Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 107

Θέμα: Περί αγοράς μηχανής

Νέο μέλος Το avatar του/της Gerrys
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LOUKILOUK Προβολή μηνύματος
    Πρώην κάτοχος 640 (adv) για 6 χρόνια, αγορασμένο κούτα, ήμουν ικανοποιημένος και για αυτό άλλωστε συνέχισα με την ίδια εταιρία. Το δικό μου δεν φόραγε τον γκρι Ηι-flow κινητήρα για τον οποίο όλοι έπιναν νερό στο ονομά του και τον θεωρούσαν καλύτερο και ποιο αξιόπιστο. Το μηχανάκι είναι καλοστημένο και αρκετά δυνατό με επαρκή φρένα, θέλει πάντα καλά λάστιχα και τυπική συντήρηση...δεν ξέρω σε τι τιμές παίζει πλέον αλλά από αυτά που έβλεπα όταν κυκλοφορούσε γύρω στην μια δεκαετία πριν δεν θα το επέλεγα...πολύ σκίσιμο τα περισσότερα (αυτό δεν είναι το κακό...) με ελλειπή συντήρηση (αυτό είναι το κακό) και πολύ μοντίφα... Αν πιάνουν τα χεράκια σου και δεν σε νοιάζει να λερωθείς μπορείς να κάνεις πραγματάκια μόνος σου, διαφορετικά θα ανέβει το κόστος αρκετά...λαδια κάθε 2500-3000 είναι καλά και κάθε 2η αλλαγή και φίλτρο...(λίγοι τα κάνανε...)
    Γενικά θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο και γνώσεις ΚΑΙ τύχη για να βρεις κανα "καθαρό" και καλοζωησμένο...ΑΛΛΑ δεν παίζει άγχος έχεις δύο ολόκληρα χρόνια να το σκεφτείς, να δεις τι άλλες επιλογές υπάρχουν, να το ψάξεις και ταυτόχρονα να αποκτήσεις εμπειρίες και γνώσεις πάνω σε ένα 125 νόμιμα και χωρίς τον φόβο της "στραβής".
    Όποτε θες άνοιξε και το άλλο θρεντάκι, ίσως διαβάσεις σοβαρές απόψεις...

υ.γ. Σόρρυ και για το αδιάκριτο της ερώτησης αλλά το οικονομικό κομμάτι του θέματος δεν σε απασχολεί καθόλου; αγορά μηχανής, εξοπλισμού, κόστος χρήσης και συντήρησης...(και κάνω πως ξεχνάω την "στραβή" μιας και εκεί τα οικονομικά μεγέθη αγριέυουν...)
    Ωραίος ο φίλος , λογικά θα την πάρω γιατι μ'αρέσει πολύ σαν μηχανή και γενικά θα προσέχω δεν κάνω και μαλακίες..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Gerrys Προβολή μηνύματος
    Ωραίος ο φίλος , λογικά θα την πάρω γιατι μ'αρέσει πολύ σαν μηχανή και γενικά θα προσέχω δεν κάνω και μαλακίες..
    Σου δωσανε απαντησεις ανθρωποι που ανα βαλεις στη σειρα τις λαλακιες που κανανε ,κανεις το γυρο της γης 2-3 φορες.Ειναι ομως εδω και στις δινουνε γιατι σταθηκανε αρκετα τυχεροι.Μαθανε φυσικα οτι η τυχη δεν κραταει για παντα και προσπαθουνε να σε προφυλαξουνε.Ακουσε τους γιατι περα απο το κεφαλι σου ,σε περιπτωση που γινει η στραβη,η ασφαλιστικη θα την κανει νυχτα.
    Φαινεσαι ξεροκεφαλος,αλλα εισαι τοσο ωστε να κλεισεις το σπιτι σου?
    Οτι αποφασισεις σου ευχομαι καλη τυχη.

