Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: δε στελνει βενζινη στο καρμπ-runner vx 125

Μέλος
    επανερχομαι με ευχαριστα νεα!αφου εφαγα τον τοπο να βρω μπουζοκλειδο που να μου κανει,και τελικα δε βρηκα,κατεβηκα σημερα και το πλακωσα στις μιζιες και ως εκ θαυματος μετα απο λιγο εκανε οτι παιρνει,μετα ψιλοπηρε,ωσπου στο τελος πηρε κανονικα!στην αρχη δεν εδινε στροφες και με το που ανεβαζα λιγο το γκαζι εσβηνε!μολις το καβαλησα,με λιγοκομπιασμα στην αρχη ,ξεκινησε να δουλευει κανονικα!εκανα κανα 2 μικρες βολτες εντος χωριου,με λιγα γκαζια!λογικα ειναι ολα οκ,εκτος απο τη μπαταρια που θελει φορτισμα γιατι ειχε αδειασει τελειως!ευχαριστω απαντες!

Μέλος
    επαν-επανερχομαι,γιατι το θεμα αρχιζει και παιρνει μεταφυσικες διαστασεις! και εξηγουμαι:

καθε αυγουστο πεφτω,εθιμοτυπικα.το μηχανακια δε λεει να γινει καλα με τιποτα,φτιαχνω το 1 και χαλαει το αλλο.εχω αρχισει και σκεφτομαι οτι με φυλαει ο θεος,μερες που ειναι.

στο παρασυνθημα τωρα.....
    Παιρνει μπροστα το εργαλειο,αλλα θελει να βαραω κανα 5λεπτο μιζα.οοοοοοοταν παρει,λειτουργει στο ρελαντι,τσιμπαω ισα ισα το γκαζι,ανεβαζει λιγες στροφες αλλα μετα σβηνει αμα ανεβασω κι αλλο.η ροδα δε γυρναει,το μηχανακι δε ξεκιναει.πρεπει να παιζω με το γκαζι κανα 3λεπτο,και σε καποια φαση αρχιζει και πιανει η ροδα και μετα ολα καλα,ανεβαινω και κανω βολτα μια χαρα..

συν ολα αυτα,χαλασε και το ρελε της μιζας,παταω μιζα και κανει "τινγκ" (με Ν,οχι "τικ")...πιανω το ρελε,το νιωθω οτι ειναι απο κει,παρηγγειλα καινουργιο,ολα οκ πιστευω!παιζει να φταιει τιποτ αλλο για το ρελε?κανα καλωδιο τροφοδοσιας ας πουμε?

οπως και να χει,το προβλημα ειναι οτι δε παιρνει ευκολα και μετα θελει κανα 5λεπτο χαδια μεχρι να ξεκινησει!ριξτε καμμια γνωμη εσεις που ειστε επιστημονες ρε παιδια!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rema Προβολή μηνύματος
    συν ολα αυτα,χαλασε και το ρελε της μιζας,παταω μιζα και κανει "τινγκ" (με Ν,οχι "τικ")...πιανω το ρελε,το νιωθω οτι ειναι απο κει,παρηγγειλα καινουργιο,ολα οκ πιστευω!παιζει να φταιει τιποτ αλλο για το ρελε?κανα καλωδιο τροφοδοσιας ας πουμε?
    Πως το νοιώθεις δηλαδή ότι είναι από εκεί ..??

Το ρελέ ή δεν θα δουλεύει καθόλου, οπότε δεν θα ακούγεται τίποτε ή θα δουλεύει διακοπτόμενα, οπότε θα ακούγεται ένα συνεχές τρτρτρτρτρτρ....
    Η διακοπτόμενη λειτουργεία μπορεί να οφείλεται στο ίδιο το ρελέ (βρώμικες επαφές η φθαρμένο έλασμα) ή σε ψόφια μπαταρία..
    Το "τίνγκ (με Ν) εμένα μου μοιάζει σαν κομπλάρισμα της μίζας (οπότε το ρελέ κάνει την δουλειά του) η οποία δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσει το μοτερ..

Υ.Γ.
    Όσον αφορά στα υπολοιπα τσαλιμάκια, μάλλον μπουκωμένο άσχημα είναι το μηχανάκι κάθε φορά που το βαζεις μπροστά, οπότε τσεκαρε τι γίνεται με το καρμπυρατερ σου ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Πως το νοιώθεις δηλαδή ότι είναι από εκεί ..??
    επιανα το ρελε,πατουσα μιζα και ενιωθα ενα χτυπηματακι στο ρελε

Το ρελέ ή δεν θα δουλεύει καθόλου, οπότε δεν θα ακούγεται τίποτε ή θα δουλεύει διακοπτόμενα, οπότε θα ακούγεται ένα συνεχές τρτρτρτρτρτρ....
    Η διακοπτόμενη λειτουργεία μπορεί να οφείλεται στο ίδιο το ρελέ (βρώμικες επαφές η φθαρμένο έλασμα) ή σε ψόφια μπαταρία..
    Το "τίνγκ (με Ν) εμένα μου μοιάζει σαν κομπλάρισμα της μίζας (οπότε το ρελέ κάνει την δουλειά του) η οποία δεν έχει καμία διάθεση να γυρίσει το μοτερ..
    με το που αλλαξα ρελε,εκανε ξανα "τινγκ" την πρωτη φορα,μετα πηρε με τη μια και ολα κομπλε,το γκαζι πιανει κατευθειαν,το μηχανακι δουλευει κανονικα.....3 φορες εσβησα και το ξαναεβαλα,και δουλεψε με την πρωτη ολα κομπλε,ουτε κομπιασματα ουτε τιποτα..

Υ.Γ.
    Όσον αφορά στα υπολοιπα τσαλιμάκια, μάλλον μπουκωμένο άσχημα είναι το μηχανάκι κάθε φορά που το βαζεις μπροστά, οπότε τσεκαρε τι γίνεται με το καρμπυρατερ σου ..
    κι εγω αυτο ειχα σα δεδομενο,αλλα πλεον δε ξερω τι γινεται,αλλαζω ρελε και φτιαχνει το καρμπυρατερ....μαλλον υπερφυσικο ειναι το ζητημα.οπως και να χει,φιανεται οτι δουλευει κανονικα τωρα το εργαλειο (φτου φτου).

για το ξεμπουκωμα τι μπορω να κανω?τσιτα γκαζια?

(ξαναευχαριστω για την αμεση βοηθεια Oldman)

Moderator
    επιανα το ρελε,πατουσα μιζα και ενιωθα ενα χτυπηματακι στο ρελε
    Άρα η επαφή του ρελέ έκλεινε..

με το που αλλαξα ρελε,εκανε ξανα "τινγκ" την πρωτη φορα,μετα πηρε με τη μια και ολα κομπλε,
    Επιμένω ότι το "τινγκ" είναι το χτύπημα του κομπλαδόρου της μίζας στον ατέρμονα...
    (πιθανόν έχει αρπάξει λίγο από τις τόσες μιζιές..)

για το ξεμπουκωμα τι μπορω να κανω?τσιτα γκαζια?
    Θα σου ξαναμπουκώσει μολις μείνει σβηστό για κάποιο διάστημα..

Δοκίμαζε να κλείνεις τον διακόπτη της βενζίνης λίγο πριν σβήσεις (και να το αφήνεις κλειστό εννοείται...)

Μέλος

Θα σου ξαναμπουκώσει μολις μείνει σβηστό για κάποιο διάστημα..

Δοκίμαζε να κλείνεις τον διακόπτη της βενζίνης λίγο πριν σβήσεις (και να το αφήνεις κλειστό εννοείται...)
    δεν εχω τετοιο διακοπτη νομιζω,τουλαχιστον δε τον ειδα πουθενα.φανταζομαι μπορω να παρεμβαλλω εναν στο αλφαδολαστιχο...αλλα για τη λυση του προβληματος που κοιταω?φλοτερ?

Moderator
    Φλοτερ κοιτάς αλλά αν είναι ΟΚ τότε ψάχνεσαι με την βαλβίδα ή/και την οπή της..

Μέλος

οι μπυρες γινονται και αληθινες αν ερθεις προς χαλκιδικη!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

οι μπυρες γινονται και αληθινες αν ερθεις προς χαλκιδικη!
    Αν είσαι στο μεσαίο πόδι, στοκαρε κανένα τσίπουρο...

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Αν είσαι στο μεσαίο πόδι, στοκαρε κανένα τσίπουρο...

στο μεσαιο ειμαι (τα πρωινα Νικητη,το απογευμα αναμεσα ορμο και βουρβουρου) και εχω στοκαρισμενο!και σε πολυ καλο σποτ μαλιστα http://www.youtube.com/watch?v=Jch_5zYm2HQ

αν θεωρειται διαφημιση ξυλωστε το,εγω στο μπαρ ειμαι ετσι κι αλλιως

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    στο μεσαιο ειμαι (τα πρωινα Νικητη,το απογευμα αναμεσα ορμο και βουρβουρου) και εχω στοκαρισμενο!και σε πολυ καλο σποτ μαλιστα http://www.youtube.com/watch?v=Jch_5zYm2HQ

αν θεωρειται διαφημιση ξυλωστε το,εγω στο μπαρ ειμαι ετσι κι αλλιως
    Oldman, ακούς;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    ο oldman μαλλον δεν ακουει,παρολα αυτα το εργαλειο και χτες και σημερα (απο τοτε που αλλαξα το ρελε δηλαδη) δουλευει κανονικα,τσακμακι με την πρωτη μιζια!αυριο θα το εμπιστευτω και εκτος χωριου,ελπιζω να μη με προδωσει!μια αλλη υποερωτηση που εχω:
    αλλαξα την λαστιχενια εισαγωγη,αυτη που παει απο το καρμπ στον κινητηρα!η παλια ειχε μονο ενα σωληνακι που πηγαινε πανω της!η καινουργια εχει ενα ακροφυσιο ακομα,με πολυ μικρη τρυπα μπροστα!λογικα καλο θα ηταν να το κλεισω ε?

Moderator
    ο oldman μαλλον δεν ακουει,παρολα αυτα το εργαλειο και χτες και σημερα (απο τοτε που αλλαξα το ρελε δηλαδη) δουλευει κανονικα,τσακμακι με την πρωτη μιζια!αυριο θα το εμπιστευτω και εκτος χωριου,ελπιζω να μη με προδωσει!μια αλλη υποερωτηση που εχω:
    αλλαξα την λαστιχενια εισαγωγη,αυτη που παει απο το καρμπ στον κινητηρα!η παλια ειχε μονο ενα σωληνακι που πηγαινε πανω της!η καινουργια εχει ενα ακροφυσιο ακομα,με πολυ μικρη τρυπα μπροστα!λογικα καλο θα ηταν να το κλεισω ε?
    Σκάσε μύτη στο Talgo να το εξετάσουμε εμβριθώς το θέμα..
    Τελευταία τροποποίηση από OldMan; 12/08/2013 στις 12:09.

Μέλος
    οπως εισαι αραχτος στις ξαπλωστρες του ταλγκο και κοιτας στο βαθος,βλεπεις ενα γιαπι...ακριβως κατω απο το γιαπι ειμαι εγω.Σε περιπτωση που δεν εχεις παει στο γιαπι,βγαινεις απο το ταλγκο,στριβεις αριστερα και στα 200- μετρα ξανα στριβεις αριστερα και το παιρνεις ολο ευθεια,καταληγεις στην αυλη του ξενοδοχειου που δουλευω,ερχεσαι στο μπαρ,γινεται ο εξης υποθετικος διαλογος..
    -.....
    -....
    και μετα πινουμε μπυρες

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    [spam on]απο αυριο θα γυρνάω προς τα κει... αν δείτε ενα λευκο GSXR φορτωμένο πείτε ενα γειά και βάλτε μια παγωμένη ακομα! [spam off]
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF