Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 166

Θέμα: Τεχνικό πρόβλημα νο1

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KorakidisN Προβολή μηνύματος
    Τύπους που κάνουν χαβαλέ και σχόλια τους αγνοώ γιατί όσο τους ταίζεις τόσο δε χορταίνουν. Αν φτάσεις σε σημείο να κάνεις ηλίθιο διάλογο με έναν ηλίθιο θα σε νικήσει εκ πείρας. I'll pass.
    Ώπα φίλε, εσύ μπήκες εδώ με χαβαλέ "αγόρασα ένα πήγασο με κλειστα τα μάτια και χαχαχα" και τώρα που σου αρχισαν να βγαίνουν τα προβλήματα μ' αυτό που πήρες αρχισες το πνεύμα;

Άραξε λιγάκι, έτσι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    10 χιλιόμετρα πιο κάτω το μηχανάκι άρχιζε να ρετάρει. Έδινα γκάζι χωρίς ανταπόκριση και κάποια στιγμή έσβησε και το κατράν νέκροσε. Καμία ένδειξη δεν ήταν ανοιχτή. Σα να μην είχε ρεύμα. Κατεβαίνω κοιτάζω τον ανορθωτή και ήταν καυτός. Μετά απο λίγο το μηχανάκι έπαιρνε μπροστά αλλά όχι με τη μία. Τελικά το άφησα λίγη ώρα και το έβαλα μπροστά και έφυγα. Στο δρόμο αν άφηνα το γκάζι πήγαινε να σβήσει.
    Αυτό "μυρίζει" πρόβλημα στα πηνία του βολάν......ίσως να έχει κανένα κομμένο και γιαυτό να ζεσταίνεται ο ανορθωτής....

για μέτρα μια δόση την τάση της μπαταρίας μόλις κατέβεις μετά από καλή βόλτα....????
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Banned
    Τύπους που κάνουν χαβαλέ και σχόλια τους αγνοώ γιατί όσο τους ταίζεις τόσο δε χορταίνουν. Αν φτάσεις σε σημείο να κάνεις ηλίθιο διάλογο με έναν ηλίθιο θα σε νικήσει εκ πείρας. I'll pass.
    σου ειπαν οι περισοτεροι να παρεις γιαπωνεζικο??????
    σου ειπαν να πας με καποιον εμπειρο????????
    τωρα γιατι στραβωνεις με λιγο χιουμορ
    που στην τελικη ειναι παθημα-χιουμορ καποιου
    ακου αυτους που στα λενε αυτα,δεν θα βγαλουν λ7 ουτε νομιζω να θελουν το κακο σου
    βαλε το ξερο σου κατω και κατσε να φτιαξεις σωστο το μηχανακι μην ανατιναχτει με εσενα επανω :a29:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ώπα φίλε, εσύ μπήκες εδώ με χαβαλέ "αγόρασα ένα πήγασο με κλειστα τα μάτια και χαχαχα" και τώρα που σου αρχισαν να βγαίνουν τα προβλήματα μ' αυτό που πήρες αρχισες το πνεύμα;

Άραξε λιγάκι, έτσι;
    Που τον είδες το χαβαλέ? Την αλήθεια είπα νομίζω σε όλα τα ποστ μου είμαι ειλικρινέστατος και χαβαλέδες δεν κάνω. Μπορεί αν σε πείραξε το χαχαχα. Μπορεί να σε πείραξε κάτι άλλο δε ξέρω. Οπότε άραξε λιγάκι εσύ και διάβασε καλύτερα. Δεν ήρθα να πουλήσω πνεύμα σε κανένα άλλα ούτε και θα ανεχτώ και κακόβουλα σχόλια απο κανένα. Δε ξέρω γιατί τόσο επίθεση. Έχω ανεβάσει μία απορία μηχανολογικού περιεχομένου και πάει να γίνει πόστ ψυχανάλυσης. Προς θεού πια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    σου ειπαν οι περισοτεροι να παρεις γιαπωνεζικο??????
    σου ειπαν να πας με καποιον εμπειρο????????
    τωρα γιατι στραβωνεις με λιγο χιουμορ
    που στην τελικη ειναι παθημα-χιουμορ καποιου
    ακου αυτους που στα λενε αυτα,δεν θα βγαλουν λ7 ουτε νομιζω να θελουν το κακο σου
    βαλε το ξερο σου κατω και κατσε να φτιαξεις σωστο το μηχανακι μην ανατιναχτει με εσενα επανω :a29:
    Φίλε shooter δε στραβώνω με το χιούμορ κανενός. Απλά άλλο χιούμορ άλλο προσβολή. Άλλο λέω πράγματα εκτός θέματος και χάνετε το θέμα.
    Γιαπονέζικο ήθελα και γώ αλλα δε με άφησε η τσέπη μου. το παιδί είναι έμπειρο που θα πάω ναι. Δεν είπα ότι θέλει κανείς το κακό μου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!

Κοιτα τα παιδια σιγουρα "ηλιθιοι" δεν εναι και εδω νομιζω λιγο ξεφευγεις. Ισα ισα που εχουν βοηθησει κοσμο κατα καιρους. Απλα επειδη εσυ εισαι καινουργιος εδω δεν μπορεις να καταλαβεις το ηφος και το πνευμα τους. Οποτε εδω οφειλεις ενα "sry"

Επισης το οτι επελεξες να παρεις ενα μηχανακι 15 χρονων, το οποιο ειναι διασημο οτι εχει τσακωθει με τον ορο "ευρυθμη λειτουργεια" χωρις ενδελεχη ελεγχο αυτο οντως σηκωνει λιγο καζο ας το παραδεχτουμε........ αλλα επι της ουσιας δεν βοηθαει πουθενα για αυτο και εγω το ξεπερασα.

Ασε το μηχανικο να δει το μηχανακι σου και ελπιζω να ξεμπερδεψεις συντομα.
    NO NEWS..........GOOD NEWS

Banned
    κατανοητοτατος ησουν και εισαι
    αλλα προσεξε το φηνο=ακριβο
    το φιλος θα φτιαξει τζαμπα αν δεν τσου
    αν ειναι να μαθει στο μηχανακι σου τσου
    πιειτε εναν καφε και παντο σε καποιον που ξερει,απ τα λιγα που καταλαβαινω το προβλημα μυριζει ηλεκτρολογο και οχι μηχανικο οκ?

Μέλος Το avatar του/της fosbabis
    Εμενα ενα παρόμοιο σκηνικό σε διαφορετικό μηχανακι βέβαια αλλα παρόμοιο σκηνικό (σβήσιμο ενω δούλευε - πάνω σε πορεία να μου κάνει κόλπα πως σβήνει και τετοια) εφταιγε ο ανωρθοτής έβαλα εναν μεταχείρο επάνω και όλα κομπλέ. Όσο για το σκηνικό με κλειστό το killswitch να τραβάει μιζιά αυτό όντως ακούγεται περίεργο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δεν ξερω ποσο το πηρες...... προφανως φθηνα
    γνωμη μου ειναι να το δωσεις οσο οσο ακομα και για ανταλλακτικα γιατι καλυτερα να χασεις μια φορα 500 ευρω παρα να χανεις σταδιακα 100σταρικα και τελικα να εισαι και χωρις μηχανακι
    μια σκοτωμενη αγορα εχει νοημα οταν υπαρχουν οι γνωσεις και οι ακρες να αναστηθει κατι με προσωπικη ενασχοληση γιατι αν περιμενεις απο μαστορους........

Που τον είδες το χαβαλέ? Την αλήθεια είπα νομίζω σε όλα τα ποστ μου είμαι ειλικρινέστατος και χαβαλέδες δεν κάνω. Μπορεί αν σε πείραξε το χαχαχα. Μπορεί να σε πείραξε κάτι άλλο δε ξέρω. Οπότε άραξε λιγάκι εσύ και διάβασε καλύτερα. Δεν ήρθα να πουλήσω πνεύμα σε κανένα άλλα ούτε και θα ανεχτώ και κακόβουλα σχόλια απο κανένα. Δε ξέρω γιατί τόσο επίθεση. Έχω ανεβάσει μία απορία μηχανολογικού περιεχομένου και πάει να γίνει πόστ ψυχανάλυσης. Προς θεού πια.
    Δεν θα τα παμε καλά...

Φορτώνεσαι την καρούτα και βγαίνεις κι από πάνω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    κατανοητοτατος ησουν και εισαι
    αλλα προσεξε το φηνο=ακριβο
    το φιλος θα φτιαξει τζαμπα αν δεν τσου
    αν ειναι να μαθει στο μηχανακι σου τσου
    πιειτε εναν καφε και παντο σε καποιον που ξερει,απ τα λιγα που καταλαβαινω το προβλημα μυριζει ηλεκτρολογο και οχι μηχανικο οκ?
    Ηλεκτρολογικό το πιο πιθανό. Άλλωστε με όσα είχα διαβάσει το περίμενα αλλα όχι τόσο σύντομα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fosbabis Προβολή μηνύματος
    Εμενα ενα παρόμοιο σκηνικό σε διαφορετικό μηχανακι βέβαια αλλα παρόμοιο σκηνικό (σβήσιμο ενω δούλευε - πάνω σε πορεία να μου κάνει κόλπα πως σβήνει και τετοια) εφταιγε ο ανωρθοτής έβαλα εναν μεταχείρο επάνω και όλα κομπλέ. Όσο για το σκηνικό με κλειστό το killswitch να τραβάει μιζιά αυτό όντως ακούγεται περίεργο....
    Αυτό είπα και γω στην αρχή. Σήκωσα και τη σέλα τον έπιασα και έκαιγε. Ίδωμεν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    δεν ξερω ποσο το πηρες...... προφανως φθηνα
    γνωμη μου ειναι να το δωσεις οσο οσο ακομα και για ανταλλακτικα γιατι καλυτερα να χασεις μια φορα 500 ευρω παρα να χανεις σταδιακα 100σταρικα και τελικα να εισαι και χωρις μηχανακι
    μια σκοτωμενη αγορα εχει νοημα οταν υπαρχουν οι γνωσεις και οι ακρες να αναστηθει κατι με προσωπικη ενασχοληση γιατι αν περιμενεις απο μαστορους........
    Πίστεψε με αν δώ ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό επαναλαμβανόμενο θα είναι άμεση η κίνηση αυτή. 1000 ευρό το πήρα. Έχω και φωτογραφίες σε ένα άλλο πόστ. Μπορεί και η λύση να είναι πολύ απλή και να μην το έχω πάρει γραμμή ακόμα και να αγχόμοναι άδικα μου είπε ο φίλος μάστορας. Θα μάθουμε αύριο!

Δεν θα τα παμε καλά...

Φορτώνεσαι την καρούτα και βγαίνεις κι από πάνω.
    Despite what your momma told you, violence does solve problems. not.

....

Despite what your momma told you, violence does not solve problems.
    Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω και καλά θα ήταν να μείνει έτσι.

Πολύ φιλικά.

Δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω και καλά θα ήταν να μείνει έτσι.

Πολύ φιλικά.
    Αυτό ήταν το point εξ αρχής. Τέσσερα πόστ μετά έρχεσαι στα λόγια μου. Πάντα φιλικά.

Παλαιό μέλος
    Δυσκολα να καταλαβεις τη διαθεση του καθενος μονο απο τα γραφομενα του.Αλλο να τον διαβαζεις ,αλλο να τον βλεπεις.Δημιουργουνται εντασεις για το τιποτε.Το ζητουμενο ειναι η ενταση,η παρεξηγηση...η να περναμε ολοι καλα?

Ας περναμε λοιπον καλα και ας μιλαμε για αυτα που μας ενωνουνε ,το δρομο και τους 2 τροχους.

Εγω καβαλαω και φευγω για τα βουνα.Ελπιζω ολοι να περασετε καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    νομιζω 1000 ευρω πηγασος δεν το λες και φθηνο. τεσπα

παντως κατι παιζει με τα ηλεκτρικα του. θα ελεγα να πεις του φιλου σου να τσεκαρει και το ματι του βολαν. συνηθως επειδη χαλαει το κομπελρ τρωει και καμια σφαλιαρα το ματακι

καλοριζικος

Σελίδα 3 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2