Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 102

Θέμα: 4 Τροχοι - Τέλος

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Για τους 4 τροχούς τώρα,θεωρώ πως έχασαν τον προσανατολισμό τους για κάποιους απλούς λόγους.Πρώτων,θεωρώ πως έχουν πάψει να λένε τα πράγματα με το όνομά τους.Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή τα σημερινά αυτοκίνητα είναι τόσο καλά που πολύ λίγα μπορείς να τους προσάψεις,ή έχουν παραγίνει επιεικέις.Στα παλία τεύχη αυτό δεν υπήρχε.Για αυτό και είχαν έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση με αντιπροσωπείες και εταιρίες.Δεύτερον,μπήκε άσχετη ύλη στο περιοδικό.Ο Αναστασιάδης να αρθρογραφεί στους 4Τ είναι τελείως οξύμωρο κατα τη γνώμη μου,για παράδειγμα.Τρίτον,εμένα τουλάχιστον,μου δώθηκε η εντύπωση πως στις δοκιμές και παρουσιάσεις τον νέων μοντέλων δεν υπάρχει λεπτομέρεια,συν το ότι πλέον δεν είναι αρκετά τα τεχνικά άρθρα.Υπάρχουν και άλλα,αλλα αυτά θυμάμαι τώρα
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Takata. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο τεύχος που διάβασα το 1987 (Μάρτιος; ) με Ferrari F40 και Bimota YB4 (!) στο εξώφυλλο. Έκτοτε κόλλησα και άρχισα να το αγοράζω ανελλιπώς, παρά τα 10 μου χρόνια τότε... Ήταν ένα περιοδικό που διάβαζες από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα, με καλά τεχνικά άρθρα και πραγματικά τεστ στα οποία οι συντάκτες εξέφραζαν ελεύθερα τις απόψεις τους. Σιγά σιγά όμως, γύρω στο 2000, τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν προς το χειρότερο. Έγινε επιφανειακό και άχρωμο, μάλλον για να μη δυσαρεστεί κανέναν αντιπρόσωπο και χάσει τη διαφήμιση... Τα τελευταία χρόνια το διάβαζα σπανίως, έτσι για λίγη ενημέρωση για το χώρο. Κρίμα για το κλείσιμο ενός ιστορικού τίτλου, αλλά οι πραγματικοί 4 Τροχοί είχαν πεθάνει πολλά χρόνια πριν...
    Τελευταία τροποποίηση από KostasV2; 14/04/2013 στις 12:08.

Banned
    "Θεωρώ άδικο αυτό που λες για τον Καββαθά radd"

Αυτά που βλέπω στα κείμενα του ΚΚ είναι μέσα από "ταξικά γυαλιά" και πίστεψε με, από τη στιγμή που τα έβαλα, μου είναι αδύνατο να τα βγάλω.
    Πριν φορέσω τα "ταξικά γυαλιά" έβλεπα τον κόσμο παραμορφωμένο και απόψεις τύπου ΚΚ ή ακόμα και ελιτίστικες ηλιθιότητες τύπου "Νίκου Δήμου" μου έμοιαζαν λογικοφανείς, τώρα πια τις καταλαβαίνω σε βάθος, ξέρω από που πηγάζουν και με τι θέλουν να ποτίσουν τους αποδέκτες τους.
    Χωρίς ταξικά γυαλιά μπορείς να βλέπεις τα ζώα, τη ζούγκλα, σε καμία περίπτωση και ούτε για αστείο δεν μπορείς να αντικρίζεις την ανθρώπινη κοινωνία.
    Φυσικά αυτή είναι μια κουβέντα που μας πάει αλλού, απλά δίνω ένα στίγμα της οπτικής μου γωνίας.
    Τα στραβά της κοινωνίας και του κράτους μου προκαλούν αηδία όσο αηδιάζουν και τον ΚΚ και εκφράζομαι με την ίδια οξύτητα και απέχθεια με αυτόν, αλλά δεν θεωρώ πως η προέλευση τους είναι οι ...Τούρκοι ή άλλοι μεταφυσικοί λόγοι και σε καμία περίπτωση δεν θέλω την κοινωνία να αλλάξει προς την κατεύθυνση του συστήματος που θέλει αυτός (έστω και σε μία light εκδοχή).

Κι αν γεννηθήκαμε δούλοι των δούλων του χρήματος και της δόξας, δεν σημαίνει πως όλοι το γουστάρουμε

Banned
    Επίσης παίδες πιστεύω πως το περιοδικό δεν εκφυλίστηκε με ευθύνη του ΚΚ, νομίζω πως ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη στα πλαίσια του οικονομικοπολιτικού συστήματος και κανείς δεν θα μπορούσε να την αποφύγει.
    ΟΛΑ τα περιοδικά υπηρετούν την κατανάλωση θέλουν δε θέλουν, κι αν σκατά "πρέπει" να καταναλώσουμε, τότε τα σκατά είναι ok, αλλιώς το σύστημα σε ξερνάει σε χρόνο ρεκόρ.

"Είναι ο καπιταλισμός ...τηλεθεατή"

ήταν ενα περιοδικό που δίδαξε τον Ελληνα αναγνώστη
    Μάθανε οι "οδηγοι" το αυτοκίνητο εκ των εσω,
    μάθανε οτι η αεροδιναμικη δεν ειναι η μακρομουρα "αμερικανα" οτι η "σισπασιων" ειναι αλλο πραγμα απο την ανάρτηση.
    Μάθανε το Νικο Δημου τον Ζουραρι τον Ηφαιστο και εξαιτίας αυτων μαθανε οτι υπάρχουν πολλές ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ σκεψεις και τροποι να βλεπεις τον κοσμο.
    Μάθανε να διαλέγουν αμαξι χωρις να "κλωτσανε" το λαστιχο και να λενε "τι γερο!"
    μάθανε τι σημαίνει ειδικός τύπος, τι σημαίνει να μαθαίνεις απο ανθρώπους που ξερουν 5 πράγματα και οχι απο τους "έμπειρους" του καφενείου.
    Νιώθω τυχερός που ήμουν αναγνώστης των 4τροχων.
    Η ζωη ομως συνεχίζεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    με αυτο μεγαλωσα απο τα 15 μου που το πρωτοδιαβασα..........
    με τα καλα του και τα στραβα του....
    ο Κ.Κ ηταν εραστης του αυτοκινητου βαθυς γνωστης αλλα παραλληλα στριφνος και μισαλλοδοξος
    ειχε δυνατα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα οπως ολοι οι ανθρωποι που ξεχωριζουν απο τον σωρο και εχουν κατι να πουν και η εικονα του αντικατοπριζοταν στο περιοδικο
    ενδιαφερουσες οι αρθρογραφιες των υπολοιπων στο περιοδικο λογω διαφορετικοτητας μεταξυ τους
    οσο ανοιγε η αγορα στην ελλαδα (μετα την αποσυρση) και το εξωτικο γινοταν συνηθισμενο τοσο εφθινε μια και δεν εκανε πια εντυπωση
    θυμαμαι το εξωφυλλο με την 959, ΔΕΟΣ...........μετα οι καγιεν εγιναν περισσοτερες απο τα yaris

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Κρίμα για το κλείσιμο ενός ιστορικού τίτλου, αλλά οι πραγματικοί 4 Τροχοί είχαν πεθάνει πολλά χρόνια πριν...
    Έτσι ακριβώς.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Εδώ και κάποια χρόνια έγιναν όλα ξαφνικά άχρωμα, άγευστα, άσχημα γενικά. Εμείς οι παλαιότεροι χάσαμε αυτό που δεν έχουν οι νέοι και δεν θα τους λείψει:
    Να φτιάχνουμε καφεδάκι και να ξεφυλλίζουμε περιοδικά ειδικού τύπου, όποια κι αν είναι αυτά. Ποιά έχουν μείνει αλήθεια, μοτό, drive, auto-moto-triti...
    Ακούγεται παλιομοδίτικο το ξεφύλλισμα, αλλά ήταν πιο γή'ι'νο και πιο ανθρώπινο από το ποντίκι και την οθόνη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Πέτυχα τις προάλλες σε περίπτερο τεύχος Ιουνίου και ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://www.tovima.gr/media/article/?aid=512621

καλό, κακό δεν ξέρω, μακάρι να συνεχίσουν πάντως οι 4Τροχοί
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Πέτυχα τις προάλλες σε περίπτερο τεύχος Ιουνίου και ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://www.tovima.gr/media/article/?aid=512621

καλό, κακό δεν ξέρω, μακάρι να συνεχίσουν πάντως οι 4Τροχοί
    Αν κατάλαβα καλά μάλλον μόνο το "όνομα" θα κρατήσουν.
    Τέσπα, θα δείξει.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αν κατάλαβα καλά μάλλον μόνο το "όνομα" θα κρατήσουν.
    .
    Μιας και το αγορασα μπορω να βεβαιωσω οτι μονο το ονομα κρατησαν

Τους αγοραζα επι 28 συνεχη ετη αλλα δεν νομιζω να συνεχισω
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

κρίμα...
    Μιχάλης Δερτούζος

Δεν τα είχα διαβάσει όλα τα προηγούμενα

tai
    Μιχάλης Δερτούζος

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tai Προβολή μηνύματος
    ήταν ενα περιοδικό που δίδαξε τον Ελληνα αναγνώστη
    Μάθανε οι "οδηγοι" το αυτοκίνητο εκ των εσω,
    μάθανε οτι η αεροδιναμικη δεν ειναι η μακρομουρα "αμερικανα" οτι η "σισπασιων" ειναι αλλο πραγμα απο την ανάρτηση.
    Μάθανε το Νικο Δημου τον Ζουραρι τον Ηφαιστο και εξαιτίας αυτων μαθανε οτι υπάρχουν πολλές ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ σκεψεις και τροποι να βλεπεις τον κοσμο.
    Μάθανε να διαλέγουν αμαξι χωρις να "κλωτσανε" το λαστιχο και να λενε "τι γερο!"
    μάθανε τι σημαίνει ειδικός τύπος, τι σημαίνει να μαθαίνεις απο ανθρώπους που ξερουν 5 πράγματα και οχι απο τους "έμπειρους" του καφενείου.
    Νιώθω τυχερός που ήμουν αναγνώστης των 4τροχων.
    Η ζωη ομως συνεχίζεται.
    Θα συμφωνησω με τον tai.

Δεν ξερω τι ητανε ο Κ.Κ. και ολοι οι αλλο,ουτε και με νοιαζει.Oι 4τ κανανε τον κοσμο να "ανακαλυψει" το αυτοκινητο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αν και ο τίτλος αναφέρεται στους 4Τ, εν τούτοις έχουν αναφερθεί και οι άλλοι ιστορικοί τίτλοι των Τ.Ε. Όντας αναγνώστης της ΠΤΗΣΗΣ από το 1991, αξίζει πιστεύω να αναφερθεί ότι σήμερα επανακυκλοφόρησε η ΠΤΗΣΗ με την ίδια ομάδα συνεργατών και εκδότη των Φ.Καραϊωσηφίδη (όχι όπως οι 4Τ που ουσιαστικά αγοράστηκε ο τίτλος), με απουσία οποιασδήποτε διαφήμισης και βασιζόμενο μόνο στην κυκλοφορία και στους αναγνώστες. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να αγοράσουν 2 τεύχη για να βοηθήσουν την προσπάθεια. Μακάρι το δύσκολο εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pd-327.jpg 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	101,8 KB 
ID:	295752

Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το θέμα, πέτυχα πρόσφατα αυτό το βίντεο. Και το άκουσα με πολύ προσοχή. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Το παραθέτω διότι κι εγώ όπως πολλοί από εσάς, αγόραζα μανιωδώς το περιοδικό για χρόνια και την πτήση και αρκετά από τα μοτοπεριοδικά δίοτι το διάβασμα των περιοδικών μου άρεσε πάρα πολύ. Τα τελευταία χρόνια όμως έχω ξενερώσει. Εν πάση περιπτώση

https://www.youtube.com/watch?v=ibnsMwXe4rA
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελος ΕποΧης
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2004, 14:23
  2. μετατροπη σε super motard,part 1/τροχοι
    από tools στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 13:20
  3. Ξανθιες Τελος.......
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