Εντάξει άμα είναι έτσι φίλε τότε ας καταργηθούν τα μηχανάκια.. δεν σημαίνει επειδή πέρνω ενα μεγάλου κυβισμού μηχανάκι οτι θα σκοτωθώ πρός θεού δηλαδή το θέμα είναι να μην κάνεις μαλακίες κτλ, τα παρά λέτε λίγο, τώρα θα μου πεις πες εσύ οτι ξέρεις να οδηγάς και έρθει ο άλλος και πέσει πάνω σου τότε τι γίνεται;; το ίδιο δεν θα γινότανε και με ένα μικρότερο κυβισμού μηχανάκι;

Εντάξει άμα είναι έτσι φίλε τότε ας καταργηθούν τα μηχανάκια.. δεν σημαίνει επειδή πέρνω ενα μεγάλου κυβισμού μηχανάκι οτι θα σκοτωθώ πρός θεού δηλαδή το θέμα είναι να μην κάνεις μαλακίες κτλ, τα παρά λέτε λίγο, τώρα θα μου πεις πες εσύ οτι ξέρεις να οδηγάς και έρθει ο άλλος και πέσει πάνω σου τότε τι γίνεται;; το ίδιο δεν θα γινότανε και με ένα μικρότερο κυβισμού μηχανάκι;
    δεν νοιωθεις οτι στους Γ@μημενους δρομους υπαρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ και ενας απο αυτους ειναι η αδεια οδηγησης και η καλυψη αστικης ευθυνης εναντι τριτων?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    για αμυαλο 18 χρονο το συγκεκριμενο μηχανακι δεκαετιας ειναι οτι πρεπει.............
    ολη μερα θα το σκαλιζει και ισα που θα προλαβαινει να κανει μια βολτα το τετραγωνο αφου μετα ή θα χαλαει ή θα τελειωνουν τα λεφτα για βενζινη
    παρτο αγορι μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    δεν νοιωθεις οτι στους Γ@μημενους δρομους υπαρχουν ΚΑΝΟΝΕΣ και ενας απο αυτους ειναι η αδεια οδηγησης και η καλυψη αστικης ευθυνης εναντι τριτων?
    Αν δεν καταλαβαινεις οτι το προβλημα ειναι οτι η ασφαλεια ακομη και αν δεν φταις ασυ,ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ,τοτε ας μεινουμε στο καλη τυχη.

εγω που εβγαλα απεριοριστο διπλωμα στα 21 και πηρα 400αρι (vfr) με 60 αλογατακια, που στα χαμηλα ηταν σαν παπακι και στα ψηλα ειχε αρκετη δυναμη, παρολη την συντηρητικη οδηγηση αρκετες φορες πηγα να φαω τα μουτρα μου και αλλες τοσες κοντεψαν να με φανε. Ευτυχως ημουνα τυχερος. ΜΗΝ παρεις μηχανη που δεν σε καλυπτει ο νομος να την οδηγησεις. ΟΧΙ γιατι θα σκοτωθεις αλλα περισσοτερο γιατι για το δικο σου το ξερο μπορει να σκοτωθει αλλος και να καταστρεψεις την οικογενεια του αλλα και τη δικη σου. Αν παρολα αυτα που σου ειπανε και οι παραπανω δεν λες να καταλαβεις ,τοτε το ρισκο του να παρεις μια χαλια μηχανη να ξερεις ειναι μηδαμινο μπροστα στο ρισκο να καταστρεψεις ή οχι της ζωη σου.... Εσυ αποφασιζεις και στα 2 θεματα, εμεις απλα λεμε την αποψη μας. Τωρα για το ΚΤΜ που εχει αρκετη ροπη στα χαμηλα ειναι σιγουρο οτι θα σε χορτασει σουπες απο τα πολλα παντηλικια λογω αχρηστου πισω ελαστικου ή αδεξιων χειρισμων στο δεξι χερι...
    Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3737620_0_b.jpg 
Προβολές:	113 
Μέγεθος:	55,3 KB 
ID:	293672
    Για αυτά εδώ και αυτά συχνά service κτλ? ΚΤΜ 25O SX 2004
    Τελευταία τροποποίηση από Gerrys; 21/06/2013 στις 00:34. Αιτία: 123

Banned
    αυτο ρε παλικαρι μου τι ειναι παλι?
    σκεφτεσαι για χωματερος?
    η θα παιζεις στην παραλια με δαυτο?
    ειναι ΜΧ μηχανακι με τις ιδιοτροπιες του αν δεν σκεφτεσαι να ασχοληθεις με το χωμα τζαμπα μιλαμε γι αυτο

Είσαι ο Δευτερος πιτσιρικάς που το λέει αυτό μέσα σε 2 μέρες!

