Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Παραμόρφωση ρεζερβουάρ KTM 950 Adventure

Οι φούσκες και το σημείο επαφής τους ήταν πασαλειμμένες με ένα κόκκινο κολλώδες γράσο, κάτι σαν threebond, δεν ξέρω..
    Το περισότερο το καθάρισα (ο βλάκας, γιατί με έκανε χάλια) άλλα φαίνεται ακόμα στις βίδες...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo 2.JPG 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	88,9 KB 
ID:	299534

Όνομα:	photo 1.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	34,6 KB 
ID:	299535
    Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 17/09/2013 στις 08:05.
    To talk without thinking is to shoot without aiming...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος
    αν επιτρεπεται ποσο πηγε το μαλλι στα καρμπ που αγορασες;
    ..παρακαλώ, δεν έχω κάτι να κρύψω
    109 ευρώ + 9,90 ευρώ τα μεταφορικά..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    οπως εχω καταλαβει, ο συγκεκριμενος κυριος δεν πολυ-γουσταρει την δουλεια του, με ολα τα συνεπαγομενα...
    I'll second that!!

..ακόμα και το λάστιχο από κάτω από το φιλτροκούτι που περνάει η ντίζα του ρελαντί, δεν ήταν σωστά τοποθετημένο, με αποτέλεσμα να έχει τσαλακωθεί μόνιμα..
    Λεπτομέρεια θα πει ο ένας..., ναι αλλά σου τραβάει αέρα από εκεί θα σου πει ο άλλος... η ουσία είναι γιατί να μην γίνεται κάτι σωστά..

Όνομα:	photo.JPG 
Προβολές:	130 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	299536
    Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 16/09/2013 στις 22:28.

Νομίζω οτι τελικά έκανες μόνος σου το καθάρισμα που χρειάζονταν τα καρμπυρατέρ σου. Δεν ήταν απαραίτητο να πάρεις άλλα. Το λαστιχάκι στο ρυθμιστή του ραλοντί, μπορεί να κάνει τη δουλειά του και έτσι. Άλωστε η τρύπα βρίσκεται στην μεριά που δέν έχει υποπίεση, άρα δεν προκαλεί αναρρόφηση αέρα. Η τοποθέτησή του στη θέση του είναι δύσκολη, γι αυτό και τα πάμε σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Το θέμα είναι οτι και αυτοί τα βαριούνται και τελικά τα κάνουν όπως είπες... μπουρδέλα.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Αφού έφτασες στο σημείο να βάλεις χέρι μόνος σου, κατάλαβες (ελπίζω) πως αν δεν νοιαστείς εσύ, δεν το κάνει κανείς για σένα! Είχα 2 640 ένα εντούρο και ένα μοτάρντ, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που το σέρβις του το έκανα μόνος μου! Πρόβλημα είχα όταν το πήγαινα στον όποιο μηχανικό (τους αθηναίους όλους και λίγο από επαρχία) που μου κλωτσάγανε βίδες κτλ. Μετά το έπαιρνα απόφαση και τα έκανα μόνος μου! Καταπληκτικά μοτόρια τα αυστριακά! Αλλα θέλουν μηχανικό ιδιοκτήτη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Νομίζω οτι τελικά έκανες μόνος σου το καθάρισμα που χρειάζονταν τα καρμπυρατέρ σου. Δεν ήταν απαραίτητο να πάρεις άλλα.....
    Ίσως έχεις δίκιο gefr και σίγουρα θα έκανα καλύτερη δουλειά.. Είχα όμως ήδη πληρώσει μια κατοστάρα προ διμήνου για βγάλσιμο-καθαρισμό-τοποθέτηση-ρύθμιση στον Elio (όπου μου είχε μάλιστα πει μετά, ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της μηχανής, ότι ήταν κάπου στο 80%, ότι θα χρειαστεί κι άλλος καθαρισμός)…Με αυτά του τα λεγόμενα είχα τρομάξει και είχα την εντύπωση ότι τα καρμπυρατέρ ήταν μπουρδέλο (όχι ότι δεν είναι… ή μάλλον έγιναν!)
    Τώρα που τα έχω δει, έστω ότι τα κάνω βίδες και τα πάω σε σωστό καρμπυρατερά για να τα καθαρίσει σωστά -γιατί δεν έχω τα μέσα.. Πόσα θα μου πάρει? Δεν θα πρέπει μετά να πάρω και το rebuild kit με τα τσιμουχάκια? Δεν θα πάει όλο αυτό μια διακοσάρα στην καλύτερη..δεν συζητάω καν για το χρόνο που δεν υπάρχει, για να γίνουν όλα αυτά… Σκέψου ότι περιμένω να έρθει το ΣΚ για να δέσω την υπόλοιπη μηχανή (ακόμα με το αριστερό ντεπόζιτο και τη σέλα είναι μόνο…)
    Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 17/09/2013 στις 08:49.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Αφού έφτασες στο σημείο να βάλεις χέρι μόνος σου, κατάλαβες (ελπίζω) πως αν δεν νοιαστείς εσύ, δεν το κάνει κανείς για σένα! Είχα 2 640 ένα εντούρο και ένα μοτάρντ, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που το σέρβις του το έκανα μόνος μου! Πρόβλημα είχα όταν το πήγαινα στον όποιο μηχανικό (τους αθηναίους όλους και λίγο από επαρχία) που μου κλωτσάγανε βίδες κτλ. Μετά το έπαιρνα απόφαση και τα έκανα μόνος μου! Καταπληκτικά μοτόρια τα αυστριακά! Αλλα θέλουν μηχανικό ιδιοκτήτη!
    (πρωί-πρωί αρχίσαμε τις μπύρες!!)
    Έτσι είναι τελικά… Από εκεί που έκανα μόνο λάδια, φρένα (και τα ηλεκτρικά λόγω κάποιας γνώσης) έχω φτάσει να μου λείπει η ράμπα μόνο για να ανοίξω συνεργείο!!

