Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
σου ειπαν οι περισοτεροι να παρεις γιαπωνεζικο??????
σου ειπαν να πας με καποιον εμπειρο????????
τωρα γιατι στραβωνεις με λιγο χιουμορ
που στην τελικη ειναι παθημα-χιουμορ καποιου
ακου αυτους που στα λενε αυτα,δεν θα βγαλουν λ7 ουτε νομιζω να θελουν το κακο σου
βαλε το ξερο σου κατω και κατσε να φτιαξεις σωστο το μηχανακι μην ανατιναχτει με εσενα επανω :a29:
Που τον είδες το χαβαλέ? Την αλήθεια είπα νομίζω σε όλα τα ποστ μου είμαι ειλικρινέστατος και χαβαλέδες δεν κάνω. Μπορεί αν σε πείραξε το χαχαχα. Μπορεί να σε πείραξε κάτι άλλο δε ξέρω. Οπότε άραξε λιγάκι εσύ και διάβασε καλύτερα. Δεν ήρθα να πουλήσω πνεύμα σε κανένα άλλα ούτε και θα ανεχτώ και κακόβουλα σχόλια απο κανένα. Δε ξέρω γιατί τόσο επίθεση. Έχω ανεβάσει μία απορία μηχανολογικού περιεχομένου και πάει να γίνει πόστ ψυχανάλυσης. Προς θεού πια.
Φίλε shooter δε στραβώνω με το χιούμορ κανενός. Απλά άλλο χιούμορ άλλο προσβολή. Άλλο λέω πράγματα εκτός θέματος και χάνετε το θέμα.
Γιαπονέζικο ήθελα και γώ αλλα δε με άφησε η τσέπη μου. το παιδί είναι έμπειρο που θα πάω ναι. Δεν είπα ότι θέλει κανείς το κακό μου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός!
Κοιτα τα παιδια σιγουρα "ηλιθιοι" δεν εναι και εδω νομιζω λιγο ξεφευγεις. Ισα ισα που εχουν βοηθησει κοσμο κατα καιρους. Απλα επειδη εσυ εισαι καινουργιος εδω δεν μπορεις να καταλαβεις το ηφος και το πνευμα τους. Οποτε εδω οφειλεις ενα "sry"
Επισης το οτι επελεξες να παρεις ενα μηχανακι 15 χρονων, το οποιο ειναι διασημο οτι εχει τσακωθει με τον ορο "ευρυθμη λειτουργεια" χωρις ενδελεχη ελεγχο αυτο οντως σηκωνει λιγο καζο ας το παραδεχτουμε........ αλλα επι της ουσιας δεν βοηθαει πουθενα για αυτο και εγω το ξεπερασα.
Ασε το μηχανικο να δει το μηχανακι σου και ελπιζω να ξεμπερδεψεις συντομα.
NO NEWS..........GOOD NEWS
κατανοητοτατος ησουν και εισαι
αλλα προσεξε το φηνο=ακριβο
το φιλος θα φτιαξει τζαμπα αν δεν τσου
αν ειναι να μαθει στο μηχανακι σου τσου
πιειτε εναν καφε και παντο σε καποιον που ξερει,απ τα λιγα που καταλαβαινω το προβλημα μυριζει ηλεκτρολογο και οχι μηχανικο οκ?![]()
Εμενα ενα παρόμοιο σκηνικό σε διαφορετικό μηχανακι βέβαια αλλα παρόμοιο σκηνικό (σβήσιμο ενω δούλευε - πάνω σε πορεία να μου κάνει κόλπα πως σβήνει και τετοια) εφταιγε ο ανωρθοτής έβαλα εναν μεταχείρο επάνω και όλα κομπλέ. Όσο για το σκηνικό με κλειστό το killswitch να τραβάει μιζιά αυτό όντως ακούγεται περίεργο....
δεν ξερω ποσο το πηρες...... προφανως φθηνα
γνωμη μου ειναι να το δωσεις οσο οσο ακομα και για ανταλλακτικα γιατι καλυτερα να χασεις μια φορα 500 ευρω παρα να χανεις σταδιακα 100σταρικα και τελικα να εισαι και χωρις μηχανακι
μια σκοτωμενη αγορα εχει νοημα οταν υπαρχουν οι γνωσεις και οι ακρες να αναστηθει κατι με προσωπικη ενασχοληση γιατι αν περιμενεις απο μαστορους........
Ηλεκτρολογικό το πιο πιθανό. Άλλωστε με όσα είχα διαβάσει το περίμενα αλλα όχι τόσο σύντομα.
Αυτό είπα και γω στην αρχή. Σήκωσα και τη σέλα τον έπιασα και έκαιγε. Ίδωμεν.
Πίστεψε με αν δώ ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό επαναλαμβανόμενο θα είναι άμεση η κίνηση αυτή. 1000 ευρό το πήρα. Έχω και φωτογραφίες σε ένα άλλο πόστ. Μπορεί και η λύση να είναι πολύ απλή και να μην το έχω πάρει γραμμή ακόμα και να αγχόμοναι άδικα μου είπε ο φίλος μάστορας. Θα μάθουμε αύριο!
Despite what your momma told you, violence does solve problems. not.
Δυσκολα να καταλαβεις τη διαθεση του καθενος μονο απο τα γραφομενα του.Αλλο να τον διαβαζεις ,αλλο να τον βλεπεις.Δημιουργουνται εντασεις για το τιποτε.Το ζητουμενο ειναι η ενταση,η παρεξηγηση...η να περναμε ολοι καλα?
Ας περναμε λοιπον καλα και ας μιλαμε για αυτα που μας ενωνουνε ,το δρομο και τους 2 τροχους.
Εγω καβαλαω και φευγω για τα βουνα.Ελπιζω ολοι να περασετε καλα.![]()
νομιζω 1000 ευρω πηγασος δεν το λες και φθηνο. τεσπα
παντως κατι παιζει με τα ηλεκτρικα του. θα ελεγα να πεις του φιλου σου να τσεκαρει και το ματι του βολαν. συνηθως επειδη χαλαει το κομπελρ τρωει και καμια σφαλιαρα το ματακι
καλοριζικος![]()