Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 17/09/2013 στις 08:05.
To talk without thinking is to shoot without aiming...
Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 16/09/2013 στις 22:28.
Νομίζω οτι τελικά έκανες μόνος σου το καθάρισμα που χρειάζονταν τα καρμπυρατέρ σου. Δεν ήταν απαραίτητο να πάρεις άλλα. Το λαστιχάκι στο ρυθμιστή του ραλοντί, μπορεί να κάνει τη δουλειά του και έτσι. Άλωστε η τρύπα βρίσκεται στην μεριά που δέν έχει υποπίεση, άρα δεν προκαλεί αναρρόφηση αέρα. Η τοποθέτησή του στη θέση του είναι δύσκολη, γι αυτό και τα πάμε σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Το θέμα είναι οτι και αυτοί τα βαριούνται και τελικά τα κάνουν όπως είπες... μπουρδέλα.
Αφού έφτασες στο σημείο να βάλεις χέρι μόνος σου, κατάλαβες (ελπίζω) πως αν δεν νοιαστείς εσύ, δεν το κάνει κανείς για σένα! Είχα 2 640 ένα εντούρο και ένα μοτάρντ, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα από τη στιγμή που το σέρβις του το έκανα μόνος μου! Πρόβλημα είχα όταν το πήγαινα στον όποιο μηχανικό (τους αθηναίους όλους και λίγο από επαρχία) που μου κλωτσάγανε βίδες κτλ. Μετά το έπαιρνα απόφαση και τα έκανα μόνος μου! Καταπληκτικά μοτόρια τα αυστριακά! Αλλα θέλουν μηχανικό ιδιοκτήτη!![]()
Ίσως έχεις δίκιο gefr και σίγουρα θα έκανα καλύτερη δουλειά.. Είχα όμως ήδη πληρώσει μια κατοστάρα προ διμήνου για βγάλσιμο-καθαρισμό-τοποθέτηση-ρύθμιση στον Elio (όπου μου είχε μάλιστα πει μετά, ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της μηχανής, ότι ήταν κάπου στο 80%, ότι θα χρειαστεί κι άλλος καθαρισμός)…Με αυτά του τα λεγόμενα είχα τρομάξει και είχα την εντύπωση ότι τα καρμπυρατέρ ήταν μπουρδέλο (όχι ότι δεν είναι… ή μάλλον έγιναν!)
Τώρα που τα έχω δει, έστω ότι τα κάνω βίδες και τα πάω σε σωστό καρμπυρατερά για να τα καθαρίσει σωστά -γιατί δεν έχω τα μέσα.. Πόσα θα μου πάρει? Δεν θα πρέπει μετά να πάρω και το rebuild kit με τα τσιμουχάκια? Δεν θα πάει όλο αυτό μια διακοσάρα στην καλύτερη..δεν συζητάω καν για το χρόνο που δεν υπάρχει, για να γίνουν όλα αυτά… Σκέψου ότι περιμένω να έρθει το ΣΚ για να δέσω την υπόλοιπη μηχανή (ακόμα με το αριστερό ντεπόζιτο και τη σέλα είναι μόνο…)
Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 17/09/2013 στις 08:49.
Με καλή παρέα που βοηθάει είναι κανένα 2-3ωρο. Πάς και μιά βόλτα να ξεσκάσεις και έχεις την ικανοποίηση οτι το έκανες σωστά. Ευχάριστη Κυριακή. Τα τσιμουχάκια δεν είναι και τόσο ευαίσθητα. Και ορινγκ σε βιτόν βρίσκεις στο Σταματιάδη. Το καθάρισμα ζιγκλέρ είναι το πιό λεπτό σημείο. Τα κάνουν μπάνιο με υπερήχους. Αλλά αφού το έχεις δεί το παραμύθι τι να σου λέω εγώ.
Γειά χαρά.
Τελευταία τροποποίηση από gefr; 17/09/2013 στις 12:02.
Φίλε Vegeta, άποψη μου είναι να μην αφήσεις το θέμα με το συγκεκριμένο μάστορα έτσι. Πλήρωσες λεφτά για καθαρισμό και καθαρισμό δεν σου έκανε και επίσης έχεις και αμφιβολίες αν όντως είναι τα δικά σου carb.
Φαντάσου να μην ήταν και εξουσιοδοτημένος...
Σίγουρα θα περάσω από εκεί να του δείξω τα ευρήματα…. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι "αλλάχτηκε", και αυτό ήταν από τη ντίζα ρύθμισης του ρελαντί.. Ενώ όταν το πήγα, στη δικιά μου το μακαρόνι που καλύπτει το συρματόσχοινο ήταν μέχρι κάτω, είχε ελαστικότητα και δεν άφηνε τζόγο στο ρυθμιστικό (όπως αυτό της φωτο),
..όταν πήρα τη μηχανή, το μακαρόνι ήταν πιο κοντό (φαινόταν το συρματόσχοινο), κοκαλωμένο, και για να μην έχει τζόγο το ρυθμιστικό ήταν τυλιγμένο σε εκείνο το σημείο με λίγη μονωτική ταινία!!!
Σκέπτομαι εκείνη τη στιγμή "..άστο να πάει στο διάολο, κάνε το μλκ, σου ψειρίσανε τη ντίζα, δε γ@μιέται..."
Τώρα όμως που τα πήρα στο χέρι, τα έλυσα και τα βλέπω σε αυτή την κατάσταση, είναι να μη μου μπει η ιδέα ότι ψειρίσανε όλο το σετ??
Πως να το πω, δεν συνάδει η εικόνα τους με την υπόλοιπη εικόνα της μηχανής…
Τελευταία τροποποίηση από Vegeta; 18/09/2013 στις 12:01.