Με καλή παρέα που βοηθάει είναι κανένα 2-3ωρο. Πάς και μιά βόλτα να ξεσκάσεις και έχεις την ικανοποίηση οτι το έκανες σωστά. Ευχάριστη Κυριακή. Τα τσιμουχάκια δεν είναι και τόσο ευαίσθητα. Και ορινγκ σε βιτόν βρίσκεις στο Σταματιάδη. Το καθάρισμα ζιγκλέρ είναι το πιό λεπτό σημείο. Τα κάνουν μπάνιο με υπερήχους. Αλλά αφού το έχεις δεί το παραμύθι τι να σου λέω εγώ.
    Γειά χαρά.
    Τελευταία τροποποίηση από gefr; 17/09/2013 στις 12:02.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Και threebond σου έβαλαν και σιλικόνη ...(τα είπαμε από κοντά) μάλλον το σετ που σου έβαλαν να είναι από άλλον κάνγκουρα που τα έκανε μ@νι μόνος του και τα άλλαξαν με τα δικά σου .
    Ρε κάτσε να το κάνουμε και βαλβίδες να δεις πως θα πηγαίνει μετά ....θα σου μακρύνουν τα χέρια

Όνομα:	Tiramolla.jpg 
Προβολές:	98 
Μέγεθος:	15,8 KB 
ID:	299558
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Φίλε Vegeta, άποψη μου είναι να μην αφήσεις το θέμα με το συγκεκριμένο μάστορα έτσι. Πλήρωσες λεφτά για καθαρισμό και καθαρισμό δεν σου έκανε και επίσης έχεις και αμφιβολίες αν όντως είναι τα δικά σου carb.
    Φαντάσου να μην ήταν και εξουσιοδοτημένος...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Elesun Προβολή μηνύματος
    Φίλε Vegeta, άποψη μου είναι να μην αφήσεις το θέμα με το συγκεκριμένο μάστορα έτσι. Πλήρωσες λεφτά για καθαρισμό και καθαρισμό δεν σου έκανε και επίσης έχεις και αμφιβολίες αν όντως είναι τα δικά σου carb.
    Φαντάσου να μην ήταν και εξουσιοδοτημένος...
    Σίγουρα θα περάσω από εκεί να του δείξω τα ευρήματα…. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι "αλλάχτηκε", και αυτό ήταν από τη ντίζα ρύθμισης του ρελαντί.. Ενώ όταν το πήγα, στη δικιά μου το μακαρόνι που καλύπτει το συρματόσχοινο ήταν μέχρι κάτω, είχε ελαστικότητα και δεν άφηνε τζόγο στο ρυθμιστικό (όπως αυτό της φωτο),

Όνομα:	idle_adjuster.jpg 
Προβολές:	78 
Μέγεθος:	19,5 KB 
ID:	299577

..όταν πήρα τη μηχανή, το μακαρόνι ήταν πιο κοντό (φαινόταν το συρματόσχοινο), κοκαλωμένο, και για να μην έχει τζόγο το ρυθμιστικό ήταν τυλιγμένο σε εκείνο το σημείο με λίγη μονωτική ταινία!!!
    Σκέπτομαι εκείνη τη στιγμή "..άστο να πάει στο διάολο, κάνε το μλκ, σου ψειρίσανε τη ντίζα, δε γ@μιέται..."
    Τώρα όμως που τα πήρα στο χέρι, τα έλυσα και τα βλέπω σε αυτή την κατάσταση, είναι να μη μου μπει η ιδέα ότι ψειρίσανε όλο το σετ??
    Πως να το πω, δεν συνάδει η εικόνα τους με την υπόλοιπη εικόνα της μηχανής…
    Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 18/09/2013 στις 12:01.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    τωρα σου μεινανε αμανατι τα καρμπυρατερ....

απλα μαλλον βιαστηκες. τωρα ομως σιγουρευτικες κι εκανες δουλεια μονος σου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 16:08
  2. KTM 990 Adventure vs. KTM 950 Adventure
    από Nik0s στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2006, 02:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία