ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
http://www.youtube.com/watch?v=CegfspLtpww
Ακριβώς όπως τα λέει το άσμα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ναι τα εχω δει ηδηκα ενα απο καματερο μιας κοπελας . Τωρα οσω για την τιμη το δικο μου ειναι δισκολα το δηνω 3500 κομπλε αλλα νομιζω οτι και παλη δησκολα γιατι μερικι τα σκοτονουν και σου λεει ο αλλος το εχω δςι 3000 εγω δεν το σκοτονω παντος σε αυτα τα λεφτα .
Μωρε καλα τα λες αδερφε αλλα αν ακουσεις τι μου λςνε θα φρηξεις εκει ηθελα και εγω στα 4000 να το δοσω εδω ο αλλος μου λεει εχω ενα dugati 749 2004 και να του δωσω και 2000ρικα αστα και πραγματικα θα ανεβασω φωτο το απογευμα να μου το κοστολογησετε :-)
Αυτήν την στιγμή έχει στο car 16 z1000 του 2004 απο 2700 εώς 3800 και μετά ξεκινάνε τα ¨χρυσα¨ μηχανάκια στην Κρήτη απο 4000κ και πάνω !
Δεν λέω ότι ολα ειναι καλα αλλα ένα θα ειναι ! Και φυσικα οι τιμές πάντα για κουβέντα προς τα κάτω !
Οπως λεει και ένας φίλος , πουλάς φτηνά αγοράζεις και φτηνα αυτήν την περίοδο !
κανεις λαθος αδερφε αν δεις τα μηχανάκια με λιγα λεφτα πχ ενα που ειναι στα 2800 δεν εχει τα kawasaki στο ντεποζιτο και τα περισσότερα μαμα μην πω οτι του 4 ειναι τοποιο αγριοασχετα με αυτο δεν κανου ολοι παζαρια φιλε μου αν πουλήσω εγω το ζ 3000ρικα τι να παρω xt ? οχι το κραταω και εχω μηχανή πιστεύω οτι το δικο μου στα 3600 που το ζηταω ειναι καλα γιαυτο που ειναι
Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.
Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥
Ναι βάζουν έξτρα και εγω έχω βάλει αλλα είμαι σίγουρος πως απο αυτα δεν θα πάρεις πισω τίποτα ! Απο φίλους που βλέπω αυτό που συμφέρει ειναι να τα βγάλεις τα έξτρα να τα πούλησεις ξεχωριστά και το μηχανάκι μαμα ! Τωρα ο καθένας ότι θελει.....