Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Ασυμφωνία ονείρων..

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ρε συ Λεωνίδα... ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!

Εντάξει είπαμε όταν γράφουμε για μαλακίες , τα ανεχόμαστε τα greeklish. Αλλά ρε φίλε, λες μερικές σοβαρές κουβέντες και τα ματάκια μου , έπαθαν ζημιά μιλάμε.. Ούτε σανσκριτικά σε τοίχο πυραμίδας να διάβαζα...

tespa.. στο θέμα μας...

Γεγονός είναι οτι στο θέμα "Γάμος" υπάρχει πάντα και το θέμα "συμβιβασμός".. αρκεί να είναι αμφίπλευρο.

Το θέμα μηχανή-οικογένεια , είναι κάτι που ισχύει για όλους. Προσωπικά είχα και εγώ τέτοιο θέμα , οχι απο την γυναίκα μου (που της άρεσαν οι μηχανές) αλλά απο τον ίδιο μου τον εαυτό (σαν τον Λεωνίδα ενα πράγμα) , βλέποντας το πρόσωπο της κόρης μου , σε κάθε βόλτα που πήγαινα.

Δυστυχώς στην χώρα που ζούμε, το να οδηγεις μηχανή , είναι σαν να είσαι μονομάχος σε Ρωμαϊκή αρένα. Τις ίδιες πιθανότητες έχεις.
    Όσον αφορά τα θέλω και των δύο , κάνεις κακό που ρωτάς εδώ... ο καθέ ένας έχει την δική του προοπτική και βαθμό εγωισμού.
    Θα ακούσεις χίλιες δύο γνώμες και ΚΑΜΙΑ δεν θα είναι για εσένα.

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός.

Στο θέμα του παιδιού είναι ουσιαστικά εκεί που θα προβληματιστείς. Τώρα ο γάμος σου , είναι απλά μια σχέση με εγκεκριμένο επίσημο χαρτί. Τίποτα παραπάνω.. και άσε τους άλλους να λένε.

Ο Γάμος σοβαρεύει στο θέμα του παιδιού. Εκεί είναι που εσύ ο ίδιος θα ζυγίσεις και θα αποφασίσεις. Ούτε η γυναίκα σου μπορεί να αποφασίσει για σένα , ούτε κανείς άλλος... Τώρα απλά ακούς γνώμες...τότε όμως θα είναι και η ώρα της απόφασης και θα είναι αποκλειστικά δική σου και σε δικά σου κριτήρια βασισμένη.

Μπορεί ας πούμε ο Λεωνίδας (και καλώς έκανε αν έτσι νόμιζε!!) να ήθελε να "παίξει" συντηρητικά, ακολουθώντας άλλο δρόμο. Και να είναι ικανοποιημένος με αυτό. Σε εσένα όμως μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό και μακροπρόθεσμα να σε επηρρεάσει απέναντι στην οικογένεια και τις δεσμεύσεις που σου υποβάλλει (φυσικά δεν μιλάω μόνο για την μηχανή , έτσι; )

Καλό είναι λοιπόν γενικά , να ακούς , να σκέφτεσαι αλλά να μην αφομειώνεις.

Αν αυτή την στιγμή νιώθεις γεμάτος "ψυχικά" , θα είσαι εντάξει τόσο με τον εαυτό σου , όσο και με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου.
    Μπορεί να φαίνεται , εγωιστικό , αυτό , αλλά να γνωρίζεις οτι σε μια σχέση πέρα απο την συνήπαρξη και τους συμβιβασμούς , πρέπει να είσαι και εντάξει με τον εαυτό σου.

Αλλιώς θα είσαι σαν χύτρα , που γεμίζει με ατμό. Αν δεν έχεις κάποια "δίοδο" , όποια και αν είναι αυτή, τότε, το σίγουρο είναι οτι θα σκάσεις και θα τελειώσει εκεί το "παραμύθι".

Στην γυναίκα σου , εννοείται οτι δεν θα επιβληθείς διά στρατιωτικού νόμου... αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή πέρα απο τους συμβιβασμούς , να θέσεις και όρια.. γιατί εκεί είναι που δημιουργείται και η σωστή ισορροπία.. Για αυτό σου λέω είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση , καθώς μόνο εσύ και κανείς άλλος δεν ξέρει τα όρια σου.

Gandalf
    ine prosopiki ipo8esi etsi opos to 8etis esi filarako
    emis milame genika
    tora an ise san xitra xoris valvida apelef8erosis tou atmou sou afto afora esena
    den 8a sou poume emis ti na kanis

ke episis i gineka mas den ine mia sxesi me xarti
    tin epileksame stin zoi ke exoume kinous stoxous ke onira mazi tis
    alios den 8a imastan ke mazi tis 8a ixame akomi epipolees sxesis
    :rotflmao:
    gia afto ipa oti poli exoume sxesis ala den simeni oti kseroume apo aftes....
    episis o tropos pou ekfrazese katadiknioi esena ke den ine aftos o skopos mas
    na asxoloumaste me tis sxesis tou ka8e ena
    ke ego ke oloi mas pername diafora diskola se mia sxesi
    ala ontas esiodoksi an8ropoi ke katanoontas oti oli exoun dikeoma na sfaloun parousiazoume tin kali plevra ton pragmaton

ena ine sigouro oti egoismoi ke atomikismoi den kanoun mia sxesi
    ke epanalamvano an i8ela kati entelos gia mena ke den me eniaze to perivalon mou apla den 8a dimiourgousa perivalon
    katalaves file?
    min mas les ke esi gia magkes ke atomistika se afto to 8ema giati mpori na min to katalavenis ala ine 8ema zois ke siniparksis
    poli den exoun katalavi afto to noima
    ke gia afto dimiourgoun sxesis tou kolou ka8imerina ke pistevoun pos ine 8ema tixis na kratisi mia sxesi

den ine 8ema tixis ine 8ema sinidisis ke xirismou
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    afro, μην τοποθετείς κουβέντες εκεί που δεν τις είπα εγώ...

Δεν είπα οτι πρέπει να είναι κάποιος ατομιστής αλλα στον βαθμό που πρέπει να είναι εγωιστής και να μην αλλάξει την προσωπικότητα του , πρέπει να τραβήξει γραμμή ορίων..

Εχει μεγάλη διαφορά αυτό. Έχω δεί υποτιθέμενα "ευτυχισμένα ζευγάρια" , που ζούσαν μαζί απο λόγους συνήθειας και λόγω των πολλών συμβιβασμών.
    Κάτι που προσωπικά απεχθάνομαι.
    Έχεις δίκιο όταν λές είναι προσωπική μου υπόθεση... αυτό δεν είπα εξ αρχής;... είναι προσωπική υπόθεση καθενός...

Για το αν είναι επίσημη ή οχι σχέση με χαρτί.... βάλε στον εαυτό σου ενα έρωτημα...αν παρόλα τα σχέδια σου και τα όνειρα σου , που κάνατε "μαζί" (αυτό δεν το γνωρίζεις ποτέ, καθώς ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι σκέφτεται η γυναίκα ανά πάσα στιγμή)..

Λέω "ΑΝ" ...που το απεύχομαι για τον καθένα... θεωρήσει οτι τελειώνει αυτή η σχέση , τι νομίζεις οτι είναι ο γάμος τότε;... και με την προυπόθεση οτι , πάντα δεν υπάρχει παιδί (που αλλάζει τα πάντα και το γνωρίζεις όπως το γνωρίζω και εγώ);
    Τι θα σου είναι εκείνη η γυναίκα μετά απο 5 χρόνια;... Μια σχέση που διέλυσε αν και με επίσημο χαρτί δεν θα είναι;... Θα έχετε κάποιο δέσιμο μαζί , πέρα απο τα τυπικά ίσως;...

Το να βρίσκεις την "Χρυσή τομή" επιβάλλει και να έχεις και προσωπικά όρια , και σε κάποιο σημείο να τραβάς την γραμμή και να δείχνεις οτι σέβεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του έταιρου ήμισυ , αλλά μόνο αν υπάρχει το ίδιο και απο την άλλη πλευρά.
    Τα "θέλω" και οι ανάγκες δεν είναι μόνο προνόμιο του ενός... είναι και των δύο...

Αν τώρα , είναι αυτό μια μηχανή , ή μια βόλτα με τους φίλους, είναι η προσωπική επιλογή του καθενός και πρέπει να είναι αποδεκτή απο τον άλλο.
    Ακόμα και αν κατά την γνώμη του συμβίου/συμβίας , θέτει το μέλλον σε κίνδυνο.... όπου αλήθεια ποιός είπε οτι το μέλλον θα είναι πάντα όπως το σκεφτόμαστε;

Οι σχέσεις που αναφέρεσαι οτι κάποιοι δεν γνωρίζουν ,και κάνουν σε επιπόλαιο βαθμό υπάρχουν.. δεν διαφωνώ... αλλά υπάρχουν και εκείνες που σου δίνουν πέρα απο την αισιόδοξη πλευρά , και την απαισιόδοξη...και καλό είναι να την γνωρίζεις και να την συμπεριλαμβάνεις στις αποφάσεις σου. Οχι όμως και να την κάνεις βασικό κριτήριο... εκεί είναι που με κατάλαβες λάθος.

Για να βρείς ισορροπία σε μια σχέση , πρέπει πρώτα να είσαι ισορροπημένος με τον εαυτό σου , και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται μόνο όταν σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια , αλλά και κατά την διάρκεια της.

Αν δεν νιώθεις εντάξει , τότε να είσαι σίγουρος οτι αυτό θα επιβάρρυνει και την οικογένεια σου. Τότε όσο και αν νομίζεις οτι κάνεις το σωστό , στο τέλος , δεν καταλήγει εκεί που πρέπει.
    Το να καθορίσεις το ποιός είναι ποιός και τι είναι εκείνο που θέλει , πέρα απο την οικογένεια του , είναι τόσο βασικό , όσο είναι και η παρουσία και ο ρόλος του μέσα στην οικογένεια. Αυτό , δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να οριοθετηθεί , μιας και ο συμβιβασμός , είναι καλός και σωστός στον γάμο.. Αλλά να μην γίνει κάτι που θα γίνει εκμετάλευση για συνεχής υποχώρηση , στον ένα απο τους δύο.

Και πίστεψε με ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ανεξαιρέτως , το χρησιμοποιούν αυτό... απο τις μανάδες μας, τις γυναίκες μας ...ακόμα και τις κόρες μας...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    afro, μην τοποθετείς κουβέντες εκεί που δεν τις είπα εγώ...

na doume an 8a xoresoun i apantisis....
    lipon

Δεν είπα οτι πρέπει να είναι κάποιος ατομιστής αλλα στον βαθμό που πρέπει να είναι εγωιστής και να μην αλλάξει την προσωπικότητα του , πρέπει να τραβήξει γραμμή ορίων..

o ka8e an8ropos geni8ike ke iparxi gia ton idio afto ine ena gegonos peran omos apo afto xriazete o sintrofos stin zoi mas toulaxiston apo kapia stigmi ke meta,afto ine ena dedomeno,alios den 8a ixame sintrofous, safos oti isxioi gia emas isxioi ke ton alon, safos ke xriazese prosopikes stigmes ite aftes ine perisilogis ite diaskedasis,afto to exoume pi apo tin arxi opos xriazete ke o sintrofos sou

Εχει μεγάλη διαφορά αυτό. Έχω δεί υποτιθέμενα "ευτυχισμένα ζευγάρια" , που ζούσαν μαζί απο λόγους συνήθειας και λόγω των πολλών συμβιβασμών.
    Κάτι που προσωπικά απεχθάνομαι.
    Έχεις δίκιο όταν λές είναι προσωπική μου υπόθεση... αυτό δεν είπα εξ αρχής;... είναι προσωπική υπόθεση καθενός...

file mou to na ta kataferis stin zoi me diafora ine kati pou xriazese sintrofo mpori na min mporis monos sou ke i simvivasmoi ine kanonas tou pexnidiou,afto to dose pare se olous tou tomis ine pou mas orio8eti san siniditopioimenos an8ropous

Για το αν είναι επίσημη ή οχι σχέση με χαρτί.... βάλε στον εαυτό σου ενα έρωτημα...αν παρόλα τα σχέδια σου και τα όνειρα σου , που κάνατε "μαζί" (αυτό δεν το γνωρίζεις ποτέ, καθώς ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι σκέφτεται η γυναίκα ανά πάσα στιγμή)..

prosopika afto pou tis tin dini tis diki mou ine oti ksero panta ti skeftete ke tis to leo prin na mou to pi afti.
    ala genika giati na to kseris afto ke ekini giati na kseri ti skeftese den milame gia pliri elenxo tou egkefalou sou i tis...

Λέω "ΑΝ" ...που το απεύχομαι για τον καθένα... θεωρήσει οτι τελειώνει αυτή η σχέση , τι νομίζεις οτι είναι ο γάμος τότε;... και με την προυπόθεση οτι , πάντα δεν υπάρχει παιδί (που αλλάζει τα πάντα και το γνωρίζεις όπως το γνωρίζω και εγώ);
    Τι θα σου είναι εκείνη η γυναίκα μετά απο 5 χρόνια;... Μια σχέση που διέλυσε αν και με επίσημο χαρτί δεν θα είναι;... Θα έχετε κάποιο δέσιμο μαζί , πέρα απο τα τυπικά ίσως;...

kseroume poli kala oti o gamos den ine tipota alo apo kinoniki episimopioisi tis sxesis ke kalipsi se nomika 8emata kirios tou pediou,ke evnoi kirios tin eforia pou forologi megalitero isodima
    ala pera apo ola afta pou den lene tipota ine mia apofasi gia sinenesi ston dromo tis zois gia kini poria,ke ola afta me proipo8esi ton sines8imaton kirios

Το να βρίσκεις την "Χρυσή τομή" επιβάλλει και να έχεις και προσωπικά όρια , και σε κάποιο σημείο να τραβάς την γραμμή και να δείχνεις οτι σέβεσαι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του έταιρου ήμισυ , αλλά μόνο αν υπάρχει το ίδιο και απο την άλλη πλευρά.
    Τα "θέλω" και οι ανάγκες δεν είναι μόνο προνόμιο του ενός... είναι και των δύο...

safos ke ine etsi ala afti i grami exi na kani me ptixes tis prosopikotitas oxi tou prosopikou akrivos
    diladi den mporo ego na pidao gkremous giati afto mou aresi ke ine mesa sta oria pou exo vali gia mena

Αν τώρα , είναι αυτό μια μηχανή , ή μια βόλτα με τους φίλους, είναι η προσωπική επιλογή του καθενός και πρέπει να είναι αποδεκτή απο τον άλλο.
    Ακόμα και αν κατά την γνώμη του συμβίου/συμβίας , θέτει το μέλλον σε κίνδυνο.... όπου αλήθεια ποιός είπε οτι το μέλλον θα είναι πάντα όπως το σκεφτόμαστε;

safos den 8a ine opos to skeftomaste ke to eksigisa pio pano oti afto ine mono sto mialo mias ginekas mono ke ekini afto 8eli stin zoi tis,o rolos sou ine na tis dosis na katalavi oti ise eki gia to oniro tis ke to diko sou ala paralila kanenos i zoi den mpori na paragkonisti gia xari mias katastasis
    efoson afti den ine epikindini gia kapion,edo diafonoume
    ine san na sou empistevome lefta ke esi na ise tzogadoros..

Οι σχέσεις που αναφέρεσαι οτι κάποιοι δεν γνωρίζουν ,και κάνουν σε επιπόλαιο βαθμό υπάρχουν.. δεν διαφωνώ... αλλά υπάρχουν και εκείνες που σου δίνουν πέρα απο την αισιόδοξη πλευρά , και την απαισιόδοξη...

edo les kati?

και καλό είναι να την γνωρίζεις και να την συμπεριλαμβάνεις στις αποφάσεις σου. Οχι όμως και να την κάνεις βασικό κριτήριο... εκεί είναι που με κατάλαβες λάθος.

edo xriazome kapion epistimona na mou eksigisi ti les..

Για να βρείς ισορροπία σε μια σχέση , πρέπει πρώτα να είσαι ισορροπημένος με τον εαυτό σου , και αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται μόνο όταν σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια , αλλά και κατά την διάρκεια της.

mporis na ksekinisis ke stin poria na ma8is pola afto pou xriazete ine na ise anixtos
    an itan opos ta les poles ikogenies den 8a ipirxan simera
    to provlima ine oti iparxoun asiniditi ontos ke kanoun ikogenies ke dimiourgoun katapiesis prokimenou na min vroun lisis pou den mporoun na vroun....

Αν δεν νιώθεις εντάξει , τότε να είσαι σίγουρος οτι αυτό θα επιβάρρυνει και την οικογένεια σου. Τότε όσο και αν νομίζεις οτι κάνεις το σωστό , στο τέλος , δεν καταλήγει εκεί που πρέπει.
    Το να καθορίσεις το ποιός είναι ποιός και τι είναι εκείνο που θέλει , πέρα απο την οικογένεια του , είναι τόσο βασικό , όσο είναι και η παρουσία και ο ρόλος του μέσα στην οικογένεια. Αυτό , δυστυχώς είναι κάτι που πρέπει να οριοθετηθεί , μιας και ο συμβιβασμός , είναι καλός και σωστός στον γάμο.. Αλλά να μην γίνει κάτι που θα γίνει εκμετάλευση για συνεχής υποχώρηση , στον ένα απο τους δύο.

o andras xriazete dio pragmata agapi ke sevasmo an exi mia eksipni gineka pou ta kseri afta tote pola mporoun na ginoun
    se periptosi pou opos les se xrisimopioun xoris na to kseris tote ise kapou opou kimase ke se ena gamo mporis na kimi8is poli efkola ala prepi na to 8elis kiolas
    kanis den 8a sou dosi mia sfaliara an den to epitrepsis esi ston eafto sou

Και πίστεψε με ...ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ανεξαιρέτως , το χρησιμοποιούν αυτό... απο τις μανάδες μας, τις γυναίκες μας ...ακόμα και τις κόρες μας...

emena apo tin kori mou mou aresi pantos....

Gandalf
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    χαχαχαχαχα...

σε αυτό είμαστε όλοι οι άντρες - πατεράδες το ίδιο φίλε μου... μόνο οι κόρες μας , μας "τυρρανούν" έτσι και εμείς το τρώμε αγόγγυστα...χαχαχαχαχα

Για τα υπόλοιπα ,δεν διαφωνούμε βλέπω πουθενά... τα ίδια λέμε...

α και η διευκρίνηση για το κομμάτι που δεν κατάλαβες...

Οι σχέσεις που αναφέρεσαι οτι κάποιοι δεν γνωρίζουν ,και κάνουν σε επιπόλαιο βαθμό υπάρχουν.. δεν διαφωνώ... αλλά υπάρχουν και εκείνες που σου δίνουν πέρα απο την αισιόδοξη πλευρά , και την απαισιόδοξη...
    Μιλάω για εκείνες που χαρίζεις το 110% του εαυτού σου αλλά λόγω της φύσης "ρώσικης ρουλέτας" που έχει κάθε σχέση , μπορεί η αισιόδοξη άποψη που έχουμε για τις σχέσεις να καταλήξει σε απαισιόδοξη και αρνητική συμπεριφορά.

Οπότε και κατά συνέπεια , δημιουργεί την αρνητική πλευρά- κριτήριο που ισορροπεί την αιωνίως αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων , όταν βλέπουμε μια σχέση πριν ,κατά και μετά την δημιουργία της. Για αυτό είπα και πριν οτι εν ολίγοις οι σχέσεις είναι για να μαθαίνεις τα όρια τα δικά σου και που μπορείς να τα θέσεις , απο πλευράς συμβιβασμών.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εγώ θα πω την δικιά μου εμπειρία πάνω στο θέμα.
    Μέχρι και πριν 3 χρονιά οπού έκανα και το γιο η γυναικά μου με πίεζε να πάρουμε ένα r1 μιας και τα 400 κυβικά της φαινόντουσαν λίγα όπως και εμένα .εγώ από την πλευρά μου έκανα κρατεί στο θέμα γιατί δεν το θεωρούσα απαραίτητο μιας και στη λέσχη που ήμασταν μέλη πηγαίναμε όλοι τα ιδία χιλιόμετρα
    Μετά τι γέννηση του μικρού η αλλαγές ήταν θεαματικές μπορώ να πω και από τις δυο πλευρές σταμάτησε να μου ζητάει το 1000 που τις αρέσει τα 180 χιλιόμετρα που πάει το 400 μας φαίνονται πολλά το μπουφάν και το κράνος φοριούνται μόνιμα πια και η βόλτες πάμε να στριπσουμε στιν ευβοια είναι κατι που γινετε παρα πολύ σπάνια και μονό αν είμαι μονός μου.και τέλος στην Αθηνά είμαι κότα .
    Άλλο κατά τι γνώμη μου να είμαι ελεύθερος άλλο παντρεμένος και άλλο να έχω παιδί και στις τρεις παραπάνω περιπτώσεις η οδική μου συμπεριφορά γινόταν ολο και πιο ηπια και δεν θα μιλησω για τις γυναικες μιας και η αλλαγη ακουμπαει πρωτα εμας αλλους σε μεγαλυτερο και αλλους σε μικροτερο βαθμο .
    Η καυλα είναι καυλα αλλα οι οικογενεια πανω από όλα και για να εχεις τιν οικογενεια σου θα πρεπει να εισαι ασφαλης οσο τουλαχιστον περναει από το χερι σου αφου και ο παραγοντα τυχη εχει ρολο σε αυτό.
    Δεν σταματισα να οδιγαω μιχανι ουτε θα το κανο απλα προσπαθο οσο το δινατον να το κανω με ασφαλεια .
    Τώρα πρέπει να γυρίσω σπίτι και να ειμαι αρτιμελης δεν εχο μονο το τομαρι μου να σκεφτομαι εχο ευθηνες και για αλλους που ποσος του κοφτει τι καυλες εχο εγώ με τι μηχανή . και αυτό είναι λογικό και για τι μαμά και για το γιο
    Εύχομαι όλοι να είμαστε καλά και κανείς μας να μην δώσει το δικαίωμα να μας πουν κουβέντα για κάτι που τόσο μας αρέσει και ας έρχεται καμιά φορά σε κόντρα με τι λογική μας

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ποστάρετε τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας..
    από universalgr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2013, 12:51
  2. Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2010, 03:48
  3. Η μηχανη των ονειρων σας
    από flip στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 17:43
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 12:29
  5. Ξεκλειδωστε την μοτο των ονειρων σας
    από AFTER στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2006, 22:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία