ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Για στασου ρε φιλε, κουμαντο στο πορτοφολι μου θα μου κανεις? Σου ειπα χανει ελαχιστη ποσοτητα υγρου, οχι οτι ειναι ετοιμη να σκασει, επισης δε νομιζω οτι μια ελαττωματικη μπαταρια κανει καποιον πιο επικινδυνο στο δρομο. Φυσικα στα φρενα δε θα το σκεφτω καν. Τον "διαολο" οπως λες τον πηρα ακριβως για αυτο, επειδη ειναι φτηνος. Τωρα αν εσυ εχεις καμια συγγενεια με την Αθηνα Ωναση παρε και hayabusa.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ασε φιλε καταλαβα και μια χαρα μαλιστα. Το γνωστο φαινομενο των φορουμ. Βρισκονται 5-6 ατομα που το παιζουν "παλιοι" και μολις ενας καινουργιος πει κατι και "ενοχλησει" εναν απο αυτους τοτε πλακωνουν ολοι και στη λενε. Κλασσικο φαινομενο. Εγω φιλε μ παιρνω 15 ευρω μεροκαματο απο τα οποια τα 14 φευγουν για σοβαρες υποχρεωσεις. Μου μενει ενα ευρω τη μερα για τις "καυλες" μου, φοβερο ε? . Για πες μ τωρα ενα 30αρι το σκαω ανετα? Οι εποχες ειναι δυσκολες και καπως πρεπει να παω στη δουλεια μου, και δε νομιζω οτι το παπι με ανωτατη 45 χλμ αποτελει δημοσιο κινδυνο. Εγω μια ερωτηση εκανα.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
1.Οχι δεν επιθυμω να σου κανω κουμαντο.Σου κανω μια απλη προταση,ελπιζωντας οτι θα σε γλυτωσω απο χειροτερα.
2.Δεν εχω καμμια συγγενεια με καμμια Ωναση (ουτε μου αρεσει η hayabusa).Δεν εχω αγορασει ποτε καινουργια η ακριβη μηχανη.
3.Ολοι τη μερα τρεχω στους δρομους "δια τον επιουσιον" και εχω καταλαβει οτι ,οτι χαζοπαπαροπατεντα εχω κανει την εχω πληρωσει πολλαπλασια.
4.Και τελευταιο.
Αυτο που καταλαβα ολα αυτα τα χρονια που τρεχω ("δια τον επιουσιον" οπως γραφω παραπανω)ελπιζωντας να το καταλαβεις και εσυ συντομα ειναι ενα:ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ.
Με καλη διαθεση γραφω και με σεβασμο στην τσεπη ολων, γνωριζοντας ποσο ζορικα ειναι τα πραγματα.
Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 19/07/2013 στις 16:57.
Τη δεχομαι την αποψη σου και εχεις εν μερη δικιο. Εγω δεν ειπα οτι δεν εχω λεφτα για ζημιες, αλλα αυτες οι ζημιες να ειναι σοβαρες ομως, δηλαδη κατι που να απειλει την ασφαλεια. Γι'αυτο και εκανα την ερωτηση αν αυτο που εχει η μπαταρια ειναι κατι που επιδεχεται καποιας "πατεντας" η ειναι κατι επικινδυνο. Απλα με ενοχλησε οτι "ο δρομος δεν ειναι παιδικη χαρα" και οτι θα ακουσω και "μπινελικια" .
Απαντηση στον pan
1. ακουστικε διαφορετικα σε εμενα αρα σορρυ
2. κακως γιατι και ομορφη ειναι και εχει και λεφτα (ουτε εμενα μ'αρεσει η hayabusa)
3. πολλες φορες οχι αλλα πολλες φορες με εχουν βολεψει μια χαρα
4. γι'αυτο να προτιμας τα ετοιμα βαμμενα
Περα απο την πλακα ομως το θεμα εληξε απο εμενα
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Εεεε όχι και όμορφη η Αθηνά Ωνάση!!!