζεις οτι σε μια σχέση πέρα απο την συνήπαρξη και τους συμβιβασμούς , πρέπει να είσαι και εντάξει με τον εαυτό σου.
Αλλιώς θα είσαι σαν χύτρα , που γεμίζει με ατμό. Αν δεν έχεις κάποια "δίοδο" , όποια και αν είναι αυτή, τότε, το σίγουρο είναι οτι θα σκάσεις και θα τελειώσει εκεί το "παραμύθι".
Στην γυναίκα σου , εννοείται οτι δεν θα επιβληθείς διά στρατιωτικού νόμου... αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή πέρα απο τους συμβιβασμούς , να θέσεις και όρια.. γιατί εκεί είναι που δημιουργείται και η σωστή ισορροπία.. Για αυτό σου λέω είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση , καθώς μόνο εσύ και κανείς άλλος δεν ξέρει τα όρια σου.
Gandalf
emis milame genika
tora an ise san xitra xoris valvida apelef8erosis tou atmou sou afto afora esena
den 8a sou poume emis ti na kanis
ke episis i gineka mas den ine mia sxesi me xarti
tin epileksame stin zoi ke exoume kinous stoxous ke onira mazi tis
alios den 8a imastan ke mazi tis 8a ixame akomi epipolees sxesis
:rotflmao:
gia afto ipa oti poli exoume sxesis ala den simeni oti kseroume apo aftes....
episis o tropos pou ekfrazese katadiknioi esena ke den ine aftos o skopos mas
na asxoloumaste me tis sxesis tou ka8e ena
ke ego ke oloi mas pername diafora diskola se mia sxesi
ala ontas esiodoksi an8ropoi ke katanoontas oti oli exoun dikeoma na sfaloun parousiazoume tin kali plevra ton pragmaton
ena ine sigouro oti egoismoi ke atomikismoi den kanoun mia sxesi
ke epanalamvano an i8ela kati entelos gia mena ke den me eniaze to perivalon mou apla den 8a dimiourgousa perivalon
katalaves file?
min mas les ke esi gia magkes ke atomistika se afto to 8ema giati mpori na min to katalavenis ala ine 8ema zois ke siniparksis
poli den exoun katalavi afto to noima
ke gia afto dimiourgoun sxesis tou kolou ka8imerina ke pistevoun pos ine 8ema tixis na kratisi mia sxesi
den ine 8ema tixis ine 8ema sinidisis ke xirismou