Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: κινεζικο παπι μπαταρια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Έχεις υπόψιν σου κάποιον συγκεκριμένο ή το λες στα "κούφια" ...??
    Μοοοοονο εναν?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ganjarider Προβολή μηνύματος
    φιλε ειχα ακουσει για ενα παιδι 16χρ με ενα σκουτερ στην κηφησιας που εσκασε η μπαταρια και καρφοθηκε πισω απο μια μπετονιερα
    Ψιλοπράγματα. Εγώ είχα ακούσει για ένα παιδί στο Αφγανιστάν που έσκασε η μπαταρία και έφαγε πύραυλο από F-16...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ψιλοπράγματα. Εγώ είχα ακούσει για ένα παιδί στο Αφγανιστάν που έσκασε η μπαταρία και έφαγε πύραυλο από F-16...
    ναι αλλά είχε aprilia

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    :looooooooool:
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Μοοοοονο εναν?
    Σε αυτά τα λημέρια ένας είναι αρκετός.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ναι αλλά είχε aprilia
    Αφού έφαγε πύραυλο από F-16 κι οδηγούσε Aprilia τότε μιλάμε για αεροσκάφος SEAD (Suppression of Enemy Aprilia Defenses).

Νέο μέλος
    Για στασου ρε φιλε, κουμαντο στο πορτοφολι μου θα μου κανεις? Σου ειπα χανει ελαχιστη ποσοτητα υγρου, οχι οτι ειναι ετοιμη να σκασει, επισης δε νομιζω οτι μια ελαττωματικη μπαταρια κανει καποιον πιο επικινδυνο στο δρομο. Φυσικα στα φρενα δε θα το σκεφτω καν. Τον "διαολο" οπως λες τον πηρα ακριβως για αυτο, επειδη ειναι φτηνος. Τωρα αν εσυ εχεις καμια συγγενεια με την Αθηνα Ωναση παρε και hayabusa.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kinezos Προβολή μηνύματος
    Για στασου ρε φιλε, κουμαντο στο πορτοφολι μου θα μου κανεις? Σου ειπα χανει ελαχιστη ποσοτητα υγρου, οχι οτι ειναι ετοιμη να σκασει, επισης δε νομιζω οτι μια ελαττωματικη μπαταρια κανει καποιον πιο επικινδυνο στο δρομο. Φυσικα στα φρενα δε θα το σκεφτω καν. Τον "διαολο" οπως λες τον πηρα ακριβως για αυτο, επειδη ειναι φτηνος. Τωρα αν εσυ εχεις καμια συγγενεια με την Αθηνα Ωναση παρε και hayabusa.
    όταν θα τα πληρώσεις 10πλάσια, θα είναι αργά

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Moderator
    Τώρα πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις τον Κινέζο?

Νέο μέλος
    Ασε φιλε καταλαβα και μια χαρα μαλιστα. Το γνωστο φαινομενο των φορουμ. Βρισκονται 5-6 ατομα που το παιζουν "παλιοι" και μολις ενας καινουργιος πει κατι και "ενοχλησει" εναν απο αυτους τοτε πλακωνουν ολοι και στη λενε. Κλασσικο φαινομενο. Εγω φιλε μ παιρνω 15 ευρω μεροκαματο απο τα οποια τα 14 φευγουν για σοβαρες υποχρεωσεις. Μου μενει ενα ευρω τη μερα για τις "καυλες" μου, φοβερο ε? . Για πες μ τωρα ενα 30αρι το σκαω ανετα? Οι εποχες ειναι δυσκολες και καπως πρεπει να παω στη δουλεια μου, και δε νομιζω οτι το παπι με ανωτατη 45 χλμ αποτελει δημοσιο κινδυνο. Εγω μια ερωτηση εκανα.

Ασε φιλε καταλαβα και μια χαρα μαλιστα. Το γνωστο φαινομενο των φορουμ. Βρισκονται 5-6 ατομα που το παιζουν "παλιοι" και μολις ενας καινουργιος πει κατι και "ενοχλησει" εναν απο αυτους τοτε πλακωνουν ολοι και στη λενε. Κλασσικο φαινομενο. Εγω φιλε μ παιρνω 15 ευρω μεροκαματο απο τα οποια τα 14 φευγουν για σοβαρες υποχρεωσεις. Μου μενει ενα ευρω τη μερα για τις "καυλες" μου, φοβερο ε? . Για πες μ τωρα ενα 30αρι το σκαω ανετα? Οι εποχες ειναι δυσκολες και καπως πρεπει να παω στη δουλεια μου, και δε νομιζω οτι το παπι με ανωτατη 45 χλμ αποτελει δημοσιο κινδυνο. Εγω μια ερωτηση εκανα.
    Χωρίς καμία δόση ειρωνείας και με όλη τη καλή διάθεση, αν δε σου περισσεύουν 30 ευρώ για μια ζημιά που θα βγάλει το όχημά σου (γιατί όχημα είναι, πάντα κάτι θα χρειαστεί) μην το έχεις καν

