Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Αγορά Αξιόπιστης Μηχανής On-Off.

Νέο μέλος
    Λοιπόν, έχουμε και λέμε..

Τα Husqvarna ξέρω ότι είναι μόνο για επιδόσεις και γενικά γνωρίζω ότι είναι ζημιάρικα..

Η BMW G650 GS Sertao μου άρεσε πάρα πολύ, άλλα έχω ακούσει ότι όποιος ξέρει απο μηχανές, δεν παίρνει BMW.. (To έχω ακούσει απο μηχανόβιους αυτό..)

Το XTZ 660 Tenere επίσης πολύ καλό, άλλα με χαλάει που είναι κάτω απο 50 ίππους..

Για το Baghira δεν ξέρει κανένας τίποτα;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    ego ksero oti to mono pou sevomaste ine i kiries otan tis exoume gimnes sta 4 se kana krevati i kanape ala telos panton

mporo na katalavo oti kapies katastasis se exoun feri se apognosi telefte

ala ego geni8ika etsi imoun etsi ke otan sou arese ke evimerouses ke den mporis na les afta pou les ston afrotwin ine san na min kseris pou vriskese

empasi periptosi epimeno oti to xioumor ine enas poli sovaros tropos na ekfrasis mia katastasi

ke an proseksis ta grafomena mou ke ekseresi to piragma ine poli sovari apopsi oti ise apiros pou den kseri ti 8eli

giati os gnoston i epilogi motosikletas ksekinai apo erota ke mono an den eroteftis mia mixani den exis idea apo mixanes ke ena karo trifera podia tou moto den mporoun nase voi8isoun

ke ta grafomena sou geniko se xaraktirizoun asxeto mono pou sto sovaro mount den akougete orea tora 8a protimisis to arxiko xioumor...
    Μα εγώ δεν θυμάμαι να είπα ότι είμαι σχετικός με μηχανές, ούτε καν ότι ασχολούμαι..
    Δεν θα άνοιγα και θέμα για αγορά μηχανής..

Μίας όμως και το έθιξες αυτό το θέμα, επειδή έχω παρακολοθήσει κάποιες συζητήσεις, είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσω κάποιους απο εσάς, (ίσως τους περισσότερους απο εσάς) κάποια πραγματάκια και κάποιες ορολογίες που έχουν να κάνουν με μηχανική ας πούμε (για παράδειγμα τι είναι ροπή) το πιθανότερο είναι να μη ξέρετε την τρύφλα σας..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Richter Προβολή μηνύματος
    akrivos afto ke oi mixanikoi, ama xalasi ise monos sou..
    i mz itan i palia NSU ke afou alakse xeria i eteria ke i NSU den ixa kalo onoma metonomastike se MZ ala kratise ta texnologika provlimata tis arxikis eterias
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

min genikevis merikoi kseroume
    ke ama 8es na kseris ropi ine afto pou exi kapios os kolima
    pos leme exi mia ropi stin apotixia 8eli na pari MZ....

Μα εγώ δεν θυμάμαι να είπα ότι είμαι σχετικός με μηχανές, ούτε καν ότι ασχολούμαι..
    Δεν θα άνοιγα και θέμα για αγορά μηχανής..

Μίας όμως και το έθιξες αυτό το θέμα, επειδή έχω παρακολοθήσει κάποιες συζητήσεις, είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσω κάποιους απο εσάς, (ίσως τους περισσότερους απο εσάς) κάποια πραγματάκια και κάποιες ορολογίες που έχουν να κάνουν με μηχανική ας πούμε (για παράδειγμα τι είναι ροπή) το πιθανότερο είναι να μη ξέρετε την τρύφλα σας..
    afrotwin

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Το XTZ 660 Tenere επίσης πολύ καλό, άλλα με χαλάει που είναι κάτω απο 50 ίππους..

Το ΧΤΖ σε χαλάει γιατί είναι κάτω από 50 ίππους ενώ το Baghira με τους 50 (στο χαρτί) ίππους έβαζε φωτιά στην άσφαλτο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Το ΧΤΖ σε χαλάει γιατί είναι κάτω από 50 ίππους ενώ το Baghira με τους 50 (στο χαρτί) ίππους έβαζε φωτιά στην άσφαλτο...

gia na paris xtz prepi na exis paranixida ston egkefalo prokite gia pseftoprama xoris frena xoris kratimata asfalia genikos ke sou ginete o egkefalos ke ta genitika organa alifi apo tous kradasmous ine oti pio axristo exi parax8i ke mono enas asxetos 8a mporouse na to epileksi i kati tipoi pou krinoun tin mixani apo to ti den exoun ama tous to xarizane 8a kanane giorti..
    afrotwin

Η BMW G650 GS Sertao μου άρεσε πάρα πολύ, άλλα έχω ακούσει ότι όποιος ξέρει απο μηχανές, δεν παίρνει BMW.. (To έχω ακούσει απο μηχανόβιους αυτό..)
    Αυτοί με τη σειρά τους το έχουν ακούσει από τον μανάβη του μπατζανάκη του ξαδέρφου του καφετζή του κουνιάδου ενός γνωστού του που δεν είχε BMW αλλά είχε ένα γνωστό που είχε...

gia na paris xtz prepi na exis paranixida ston egkefalo prokite gia pseftoprama xoris frena xoris kratimata asfalia genikos ke sou ginete o egkefalos ke ta genitika organa alifi apo tous kradasmous ine oti pio axristo exi parax8i ke mono enas asxetos 8a mporouse na to epileksi i kati tipoi pou krinoun tin mixani apo to ti den exoun ama tous to xarizane 8a kanane giorti..
    Γιού ντόν'τ ρήλι εξπέκτ μι του ανσουέρ δις, ντού γιού;

Αυτοί με τη σειρά τους το έχουν ακούσει από τον μανάβη του μπατζανάκη του ξαδέρφου του καφετζή του κουνιάδου ενός γνωστού του που δεν είχε BMW αλλά είχε ένα γνωστό που είχε...

pantos afto pou pas sta vouna gia edurada me boxer kinitira ine kati pou den mporo na to xonepso

ke den milao gia to 650 afto miazi me mixani to mono pou ksero ine oti gia na alaksis mpouzi katevazis kinitira...
    afrotwin

Γιού ντόν'τ ρήλι εξπέκτ μι του ανσουέρ δις, ντού γιού;
    afto pou perimeno apo sena ine na pas na graftis se forum gia mpaleto nomizo 8a ise poli kaliteros eki
    afrotwin

Νέο μέλος
    Δεν νομίζω ότι πάει έτσι.. Άλλα τέσπα..

Μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, γιατί ο καθένας έχει τα κολληματά του..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    ναι φαντσου οτι οσοι το έχουν και λένε πάμε με την μηχανη ταξίδι αυτό εννοούν..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1174702_413720918729649_1118616599_n.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	98,0 KB 
ID:	298333
    Quod me nutrit... me destruit.....

afto pou perimeno apo sena ine na pas na graftis se forum gia mpaleto nomizo 8a ise poli kaliteros eki

Άϊ ντόν'τ εξπέκτ ένιθινγκ φρομ γιου, σάϊενς καννότ φέϊς α μένταλ ντιζόρντερ λάϊκ γιόρς...

Δεν νομίζω ότι πάει έτσι.. Άλλα τέσπα..

Μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, γιατί ο καθένας έχει τα κολληματά του..
    Άκρη σίγουρα δε θα βγάλεις, ο καθένας έχει τα κολλήματά του, αλλά αυτό που σου λέω το ξέρω από πρώτο χέρι... Τότε που αγόρασα τη δικιά μου τα ίδια μου έλεγαν οι "μηχανόβιοι" και πολλά άλλα, όταν τους ρώταγα εάν είχαν BMW ή είχαν οδηγήσει μου έλεγαν ότι το έχουν ακούσει από άλλον.

pos 8elo afto to fanari. gia streetfighter ine gamato

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από (Mostra)damoS Προβολή μηνύματος
    ναι φαντσου οτι οσοι το έχουν και λένε πάμε με την μηχανη ταξίδι αυτό εννοούν..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1174702_413720918729649_1118616599_n.jpg 
Προβολές:	119 
Μέγεθος:	98,0 KB 
ID:	298333
    afrotwin

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μεταχειρισμενου on off-αποφυγη ζημιαρικου
    από musictech στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2012, 17:34
  2. Μεγα On-off..........!!!!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2004, 11:10
  3. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks