Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Βοήθεια για αγορά BMW F650GS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos77 Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα ότι έχει πρόβλημα με την πίσω ανάρτηση. Τι ακριβώς; Μπορεί να κολάει και να μην επαναφέρει; Από ότι ξέρω υπάρχει μια κεντρική ανάρτηση κάτω από την σέλα...
    Γενικά τις αναρτήσεις και τις μπουκάλες μπροστά θα τις τσεκάρω.
    Το θέμα είναι ότι έχω βρει 2 μηχανές με 42.000 και 51.000χλμ στα 2500 ευρώ. Και αυτό είναι που φοβάμαι, μήπως τις πουλάνε λόγω service. Και το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βασιστείς ότι ο προηγούμενος έχει αλλάξει φίλτρα, λάδια, ρουλεμάν τιμονιού, φλάτζες στο ψυγείο και όλα τα άλλα προβλήματα που βγάζει η μηχανή
    όλα αυτά που γράφεις μπορεί να τα τσεκάρει ένας σοβαρός μάστορας (εννοείται θα το πας σε μηχανικό) , μια αλλαγή λαδιών και φίλτρου λαδιού θα κάνεις εσύ με το που την πάρεις να είσαι σίγουρος , απο κει και πέρα και μεγάλο σερβις να χρειάζεται (βαλβίδες, μπουζί, φίλτρο αέρα , παραφλού, λάδια κλπ) πάνω από 180 ευρώ δεν πάει ...

όπως είπε και ο Μάικ μην αγχώνεσαι ενα μηχανάκι να πάρεις να το φχαριστηθείς θες όχι να σκάσεις ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Ειναι απο της 'τιμιες' μηχανες σε σχεση αποδοσης συντηρησης βλαβες,εγω πιστευω θα την ευχαριστηθεις οπως και εγω...

πότε θα παλιώσω κι εγώ;!
    Κατά την ταπεινή μου άποψη, 2000 + ευρώ για 12 χρόνων μηχανή είναι πολλά.
    Πριν πάρεις οτιδήποτε έλεγξε τα πάντα, διότι αν δεν έχεις άκρες μετά θα τα πληρώσεις! Οταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα!
    Από τις βάσεις των φώτων, τα φλας, σήκωσε σέλα, πίσω καπάκι, έλεγξέ τα όλα!
    Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φθορές, εσύ θα αποφασίσεις τι θέλεις!
    Οσον αφορά την αξιοπιστία τους είναι δεδομένη. Αυτή τη στιγμή έχω το τρίτο μονοκύλινδρο....
    το πήρα με πρόβλημα σε κόμπλερ και μίζα, και στην πορεία ανακάλυψα μικροζημιές, όχι τέτοιες που να επηρρεάζουν τη
    λειτουργία της μηχανής, αλλά οπωσδήποτε εκνευρίζουν και κοστίζουν.

Καλή αγορά φιλαράκι!
    η ζωή είναι ωραία!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ortho Προβολή μηνύματος
    Κατά την ταπεινή μου άποψη, 2000 + ευρώ για 12 χρόνων μηχανή είναι πολλά.
    Πριν πάρεις οτιδήποτε έλεγξε τα πάντα, διότι αν δεν έχεις άκρες μετά θα τα πληρώσεις! Οταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα!
    Από τις βάσεις των φώτων, τα φλας, σήκωσε σέλα, πίσω καπάκι, έλεγξέ τα όλα!
    Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φθορές, εσύ θα αποφασίσεις τι θέλεις!
    Οσον αφορά την αξιοπιστία τους είναι δεδομένη. Αυτή τη στιγμή έχω το τρίτο μονοκύλινδρο....
    το πήρα με πρόβλημα σε κόμπλερ και μίζα, και στην πορεία ανακάλυψα μικροζημιές, όχι τέτοιες που να επηρρεάζουν τη
    λειτουργία της μηχανής, αλλά οπωσδήποτε εκνευρίζουν και κοστίζουν.

Καλή αγορά φιλαράκι!

Ναι σίγουρα θα την κοιτάξω όσο πιο καλά μπορώ. Η βοήθεια που ζήτησα είναι για μοντελο 2002-2003 μονόμπουζο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για το f650gs. Χρήστες μηχανών που τους έσβηνε η μηχανή εν κινήσει, στα φανάρια όταν ζεσταινόταν, με προβλήματα σε μπαταρίες συνέχεια, με αισθητήρες λ(200 ευρω η αλλαγή), με πρόβλημα στα μπεκ ψεκασμού, με κομμένα καλώδια, κλπ κλπ κλπ. Αυτό λοιπόν ήθελα να μάθω από έναν κάτοχο αυτού του μοντελου. Εάν όντως ισχύουν ή είναι τυχαία τα περιστατικά και μεμονωμένα. Η μηχανή είναι 11ετών. Δεν έχω ιδέα για τις bmw και για το f650gs, ποια μοντελα ειχαν πρόβλημα και ποια οχι... για αυτό ρωτάω.
    Τέλος οι τιμές εκεί παίζουν για αυτά τα μοντελα 02-03...από 2200 έως 2850 ευρώ !
    Εν τω μεταξύ παίζει μεγάλη απάτη στις αγγελίες, καθώς μονόμπουζα μοντέλα, τα βάζουν έτος 1ης κυκλοφορίας 2005! Αυτά είναι όλα δίμπουζα ετσι δεν είναι;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotos77 Προβολή μηνύματος
    Ναι σίγουρα θα την κοιτάξω όσο πιο καλά μπορώ. Η βοήθεια που ζήτησα είναι για μοντελο 2002-2003 μονόμπουζο. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για το f650gs. Χρήστες μηχανών που τους έσβηνε η μηχανή εν κινήσει, στα φανάρια όταν ζεσταινόταν, με προβλήματα σε μπαταρίες συνέχεια, με αισθητήρες λ(200 ευρω η αλλαγή), με πρόβλημα στα μπεκ ψεκασμού, με κομμένα καλώδια, κλπ κλπ κλπ. Αυτό λοιπόν ήθελα να μάθω από έναν κάτοχο αυτού του μοντελου. Εάν όντως ισχύουν ή είναι τυχαία τα περιστατικά και μεμονωμένα. Η μηχανή είναι 11ετών. Δεν έχω ιδέα για τις bmw και για το f650gs, ποια μοντελα ειχαν πρόβλημα και ποια οχι... για αυτό ρωτάω.
    Τέλος οι τιμές εκεί παίζουν για αυτά τα μοντελα 02-03...από 2200 έως 2850 ευρώ !
    Εν τω μεταξύ παίζει μεγάλη απάτη στις αγγελίες, καθώς μονόμπουζα μοντέλα, τα βάζουν έτος 1ης κυκλοφορίας 2005! Αυτά είναι όλα δίμπουζα ετσι δεν είναι;
    όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις στα έχουν πει ιδιοκτήτες , η απλά κάποιοι άκουσαν από τον τάδε κάτι και το μεταφέρουν σαν να είναι εμπειρία τους ;;

η κοπελιά μου έχει ένα Gs.
    650 .
    μονόμπουζο .
    τρίτο χέρι .
    70.000 χλμ.

έβγαλε στα 60000 την κλασική βλάβη στα καλώδια που πάνε στο λαιμό
    έβγαλε και μια σκισμένη εισαγωγή ψεκασμού κόστος ανταλλακτικού 80 ευρώ
    ε στα τόσα χρόνια η πίσω ανάρτηση θέλει επισκευή

τίποτε άλλο μόνο λάδια και σέρβις που όταν το άνοιξα στα 60000 κατάλαβα ότι ήμουν ο πρώτος που έβαζε χέρι

άλλοι τρεις γνωστοί μου και πελάτες με ίδια μονόμπουζα και πολύ περισσότερα χιλιόμετρα δεν έχουν πάθει καμιά από τις βλάβες που ανέφερες - εκτός από τα καλώδια -

αυτάααα

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για αγορά Bmw F 650 St - 2000
    από JohnSim25 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2010, 11:14
  2. βοηθεια για αγορα BMW moto
    από serfaras στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2008, 14:49
  3. Βοηθεια για αγορα μπουφαν