Το χασκυ αν εχει κατι θα ειναι η κλασσικη φροντιδα στα ηλεκτρικα. Το παιρνεις, το γδυνεις το εξεταζεις, το σιαχνεις και το ξαναντυνεις.
KLR τρεις φιλοι μου το εχουν και οι τρεις βαρεσαν μπιελα σε αρκετα κατω απο 100,000κμ. Δεν ειναι ομως αυτο το δειγμα μου, αλλα και η αποψη που εχω αποκομησει απο το advrider. Δεν λεω οτι ειναι για πεταμα, αλλα δεν ειναι και ο σκυλος που δικαιολογει τα κιλα του, την υγροψυξη και την χαμηλη αποδοση του. Μηχανη 10ετιας 80 ειναι.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
το ΚουLoύRi είναι όντως παρεξηγημένο μηχανάκι, στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού πουλάει πάρα πολύ, υπάρχει φρεσκότατο συγκριτικό σε ξένο περιοδικό μεταξύ αυτού, του tera 650 και του ktm690 στο οποίο συντάκτης επιλέγει το κάβα για το value for money.
Στο advrider.com υπάρχουν δεκάδες ταξιδιωτικά με δαύτο, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Άρα μια χαρά μηχανάκι είναι όσον αφορά τις δυνατότητες του. ΑΛΛΑ στην ίδια πηγή (αντβράιντερ) διαβάζει κανείς ότι στα μισά (για να μη πω παραπάνω) ταξιδιωτικά με KLR, το μηχανάκι αργά ή γρήγορα πλέει τα λοίσθια ή γενικότερα υποφέρει από αρκετές βλάβες. Όλοι το παραβλέπουν όμως λόγω το χαμηλού κόστους του.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δεν αμφισβητώ οτι τα άλλα δύο είναι καλύτερες μοτοσυκλέτες.
Για ταξίδι όμως δεν σε νοιάζει τόσο το excitement οσο το να φτάσεις σώος και να έχεις peace of mind για την μοτοσυκλέτα που καβαλάς.
Για το ΚΤΜ ξέρω παραδείγματα με πολλά προβλήματα.
Το Husky ειναι πολύ καινούριο ακόμα, δεν εχω data.
Επίσης και τα δύο είναι εκτός του budget που αναφέρθηκε, ισως μπορεί να βρεθεί καποιο προβληματικπο KTM που προσπαθεί να διώξει όπως όπως καποιος.
Με αρκετά λιγότερα απο το budget που τέθηκε (4000) παίρνει καποιος ενα KLR και του βαζει κι οτι θέλει πανω και μενουν και χρήματα για τα ταξίδια.
Αυτό είναι το σκεπτικό μου.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
XT660 Tenere...Με 4 χιλιαρικα παζαρευεις πολλα και μάλιστα με αρκετα έξτρα.
Φορτωνεται όσο θες,ειναι πολυ καλο στο χώμα,έχει αυτονομία 350-400 χλμ,καίει λίγο,ταξιδεύει με 120 σταθερά στην Εθνική αν θες να μπεις...
Για αξιοπιστία δε χρειάζεται να πω κάτι...
Μόνο το δεύτερο άτομο θα πρέπει να κάνει συμβιβασμούς όσο αφορά την άνεση του! Ειναι λιγάκι αβολο για δυο...
Ισως με μια αλλαγή σελας να...