Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 950SM του 2006 η 950SE!

Απο κει που δεν είχαμε κανένα να το δοκιμάσει ...Έτσι που πάει θα χουμε 2-3 σμ έτσι για να βρήσκονται .... Εγώ πάντως το ΑDV δεν θα το άλλαζα σε σμ σε καμία περίπτωση για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω .

Από τη μία Βεβαια αν η περπίπτωση του ΣΜ που βρήκε ο Μίλτος είναι καλή ...Τότε δεν ξέρω ...
    Απο την άλλη , ο άλλος δίνει πέννα μηχανάκι ΣΜ για ADV .Kάτι θα ξέρει παραπάνω από μας .

underground τύπος Το avatar του/της Gregor
    Εγώ πάντως μετά από μακρά συμβίωση με το 950sm και πολλά γούστα που έβγαλα σε πίστες και μη, κατέληξα σε 990 Adventure. Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό, αλλά γούστα είναι αυτά, διαφορετικά πράγματα ζητάει ο καθένας και διαφορετικές φάσεις περνάει στην ζωή του.
    Τα υπέρ του 950sm (κατά εμένα πάντα):
    1.Καγκουρομηχάνημα, με την καλή έννοια (αν υπάρχει τέτοια δηλαδή), χωρίς να βάζει φωτιά στην άσφαλτο σε βάζει στην πρίζα να κάνεις οτιδήποτε και να κυνηγήσεις οποιονδήποτε στο δρόμο άσχετα με το τι καβαλούσε.
    2.Πολύ καλό στήσιμο, αναρτήσεις, φρένα, ξύνεις και αυτιά, μου έδινε φοβερή αυτοπεποίθηση στην οδήγηση του σε όλες τις συνθήκες.
    3. Πανέμορφο, είπαμε κατά εμένα πάντα. (εκτός του 990R που έχει ο fournas)
    Τα κατά του:
    1. Ταξίδι (μιλάμε για πάνω από 200 χιλιόμετρα) μόνο αν είσαι σιδερόκολος ή της (πολύ) παλιάς σχολής όπου ταξιδεύαμε με ότι είχαμε (vespa, tenere600, rgv). Ειδικά για ταξίδι με δεύτερο άτομο, μόνο αν αυτό είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο (με master μην σου πω) για να γλυτώσεις γκρίνια. Για καφέ, πέρα δώθε στην δουλειά, εξορμήσεις-καταδρομικές μόνος σου θα γουστάρεις τρελά.
    2. Υπάρχουν και πιο γρήγορα (βλέπε 990sm) σχεδόν στα ίδια λεφτά.

Το 990 Adventure, κατά εμένα πάντα, έχει περίπου την ίδια οδηγική συμπεριφορά (τα παραλέω εδώ, έστω σε μικρότερες ταχύτητες) αλλά εδώ σημείωσε ότι έχω αποφασίσει να κόψω ταχύτητα σαν οδηγός. Το υπέρ του adventure είναι ότι απλώς δεν σε νοιάζει τι ακριβώς έχει ο δρόμος κάτω από τις ρόδες σου, γίνονται όλα ίσωμα και ταυτόχρονα μπορείς να οδηγείς σαν χούλιγκαν και να βγάζεις γούστα. Στα γράφω αυτά για να σου δώσω μια γνώμη από κάποιον που είχε και τα δύο.

Αυτό που λες με 9000 χιλιόμετρα, πρόσεχε το. Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο, εσύ θα ξέρεις καλύτερα αφού είναι και γείτονας σου, αλλά είχαν μείνει πάρα πολλά στοκ τα οποία πουλήθηκαν τα επόμενα χρόνια (μέχρι και το 2010 αν δεν κάνω λάθος) από την αντιπροσωπία κανονικά με εγγύηση άλλα λόγο που μάλλον είχαν μείνει τόσο καιρό έβγαζαν προβλήματα σε καρμπιρατέρ (φλάντζες ή τσιμούχες αν το λέω καλά). Το νου σου. Ξέρω αρκετούς που έτρεχαν με τέτοια.

Τέλος να σου πω αυτό: Αν σου την έχει βαρέσει να το πάρεις και να ανταλλάξεις το adventure, κάντο γιατί μετά θα μετανιώσεις που δεν το έκανες. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος επιλογές. Υπάρχουν μόνο επιλογές.
    Γληγόρης ο γλήγορος

Παλαιό μέλος
    Ρε κοπελια ολοι εχετε τα δικια σας!Οπως προανεφερα με το ADV μου ειμαι υπερκαλυμενος σε ολα τα τερεν παω παντου και κανω σχεδον τα παντα,ο μονος λογος για την ανταλλαγη ειναι το οτι το SM ειναι καινουργιο αλλα οπως λεει και ο Gregor αν ειναι να βρω το διαολο μου με ψιλοπροβληματακια η αν ειναι να το παντρευτω καλυτερα να κρατησω το δικο μου και οταν βρουμε τα φραγκα:rotflmao:να παω για κανα 990 απο το 2009 και μετα ας πουμε.Βαγγο δεν με τρελαινει σε εμφανιση το SM ρε,ισα ισα που δεν συγκρινεται με τα ADV.Lioulie εισαι τοσο κ@@@βλμνο με το 950 οπως ημουν και εγω πριν το παρω ισως ομως εσυ να μην εισαι της συχνης αλλαγης μοτο οπως εγω και ο Βαγγος.Anyway μαλλον θα την φαει η γουρουνα την ανταλλαγηΠαντως σας ευχαριστω ολους!!!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Ρε κοπελια ολοι εχετε τα δικια σας!Οπως προανεφερα με το ADV μου ειμαι υπερκαλυμενος σε ολα τα τερεν παω παντου και κανω σχεδον τα παντα,ο μονος λογος για την ανταλλαγη ειναι το οτι το SM ειναι καινουργιο αλλα οπως λεει και ο Gregor αν ειναι να βρω το διαολο μου με ψιλοπροβληματακια η αν ειναι να το παντρευτω καλυτερα να κρατησω το δικο μου και οταν βρουμε τα φραγκα:rotflmao:να παω για κανα 990 απο το 2009 και μετα ας πουμε.Βαγγο δεν με τρελαινει σε εμφανιση το SM ρε,ισα ισα που δεν συγκρινεται με τα ADV.Lioulie εισαι τοσο κ@@@βλμνο με το 950 οπως ημουν και εγω πριν το παρω ισως ομως εσυ να μην εισαι της συχνης αλλαγης μοτο οπως εγω και ο Βαγγος.Anyway μαλλον θα την φαει η γουρουνα την ανταλλαγηΠαντως σας ευχαριστω ολους!!!
    Αν θες να αναβιωσει ο ερως με στριταδικο προσανατολισμο, σκεψου για 17/19 τροχους και φιλτρο αερα ITG (που αντικαθιστα ολο το φιλτροκουτι και δινει πολλα γκαζια και πολυ ομαλη λειτουργια). Συνολικο κοστος γυρω στο χιλιαρικο (αν πλεξεις τα στεφανια στα υπαρχοντα κεντρα).
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Βλέπεις τέτοια διάφορα με το φιλτρο αυτό?με το χώμα τι λέει?οποτε πας μετά θέλει καθάρισμα?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Αν θες να αναβιωσει ο ερως με στριταδικο προσανατολισμο, σκεψου για 17/19 τροχους και φιλτρο αερα ITG (που αντικαθιστα ολο το φιλτροκουτι και δινει πολλα γκαζια και πολυ ομαλη λειτουργια). Συνολικο κοστος γυρω στο χιλιαρικο (αν πλεξεις τα στεφανια στα υπαρχοντα κεντρα).
    Big δε ξερω καθολου μου φαινεται τι θελω,χωμα καλοκαιριατικα το ξεχναμε οπως και ταξιδακια μιας και προεχουν αλλα,σε γενικες γραμμες δεν θα κανω πολλα χλμ.για αρκετο καιρο,αλλα δεν μπορω να μεινω χωρις μοτοσυκλετα και μονο στην ιδεα φρικαρω,εντος Πολης μετακινουμαι τις περισσοτερες φορες με την παπια,για καμια γρηγορη βολτα με βλεπω,κανα καφεδακι,μιας και η συζυγος δυσκολα θα ακολουθει.Το μονο σιγουρο αν αλλαξω το ADV μου ειναι οτι δικυλινδρο ΚΤΜ θα παρω παλι.Αυτο που προτεινεις δεν ειναι ασχημη ιδεα αλλα και το χιλιαρικακι.Τι λες εσυ για το SM,η μεταπωληση του ειναι που με φοβιζει να κανω την κινηση ασε που χαλβαδιαζω και το SE:a29::a015::a37::a39:και νομιζω το ιδιο ισχυει και εδω σε συγκριση παντα με το ADV που ειναι ο ορισμος της on-off κατηγοριας.Υποψην οτι θα δοθει και μια χρηματικη διαφορα απο μεριας μου για το SM.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Άσε τις μαλακίες και έλα άυριο πρωί πρωί από την πυλωτή να κάτσουμε να τα πιπιλίσουμε .

