Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Σταυρο ετσι χαλας ολη τη μαγεια ακου σε DVD σε VIDEO ρε και με χιονια ετσι για να μην ξεχναμε......
ντεν εκο βιντεο καρντια μου :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Σταυρο ετσι χαλας ολη τη μαγεια ακου σε DVD σε VIDEO ρε και με χιονια ετσι για να μην ξεχναμε......
ντεν εκο βιντεο καρντια μου :rotflmao:
![]()
...ακριβώς αυτό θέλω να κάνω και γω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
...εχει εργα εκεινης της εποχης,σε κασσετες σε video club ,σε αθλια κατασταση ,αλλα πρεπει να τα κάνης εσυ dvd
Δυστυχώς ΟΛΕΣ οι ταινίες αυτής της εποχής είναι σε ΠΟΛΥ κακή κατάσταση στα βιντεοκλάμπ, που τις χρίζει απαγορευτικές για ψηφιοποίηση...
Τουλάχιστον εδώ στο Ηράκλειο ΔΕΝ βρίσκονται πουθενά...
...ν' άξερα πια και τα ονόματα των 2 γ@μημένων ταινιών που ψάχνω (μα καλά...ΟΛΟΙ πιά στο moto.gr είστε 17άριδες...;)
Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !
Το όνομα τις ταινίας ειναι:Η ΚΟΝΤΡΑ. Με ένα άσπρο XL500, την έψαχνα και'γώ αυτή την ταινία.Αρχικά δημιουργήθηκε από DirtRider
Το ερώτημά μου απευθύνεται αποκλειστικά στα ΚΑΠΗ της παρέας, μιας και οι υπόλοιποι αμούστακοι κοντοπαντελονάδες δεν φαντάζομαι να γνωρίζουν...:
Ψάχνω το όνομα μιας ελληνικής ταινίας με μοτορόβια υπόθεση που παίχτηκε στα σινεμά αρχές του '80...
Από την υπόθεση δεν θυμάμαι και πολλά (η ηλικία βλέπεις...), αλλά πρωταγωνιστούσε μία σγουρομαλλούσα γκόμενα με έναν τύπο που καβαλούσε (μάλλον) ΧL 500.
Αν θυμάμαι καλά οι τύποι ήθελαν να το σκάσουν Ιταλία μέσω Πάτρας...
Χαρακτηριστικό: οι τύποι φορούσαν μαύρα κράνη System Porsche (ξέρει ο παλιός...) που μας είχαν κουζουλάνει τότες με το λουκ τους (η "τζαμαρία" χωνόταν εσωτερικά όπως και στα κράνη των μαχητικών...).
Όνομα ταινίας;;;
Και μιας και είμαστε στο θέμα...:
Σε μια άλλη ελληνική ταινία της ίδιας εποχής ήταν πάλι μία παρέα καλάγαθων μορορόβιων, όπου ένας απ' αυτούς είχε φτιάξει ένα ασημένιο κράνος με μία εξωτερική κεραία (!!!).
Το όνομα αυτού του αριστουργήματος της 7ης τέχνης...;;;
Άντε...να κάνετε και κάτι για την πολιτιστική σας μόρφωση...
![]()
![]()
![]()
...γειά σου βρε λεβέντη giorgosxt...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
Το όνομα τις ταινίας ειναι:Η ΚΟΝΤΡΑ. Με ένα άσπρο XL500, την έψαχνα και'γώ αυτή την ταινία.
Έχεις απόλυτο δίκιο...Η ΚΟΝΤΡΑ...ευχαριστώ.
Δε μου λες...τελικά τη βρήκες;
Και μια και μου φαίνεσαι ειδικός...:
...την ταινία που ήταν μια παρέα από μοτορόβιους και ο ένας στο σπίτι του ανασκεύασε ένα κράνος, βάζοντάς του μια κεραία στο πλάι...μπας και τη θυμάσαι (μη μου πεις πως ήταν κι αυτή η φάση απ' την ΚΟΝΤΡΑ και γίνω ρεζίλι;;.
![]()
![]()
![]()
Είμαστε πάντα χωμένοι στα σκατά...Μόνο το βάθος αλλάζει !
Θα σε στεναχωρίσω ρε DirtRider, δεν την ξέρω την άλλη ταινία,αλλά δεν είναι σκηνή από την "ΚΟΝΤΡΑ" εκτός αν είναι και γίνω και'γώ ρεζίλι![]()
Τελικά την νοίκιασε ένας φίλος μου σε κασσέτα στο video-club της περιοχής του και μου την έδωσε να την δω.
Δεν ξέρω αν υπάρχει σε DVD.
Καλή τύχη σου εύχομαι πάντως![]()