Κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα πάρω το cbf μου, την παντόφ...... εεεεεεε τη γυναίκα μου και θα έρθω!!!![]()
Και που θα συναντηθούμε περι ώρας προς αναχώρηση;
ημέρα: κυριακή 26 Μαίου 2013 (εκτός και αν ο καιρός μας τα κάνει μούσκεμα)
μέρος συνάντησης: στο Περίπτερο Χαιδαρίου (νυν "σταθμός 13")
ωρα συνάντησης: 7κ30 πμ
ώρα αναχώρησης: 8:00 πμ αυστηρώς
διαδρομή: εδώ
στάσεις: για καφέ όπου μας κάνει κλικ εκείνη την ώρα και μικρές πεντάλεπτες για καμμια φωτό, τσιγάρο
μαμ: να φέρετε από το σπίτι σαντουιτσάκια γιατί θα πεινάσετε.....
ανεφοδιασμός μοτό: ανα 200 - 250 χλμ εκτός αν κάποιου το χρέπι πίνει πολύ ή έχει μικρό τεπόζιτο
Βασικός κανόνας…. (αντιγράφω από την πρώτη σιδηρόκωλη)
ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ/ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ… Εξάλλου είναι γνωστό εδώ και χρόνια οτι…. ο carnation την έχει πιο μεγάλη ….
Οπότε παλληκάρια μου χαλαρώστε….
Το ιδανικό θα ήταν να πάμε όλοι μαζί, ένα γκρουπ , μία ομάδα και να είναι όλοι ευχαριστημένοι….
Πρακτικά αυτό ίσως και να μην γίνεται μιας και έχουμε διαφορετικό στυλ/νοοτροπία/γούστα/ δυνατότητες κοκ…. Οπότε, όποιος/οι θέλει/ουν (και χωρίς καμμία παρεξήγηση από μένα τουλάχιστον) πάει/νε είτε πιο αργά είτε πιο γρήγορα…..
Οι πιο γλήγοροι, ας κάνουν το δικό τους γκρουπάκι και οι πιο αργοί αντίστοιχα…. Τα γκρουπάκια θα δημιουργηθούν από μόνα τους στον δρόμο…. Παρακαλούνται οι αργοί να ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΛΗΓΟΡΟ…..
Ανεξαρτήτως των παραπάνω, επειδή είμαστε και μία παρέα δλδ, θα υπάρξουν σημεία ανασυγκρότησης στην διαδρομή όπου αργοι και γλήγοροι θα μαζευόμαστε εκ νέου για να βεβαιωθούμε ότι όλα βαίνουν καλώς και να κάνουμε και κανα τσιγάρο οι θεριακλήδες (5λεπτη σταση θα είναι)…. αυτά θα ορίζονται ανάλογα με την διαδρομή το πως πάμε κλπ κλπ.... να έχουμε τα αυτάκια μας ανοικτά....
Το είπα και θα το ξαναπώ…. ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ…. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το εξηγήσουμε το γιατι….
Θυμίζω…. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 8πμ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ…. ΕΛΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ (TO KNOW US BETTER)
Αυτά τα ολίγα, ελπίζω να είναι κατανοητά, ελπίζω να μην είναι παρεξηγήσιμα και ελπίζω να μαζευτούμε πολλοί και να περάσουμε καλά….
![]()
Και μήπως ξέρουμε πόσοι θα πάμε περίπου; 8 δεν είναι λίγο αργά για να ξεκινήσουμε;
1. spyrakos35
2. theofilos888
3.
συμπληρώστε την λίστα με παράθεση....
Δυστηχως πρεπει να την κανω απο παρασκευη για τα πατρια εδαφη....στην επομενη σπυρακο![]()
Here I am,on the road again.......