Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Με τον ΜεΖέ στον Προυσό...

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    βάλε λάστιχα στο MZ, νομίζω τα κέρδισε με την αξιοπιστία του!
    ΠΟΛΥ σωστή παρατήρηση και το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ, μέσα στο καλοκαίρι ο ΜεΖές θα τσιμπήσει το βραβείο που κέρδισε με το σπαθί του!!
    ...το νου σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    η απαντηση στην κριση.Το ΜΖ κανει τα παντα,
    Πράγματι κάνει τα πάντα τελικά, μέχρι και εντουράδες σε κατσικόδρομους της Σαλαμίνας και της Πεντέλης έχει κάνει!!!
    ...το νου σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Ωραια ιδεα για ταξιδακι... Μπραβο, αντε να κουνησουμε και εμεις, γιατι πολυ "στατικο" γκαζι εχει πεσει με την $#%#%#κριση!!!

ΒΑΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!
    Άντε, καλό το δουλειά-σπίτι, αλλά πρέπει να τα ξεμουδιάζουμε και κάθε τόσο τα καημένα τα μηχανάκια!
    Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες φωτό, διότι η φάση ήταν τελείως απρογραμμάτιστη...
    ...το νου σου!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αντε και μακρύτερα...

θυμάμαι ακόμη έναν γείτονα που είχαμε το 1988 που φόρτωσε μια μέρα το ΜΖ που έτρεμε ολόκληρο και ξεκίνησε για ταξίδι και τα έλεγε με τον πατέρα μου που είχε κι αυτός ενα δυομισάρι... σουζούκι όμως χιχιχιχι

Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια αρχαιολατρεία.... λες?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Βρε μανία αυτές οι ''γιαγιάδες'' όλες οι εκδρομές τους να είναι σε μοναστήρια!!!

Πάντα τέτοια και καλύτερα.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Αντε και μακρύτερα...

θυμάμαι ακόμη έναν γείτονα που είχαμε το 1988 που φόρτωσε μια μέρα το ΜΖ που έτρεμε ολόκληρο και ξεκίνησε για ταξίδι και τα έλεγε με τον πατέρα μου που είχε κι αυτός ενα δυομισάρι... σουζούκι όμως χιχιχιχι

Τώρα τελευταία με έχει πιάσει μια αρχαιολατρεία.... λες?
    Χτύπα ένα ΜεΖέ και συ, μπορείς!!!
    ...το νου σου!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VALES Προβολή μηνύματος
    Βρε μανία αυτές οι ''γιαγιάδες'' όλες οι εκδρομές τους να είναι σε μοναστήρια!!!

Πάντα τέτοια και καλύτερα.

Ευχαριστώ!!!!
    ΛΟΛ με τις γιαγιάδες και τα μοναστήρια, αν και εδώ μιλάμε για παραδοσιακή αριστερή γιαγιά, αν την έπαιρνε χαμπάρι ο Χόνεκερ, ούτε ψύλλος στον κόρφο της!!
    ...το νου σου!!

Παλαιό μέλος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tigionapas Προβολή μηνύματος
    ...το νου σου!!

Ωραιος ο φιλος!
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Άσε τα τετράχρονα μονοκύλινδρα, μέχρι Αγίους Θεοδώρους πάω με το 600 και θέλω αλοιφές και γιατροσόφια...
    Με ένα HONDA NS 125 πήγα κάποτε Αθήνα-Θεσσαλονίκη, καμία σχέση οι κραδασμοί του δίχρονου με του τετράχρονου.

Mιά και η κουβέντα ''περί κραδασμών'' να πώ πως όποιος δεν έχει
    καβαλάσει ρώσικο VASKOD έχει χάσει τα καλύτερα........................

Στο όριο των στροφών του κινητήρα το τιμόνι είχε κατακόρυφη
    ταλάντωση περίπου 15 εκατοστά !!!!!!!!!!!!!!! Κάθε 30 λεπτά ταξιδιού
    έπρεπε να σταματάς και να σφίγγεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ...... όλες τις βίδες και
    κυρίως αυτή του ρελαντί στο καρμπυρατέρ...............

Κοκικλή προχώρα ακάθεκτος!!!!!!!!!!!!!

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

JAWA 350 εννοείς σύντροφε; ήταν και είναι η καψούρα μου, άσχετα αν στα 20 κόλλησα στην εμφάνιση και δεν την αγόρασα...

@zefos: Μερσί ρε μάστορα!!!
    @bulmont: Mερσί και σε σένα! Το ρώσικο που λες δεν το ξέρω, αυτό που θυμάμαι είναι ότι υπήρχαν κάτι σοβιετικοί πύραυλοι με αυτό το όνομα (ανατολή σημαίνει), λες να βγαίνανε από το ίδιο εργοστάσιο;
    @notakos: Ποτέ δεν είναι αργά, αν και για τα τσεχοσλοβάκικα δεν έχω ακούσει καλά λόγια, υποτίθεται ότι οι μεζέδες είχαν καλύτερη ποιότητα κατασκευής (!!!)

Πάντως έχει πλάκα, διότι όλα αυτά τα μηχανάκια του παραπετάσματος που τότε τα κοροϊδεύαμε (εμού συμπεριλαμβανομένου) τώρα πια τα βλέπουμε με νοσταλγία, διότι αποτελούν ένα σπουδαίο κομμάτι της δίκυκλης ιστορίας, αλλά κει ειδικότερα της ελληνικής πραγματικότητας των περασμένων δεκαετιών! Και το ακόμη καλύτερο (τουλάχιστον ως προς τους μεζέδες και τα σίμσον, που έχω εμπειρία), είναι καλά μηχανάκια, με έχουν κουφάνει με την αξιοπιστία τους!!
    σε όλους!!!
    ...το νου σου!!

Banned
    σαν πιτσιρικας,εβλεπα τα ΜΖ στα μερη μου και απο τοτε μου φαινονταν περιεργα.το πρωτο μηχανακι με συμπλεκτη που οδηγησα ηταν ενα simson ενος θειου μου,που ειχε τραβηξει τα απιστευτα 2καβαλα 3καβαλα και βαλε,μονο μια φορα μας αφησε(εκοψε αξονα γραναζιου-στροφαλου)και απο τοτε αγνοειται η τυχη του....
    λιγα χρονια μετα ενας αλλος θειος ειχε φερει ενα τετοιο(περιπου)Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sachs__hercules_gs_250_1978_1_lgw.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	79,1 KB 
ID:	291114
    και λεω περιπου γιατι εκεινο θυμαμαι ειχε πολυγωνικες μποτες καλαμιων,ιδιο κυλινδρο μεγεθους σομπας-καλοριφερ-αεροθερμο-διαρροες απο παντου,απο κραδασμους?αλλο τιποτα,πηγαινα βολτα με τα κλειδια-εργαλεια μαζι μου.αλλα με πηγαινε,αυτο ηταν η εισαγωγη μου στο εντουρο εκει κολλησα με τα ψηλα φτερα,μετα πηρα το ΙΤ και αρχισαν ολα,τα ΜΖ ομως τα εβλεπα και με εντυπωσιαζε το ντιν-ντιν οι πιστονιες του διχρονου,για την εποχη τοτε γαζωναν,φθηνο ελαφρυ διχρονο λιγο νταλικα(ακομα και για τα δεδομενα του τοτε)αλλα πηαγαιναν παντου,το ιδιο φαινεται οτι κανουν και τωρα,εχει εδω κοντα ενας μπαρμπας ενα το εχει θυμαμαι απο οταν ημουν παιδι,να σαι καλα και να χαιρεσαι τον μεζε σου..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    σαν πιτσιρικας,εβλεπα τα ΜΖ στα μερη μου και απο τοτε μου φαινονταν περιεργα.το πρωτο μηχανακι με συμπλεκτη που οδηγησα ηταν ενα simson ενος θειου μου,που ειχε τραβηξει τα απιστευτα 2καβαλα 3καβαλα και βαλε,μονο μια φορα μας αφησε(εκοψε αξονα γραναζιου-στροφαλου)και απο τοτε αγνοειται η τυχη του....
    λιγα χρονια μετα ενας αλλος θειος ειχε φερει ενα τετοιο...........ιδιο κυλινδρο μεγεθους σομπας-καλοριφερ-αεροθερμο-διαρροες απο παντου,απο κραδασμους?αλλο τιποτα,πηγαινα βολτα με τα κλειδια-εργαλεια μαζι μου.αλλα με πηγαινε,αυτο ηταν η εισαγωγη μου στο εντουρο εκει κολλησα με τα ψηλα φτερα,μετα πηρα το ΙΤ και αρχισαν ολα,τα ΜΖ ομως τα εβλεπα και με εντυπωσιαζε το ντιν-ντιν οι πιστονιες του διχρονου,για την εποχη τοτε γαζωναν,φθηνο ελαφρυ διχρονο λιγο νταλικα(ακομα και για τα δεδομενα του τοτε)αλλα πηαγαιναν παντου,το ιδιο φαινεται οτι κανουν και τωρα,εχει εδω κοντα ενας μπαρμπας ενα το εχει θυμαμαι απο οταν ημουν παιδι,να σαι καλα και να χαιρεσαι τον μεζε σου..
    Χαχαχαχα, ο κύλινδρος σόμπα/καλοριφέρ/αερόθερμο είναι σήμα κατατεθέν των αερόψυκτων ευρωπαϊκών της εποχής! Κι εγώ γουστάρω πολύ, δίνει μια αίσθηση δυσαναλογία, αλλά μαρτυρά και την ταυτότητα του οχήματος!!
    Διαρροές το sachs ??? Κι αυτά ήταν και αυστριακά κυριλέ, καμιά σχέση με τα φτηνιάρικα του ανατολικού μπλοκ! Λοιπόν, να ξετρυπώσεις και να επισκευάσεις το simson, στρόφαλο, ρουλεμάν, τσιμούχες κλπ τα τσιμπάς με κάνα 80άρι από Γερμανία, αξίζει τον κόπο! Επίσης, να δώσεις αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μπάρμπα με το ΜΖ, φαίνεται ότι όλοι όσοι οδηγούμε πλέον τέτοια είμαστε στάνταρ μπαρμπάδες!!!!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!
    ...το νου σου!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρα με τον...
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 14:39
  2. Kαλημέρα με τον...
    από powerphot στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 08:12