Φευγει ο κοντος, ερχεται ο δοντιας....
Της πουτανας θα γινει του χρονου!
![]()
Εγώ θα πάρω γιαούρτια -για σας- γιατί θα θέλω να μου πείτε τι έγινε η επανάστα του ψαρά κόντρα στη κακή Ντόρνα ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
Τα άλλα θα τα βρούμε....
Έκανε τεστ λέει τη Χόντα, (πάει η επιστροφή με το ντουκλάπι)
και όλοι εδώ μέσα που δεν ξέρουν από πσάργια και δεν θα πάνε πουθενά.
α και στα @@μου αν γυρίσει ή όχι, δεν τον γούσταρα ποτέ σαν τύπο.
![]()
Mα για πια επιστροφη μιλας? Δεν υπαρχει καν επιστροφη (τουλαχιστον στο αρθρο) στους αγωνες ή με wildcards .
Ο στονερ θα οδηγησει το repsol του '14 και την μοτο που θα πουλαει στις ομαδες. Απλως θα οδηγησει και θα συλλεξουν δεδομενα. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.-
Νταξ θέλουν μεν να βοηθήσει στην εξέλιξη του RCV και του production, μα ο πόθος της Ηonda είναι να τον ξαναφέρουν πίσω κάτι που δεν έκρυψαν ποτέ.
Λέγεται πως του έκαναν και δώρο στη γιορτή του σκριπάκια με συρματασφάλιση για να έχει καλύτερο γκρίπ στο καλάμι
και να τους πάρει γραμμή η Ανδριάνα τι έχει να γίνει...![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
ωραια πραματα
Περισσοτερες πληροφορίες έχουμε?
Κύκλους
χαλαρο τον βλεπω...
sophisticated μουσακι και ετσι...![]()
Ρε τον δόντια...
Καταφερε τελικά αυτό που πάνταηήθελε...
...να τρέχει ολομοναχος...
![]()
"Ευτυχώς σήμερα ο καιρός βελτιώθηκε αρκετά και καταφέραμε να περάσουμε αρκετό χρόνο στην πίστα", ξεκίνησε να λέει ο Αυστραλός. "Σε γενικές γραμμές η ημέρα ήταν παραγωγική και ήταν τέλειο που ξαναείδα τους ανθρώπους της ομάδας, αν και λίγοι ήρθαν εδώ. Ένιωσα πολύ ωραία που επέστρεψα στη μοτοσυκλέτα μετά από 9 μήνες κι ευχαριστώ την Honda γι' αυτή την ευκαιρία".
"Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα του τεστ, αλλά αυτό δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου και δεν θα κάνω συμμετοχές ως έκτακτος...".
"Η Honda είχε τρεις μοτοσυκλέτες το 2011, με τον Dovizioso. Φέτος, ο Casey μπορεί να είναι ο τρίτος οδηγός", σχολίασε ο Andrew Westacott, Διευθύνων Σύμβουλος της πίστας. "Θα το ήθελα πάρα πολύ να είναι εκεί!". Την ίδια ώρα, ο Αυστραλός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Wayne Gardner, πιστεύει ότι είναι πιθανό να δούμε τον Casey στο Phillip Island. "Αν τα τεστ πάνε καλά και οι χρόνοι είναι καλοί και με δεδομένο ότι εξελίσσει τη μοτοσυκλέτα με την Honda, θεωρώ ότι θα πουν, γιατί δεν τρέχεις σ' έναν ή δυο αγώνες;"
απο motograndprix,gr
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 07/08/2013 στις 20:05.