Και η περιοχή που ακουμπά στο μέτωπο, και το σβέρκο βγαίνει στα πλήρως αφαιρούμενα εσωτερικά.. Δεν μένει ούτε μία μικρή περιοχή που να ακουμπά κάπου στο κεφάλι σου χωρίς να βγει.
Δεν ξέρω μπορεί να είμαι μόνο εγώ, αλλά το θεωρώ πολύ πιο εύκολο να κάνεις ένα κρακ κρακ, να βγάλεις όλο το εσωτερικο, να το βάλεις μεσα σε μια μαξιλαροθήκη και μεσα στο πλυντήριο, παρά να κάθεσαι σε μπανιέρες με όλο το κράνος και με σφουγγαράκια.
εχω το agv stealth sv. στα υπερ το καλο ζυγισμα, πολυ καλη αεροδυναμική, εσωτερικη ζελατινα για τον ηλιο, ελαφρυ, καλη βαθμολογια στο sharp (για οσους το πιστευουν) αφαιρουμενο εσωτερικο, καλο εξαερισμό. στα κατα ο θορυβος, η λεπτή ζελατίνα και η αεροτομη στο πισω μερος που δεν αποτελει μερος του κελυφους και χανει σε αισθηση στοιβαροτητας.
Να πω επισης οτι στα περισσοτερα μαγαζια η τελικη τιμη που μου ελεγαν ηταν πολυ κοντα σε αυτες που εχουν οι αλλοδαποι, με διαφορα της ταξης ~10%.
Μπραβο τους!![]()
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ CORSAIR ΠΟΥ ΕΧΩ.............
Βγαίνει ή έπένδυση πού έχει στό σβέρκο...??
Τόσα χρόνια ARAI ,ε.......είμαι πολύ γκιούμι..!!
Στο Chaser δε βγαίνει η επένδυση & έχει αρκετή φασαρία.
Για δες X-Lite X801.
Ti Mixani exeis ? Exeis Kai allo Kranos? Koita k Nolan, xlite k Bell isws.
Tsekare Kai ta Nexx, den exw empeiria alla akousa thetika .
Sorry gia ta greeklish...
Εχω εναν αγριο παπιο και αλλο κρανος δεν θα ΄χω, αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω να ξεφυγει το μπατζετ -δεδομενου οτι θα το χρησιμοποιω καθε μερα- σε ποσα ανω των 280-300€.
Δοκιμασα και ενα premier, ανετο και ελαφρυ μου φανηκε αλλα δεν την γνωριζω σαν εταιρια.
Επισης θεωρω καλυτερο να προτιμησω το ακριβο μοντελο μιας φθηνης εταιριας παρα το φθηνο μοντελο μιας ακριβης, αν το βλεπω λαθος διορθωστεμε.
Αλλαξτε ομαδα μπας και δειτε ασπρη μερα μωρε...![]()