Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Μηχανες Και Νεοι

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ε τα παιδιά του sniper με τι θα παίζανε άλλωστε ;

....
    Δεν παίζουν, κι αυτό ήθελα να πετύχω. Άλλωστε στο σπίτι μου πάντα υπάρχουν όπλα, οπότε όταν υπάρχουν και παιδιά το μείγμα ειναι εκρηκτικό αν δεν λάβεις τ' απαραίτητα μέτρα - το να τα κλειδώνεις και μόνο δεν ειναι λύση, γιατί η στραβή θα γίνει.

Το ίδιο και με τις μηχανές. Ποτέ ας πουμε δεν με έχει δει παιδι χωρίς μπουφαν ή κρανος... Τουλάχιστον τώρα με τα PS κλπ κονσόλες έχεις κι ένα ασφαλές περιβάλλον να δείξεις τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα για τη μηχανή. Τα υπόλοιπα στο δρόμο κι ο Τουτάτης μαζί μας.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν παίζουν, κι αυτό ήθελα να πετύχω. Άλλωστε στο σπίτι μου πάντα υπάρχουν όπλα, οπότε όταν υπάρχουν και παιδιά το μείγμα ειναι εκρηκτικό αν δεν λάβεις τ' απαραίτητα μέτρα - το να τα κλειδώνεις και μόνο δεν ειναι λύση, γιατί η στραβή θα γίνει.

Το ίδιο και με τις μηχανές. Ποτέ ας πουμε δεν με έχει δει παιδι χωρίς μπουφαν ή κρανος... Τουλάχιστον τώρα με τα PS κλπ κονσόλες έχεις κι ένα ασφαλές περιβάλλον να δείξεις τα βασικά αλλά και πολύ χρήσιμα για τη μηχανή. Τα υπόλοιπα στο δρόμο κι ο Τουτάτης μαζί μας.
    understood

να στε καλά να τα καμαρώνετε όλοι, μανάδες και πατεράδες

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Νέο μέλος Το avatar του/της Giannis_Stam
    παιδιά να κάνω μια παράθεση για να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ. O αδερφός μου έχει δίπλωμα αυτοκινήτου και στην κατηγορία Α για τις μηχανές του δείχνει ότι μπορεί να οδηγήσει μηχανή μέχρι 25 kW αλλά χωρίς ημερομηνία δίπλα, ισχύει τελικά αυτό το δίπλωμα για μηχανές
    να σαν αυτό έχει
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	newego_LARGE_t_1101_8367368.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	47,8 KB 
ID:	296549

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    ε τα παιδιά του sniper με τι θα παίζανε άλλωστε ;

συμφωνώ με την άποψη του black_diamond
    bike away your everyday routine

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    18 χρονων να παρω αδεια απο τους γονεις για μηχανακι?
    Οταν ειχα κλεισει τα 16 τους εξαναγκασα να μου υπογραψουν για το διπλωμα για 50 κυβικα στην τροχαια.
    Στην αρχη φοβοντουσαν φυσικα και με πρηζανε αλλα μετα συνηθισαν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    18 χρονων να παρω αδεια απο τους γονεις για μηχανακι?
    Οταν ειχα κλεισει τα 16 τους εξαναγκασα να μου υπογραψουν για το διπλωμα για 50 κυβικα στην τροχαια.
    Στην αρχη φοβοντουσαν φυσικα και με πρηζανε αλλα μετα συνηθισαν.
    Δεν είχαμε τον ίδιο πατέρα προφανώς. Επρεπε να εξαναγκάσεις τον δικό μου να δούμε πόσο ανθεκτικός είσαι...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εμενα και οι 2 γονεις μου οδηγουσαν και οδηγουν 2κυκλα οταν ζητησα μηχανακι ημουν 13 χρονων και μου ειπαν οτι στα 16 θα μου δωσουν ενα παλιο 50ρακι της μανας μου. Δεν μου το δωσαν πρεπει να εκλαιγα και 4 μερες απο τα νευρα μου , μετα μου ειπαν να γινω 18 να δουλεψω και να παρω δικο μου... Την τελευταια μερα του σχολειου πριν ακομα ξεκινησω τη σχολη επιασα δουλεια σε ενα μαγαζι με ρουχα 80.000 δραχμες επαιρνα για 4ωρο και μαζευα λεφτα για να παρω μηχανακι. Πηρα....δεν τους το ειπα και κυκλοφορουσα χωρις ασφαλεια, χωρις κρανος και χωρις διπλωμα με ενα μεταχειρισμενο 125 κανα χρονο.... Μεχρι που με ειδαν...ολοι!δεν μου φωναξαν δεν μου ειπαν τπτ απλα μου δωσαν λεφτα για διπλωμα και κρανος και γαντια α...και για λαστιχα φρενα φωτα.... τωρα στα 31 μου δεν ειμαι και πολυ περηφανη για την ΕΠΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που εκανα 1 χρονο τοτε....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Δεν είχαμε τον ίδιο πατέρα προφανώς. Επρεπε να εξαναγκάσεις τον δικό μου να δούμε πόσο ανθεκτικός είσαι...
    Θα το εκανα.Ο πατερας μου δεν ειναι κανα ανθρωπακι.Απλα δεν βγαζει ακρη κανεις με μενα.
    Στο τελος εσπασε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από EVI Προβολή μηνύματος
    εμενα και οι 2 γονεις μου οδηγουσαν και οδηγουν 2κυκλα οταν ζητησα μηχανακι ημουν 13 χρονων και μου ειπαν οτι στα 16 θα μου δωσουν ενα παλιο 50ρακι της μανας μου. Δεν μου το δωσαν πρεπει να εκλαιγα και 4 μερες απο τα νευρα μου , μετα μου ειπαν να γινω 18 να δουλεψω και να παρω δικο μου... Την τελευταια μερα του σχολειου πριν ακομα ξεκινησω τη σχολη επιασα δουλεια σε ενα μαγαζι με ρουχα 80.000 δραχμες επαιρνα για 4ωρο και μαζευα λεφτα για να παρω μηχανακι. Πηρα....δεν τους το ειπα και κυκλοφορουσα χωρις ασφαλεια, χωρις κρανος και χωρις διπλωμα με ενα μεταχειρισμενο 125 κανα χρονο.... Μεχρι που με ειδαν...ολοι!δεν μου φωναξαν δεν μου ειπαν τπτ απλα μου δωσαν λεφτα για διπλωμα και κρανος και γαντια α...και για λαστιχα φρενα φωτα.... τωρα στα 31 μου δεν ειμαι και πολυ περηφανη για την ΕΠΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ που εκανα 1 χρονο τοτε....
    Ωραια χρονια τοτε.Δουλευαμε το καλοκαιρι και παιρναμε μονοι μας οτι θελαμε.

Νέο μέλος
    Και εγω ειμαι τις αποψης οτι απο μικρα παιδια εφοσον υπαρχει το "μικροβιο" να αποκτουμε εμπειριες και οι γονεις να ειναι "μαζι" μας οσο μπορουν, με τις απαραιτητες προυποθεσεις που αναφερατε παραπανω...μεσα στα πλαισια του νομου, κρανος,εξοπλισμος και κυριως μυαλο!!!!!! και απο εκει και περα εγω θεωρω το "θεμα" μηχανη θα ειναι λιγο πιο ευκολο για τους γονεις να το "χωνεψουν" και να καταλαβουν καποια πραγματα περι μηχανης παρολο που οι γονεις δεν θα σταματησουν ποτε να ανυσηχουν(τα βλεπω κυριως με την μανα μου που δεν κοιμαται καποια βραδια επειδη λειπω)..... Επισης θεωρω οτι αν γινει η σωστη προσεγγιση απο τους γονεις, το παιδι θα εκτιμησει το γεγονος οτι οι γονεις του τον εμπιστευονται και θα μπει σε μια διαδικασια να μαθει πραγματικα και να αποκτησει εμπειριες και οχι να βγει "ξερολας" στο δρομο...αποψη μου(διορθωστεμε αν ειμαι λαθος)!!!!! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας πραγματικα πιστευω οτι θα βοηθησουν!!!!

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ε αμα λεω εγω μετα οτι θελω κορη....

Υγ. Χωρις παρεξηγηση στη συμπαθη ταξη των μοτοσικλετιστριων.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όνομα:	DSC05653.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	44,0 KB 
ID:	296551

Όνομα:	9 (2).jpg 
Προβολές:	81 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	296553

Με βενζινόλαδο και χωνί ανά χείρας................................
    Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 30/07/2013 στις 17:11.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Κότα...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ηθελα να το γραψω και με προλαβε ο Oldman,
    κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες ηλικιες για να μυηθει καποιος στις μοτο ειναι <10 και 20< (περιπου)
    ολες οι ενδιαμεσες και ειδικα το 14-18 ειναι εμπολεμη ζωνη.

Banned
    στην ηλικια των 14 οδηγουσα Τ50
    ο μπαμπας μου καποτε ειχε sachs-enduro και φλορετα
    στα 16 μου αγορασα με τους δικους μου κοπους ΙΤ 250 που το παρουσιαζα οτι ηταν ενος ξαδερφου μου,μετα απο 1,5 χρονο το πηγα και στο σπιτι μου αφου εγω το καβαλουσα καθε μερα
    τωρα μην σου μπαινουν ιδεες
    αλλα χρονια τοτε
    συζητηση κανουμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Εγω παντως οταν κανω παιδια θα πουλήσω οτι μηχανάκι έχω εκείνη την περίοδο για δύο λόγους.Ο πρώτος είναι για να μη με δούνε να καβαλάω και ο δεύτερος και σημαντικότερος για να μη μπω στον πειρασμό να τα ανεβάσω πάνω εστω και για 50 μέτρα.Αργότερα αφου θα έχουν μεγαλώσει λιγάκι θα τους μαθω να οδηγουν,να προσέχουν στο δρόμο,να φοράνε εξοπλισμό κα μετά θα τους τα αγοράσω εγώ ο ίδιος τα μηχανάκια.
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. MotoPOD μηχανές και αεροπλάνα.
    από BlaSen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2008, 11:54
  2. Μηχανές και βουνά...
    από Fireball400 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 12:24
  3. Online Games με μηχανες και οχι μονο
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/04/2007, 11:14
  4. Μηχανές και πιθανότητες (ή αλλιώς νόμος του Μέρφυ...)
    από Tropeas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2006, 19:51
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