Στο θέμα μας πάλι ... Καθαρή τράμπα κάτι μπορεί να λέει . Να δώσεις και διαφορά ...Άστο καλύτερα . Κάνεις αυτό που λέει ο Μίγκ αν είναι ,αλλά και πάλι ... Μα ασφάλτινο ελαστικό το ευχαριστιέσαι το ADV εξίσου ... Δεν είμαστε και τίποτα κουλοί να μην τα πηγαίνουμε ... Μια χαρά μηχανάκι πας να δώσεις . Άστο καλύτερα .

Ή κράτα το και παντρέψου το ή πούλα το ξερά και βάλε και κανα χιλιάρικο και κάτι ψιλά και πάρε το 990 ,αφού αυτό πραγματικά θες .

Οι εποχές αλλάξανε και η περιπέτεια τελείωσε (το πε και ένας γέρος) ... Δεν είναι καιροί για γούστα περιορισμένης ...

ADV να ναι και ότι να ναι !!

Ξαναλέω ... το 950 sm όνειρο για ορισμένους είναι καλό και άγιο ,αλλά ΣΗΜΕΡΑ δεν το παίρνεις δίνοντας 950 ADV και διαφορά ...Όσα λίγα χλμ και να χει .

θυμάσαι πόσο έκανα να δόσω το 675 με 6.οοο χλμ ... Αθήνα τραβήχτηκα ... Σκέψου σοφά .

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αλλαξε το με κλειστα ματια.Για την χρηση που το θελεις το SM ειναι καταπληκτικο.
    Οσο για ασχετο μηχανακι που ειπωθηκε αστο καλυτερα.Το SM σχεδιαστηκε για στροφιλικι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Άσε τις μαλακίες και έλα άυριο πρωί πρωί από την πυλωτή να κάτσουμε να τα πιπιλίσουμε .

Στο θέμα μας πάλι ... Καθαρή τράμπα κάτι μπορεί να λέει . Να δώσεις και διαφορά ...Άστο καλύτερα . Κάνεις αυτό που λέει ο Μίγκ αν είναι ,αλλά και πάλι ... Μα ασφάλτινο ελαστικό το ευχαριστιέσαι το ADV εξίσου ... Δεν είμαστε και τίποτα κουλοί να μην τα πηγαίνουμε ... Μια χαρά μηχανάκι πας να δώσεις . Άστο καλύτερα .

Ή κράτα το και παντρέψου το ή πούλα το ξερά και βάλε και κανα χιλιάρικο και κάτι ψιλά και πάρε το 990 ,αφού αυτό πραγματικά θες .

Οι εποχές αλλάξανε και η περιπέτεια τελείωσε (το πε και ένας γέρος) ... Δεν είναι καιροί για γούστα περιορισμένης ...

ADV να ναι και ότι να ναι !!

Ξαναλέω ... το 950 sm όνειρο για ορισμένους είναι καλό και άγιο ,αλλά ΣΗΜΕΡΑ δεν το παίρνεις δίνοντας 950 ADV και διαφορά ...Όσα λίγα χλμ και να χει .

θυμάσαι πόσο έκανα να δόσω το 675 με 6.οοο χλμ ... Αθήνα τραβήχτηκα ... Σκέψου σοφά .

Γιάννη , 6000χλμ εχει , καινούργιο είναι....
    Όσο για ανταλλαγή σε 990 ακόμα πιο χλωμό το κόβω κάποιος να πουλάει 990Adv για να πάρει 950Adv....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Όσο για ανταλλαγή σε 990 ακόμα πιο χλωμό το κόβω κάποιος να πουλάει 990Adv για να πάρει 950Adv....
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος

...Έρχομαι σε λίγο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από m/m990 Προβολή μηνύματος
    Βλέπεις τέτοια διάφορα με το φιλτρο αυτό?με το χώμα τι λέει?οποτε πας μετά θέλει καθάρισμα?
    Δεν ειναι ελευθερο (με την εννοια να περναει σκονη) εχει εξαιρετικη κατακρατηση και τεραστια επιφανεια σε σχεση με το μαμα, εξ'ου και η βελτιωμενη λειτουργια. Αλλα θελει αλλα ζιγκλερ (γυρω στα #180 απο #160). Για τον ιδιο λογο ανυεχει και πολυ σκονη πανω πριν χρειαστει καθαρισμα.

Παλαιό μέλος
    Παιδια οι εκδοχες ειναι τρεις,κραταω το μωρο μου και το παντρευομαι οπως ολοι μας,περνω το SM δινοντας μια διαφορα γυρως στο χιλιαρικο και περνω καινουργιο μηχανακι του 2006 μοντελο που επισης παντρευομαι,τριτο και τελευταιο πουλαω το 950 ADV μου η το ανταλλαζω με 990 ADV(δινοντας χρηματικη διαφορα)εως 2008 μοντελο περιπου γιατι με περιοριζει το οικονομικο για πιο προσφατο μοντελο.Βοηθατε βρε χριστιανοι

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Αλλαξε το με κλειστα ματια.Για την χρηση που το θελεις το SM ειναι καταπληκτικο.
    Οσο για ασχετο μηχανακι που ειπωθηκε αστο καλυτερα.Το SM σχεδιαστηκε για στροφιλικι.

Ετσι το βλεπω για την ωρα ρε Αλεξ,προανεφερα τι με φοβιζει με το SM,τωρα θα μου πεις σε καναδυο χρονια τι θα λεει και το ADV μου ε?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Βαγγο και ομως ειναι κοσμος που ανταλλασει 990 με 950 ADV αρκει να παρει ικανοποιητικη χρηματικη διαφορα και ναναι σε αξιολογη κατασταση το 950,οπως πολλοι εμποροι,μαντραδες στους οποιους παιζει τρελη ελλειψη ρευστοτητας.Ιδωμεν!ipila:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Παιδια οι εκδοχες ειναι τρεις,κραταω το μωρο μου και το παντρευομαι οπως ολοι μας,περνω το SM δινοντας μια διαφορα γυρως στο χιλιαρικο και περνω καινουργιο μηχανακι του 2006 μοντελο που επισης παντρευομαι,τριτο και τελευταιο πουλαω το 950 ADV μου η το ανταλλαζω με 990 ADV(δινοντας χρηματικη διαφορα)εως 2008 μοντελο περιπου γιατι με περιοριζει το οικονομικο για πιο προσφατο μοντελο.Βοηθατε βρε χριστιανοι
    [My biased opinion] 4) Το ανταλλασεις με SE και εχεις κατι που στριβει σαν SM και παει σφαιρα στο χωμα (αλλα θελει χερια για χωμα)

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ!!!!!!
    από stel89 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 21:25
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2009, 23:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε