τσιγκουνιες κανεις φιλε μου δωσε μας θεαματα...
Εχω αλλον εναν που γυρισε απο εκεινα τα μερη και τραβηξε 5 φωτογραφιες!!!
τσιγκουνιες κανεις φιλε μου δωσε μας θεαματα...
Εχω αλλον εναν που γυρισε απο εκεινα τα μερη και τραβηξε 5 φωτογραφιες!!!
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Καταπληκτικες οι φωτογραφίες αλλά και η περιγραφή ... περιμένω εναγωνίως τη συνέχεια..
http://ridingschool888.blogspot.gr/
γμτα....
(ζηλεύω αλλά με τη καλή έννοια που λέει κι ο Ψινάκης)
μη γινεστε τσιγκούνηδες, δώστε πράμα στο λαό![]()
Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Περιέργως δεν είχαμε ψυχοπλακωθεί παρά το ότι γνωρίζαμε ότι είχε ποτιστεί το έδαφος με το αίμα 2.000.000 ανθρώπων. Ούτε για λεπτό δεν το συγκρίναμε με το απαίσιο συναίσθημα που είχαμε νιώσει στο Άουσβιτς, στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως σε προηγούμενο ταξίδι.
Το κράνος άμα προσέξατε είχε και μία τρύπα από σφαίρα....
Προσωπικά ανατρίχιασα όταν γινόταν αλλαγή φρουράς στην ''αιώνια φλόγα'' οι περήφανοι βηματισμοί τους, ο ήχος από τις αρβύλες που συντονισμένα χτυπούσε τα μάρμαρα... η σκιά από το μεγαλόπρεπο άγαλμα.. ο ήχος του τραίνου με τα αμέτρητα βαγόνια.... τα εργοστάσια στο λίγα χιλιόμετρα μακριά που καπνίζαν ακατάπαυστα... η θέα του ποταμού Βόλγα ... καθώς και η ιδέα ότι νοητά σε ευθεία απέχουν τα σύνορα του Καζακσταν... ήταν κάτι το μοναδικό.
Αυτή την κουβέντα την είχα μοιραστεί με τον φίλο μου τον Δημήτρη, γνωστός στα ιντερνετικά δρώμενα και ως Gallos, και είχαμε ταυτιστεί στις σκέψεις...
Ευχαριστώ πάντως για τα καλά σας λόγια, το ταξίδι έχει πολλές μέρες ακόμα και είμαστε μόνο στην 6η!
Υπάρχει συνέχεια όποτε επιτρέπει ο χρόνος.
Υ.Γ το σύνολο των ημερών είναι 23 με 22 διανυχτερεύσεις και οι χώρες που περάσαμε 22.
Ωραίες φωτό,ωραίος λόγος,καταπίνεται γρήγορα
αλλά εδώ είμαστε να συνεχίσεις![]()
Day 7 (Volgograd - Moscow)
Μία πολύ δυνατή μέρα με 1000 χιλιόμετρα ευθείας, τοπικών βροχών... χαλάζι... έργα στο δρόμο, χαλίκι πατημένο σε μερικά μέρη της διαδρομής και πολύ... μα πολύ κίνηση κατά την έξοδο από Βόλγκογκραντ και είσοδο στη Μόσχα!
Αδιόρθωτοι όμως εμείς, αργά το απόγευμα, αφού παρκάραμε την μηχανή στο ξενοδοχείο, ανεβάσαμε βαλίτσες και κάναμε όλα τα διαδικαστικά, μπουκάραμε με τρόπο στο εντυπωσιακό μετρό και ξεκινήσαμε την βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας.
Ακόμα δεν το πιστεύαμε ότι περπατούσαμε στη Μόσχα... είχαμε και το δυνατό όπλο ότι η Μαρία μιλούσε την γλώσσα και κάναμε την ζωή μας ασύλληπτα πιο εύκολη, δεδομένο ότι είχαμε μιάμιση μέρα στη διάθεσή μας για να την δούμε και έπρεπε απλά να αξιοποιούμε τον χρόνο μας... η ξεκούραση είναι σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν.
Μετά από απέραντες εκτάσεις με....
Φτάσαμε στην κόκκινη πλατεία και αρχίσαμε την βόλτα μας...
![]()
Day 8 (Moscow Ημέρα Μουσείων και αξιοθέατα)
Είχαμε έτοιμη την διαδρομή που θα κάναμε από το προηγούμενο βράδυ. Πολύ χρήσιμη ήταν η αγορά 24άωρης κάρτας για απεριόριστες διαδρομές με τα μέσα μεταφοράς κάθε τύπου, και με βάση τους οδηγούς μας σε ηλεκτρονική μορφή, είδαμε τα κυριότερα αξιοθέατα, όλους τους σταθμούς μετρό με ενδιαφέρον και όλες τις εκκλησίες και μουσεία που είχαμε στόχο.
Από εδώ ξεκινήσαμε μας δείχνει η Μαρία. (Μουσείο Κοσμοναυτών)
Συνημμένο 297169
Συνημμένο 297170
Oh yeeeeeah!!
Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι και ο TvTower της Μόσχας που είναι και ο υψηλότερος στον κόσμο όπως περηφανεύονται. Η θέα από ψηλά ήταν απλά μαγική. Στο ασανσέρ καθώς σε ανέβαζε στο πάνω επίπεδο είχε μία οθόνη που έβλεπες το υψόμετρο... και πόσο γρήγορα ανέβαινε στα 500 κοντά μέτρα. (ακριβή εμπειρία!)
![]()