Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: Ποιό μεταχειρισμένο On/Off?

Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας.

Θα πρέπει να κάνω οπωσδήποτε τέστ Drive να δώ και ποιο μου ταιριάζει.
    Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arkroan Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ MikeG & AUFGEBRACHT.

Το V-Strom 650 φαίνεται ποιο μαζεμένο και μπορώ να πω οτι είναι καλάισθητο αν εξαιρέσεις την τερατώδη εξάτμιση.

Sapadak το παρακάτω σε άσπρο http://www.mototriti.gr/data/usedbik...ies/134117.asp και σε αυτή την τιμή νομίζω θα μου έκανε. Δεν έχω πρόβλημα να δώσω λιγa παραπάνω αν αξίζει το ABS.
    Aν βρεις στην τιμη που θες,και θα βρεις αν εχεις το μετρητο,η καλυτερη επιλογη ειναι Vstrom ΜΕ ΑΒS.Tα φρενα του Vstrom δεν εχουν και την καλυτερη αισθηση και θα σε σωσει το ABS απο αρκετες τουμπες
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    β-στρομ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εγω φιλε μου ειμαι χοντακιας........παρολα αυτα θα σου ελεγα να παρεις το V-Strom πολυ βολικό μηχανακι για ολες τις δουλειες θα το χαρεις με το παραπανω!!!!!
    ροδα,τσαντα και κοπανα

Trooper, Nightwish,
    Διάβασα λίγα παραπάνω πράγματα για το V-Strom και μου φαίνεται οτι προς αυτό κλίνω.
    Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων

Banned
    +1000
    αν ομως το transalp ειχε και 6η ταχυτητα και λιγα αλογακια παραπανω θα σου ελεγα ΧΟΝΤΑ ΔΑΓΚΩΤΟ...

Παλαιό μέλος
    Trooper, Nightwish,
    Διάβασα λίγα παραπάνω πράγματα για το V-Strom και μου φαίνεται οτι προς αυτό κλίνω.
    Ασφαλης επιλογη και μαλλον δεν θα το μετανοιωσεις.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Γενικά τα Honda ασε τα απ΄έξω, μια χαρά μηχανάκια είναι αλλά πίνουν περισσότερα από τα άλλα στην κατηγορία τους (σχέση απόδοση / κατανάλωσης). Το V-Strom είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση αν το εξετάσεις λογικά, ταξιδεύει εξαιρετικά, έχει πολύ καλή θέση για τον συνεπιβάτη, αλλά είναι -προσωπική άποψη- εντελώς άοσμο και άγευστο, ενώ κάτι που με ενοχλεί πολύ σε αυτό το μηχανάκι είναι η αίσθηση ότι ο μπροστινός τροχός, βρίσκεται σε σχέση με τον αναβάτη, σε περιοχή όπου αλλάζει ο Ταχυδρομικός Κώδικας... φυσικά θα πρέπει να το οδηγήσεις και να μην αρκείσαι στις μ@λ@κιες που γράφουμε ο καθένας, μπορεί να είναι δικό μου το στράβωμα. Αμέσως μετά το GS, ταξιδεύει και αυτό ωραία (για μονοκύλίνδρο) καίει λιγότερο απ΄ολα τ΄άλλα, έχει και αυτό πολύ καλή θέση συνεπιβάτη και θα περάσει πιο απροβλημάτιστα απ΄όλα έναν χωματόδρομο.

Απο τα street αν και είχα CBF600s το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, θα σου έλεγα Bandit για τη ροπή και το πιο μεστό δούλεμα του κινητήρα που βολεύει καλύτερα σε καθημερινές αγγαρείες και αραχτές βόλτες... κατά τ΄άλλα μια από τα ίδια είναι και με μια υψηλότερη ζελατίνα πάς με πολύ υψηλές μέσες ωραιές παντού (αλλά καίνε, ειδικά το Honda)...) Το Fazer το είχες οπότε ξέρεις από πρώτο χέρι... τι μένει απ΄έξω;

TDM... άστο καλύτερα, ίδια θέση οδήγησης με μια φρέζα bertolini που έχω, καλός κινητήρας, αλλά με τα street θα κάνεις ότι ακριβώς και με αυτό, πειστικότερα... βασικά το μηχανάκι έχει πρόβλημα ταυτότητας και δεν ξέρει τι είναι...

Versys... προσωπική άποψη πάλι ότι είναι από τα πλεόν αδικημένα μηχανάκια, μακράν το καλύτερο απ΄όλα της λίστας σου λόγο του ότι σε μπριζώνει (όχι όπως ένα Duke, αλλά σε σχέση με τα άλλα δεν το συζητώ) και γενικά έχει πολύ fun factor... θέση συνεπιβάτη μέτρια σε σχέση με V-Strom & GS άλλα όχι χειρότερη από των street και σίγουρα όχι απογορευτική, κατανάλωση στα ίδια επίπεδα με τα υπόλοιπα on-off (πλην των Honda), για ταξιδάκια 100-150 χιλίομετρα μια χαρά, το ευχαριστίεσαι στα στροφιλίκια και γενικά είναι το πιο διασκεδαστικό και η πιο "μοτοσικλέτα" απ΄όλες τις υπόλοιπες που κοιτάς.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    TDM αξιοπιστια,οικονομία,ευκολη συντηρηση,σελα για 2+ θεση οδηγησης αν εισαι 1,80 και πανω καλη (οχι φρεζα που λεει καποιος),φρενα π.καλα για τις επιδοσης της μηχανης.
    V-strom οσα σου εγραψαν οι παραπανω με μονο μειον τα φρενα τα οποια ειναι αισχρά ετσι απλα.
    Gs κανω τα παντα δεν χαλάω ειμαι ευκολο στην πολη,ταξιδευω εχω φτηνη συντηρηση αρκει το προηγουμενο αφεντικο να ειχε δωσει την πρέπουσα σημασια στο θεμα.

Trooper, Nightwish,

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    TDM αξιοπιστια,οικονομία,ευκολη συντηρηση,σελα για 2+ θεση οδηγησης αν εισαι 1,80 και πανω καλη (οχι φρεζα που λεει καποιος),φρενα π.καλα για τις επιδοσης της μηχανης.
    V-strom οσα σου εγραψαν οι παραπανω με μονο μειον τα φρενα τα οποια ειναι αισχρά ετσι απλα.
    Gs κανω τα παντα δεν χαλάω ειμαι ευκολο στην πολη,ταξιδευω εχω φτηνη συντηρηση αρκει το προηγουμενο αφεντικο να ειχε δωσει την πρέπουσα σημασια στο θεμα.
    Ο κάποιος, τονίζει ότι θα πρέπει ο φίλος akroan να οδηγήσει όποιο μηχανάκι τον ενδιαφέρει (δεν γράφω όλα γιατί είναι δύσκολο) καθότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του...

Οπωσδήποτε θα προσπαθήσω να οδηγήσω υποψήφια μηχανάκια για να μπορέσω να κρίνω ιδίοις όμμασι.

Οι απόψεις σας όμως ειναι σεβαστές και μου δίνουν μια ιδέα του τί να προσέξω σε ένα μηχανάκι.
    Γιατι κακά τα ψέμματα αλλα με μία βόλτα δεν τα καταλαβαίνεις ολα.
    Έχοντας απο πρίν όμως μια ιδέα του τι μπορεί να με ενοχλήσει μπορώ να κρίνω αν αυτο θα είναι πρόβλημα για εμένα η όχι.

Γιαυτο και έκανα και αυτο το ποστ για δω ποιά ειναι τα καλά και κακά σημεία των μοτοσυκλετών κατα την άποψη των ιδιοκτητών/χρηστών.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Ο κάποιος, τονίζει ότι θα πρέπει ο φίλος akroan να οδηγήσει όποιο μηχανάκι τον ενδιαφέρει (δεν γράφω όλα γιατί είναι δύσκολο) καθότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του...
    Φυσικα και να το κανει για να εχει την αποψη του.Αυτα που ειπα δεν ειναι ουτε κοντα ουτε μακρια ειναι διαπιστωσεις απο τα συγκεκριμενα μηχανακια που ειχα στην κατοχη μου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    β-στρομ.
    μονόδρομος!

ΥΓ. Τελικά Τρουπεράκο τι έκανες?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Da.Vintage Προβολή μηνύματος
    μονόδρομος!

ΥΓ. Τελικά Τρουπεράκο τι έκανες?
    περιμενω να παρω τα λ7 στα χερια μου για να μπορω να κινηθω γιωργο.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. On-Off Μεταχειρισμένο HELP!
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2012, 13:34
  2. Ποιό On - Off να πάρω;;;
    από Iwanna στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 135
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2008, 15:11
  3. Το ποιο όμορφο On / OFF Νινί (Χρώματα)
    από kiriakost στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 01:47
  4. ΠΟΙΟ 450 On-off ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;
    από nasos_wr426 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 23:14
  5. ola etoima gia on off ekdromi
    από tatoo23 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2004, 16:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •