Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: Αγορά χαλαρού enduro...(χωρίς πολλές απαιτήσεις)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ΤΕ (το βρήσκεις ΤΣΑΜΠΑ)

Εχωντας το DRZ400 E πινακιδάτο (ή R αν θέλεις) για χαλαρό εντούρο καθότι κουλός, σου λέω ότι κάνει για αυτό που θες μιας και ειμαι 1,91 και πατάω άνετα αλλά όχι με δίπλωμα γονάτου (πιο κοντοί μάλλον δυσκολεύονται).

Αν του βάλεις και την ίσια σέλα να μην κάνει την γούβα τότε θα σου ειναι γάντι (οπως κοιτάς απο ψηλά .... που λέει και το άσμα)

ΟΠΟΤΕ, για εμένα:

Αν πας για το S τότε όλα καλά με κύρια +/-:
    -είναι ΤΑΦΟΣ
    -υδρόψυκτο
    -μιζάτο
    - το μεταλλικό ντεπόζιτο ίσως σε προβληματίσει σε πτώση στο χώμα.

Αν πάς για το Ε (R) πινακιδάτο τότε:
    -ειναι λίγο δύσκολο να το βρείς με πινακίδα
    -είναι σαφέστατα δυνατότερο και νομίζω απο τα δυνατότερα. Λογικά, ίσως κάνω λάθος, πρέπει να ταπώνει άνετα ΧΤ
    -μιζατο
    -υδροψυκτο

-για το χώμα ειναι ΒΑΡΥ αντικειμενικά. Σε πτώσεις που μου έχει πλακώσει το πόδι δεν μπορώ να απεγκλωβιστώ μόνος μου. Βεβαια για χαλαρό εντουρο ειναι μια χαρά.
    -δεν έχει: κοντέρ (έχει χιλιομετρητη), φλας, κόρνα, καθρέπτες, πίσω μασπιέ. (αν τα χρειάζεσαι πρέπει να τα αγοράσεις). Απο αυτά σε χρήση δρόμου βρίσκω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την κόρνα και τους καθρέπτες οπότε το κόστος μικρό.
    -έχει μπρος πίσω φώς (σημαντικό)
    -δεν κλειδώνει ο λαιμός, οπότε η κουλούρα ειναι μονοδρομος έστω και για στάση λιγων λεπτών
    - έχει κλειδί για να πάρει εμπρός.

αυτά ....

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ΤΕ (το βρήσκεις ΤΣΑΜΠΑ)

Το ειχα προτίνει στην αρχή, επίσης καλή επιλογή.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GOGOS2612 Προβολή μηνύματος
    Εχωντας το DRZ400 E πινακιδάτο (ή R αν θέλεις) για χαλαρό εντούρο καθότι κουλός, σου λέω ότι κάνει για αυτό που θες μιας και ειμαι 1,91 και πατάω άνετα αλλά όχι με δίπλωμα γονάτου (πιο κοντοί μάλλον δυσκολεύονται).

Αν του βάλεις και την ίσια σέλα να μην κάνει την γούβα τότε θα σου ειναι γάντι (οπως κοιτάς απο ψηλά .... που λέει και το άσμα)

ΟΠΟΤΕ, για εμένα:

Αν πας για το S τότε όλα καλά με κύρια +/-:
    -είναι ΤΑΦΟΣ
    -υδρόψυκτο
    -μιζάτο
    - το μεταλλικό ντεπόζιτο ίσως σε προβληματίσει σε πτώση στο χώμα.

Αν πάς για το Ε (R) πινακιδάτο τότε:
    -ειναι λίγο δύσκολο να το βρείς με πινακίδα
    -είναι σαφέστατα δυνατότερο και νομίζω απο τα δυνατότερα. Λογικά, ίσως κάνω λάθος, πρέπει να ταπώνει άνετα ΧΤ
    -μιζατο
    -υδροψυκτο

-για το χώμα ειναι ΒΑΡΥ αντικειμενικά. Σε πτώσεις που μου έχει πλακώσει το πόδι δεν μπορώ να απεγκλωβιστώ μόνος μου. Βεβαια για χαλαρό εντουρο ειναι μια χαρά.
    -δεν έχει: κοντέρ (έχει χιλιομετρητη), φλας, κόρνα, καθρέπτες, πίσω μασπιέ. (αν τα χρειάζεσαι πρέπει να τα αγοράσεις). Απο αυτά σε χρήση δρόμου βρίσκω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ την κόρνα και τους καθρέπτες οπότε το κόστος μικρό.
    -έχει μπρος πίσω φώς (σημαντικό)
    -δεν κλειδώνει ο λαιμός, οπότε η κουλούρα ειναι μονοδρομος έστω και για στάση λιγων λεπτών
    - έχει κλειδί για να πάρει εμπρός.

αυτά ....
    Μην τον μπλέκεις με το r. Δεν έχει καμιά δουλειά με αυτό. Όταν λέμε drz εννοούμε το s, αυτό είναι το πολιτικό.

Βαρύ? Σε σχέση με τι?
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Μην τον μπλέκεις με το r. Δεν έχει καμιά δουλειά με αυτό. Όταν λέμε drz εννοούμε το s, αυτό είναι το πολιτικό.

Βαρύ? Σε σχέση με τι?

Και το Ε/R αν ειναι πινακιδάτο πολιτικό ειναι στην ουσία αν του βαλεις αυτά που του λείπουν
    Γιατι να παρει κάποιος το S που ειναι ταφος αν βρει το Ε/R με πινακίδα ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πλαστικο ντεποζιτο αφου θελει να μπει χωμα

Βαρυ σε σχέση με μηχανάκια enduro (εννοώντας μηχανακια για χωματινη χρήση). Ειπα άλλωστε για προσωπική πειρα και για εμενα για χωμα δεν το λες και ελαφρυ

Φυσικα αν έχεις χέρια όλα πάνε

Moderator
    Μα δεν το θέλει για εντούρο ο άνθρωπος!

ps. Δεν ήξερα ότι τα r μπορούσαν να βγάλουν πινακίδα.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    690 δαγκωτό, (εχει μαρσπιε συνεπιβάτη) και η συντήρησή του φτηνή. Καλό είναι και το LC4 το εντούρο αλλά δύσκολο να βρεις καλό.

Ρε παιδιά εχει κανείς εμπειρία από DRZ; Δικάβαλο με το DRZ;

Εχει κακές αναρτήσεις, σκελετό λάστιχο, κακή θέση οδήγησης, αβολη και πολύ στενή σελα, εχει θέμα με πηνία, με τεντωτήρα καδένας, εχει 5 ταχύτητες αρα ταξιδεύει μαχ 120 και πολλά λέω.

Το μόνο ιαπωνικό αξιοπρεπές ον/οφ με πολλές δυνατότες στο χώμα είναι το WR250R. Δυστυχώς οι γιαπωνέζοι εχουν ξεχάσει τα πολιτικά χωμάτινα ον/οφ στα 600.
    Κωστα νομιζω οτι το αδικεις το DRZ(S).οι αναρτησεις και ο σκελετος ειναι αρκουντως καλα για εναν μεσο αναβατη.η θεση οδηγησης εξαρταται και απο τον σωματοτυπο του καθενος αν θα βολεψει ή οχι.
    για την αξιοπιστια θα συμφωνησω οτι εχουν υπαρξει πολλες περιπτωσεις παραπονων αλλά μην ξεχνας και τον αρκετα μεγαλο αριθμο πωλησεων που εχει κανει στην Ελλαδα(σε συγκριση πχ με το 690) και τα ποσα χερια εχει αλλαξει ολα αυτα τα χρονια(απο το 2000).
    προσωπικα σαφως και προτιμω ενα εκ των 690-te και ας ειναι καμια 10αρια κιλα βαρυτερα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχουν και αυτα τα ''θεματακια'' τους ή ειναι ανετα για δικαβαλες εξορμησεις.
    ο δημιουργος του νηματος εγραψε οτι δικαβαλο θα κανει 2 φορες τον χρονο για 30-40 χιλιομετρα
    χτ. Ελαφρύτερο σε σχέση με το από πάνω ον-οφφ
    Κτμ 690. Ελαφρύτερο και δυνατότερο σε σχέση με το από πάνω αλλά με λίγο ακριβότερη συντήρηση.
    daz σε περιπτωση που δεν πηρες χαμπαρι την προηγουμενη παραθεση ξαναρωτω,τι διαφορες σε συντηρηση εχει το 690 απο το XT ωστε να ειναι ακριβοτερη?[/QUOTE]

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    daz σε περιπτωση που δεν πηρες χαμπαρι την προηγουμενη παραθεση ξαναρωτω,τι διαφορες σε συντηρηση εχει το 690 απο το XT ωστε να ειναι ακριβοτερη?
    [/QUOTE]

Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν. Στο κτμ θα δώσεις κάτι παραπάνω θες δε θες.

Στα χαρτιά και τα δύο είναι σχεδόν ίδια εκτός απ' τα λάδια που στο κτμ κοστίζουν λίγο παραπάνω. (10-60)

Η διαφορά όμως είναι ότι στο χτ μπορείς να κάνεις σέρβις ακόμα και στον ποδήλατά της γειτονιά σου ενώ στο κτμ θες κάποιον πιο έμπειρο και εξειδικευμένο.

Την ανεκτικότητα του χτ στα σέρβις χωρίς χρονοδιάγραμμα δεν την περιλαμβάνω.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος

Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν. Στο κτμ θα δώσεις κάτι παραπάνω θες δε θες.

Στα χαρτιά και τα δύο είναι σχεδόν ίδια εκτός απ' τα λάδια που στο κτμ κοστίζουν λίγο παραπάνω. (10-60)

Η διαφορά όμως είναι ότι στο χτ μπορείς να κάνεις σέρβις ακόμα και στον ποδήλατά της γειτονιά σου ενώ στο κτμ θες κάποιον πιο έμπειρο και εξειδικευμένο.

Την ανεκτικότητα του χτ στα σέρβις χωρίς χρονοδιάγραμμα δεν την περιλαμβάνω.
    δηλαδη κατι παρομοιο με τα παλια LC4,κατοχοι και μηχανικοι νομιζαν οτι ειχαν να κανουν με XT και λοιπα Ιαπωνικα αεροψυκτα με τα γνωστα τραγικα αποτελεσματα

Καλησπέρα παιδιά...
    Απο Δευτέρα θα δοκιμάσω ενα KLX250 και ενα WR450R και θα σας πω εντυπώσεις...
    Το DRZ400R πολύ ωραίο φαίνεται, δυστυχώς ακόμα έχω βρεί μόνο motard σε μεταχειρισμένα καινούρια μοντέλα...
    Το KTM690 πολύ καλό εργαλείο, αλλα το βρίσκω 5.000 και πάνω μεταχειρισμένο.Επίσης με φοβίζουν τα ανταλλακτικά/service του ktm που είναι πανάκριβα και θες εξειδικευμένο μάστορα.
    Το Husqvarna TE610 φαίνεται φοβερό εργαλείο, δεν το ήξερα καν. Πόση κατανάλωση έχει? Απο βλάβες κτλ τι λέει? Γιατι δεν τα προσέχω και πολύ τα μηχανάκια...

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    te 610 με κανα 2χιλιαρο και μενουν και 2 για μανιατικα κοψιδια
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    TE610

Κατανάλωση: Τάπα, 7λ/100. Ήρεμα δεν ξέρω.
    Βλάβες: 2 χρόνια, 2 ντίζες συμπλέκτη (40ευρώ η καθεμία)

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να δεις/βολτάρεις το δικό μου.
    Ίσως χρειαστεί και να το πουλήσω, περιμένω να δω τι θα δείξει μια μαγνητική.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από QSpec Προβολή μηνύματος
    TE610

Κατανάλωση: Τάπα, 7λ/100. Ήρεμα δεν ξέρω.
    Βλάβες: 2 χρόνια, 2 ντίζες συμπλέκτη (40ευρώ η καθεμία)

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να δεις/βολτάρεις το δικό μου.
    Ίσως χρειαστεί και να το πουλήσω, περιμένω να δω τι θα δείξει μια μαγνητική.
    Ποιό μοντέλο ακριβώς έχεις φίλε μου(εννοώ χρονολογία)?

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    2006, το τελευταίο καρμπυρατεράτο.

Μπορείς να το δεις εδω:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2087992

Άσχετα με το αν θα πουλήσω το δικό μου πάντως αν θες να το δεις ή να το κάνεις μια βόλτα πες μου.

Εγώ θα το πουλήσω μόνο αν χρειαστεί να ξανακάνω χειρουργείο στο χέρι μου οπότε δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω.
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, αλλα είμαι Μάνη και θα κατέβω Αθήνα μόνο αν βρω
    κάτι καλό για να το πάρω...
    Επίσης πιστεύω οτι είναι καλύτερα να πάρω μοντέλο 2007-08 (κοκκινο-μαυρο)
    που ειναι πιο καινουριας τεχνολογιας.Τι λες κι εσυ;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Rookie χωμάτινος-αγορά μηχανής enduro
    από Ktm.Prestige στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2012, 18:15
  2. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Enduro
    από apsogos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2011, 20:48
  3. Αγορά στολής enduro από internet
    από raptorok στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2009, 20:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •