Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Αγορα παπιου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    ενας σημαντικος παραγων που πρεπει να συνεκτιμησεις στο σουζουκι ειναι οτι δεν κλεβεται εν σχεσει με τα υπολοιπα διοτι κυκλοφορει ελαχιστα εν σχεσει με τα υπολοιπα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Αφου θες καινουργιο γιατι δεν κοιτας και το παπι σκυλι οπως το λεει και η SUZUKI το ADRESS 125?Ψεκαστο και SUZUKI.
    Αληθεια μου κανει εντυπωση που σε ολες τις παπιοσυζητησεις για αγορα η και χρηση σπανια αναφερεται.
    Δεν το ανέφερε κανείς το address γιατί καλό χρυσό είναι αλλά κάποιες παρτίδες βαράγανε σασμάν σε καινούρια μηχανάκια και γι΄αυτό προφανώς το αποφεύγουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    επισης η σουζουκι σαν αντιπροσωπεια ειναι καλλιτερη απο την χοντα
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Νέο μέλος
    Απο οσα φορουμ ειδα μονο για το σασμαν λεγαν μερικοι αλλα τους εβγαινε μεσα στην εγγυηση και δεν ειχαν καποιο αλλο προβλημα.Φτιαξιμο σασμαν ποσο παει?Ξαναβγενει το προβλημα αργοτερα?

Ride it like you stole it Το avatar του/της Tomeister
    αν επαιρνα παλι παπι που χλωμο το κοβω θα επαιρνα suzuki fx.
    my 2 cents.
    Fear not death...Rather fear not living.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tomeister Προβολή μηνύματος
    αν επαιρνα παλι παπι που χλωμο το κοβω θα επαιρνα suzuki fx.
    my 2 cents.
    και εγώ της εποχής του FX είμαι.. Τί να κάνεις που πλέον δεν βγάζει καμιά εταιρία τέτοια μηχανάκια..
    Επί του θέματος..Adress 125 καλό για τα λεφτά του αλλά βγάζει και για εμένα το βγάζει είναι θέμα αν δεν μπορώ κ όλας να το φτιάξω μόνος μου.. Για το Kriss ούτε έχω ακούσει ούτε έχω δεί και αυτό με προβληματίζει ιδιάιτερα.. Τί κακό να ακούσεις για ένα μηχανάκι που σπάνια βλέπεις να κυκλοφορεί? Τα παλιότερα κομματια (προ 2009 μέχρι τώρα είναι σκυλιά αλλά το καινούριο?) μέχρι τώρα νόμιζα ότι το είχε σταματήσει.. Παραπάνω ένας φίλος ο catmaster αν δεν κάνω λάθος σου λέει να αποφύγεις sprinter εάν κάνεις πολλά χλμ.. Για πόσα μιλάμε για να ξέρω τί με περιμένει? δεν έχω κλείσει χρόνο κ είμαι κοντά στα 1000km το μήνα τί πρέπει να περιμένω που θα μου στοιχίσει (πέραν τον πλαστικών που αν δεν είχα κάνει πατέντα θα τα κράταγα μεταξύ τους με πετονιά μην τα χάσω). Γενικά κοίτα νομίζω ότι το θέμα παπί δεν είναι επιστήμη.. Αποφεύγεις αυτά που πολυακούγονται σαν προβληματικά και βρίσκεις ένα που σου αρέσει στο μάτι κ πάπαλα.. Μου αρέσει το innova αλλά βγαίνουν ακριβά τα ανταλλακτικά του και πιθανές ζημιές του. Φτερό μπροστά sprinter 18€ και για innova 95€. Σίγουρα άλλη ποιότητα το ένα άλλη το άλλο αλλά το έχω σαν εργαλείο και με τα δικά μου εργαλεία με νοιάζει να κάνω απόσβεση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Jetix ίσως και λίγο καλύτερο από το sprinter αλλά το ΄πεχει φίλος μου και όχι εγώ και το γεγονός ότι είναι ευχαριστημένος ο άλλος είναι υποκειμενικό κριτήριο. Πάρε ότι δεις ότι σου αρέσει κ ότι διαβάζεις - βρεις ότι δεν βγάζει προβλήματα, ψιλοζημιούλες δεν σε νοιάζουν κ ότι είναι να βγεί από αυτές θα σου βγεί στην διετία της εγγύησης οπότε.. Αν μετά την διετία χρειαστεί να δώσεις και κανένα 50ρι παραπάνω μικρή ζημιά αν αυτό δεν γίνεται διαρκώς. Πάνω από όλα υπολόγισε στην τιμή αγοράς + ένα κράνος της προκοπής (τουλάχιστον 100€) και ένα γαντάκι για να μην χαλιέσαι κ όλα τα άλλα στα π@πάκια σου (όπως λέει κ η διαφήμιση). Καλές βόλτες και με προσοχή γτ ότι και να οδηγείς ο δρόμος φιλοξενεί κ ανεγκέφαλους είτε εντός είτε εκτός πόλης

Να συμπληρώσω αν κ αναφέρθηκε.. εννοείται πως ότι και να πάρεις αλλάζεις αμέσως λάστιχα, τα me22 ίσως η καλύτερη λύση (μην το ψάξεις το έκανα πρόσφατα) :rotflmao:
    Τελευταία τροποποίηση από p_sapelas; 17/08/2013 στις 11:29.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p_sapelas Προβολή μηνύματος
    και εγώ της εποχής του FX είμαι.. Τί να κάνεις που πλέον δεν βγάζει καμιά εταιρία τέτοια μηχανάκια..
    Επί του θέματος..Adress 125 καλό για τα λεφτά του αλλά βγάζει και για εμένα το βγάζει είναι θέμα αν δεν μπορώ κ όλας να το φτιάξω μόνος μου.. Για το Kriss ούτε έχω ακούσει ούτε έχω δεί και αυτό με προβληματίζει ιδιάιτερα.. Τί κακό να ακούσεις για ένα μηχανάκι που σπάνια βλέπεις να κυκλοφορεί? Τα παλιότερα κομματια (προ 2009 μέχρι τώρα είναι σκυλιά αλλά το καινούριο?) μέχρι τώρα νόμιζα ότι το είχε σταματήσει.. Παραπάνω ένας φίλος ο catmaster αν δεν κάνω λάθος σου λέει να αποφύγεις sprinter εάν κάνεις πολλά χλμ.. Για πόσα μιλάμε για να ξέρω τί με περιμένει? δεν έχω κλείσει χρόνο κ είμαι κοντά στα 1000km το μήνα τί πρέπει να περιμένω που θα μου στοιχίσει (πέραν τον πλαστικών που αν δεν είχα κάνει πατέντα θα τα κράταγα μεταξύ τους με πετονιά μην τα χάσω). Γενικά κοίτα νομίζω ότι το θέμα παπί δεν είναι επιστήμη.. Αποφεύγεις αυτά που πολυακούγονται σαν προβληματικά και βρίσκεις ένα που σου αρέσει στο μάτι κ πάπαλα.. Μου αρέσει το innova αλλά βγαίνουν ακριβά τα ανταλλακτικά του και πιθανές ζημιές του. Φτερό μπροστά sprinter 18€ και για innova 95€. Σίγουρα άλλη ποιότητα το ένα άλλη το άλλο αλλά το έχω σαν εργαλείο και με τα δικά μου εργαλεία με νοιάζει να κάνω απόσβεση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Jetix ίσως και λίγο καλύτερο από το sprinter αλλά το ΄πεχει φίλος μου και όχι εγώ και το γεγονός ότι είναι ευχαριστημένος ο άλλος είναι υποκειμενικό κριτήριο. Πάρε ότι δεις ότι σου αρέσει κ ότι διαβάζεις - βρεις ότι δεν βγάζει προβλήματα, ψιλοζημιούλες δεν σε νοιάζουν κ ότι είναι να βγεί από αυτές θα σου βγεί στην διετία της εγγύησης οπότε.. Αν μετά την διετία χρειαστεί να δώσεις και κανένα 50ρι παραπάνω μικρή ζημιά αν αυτό δεν γίνεται διαρκώς. Πάνω από όλα υπολόγισε στην τιμή αγοράς + ένα κράνος της προκοπής (τουλάχιστον 100€) και ένα γαντάκι για να μην χαλιέσαι κ όλα τα άλλα στα π@πάκια σου (όπως λέει κ η διαφήμιση). Καλές βόλτες και με προσοχή γτ ότι και να οδηγείς ο δρόμος φιλοξενεί κ ανεγκέφαλους είτε εντός είτε εκτός πόλης
    ωραιος............

Νέο μέλος
    Με επεισες θα παω για το sprinter 125i.
    Στο πρωτο ποστ αναφερεις πως εφτιαξες τα πλαστικα,γινεται να μου το κανουν αυτο στο συνεργειο?Θα κοστισει? ή εγγυηση?Τι αλλο σου εχει τυχει μεχρι στιγμης?
    Τα λαστιχα τα me22 ποσο εδωσες?
    Τελευταία τροποποίηση από Dim Ster; 17/08/2013 στις 11:51.

Για τα πλαστικά, μιλάμε για πατέντα δεν είναι τίποτα να το κάνεις κ μόνος απλά με προσοχή γτ τα κουμπώματα κυρίως του φαναριού είναι για γέλια. Εγγύηση το μηχανάκι έχει 2 χρόνια οπότε ψιλοβλακειούλες εάν προκύψουν δεν είναι πρόβλημα. Λάστιχα me22 χωρίς να πάρω σαμπρέλες (τα λάστιχα τα άλλαξα στο service των 1000km) κόστος 70€, αρκετοί πλασσάρουν τα καινούρια Urban πάλι της Metzeler ή κάποια Pirelli, στα 2 χρόνια που θα τα αλλάξω ίσως κ πειραματιστώ. Άλλο ένα 10€ να βάλεις για μιά λάμπα Η4 της προκοπής γτ όλες η μαμά φέγγουν σαν καντήλι (θα την βάλεις ή θα στην βάλουν όταν θα ανοίξεις το μούτρο για να περάσεις το λαστιχάκι το οποίο δεν χωράει σε όλο το μήκος του μούτρου οπότε το βάζεις μόνο στα κουμπώματα κ στις 3 βίδες του). Α να σου πώ κ ότι την πατέντα μου την πρότεινε το συνεργείο όταν του είπα ότι με ενοχλεί το τρίξιμο. Πρίν κάνεις αγορά πάρτο μια βόλτα να δείς γτ πράγμα σου μιλάω, αν το θεωρείς ενοχλητικό δοκίμασε κ το jetix. Επειδή το sprinter τρίζει από την αρχή ξέρεις τί περιμένεις, τα υπόλοιπα συνήθως τρίζουν στην πορεία αλλά είπαμε λύνεται ότι παπί κ να πάρεις. Έχω βρει κ άλλες πατέντες λαστιχένιες ροδέλες στις βίδες κ τα συναφή γτ είχα ακούσει όι μπορεί να χαλαρώνουν οι βίδες από τον συντονισμό αλλά μέχρι τώρα στα 8900km που έχει σήμερα πέρα από την αρχική μου επέμβαση στα πλαστικά δεν ξαναασχολήθηκα. Από ζημιές δεν μου έχει τύχεi τίποτα και η μόνη μου επίσκεψη στο συνεργείο μή προγραμματισμένη μέχρι στιγμής ήταν για να μου ανεβάσουν το διπλό σταντ γτ από την πολύ χρήση είχε κατέβει λίγο και στις λακούβες έβρισκε.

Νέο μέλος
    Οκ σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.Λαδια ποτε του αλλαξες στην αρχη?Στα 1000?Το service ειναι το κλασσικο?

1000-2500-5000-10000-15000-25000
    Τελευταία τροποποίηση από Dim Ster; 18/08/2013 στις 09:05.

Μετα τα πρώτα 1000 είναι στα 2500 και μετά ανα 2500. Άρα 1000-2500-5000-7500-10.000 εγώ απλά λόγω καλοκαιριού έκανα ένα ενδιάμεσο τον Ιούλιο κοντά στα 6.500km και αυτό λόγω θερμοκρασιών, όχι ότι θα πάθαινε κάτι (τα άλλαξα μόνος μου και όλα καλά). Χαρακτηρίζουν μεγάλα τα service ανα 5000km όπου αλλάζεις μπουζί και δεν ξέρω κ εγώ τί άλλο. Άλλο ένα χρόνο που θα είμαι σε εγγύηση θα ακολουθώ υποχρεωτικά την ροή και μετά ίσως το αλλάξω λίγο και να κάνω αλλαγές λαδιών ανά 2000 (μόνος μου) και μεγάλο σε service ανα 8.000km το πρώτο μπουζί τσάμπα το αλλάξαμε, φαίνεται να είναι καλή η καύση και το μπουζί το πετάξαμε καινούριο.

Νέο μέλος
    Οκ.θα παω να το παραγγειλω 28 αυγουστου απο λαμια γιατι ειμαι αθηνα τωρα.Οταν το παρω θα ενημερωσω για τυχον προβληματα.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Επισης οσο ειναι στην εγγυηση απαγορευεται να του βαζεις χερι για οτιδηποτε (μηχανικο-ηλεκτρολογικο).

Νέο μέλος
    Το ξερω αυτο οπως και το αν πας σε μη εξουσιοδοτημενο συνεργειο.Αυτο ισχυει και για λαδωμα αλυσιδας?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Φανταζομαι πως οχι.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για αγορα παπιου
    από clyde2 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2009, 17:40
  2. αγορα παπιου 125
    από ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 16:51
  3. Αγορά Παπιού
    από duffy duck στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 17:20
  4. Αγορά παπιού
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 21:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