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος
    1.Οχι δεν επιθυμω να σου κανω κουμαντο.Σου κανω μια απλη προταση,ελπιζωντας οτι θα σε γλυτωσω απο χειροτερα.
    2.Δεν εχω καμμια συγγενεια με καμμια Ωναση (ουτε μου αρεσει η hayabusa).Δεν εχω αγορασει ποτε καινουργια η ακριβη μηχανη.
    3.Ολοι τη μερα τρεχω στους δρομους "δια τον επιουσιον" και εχω καταλαβει οτι ,οτι χαζοπαπαροπατεντα εχω κανει την εχω πληρωσει πολλαπλασια.
    4.Και τελευταιο.
    Αυτο που καταλαβα ολα αυτα τα χρονια που τρεχω ("δια τον επιουσιον" οπως γραφω παραπανω)ελπιζωντας να το καταλαβεις και εσυ συντομα ειναι ενα:ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ.

Με καλη διαθεση γραφω και με σεβασμο στην τσεπη ολων, γνωριζοντας ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 19/07/2013 στις 16:57.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Χωρίς καμία δόση ειρωνείας και με όλη τη καλή διάθεση, αν δε σου περισσεύουν 30 ευρώ για μια ζημιά που θα βγάλει το όχημά σου (γιατί όχημα είναι, πάντα κάτι θα χρειαστεί) μην το έχεις καν
    Τη δεχομαι την αποψη σου και εχεις εν μερη δικιο. Εγω δεν ειπα οτι δεν εχω λεφτα για ζημιες, αλλα αυτες οι ζημιες να ειναι σοβαρες ομως, δηλαδη κατι που να απειλει την ασφαλεια. Γι'αυτο και εκανα την ερωτηση αν αυτο που εχει η μπαταρια ειναι κατι που επιδεχεται καποιας "πατεντας" η ειναι κατι επικινδυνο. Απλα με ενοχλησε οτι "ο δρομος δεν ειναι παιδικη χαρα" και οτι θα ακουσω και "μπινελικια" .

Απαντηση στον pan
    1. ακουστικε διαφορετικα σε εμενα αρα σορρυ
    2. κακως γιατι και ομορφη ειναι και εχει και λεφτα (ουτε εμενα μ'αρεσει η hayabusa)
    3. πολλες φορες οχι αλλα πολλες φορες με εχουν βολεψει μια χαρα
    4. γι'αυτο να προτιμας τα ετοιμα βαμμενα

Περα απο την πλακα ομως το θεμα εληξε απο εμενα

Τη δεχομαι την αποψη σου και εχεις εν μερη δικιο. Εγω δεν ειπα οτι δεν εχω λεφτα για ζημιες, αλλα αυτες οι ζημιες να ειναι σοβαρες ομως, δηλαδη κατι που να απειλει την ασφαλεια. Γι'αυτο και εκανα την ερωτηση αν αυτο που εχει η μπαταρια ειναι κατι που επιδεχεται καποιας "πατεντας" η ειναι κατι επικινδυνο. Απλα με ενοχλησε οτι "ο δρομος δεν ειναι παιδικη χαρα" και οτι θα ακουσω και "μπινελικια" .
    όπως σου είπαν και άλλοι με πολύ παραπάνω γνώσεις από εμένα, το συγκεκριμένο πρόβλημα μπορεί να σου κάνει πολύ μεγαλύτερη (οικονομική) ζημιά
    δικά σου τα γένια, δικά σου και τα χτένια

ψαναψόφα φούστη γλάρε

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Εεεε όχι και όμορφη η Αθηνά Ωνάση!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να το παρω η οχι το κινεζικο το παπι?
    από petros047 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2012, 09:24
  2. Παπι κινεζικό μεταχειρισμενο 400ευρω... Είναι καλή τιμή?
    από r6mania στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 19:59
  3. ΑΓΙΖΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΠΙ
    από rider7 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2009, 21:44
  4. Μπαταρία για παπί
    από Ζεύκας στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 16:27
  5. Πα, Πα, Πα, Το Παπι
    από THEOD στο forum Off topic