Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Απέκτησε το moto.gr λογοκρισία ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zouR1
    Φίλε Θάνο, τα πράγματα είναι απλά. Οταν θέλεις να εκφράσεις την γνώμη σου με λόγια και κάποιος άλλος την κρίνει και σου αφαιρέσει την δυνατότητα, τότε σε λογοκρίνει.

Αν θέλετε να βάζετε όρια στο τι λέει ο καθένας εδώ μέσα καλό θα είναι από πριν να μπει ένα FAQ που να λέει το τι επιτρέπεται να γράφει ο καθένας. Υπάρχει ήδη ένα σχετικό post στις Γενικές αλλά νομίζω αναφαίρεται μόνο στο spamming. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετική.

Αν υπήρχε αυτό το FAQ που πχ μεταξύ άλλων απαγορεύει το ξεκατίνιασμα, τότε είμαι ΟΚ, σημαίνει ότι το site έχει κανόνες που κάποιος παραβίασε. Αλλά αν το σβήνεις το post εκ των υστέρων, τότε είναι προσβολή και στέρηση του θεμελιώδους δικαιόματος της ελευθερίας λόγου.

Πιστεύω ότι ειδικά στις διαμάχες πρέπει να επιτρέπεται να λέει ο καθένας ότι του γουστάρει. Να βρίζει τους moderators, τους administrators τους χρήστες, την μάνα του, τον πατέρα του και γενικά να βγάζει το άχτι του.

Αυτά που λέω δεν είναι νέες ιδέες. Ισχύουν ήδη εδώ και χρόνια εκατοντάδες άλλα forums. Πίστεψέ με είναι πολύ εύκολο να μαζέψω τα μπογαλάκια μου και να πάω να μιλάω εκεί που δεν θα φοβάμαι να εκφράσω την γνώμη μου με τον φόβο ότι μπορεί να με λογοκρίνουν.
    Και μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σαν και μένα που να έχουν την ίδια γνώμη. Και μπορεί στο μέλλον το moto.gr να μείνει με 50 χρήστες, τους moderators και τους administrators και όλοι να λογοκρίνονται μεταξύ τους. Μπορεί και όχι.

Και φίλε μου Θάνο sorry αλλά το ύφος σου μου θυμίζει λίγο δικτάκτορα. Είπαμε καινούργιος moderator αλλά μην μας μαμήσεις κιόλας.
    Η ελευθερία λόγου έχει όρια και δεν είναι θεμελιώδες δικαίωμα κανενός να προσβάλει και να θίγει άλλους. Δεν χρειάζονται FAQ για να το καταλάβεις αυτό.

Δεν ξέρω σε ποια κοινωνία ζείτε με τέτοιους κανόνες. Εδώ σίγουρα πάντως δεν είναι μία από αυτές.

Τώρα όσο για το δικτάτορας... η παρουσία και συμμετοχή σου στο φόρουμ είναι πολύ μικρή για να με χαρακτηρίζεις... Άσε που παρεμπιπτόντως εγώ προσωπικά ακόμα δεν έχω κόψει κανέναν και ο λόγος που σου απάντησα ήταν για να μην αναλώνεσαι σε άσκοπες σκέψεις.

Δεν ζητήσαμε τη γνώμη κανενός.
    Θάνος..

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Geave Peace A Chance
    Καμμιά φορά κάποιοι μπερδεύουν την ελευθερία λόγου και την δημοκρατία με την ασυδοσία.
    Τα forum και τα message boards πολλές φορές είναι και ψυχολογικά κρεβάτια για ορισμένους αλλά δεν είμαστε όλοι υποχρεομένοι να κάνουμε τους ψυχολόγους.
    Δεν έχω δεί το πόστ , δεν ξέρω το θέμα, αλλά όπως διαβάζω αν πρόκειται για ξεκατίνιασμα αυτό δεν αποτελεί ελεύθερη έκφραση και άποψη και καλά έκαναν οι moderators και το έκοψαν αν έκριναν ότι έπρεπε.
    Μού θυμίζει παλιότερες εποχές με νοικοκυρές να βρίζονται στα μπαλκόνια. Προσωπικά προβλήματα καλό είναι να λύνονται με διαπροσωπικές συζητήσεις και όχι internetικές.....

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    mias kai to efere to 8ema, prosopika den mou aresei ka8olou ayto pou kanoune merikoi merikoi mods. Tora mporo na 8ymi8o POLLA post pou svistikan eno den itane ka8olou prosvlitika, kai POLLA pou DEN svistikan eno itan POLY prosvlitika...

Ayta peri ''dimorkatias'' kai loipes mpourdes pou plasaroun oi mods gia na dikaiologisoun to adikaiologito. Ta panta peristrefontai gyro apo tin apopsi ton mods. Otan kati den to goustaroun to kovoun, gia opoiodipote logo me opoiadipote profasi xoris na dikaiologisoun to paramikro. Ayti einai i ali8eia oti kai na poune peri ''politismenou forum'' kai loipa. I mia vrisia tous aresei, i alli den tous arese, tin kovoune. Petaxane 100 malakies, i mia tous peiraxe tin kopsane.

Kai den exo prosopika me kanena edomesa, oue mod oute melos, oso kai na nomizoune, tous agapao olous alla re paidia ligo sevasmo, ligi dikaiosyni edomesa.. Otan kovete mia vrisia na tis kopsete oles, otan kopsete mia malakia na tis kovete oles. Alla yto pou mou ti spaei pragmatika einai oti kovete post asxeta pou den eixan ixnos vrisias mesa tous, apla ekfrazoun prosopiki apospi. (ena tetoio kopike 2-3 meres prin pou egrapsa ego... nomiza oti itan o 8anos alla den itane apoti leei... telos panton ekei dne eixa grapsei apolytos tipota prosvlitiko mesa kai kopike, opos exei ginei kai alles fores parepimptontos)

a nai, kai na kserete oti dne me noiazei ti skefteste gia mena i gia to ti grafo, opos kai den me noiazei ka8olou otan grafete malakies, den krino kanena apo to ti grafei edomesa, alla toulaxiston na mas afinete na to grafoume...

ayta
    flika
    rez
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Τόσο καιρό παραπονιέστε ότι γ@μιόνται τα ποστ. Ότι κανένα δεν ανταποκρίνεται στον τίτλο του. Αν κάνουμε προσπάθεια να τα συμμαζέψουμε γκρινιάζετε.

Τόσο καιρό παραπονιέστε ότι ο ένας ή ο άλλος σας βρίζει. Κάνουμε μία προσπάθεια να το τακτοποιήσουμε και πάλι γκρινιάζετε.

Τελικά ό,τι και να κάνει κανείς κάποιος θα βρεθεί να γκρινιάξει. Δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους. Η απάντηση σ'αυτό είναι ότι το φόρουμ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και οι μόνοι που δικαιούνται να βάζουν κανόνες είναι τα παιδιά που το έφτιαξαν. Όχι εσείς, ούτε κι εμείς οι καινούργιοι mods, γιατί κι εμείς κάποιο μπούσουλα ακολουθούμε. Και είναι πολύ light μπούσουλας. Για πηγαίνετε σε κανένα άλλο φόρουμ να δείτε πώς είναι τα πράγματα...

Δεν γίνεται να πειράξεις το ποστ κάποιου χωρίς αυτός να ενοχληθεί. Δεν γίνεται πάλι όμως να εξηγούμε στον καθένα τι και πώς γιατί θα έπρεπε όλη μέρα να μην κάνουμε άλλη δουλειά. Σε γενικές γραμμές ξέρετε τι παίζει. Ωστόσο επειδή είμαστε πολλοί εδώ θα πρέπει να φροντίζετε λίγο κι εσείς το γράψιμο σας αντί να λέει ο καθένας στ'@ρχίδια μου ποιος με διαβάζει και τι πιστεύει... Αυτό είναι πολύ εύκολο αλλά δεν λειτουργεί έτσι.

Όσο για το ποια και πόσα ποστ κόβονται... αυτό δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Σε ένα ποστ που έπεσε ένα μπινελίκι και μπορείς εύκολα να το ξεχωρίσεις, τότε μπορείς και να το κόψεις ή να το μετακινήσεις σε κάποιο ξεχωριστό thread.

Όταν όμως σε μισή ώρα φτάνετε 4 σελίδες διαμάχη μαζί με λίγο από το αρχικό θέμα, τότε δεν βγαίνει άκρη. Οπότε ή το στέλνεις ολόκληρο ή το αφήνεις έτσι όπως είναι.

Ποστ εγώ δεν έχω κόψει εκτός από κάποιες αγγελίες. Εδώ πρέπει να πω ότι η κατηγορία αγγελίες δεν είναι χρυσή ευκαιρία. Δεν πουλάμε ό,τι μας περισσεύει επειδή μπαίνει κόσμος και είναι ευκαιρία. Εδώ είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και οι αγγελίες ή θα είναι σχετικές ή θα φεύγουν. Σκεφτείτε να έχετε ποστάρει αγγελία τη μηχανή σας και να περιμένετε με αγωνία κάποια ανταπόκριση και σε μισή μέρα να έχει περάσει στη 2η σελίδα γιατί κάποιοι θέλουν να πουλήσουν από το μίξερ τους μέχρι το πατίνι που ανακάλυψαν στην αποθήκη.

Για τον φίλο το Rez λοιπόν... αν σου λείπει κάποιο ποστ και έχει φύγει από μένα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μεταφερθεί σε ξεχωριστό thread. Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή δίκαιο; Απορίες και διαφωνίες δεκτές με π.μ. χωρίς να βάζουμε 100 ανθρώπους σε ανοιχτό thread σε μία συζήτηση χωρίς τέλος.

Τέλος πάντων ξεκολλάτε μ'αυτή την ιστορία. Μπορεί να μην συμφωνείτε με κάποια πράγματα αλλά κανείς δεν έχει προσωπικά με κανέναν. Η προσπάθεια της διαχείρισης γίνεται προς όφελος όλων. Πάμε παρακάτω...
    Θάνος..

εχετε δη απο κοντα τον tidime τον afrotwin και εμενα?
    ξερετε απο τι γηναμε ετσι χωρις μαλια?
    απο το ξεκατινιασμα....
    κερδος..... δεν πληρωνουμε και κομοτιριο...
    οπως λεει και το τραγουδι ....διωξε πια τον μακριμαλη για χατιρη καραφλου.. 5 τριχες ολες κιολες...κλπ κλπ κλπ

υγ καλα καλα ρε μηνα εσυ εχεις περισοτερες τριχες απο εμενα αλλα θα ερθης δεν θα ερθης στη ηλικια μου?.... θα τα πουμε τοτε...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Rez αγόρι μου δεν είναι λογικό αυτός που τσιλιμπουρδίζει στα περισσότερα ποστς, να εχει και πιο πολλά κοψίματα? Δηλαδή δικαιοσύνη είναι να κόβονται όλα ή κανένα? Αν τσιλιμπουρδίζεις λιγότερο και δεν προκαλείς, χαλώντας τα ποστς άλλων, αυτομάτως θα κόβεσαι πιο σπάνια. Τι συζητάμε?

Δεν κόβονται μόνο όσα έχουν βρισιές. Εκτός από τις γενικές και τις διαμάχες, γενικός κανόνας είναι δε φορτώνουμε με μ@λ@κίες τα ποστ άλλων.

Over And Out
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Ποστ εγώ δεν έχω κόψει εκτός από κάποιες αγγελίες. Εδώ πρέπει να πω ότι η κατηγορία αγγελίες δεν είναι χρυσή ευκαιρία. Δεν πουλάμε ό,τι μας περισσεύει επειδή μπαίνει κόσμος και είναι ευκαιρία. Εδώ είναι μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και οι αγγελίες ή θα είναι σχετικές ή θα φεύγουν. Σκεφτείτε να έχετε ποστάρει αγγελία τη μηχανή σας και να περιμένετε με αγωνία κάποια ανταπόκριση και σε μισή μέρα να έχει περάσει στη 2η σελίδα γιατί κάποιοι θέλουν να πουλήσουν από το μίξερ τους μέχρι το πατίνι που ανακάλυψαν στην αποθήκη.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12736

απλώς σαν επισήμανση Θάνο, τίποτα παραπάνω......ίσα ίσα να δικαιολογήσω τις άσχετες αγγελίες......
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Το ξεφτιλίσαμε το moto.gr...
    από dela στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2007, 19:31
  2. Απο το moto.gr moderation team...!!
    από hornet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2005, 09:24
  3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΤΟ MOTO.GR ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ 10/4/05...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 19:41
  4. Τι καβαλάει το moto.gr ??????
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 15:06
  5. Ευχες απο το moto.gr
    από Webmaster στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2005, 19:34

Κανόνες δημοσιεύσεων