Δεν θυμάμαι του πότε είναι το 990 σου (θα πρέπει να ενημερώσεις τα στοιχεία σου) αλλά θυμάμαι οτι οι χάρτες του 07/08 είχαν κάποια βελτίωση...
Ειχα ρωτησει μια φορα τον εξουσιοδοτημενο που εκανα σερβις το 990 αυτο ακριβως το ζητημα περι αποτομου στο ελαχιστο γκαζι και μου ειχε απαντησει οτι αν θελω αποκριση τετρακυλινδρου στο δικυλινδρο μηχανακι μου τοτε να παω να αγορασω ενα τετρακυλινδρο ...
Υγ.οι γνωστες των εξουσιοδοτημενων πιστευω να καταλαβατε για ποιον μιλαω...![]()
Δοκίμασε τις οβάλ πεταλούδες, εγώ είδα αρκετή βελτίωση σε αυτό το θέμα και το κόστος είναι μικρό ωστε να αξίζει το πείραμα.
http://www.motohooliganperformance.c...&product_id=59
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Γνώμη μου είναι
Να αγοραστεί το κιτ με τα fcr από τον cosentino
http://cosentino-engineering.myshopi...the-full-monty
Αν έχεις 990 πετάς οξω τον ψεκασμο...
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
Εχω πλεον μια ιδεα για τη σκαταναλωση του 950 με ITG, ουχι σε συνθηκες ταξιδιου αλλα σε αντρικα χουφτωματα για ελεγχο του ζιγκλερωματος και AFR και ειναι περιπου 9λτ/100κμ (5ες και 6ες δεν επαιξαν). Με αλλα λογια παραπανω δε παει. Αν συγκρινω τα αναλογα με το H2W το ταξιδι στα 140-160 θα κυμαινεται στα 6-7λτ/100. Το θεωρω απολυτως νορμαλ δεδομενης της εκκρινομενης αδρεναλινης.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Ακομα δεν εχω καταληξει στα mains γιατι δεν εχω βγει εθνικη. Επισης, οπως εχω καταλαβει και απο γραφομενα αλλων ITGηδων, το καθε μηχανακι ειναι διαφορετικο, οποτε μονο στο δρομο θα καταλαβεις τι δουλευει για σενα. Το καλο ειναι οτι πλεον λογω της ευκολης προσβασης σε μια-μιαμιση ωρα αλλαζω ζιγκλερ, εκει που πριν ηθελα μια μερα. Οποτε βρες χρονο και θα σε σαξουμε. Στα adventure μαλιστα νομιζω σηκωνονται τα καρμπυρατερ μονο βγαζοντας το δεξι τεποζιτο, οποτε τα πραγματα γινονται ακομα πιο ευκολα και γρηγορα.
ΥΓ
Εγω πρεπει να χρησιμοποιησω 42ρια γιατι χρειαζομαι πολυ σηκωμενες βελονες, αν το δικο σου παιζει εξισου καλα σε πιο κατω θεση, τοτε θα βαλεις 45ρια και ως εκ τουτου θα εχεις αλλα mains.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
indianos950
Εχω συνδεθεί με την βοήθεια φίλου και εχω περάσει τον χάρτη για τις εξατμησεις χωρίς να καταργησω αισθητήρες οξυγόνου λ η κάτι άλλο. Λειτουργεί μαμά μονο ποιο πλούσιο.
Παρόλα αυτα από τέρμα κλειστό στο ελάχιστο άνοιγμα του γκαζιου συμπεριφέρεται λιγο απότομα
Μήπως να ρίξεις και μιά ματιά στο TPS σου. Τί βολτάζ σου δείχνει το Tuneecu?
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 22/01/2014 στις 23:09.