Πρώτον είσαι 18 χρονών ... βράζει το αίμα σου και το μυαλό υπολειτουργεί γιατί υπερλειτουργούν άλλα πράγματα στην ηλικία σου... και είναι και λογικό... οπότε με μαθηματική ακρίβεια , και θα του πιείς το αίμα...και μαλακίες θα κάνεις... και θα χαλάσει (ΚΤΜ είναι) ... και θα αρπάξεις και καμία (μακάρι να είναι ψιλή ή ακόμα καλύτερα να βγώ λάθος , αλλά όποιος καβαλάει κάποια στιγμή θα ξαπλώσει δε το γλιτώνει)

Δεύτερον... ότι και να σου πούμε εδώ μέσα... το μηχανάκι θα το πάρεις... χαλάει δε χαλάει, πιο πολύ θα σε κράταγε αν σου λέγαμε οτι δεν πάει βήμα ο τάφος και οτι δε στρίβει, παρά οτι αγαπάει πιο πολύ το μάστορα απο το αφεντικό του... γιατί αυτός το αγγίσει σε σημεία που εσύ δε θα το άγγιζες ποτέ!!!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μέλος
    Παντως φιλε μου εγω απο την στιγμη που ακουσα δασκαλο οδηγησης να λεει οτι 8 στους 10 που εχουν μηχανη εχουν παθει κατι... κατι θα ξερει...
    Απο εκει και περα αναβε κανα κερακι αρεα και που στην εκκλησια....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ............. και επίσης μου λένει οτι δεν κάνουνε αυτές απο τόσο μικρή ηλικία και οτι ειναι σκωτόστρες και οτι είναι δύσκολη στο οδήγημα κτλ αλλά μαρέσει πολύ και θέλω να πάρω εσείς τι λέτε για όλα αυτά ;;
    δεν κανουνε απο τοσο μικρη ηλικια.καλα σου λενε.σκοτωστρες δεν ειναι οι μηχανες απο μονες τους.δεν εχω δει καμια μηχανη να σκοτωνει ενω ειναι στο σταντ.φονιαδες ειναι οι χειριστες τους.πολλες φορες και φονιαδες του ιδιου τους του εαυτου.δυσκολη στο οδηγημα ειναι γιατι δεν εχεις εξοικιωθει με μια τετοια μοτοσυκλετα.εσυ θελεις να παρεις κι εμεις λεμε να μην παρεις ακομα.

νομιζω σου απαντησα ακριβως σε οτι ρωτησες.

καλη ζωη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος Το avatar του/της whatever
    Ισχύει ότι τα ΚΤΜ είναι μπες βγες στο συνεργεία μονίμως;
    Και αν ναι όλα τα ΚΤΜ; πχ ο δούκας στα 125 που τον καλύπτει και το δίπλωμα, θα του φάει παραπάνω λεφτά στα σερβις παρα στην αγορά;

Γενικά θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να πει 2 πράγματα για να στηρίξει γιατί οι ΚΤΜ χεριάζονται σερβις περισσότερες φορές απο μια yamaha πχ ή honda στα ιδια κυβικά.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από whatever Προβολή μηνύματος
    Ισχύει ότι τα ΚΤΜ είναι μπες βγες στο συνεργεία μονίμως;
    Και αν ναι όλα τα ΚΤΜ; πχ ο δούκας στα 125 που τον καλύπτει και το δίπλωμα, θα του φάει παραπάνω λεφτά στα σερβις παρα στην αγορά;

Γενικά θα ήθελα αν μπορούσε κάποιος να πει 2 πράγματα για να στηρίξει γιατί οι ΚΤΜ χεριάζονται σερβις περισσότερες φορές απο μια yamaha πχ ή honda στα ιδια κυβικά.

Το Ηοnda θα περάσει περισσότερο καιρό μέσα στο συνεργείο από το ΚΤΜ μέχρι να του φέρουν τη ντίζα που έχει παραγγείλει...

Μέλος Το avatar του/της whatever
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το Ηοnda θα περάσει περισσότερο καιρό μέσα στο συνεργείο από το ΚΤΜ μέχρι να του φέρουν τη ντίζα που έχει παραγγείλει...
    Ρε συ, ρωτάω το εξής:

Θέλω να αγοράσω ένα μηχανάκι, να αποκλείσω τα ΚΤΜ γιατί θα μου φύγουν δυο φορές τα λεφτά της αγοράς στο συνεργείο μέσα σε έναν χρόνο ή είναι ορισμένα μοντέλα μόνο που χρίζουν επισκευης κάθε τρεις και λίγο; Και αν είναι έτσι γιατί είναι τόσα ΚΤΜ στον δρόμο;

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περι αγορας/ καταστημα θεσ/νικη
    από mplah στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 11:34
  2. περί αγοράς δίχρονης καινούριας
    από -tedy- στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:18
  3. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