Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ...SHARK!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    για το οπτικό του πεδίο δε λέγαμε ;
    Α ναι σωστά
    Πάντως δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια(ίσα ίσα το αντίθετο) εκτός από το συγκεκριμένο βιντεάκι!!

Παλαιό μέλος
    Δέχομαι και την προσωπική γνώμη του καθενός, για το ποιο από τα παρακάτω κράνη του αρέσει πιο πολύ
    Έτσι για να περάσει η ώρα ευχάριστα και να με βοηθήσετε και μένα

http://www.helmetcity.co.uk/categori...47%7D-RSI-Pro/

Μέλος
    εγω είχα το rsi αυτό [url]http://www.twowheelsblog.com/post/226/shark-rsi-new-replica-de-puniet-helmet (όχι με αυτά τα γραφικά και ματ)
    θα σου πω με βαθμολογία από το 1-5 με το 1 το μικρότερο (κατεμε).
    το κράνος θα το συγκρίνω με αυτο που έχω τώρα (x-lite x802)

αεραγογοι 1-2 (μόνο σε μεγάλες ταχυτητες δουλεύουν και όχι αρκετα) ενώ στο xlite έχω αρκετο αέρα από τα 50χλμ
    αεροδυναμική 1-2 (μετά τα 120 πάει όπου να ναι) το xlite μετα τα 180 θέλει λίγο σκύψιμο
    οπτικό πεδίο 4 (για εμένα καλό ήταν)
    υλικά 5 (6 χρόνια που το έχω δεν έχουν πάθει τίποτα)
    θόρυβος 4 (αρκετά πιο αθόρυβο απο αυτό που έχω τώρα) στο xlite θα έβαζα 2 το πολύ
    βάρος 3 ( καλό ) το xlite είναι 150 γραμ/ρια ελαφρύτερο

αυτά είναι τα συμπεράσματα είναι μόνο δικά μου ( σε άλλου το κεφάλι μπορεί να είναι αλλιώς) και η μεχανή που οδηγό είναι fazer 600 του 04.
    Φίλος με tdm που το φόρεσε έλεγε σε κάποια σημεία διαφορετικά πράγματα.

Επίσης από το μαγαζί που πήρα το xlite μου είπαν ότι το κράνος πάει και ανάλογα με το τι οδηγείς. (σκυφτό, όρθιο, γυμνό, ντυμένο)
    αυτά.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    εγω είχα το rsi αυτό [url]http://www.twowheelsblog.com/post/226/shark-rsi-new-replica-de-puniet-helmet (όχι με αυτά τα γραφικά και ματ)
    θα σου πω με βαθμολογία από το 1-5 με το 1 το μικρότερο (κατεμε).
    το κράνος θα το συγκρίνω με αυτο που έχω τώρα (x-lite x802)

αεραγογοι 1-2 (μόνο σε μεγάλες ταχυτητες δουλεύουν και όχι αρκετα) ενώ στο xlite έχω αρκετο αέρα από τα 50χλμ
    αεροδυναμική 1-2 (μετά τα 120 πάει όπου να ναι) το xlite μετα τα 180 θέλει λίγο σκύψιμο
    οπτικό πεδίο 4 (για εμένα καλό ήταν)
    υλικά 5 (6 χρόνια που το έχω δεν έχουν πάθει τίποτα)
    θόρυβος 4 (αρκετά πιο αθόρυβο απο αυτό που έχω τώρα) στο xlite θα έβαζα 2 το πολύ
    βάρος 3 ( καλό ) το xlite είναι 150 γραμ/ρια ελαφρύτερο

αυτά είναι τα συμπεράσματα είναι μόνο δικά μου ( σε άλλου το κεφάλι μπορεί να είναι αλλιώς) και η μεχανή που οδηγό είναι fazer 600 του 04.
    Φίλος με tdm που το φόρεσε έλεγε σε κάποια σημεία διαφορετικά πράγματα.

Επίσης από το μαγαζί που πήρα το xlite μου είπαν ότι το κράνος πάει και ανάλογα με το τι οδηγείς. (σκυφτό, όρθιο, γυμνό, ντυμένο)
    αυτά.
    Το 801 είχα εγώ(αλλά μου το έκλεψαν ) και συμφωνώ στο θέμα του θορύβου αλλά νομίζω ότι όσον αφοαρά την αεροδυναμική υπερβάλλεις λίγο μιας και μου έφευγε το κεφάλι λίγο νωρίτερα από τα 180χλμ. που αναφέρεις . Να πω ότι το φορούσα με παρόμοιο μηχανάκι με σένα(HORNET 919 και GSX 1400). Πάντως σε γενικές γραμμές είναι όπως τα λες.....TOP!!!!

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Τελικά δεν κατάλαβα. Το παράγγειλες δεν έγραψες στην πρώτη σελίδα;
    Τεσπα θα σου πω γνώμη και για το rsi και για το suomy και για το kbc αφού τα έχω και τα 3.
    Το rsi είναι συνολικά το καλύτερο με ωραίο εσωτερικό και ωραιότατη αεροδυναμική. Απο θόρυβο είναι μέτριο αφού τα έχει και αυτό τα μπιχλιμπίδια του εξωτερικά.

Το suomy που έχω είναι αυτό:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suomy-ben-bostrom_460x0w.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	287631
    extreme λέγεται νομίζω Ben Bostrom replica σε περιορισμένη έκδοση για την Laguna seca
    Καλός αερισμός αλλά όχι αυτό που υπόσχονται τα βεντούρια σαν είσαι ταμπουρωμένος (πάντως ελαφρά καλύτερος απο του rsi) υπέροχη εφαρμογή, καλό εσωτερικό και απο θόρυβο ψιλοκαφενείο. Για να καταλάβεις, πως λένε arai των 700 γιούρων αλλά χωρίς τον εξαιρετικό αερισμό εκείνων. Απο σταθερότητα στον αέρα μέτριο στα πολλά και καλό έως εκεί. Αν δεν θέλεις τα ανεπανάληπτα γραφικά των suomy δεν υπάρχει λόγος να σπρώξεις προς τα 'κει τον όβολόν σου.

Το kbc έχει παραδόξως τον καλύτερο εξαερισμό με κόστος τον θόρυβο. Το κράνος είναι πραγματικό Καφενείο. (εμένα όμως που φοράω ωτοασπίδες δεν με απασχολεί) Κατα τα άλλα έχει την χειρότερη συνολικά κατασκευή απο τα 3 χωρίς όμως να είναι πρόβλημα αν αναλογιστούμε και τις τιμές Θα έλεγα πως η κατασκευή του είναι καλή για 10 χρόνια πίσω σε σύγκριση με τα σημερινά. (προσωπικά δεν με απασχολάει...)

Τώρα το γέλιο. Το καλύτερο κράνος που είχα ποτέ ήταν ένα απλό shark, πολυκαρμπονάτο παρακαλώ κάτι που δεν θα σύστηνα, γιατί απο τη μια είχε λίγους αεραγωγούς σε σύγκριση με τα τούμπανα αερισμού που προανέφερα αλλά έλα μου που έκλειναν με τέτοιο τρόπο που ήταν αθόρυβοι. Κυριολεκτικά δεν άκουγα τίποτα!! Άσε που το κράνος στα Πολλά (...) ήταν βράχος σαν το rsi. Τι να πεις

RSI συστήνω, σε κατάλληλο μέγεθος και αφού το έχεις δοκιμάσει πρώτα να δεις αν σου κάθεται σωστά. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει κάθεται σωστά ρώτα να σου πουν τα παιδιά.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antonis_a Προβολή μηνύματος
    Το 801 είχα εγώ(αλλά μου το έκλεψαν ) και συμφωνώ στο θέμα του θορύβου αλλά νομίζω ότι όσον αφοαρά την αεροδυναμική υπερβάλλεις λίγο μιας και μου έφευγε το κεφάλι λίγο νωρίτερα από τα 180χλμ. που αναφέρεις . Να πω ότι το φορούσα με παρόμοιο μηχανάκι με σένα(HORNET 919 και GSX 1400). Πάντως σε γενικές γραμμές είναι όπως τα λες.....TOP!!!!
    το 802 έχει μια αρετομή πίσω που την ανοίγεις στα πολλά και κάνει δουλειά (ίσως εκει να οφείλετε η διαφορά των χλμ που κουνάει το κράνος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τελικά δεν κατάλαβα. Το παράγγειλες δεν έγραψες στην πρώτη σελίδα;
    Τεσπα θα σου πω γνώμη και για το rsi και για το suomy και για το kbc αφού τα έχω και τα 3.
    Το rsi είναι συνολικά το καλύτερο με ωραίο εσωτερικό και ωραιότατη αεροδυναμική. Απο θόρυβο είναι μέτριο αφού τα έχει και αυτό τα μπιχλιμπίδια του εξωτερικά.

Το suomy που έχω είναι αυτό:
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	suomy-ben-bostrom_460x0w.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	73,8 KB 
ID:	287631
    extreme λέγεται νομίζω Ben Bostrom replica σε περιορισμένη έκδοση για την Laguna seca
    Καλός αερισμός αλλά όχι αυτό που υπόσχονται τα βεντούρια σαν είσαι ταμπουρωμένος (πάντως ελαφρά καλύτερος απο του rsi) υπέροχη εφαρμογή, καλό εσωτερικό και απο θόρυβο ψιλοκαφενείο. Για να καταλάβεις, πως λένε arai των 700 γιούρων αλλά χωρίς τον εξαιρετικό αερισμό εκείνων. Απο σταθερότητα στον αέρα μέτριο στα πολλά και καλό έως εκεί. Αν δεν θέλεις τα ανεπανάληπτα γραφικά των suomy δεν υπάρχει λόγος να σπρώξεις προς τα 'κει τον όβολόν σου.

Το kbc έχει παραδόξως τον καλύτερο εξαερισμό με κόστος τον θόρυβο. Το κράνος είναι πραγματικό Καφενείο. (εμένα όμως που φοράω ωτοασπίδες δεν με απασχολεί) Κατα τα άλλα έχει την χειρότερη συνολικά κατασκευή απο τα 3 χωρίς όμως να είναι πρόβλημα αν αναλογιστούμε και τις τιμές Θα έλεγα πως η κατασκευή του είναι καλή για 10 χρόνια πίσω σε σύγκριση με τα σημερινά. (προσωπικά δεν με απασχολάει...)

Τώρα το γέλιο. Το καλύτερο κράνος που είχα ποτέ ήταν ένα απλό shark, πολυκαρμπονάτο παρακαλώ κάτι που δεν θα σύστηνα, γιατί απο τη μια είχε λίγους αεραγωγούς σε σύγκριση με τα τούμπανα αερισμού που προανέφερα αλλά έλα μου που έκλειναν με τέτοιο τρόπο που ήταν αθόρυβοι. Κυριολεκτικά δεν άκουγα τίποτα!! Άσε που το κράνος στα Πολλά (...) ήταν βράχος σαν το rsi. Τι να πεις

RSI συστήνω, σε κατάλληλο μέγεθος και αφού το έχεις δοκιμάσει πρώτα να δεις αν σου κάθεται σωστά. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει κάθεται σωστά ρώτα να σου πουν τα παιδιά.
    Thanks endopandou για την πολύτιμη ανάλυση και βοήθεια.
    Το rsi μου κάνει και το Μ και το L , με λίγο πιο άνετο το L. Με μπερδεύουν τα πολλά σχέδια και δεν ξέρω πιο να διαλέξω http://www.helmetcity.co.uk/categori...47%7D-RSI-Pro/ !!!
    Από την άλλη πήγα και δοκίμασα το suomy το VANDAL και μου έκατσε γάντι το L. Αν πάω εκεί σκέφτομαι ή αυτό http://www.helmetcity.co.uk/products...52d-Chain.html ή αυτό http://www.helmetcity.co.uk/products...52d-Chain.html .
    Όσο για το APEX της suomy δεν μου έκατσε και πολύ καλά στην κεφάλα μου.
    Έχω και μια απορία και ίσως ξέρεις να μου την λύσης........Εκεί που πήγα και δοκίμασα τα suomy, μου είπε ότι το vandal είναι πιο καινούριο μοντέλο από το APEX και από τα κορυφαία της suomy ενώ κάναδυο άλλους που έχω ρωτήσει μου έχουν πει ότι το APEX είναι πιο καινούριο!!! Τι ισχύει τελικά???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xalias Προβολή μηνύματος
    το 802 έχει μια αρετομή πίσω που την ανοίγεις στα πολλά και κάνει δουλειά (ίσως εκει να οφείλετε η διαφορά των χλμ που κουνάει το κράνος
    Δεν ξέρω......ίσως.

Παλαιό μέλος
    Τελικά το πήρα απόφαση.....πάω γι αυτό http://www.speedaddictcycles.com/pro...ce-Helmet.html .
    Απ' ότι έψαξα και είδα είναι φετινό σχέδιο και κατά την γνώμη μου ΓΑΜΑΤΟ!!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Τελικά το πήρα απόφαση.....πάω γι αυτό http://www.speedaddictcycles.com/pro...ce-Helmet.html .
    με το καλο και αχρειαστο
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    http://www.xmoto.gr/gr/Products.aspx?cat=53
    Τώρα είδα ότι έχεις γράψει για το ίδιο και σε άλλο θέμα , το σίτε που έχεις βάλει είναι στην Αμερική , δοκίμασες πόσα μεταφορικά χρεώνουν ; Αν δεν σ αρέσει το ελληνικό μαγαζί πάρτο από κανένα σίτε Ευρώπη θα σου έρθει φθηνότερα !
    Τελευταία τροποποίηση από andgeo; 16/04/2013 στις 09:38.
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος
    Τελικά το παράγγειλα από 'δω http://www.helmetcity.co.uk/products...52d-Chain.html και το κράνος είναι το συγκεκριμένο που φαίνεται.

Νέο μέλος
    Τελικά το παράγγειλα από 'δω http://www.helmetcity.co.uk/products...52d-Chain.html και το κράνος είναι το συγκεκριμένο που φαίνεται.
    Καλησπέρα!
    Ποιες οι εντυπώσεις σου? Καλό, όπως το περίμενες?
    Το ζαχαρώνω κι εγώ. Από θόρυβο τι λέει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    καλησπερα και απο εμενα και καλοριζικο. Οταν το παραλαβεις γραψε μας εντυπωσεις γιατι και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα... δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενο μοντελο, παντως γνωστο καταστημα στην Καλλιροης που πουλαει ΚΑΙ shark μου ειπε ΜΑΚΡΙΑ και οτι σκορπανε. Μπορει βεβαια ο συγκεκριμενος να ειχε περισσοτερο ποσοστο κερδους απο αλλες μαρκες οποτε ενημερωσε μας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από k7600 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα και απο εμενα και καλοριζικο. Οταν το παραλαβεις γραψε μας εντυπωσεις γιατι και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα... δεν ξερω να σου πω συγκεκριμενο μοντελο, παντως γνωστο καταστημα στην Καλλιροης που πουλαει ΚΑΙ shark μου ειπε ΜΑΚΡΙΑ και οτι σκορπανε. Μπορει βεβαια ο συγκεκριμενος να ειχε περισσοτερο ποσοστο κερδους απο αλλες μαρκες οποτε ενημερωσε μας.
    τελικα πηρε suomy και οχι shark (τα οποια δεν ειναι και κακα).
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Πολύ καλή μου φαίνεται και η σειρά Speed-R της shark

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ???
    από WALL στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2008, 00:10
  2. Βοηθεια για αγορα H/y
    από X_NR750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2007, 11:32